Gość: gosc IP: *.molgen.mpg.de 27.10.04, 20:11 Epidemia. Jak nie Lepper, to Oleksy. Czestotliwosc chorob w Sejmie osiaga taki poziom, ze Sejm powinien byc zamkniety przez SANEPID jako zagrozenie epidemiologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m OLIN - TCHÓRZ BEZ HONORU! IP: *.crowley.pl 27.10.04, 20:20 Wstyd! Byłeś donosicielem - miej odwagę odpowiedzieć za to! A koledzy ci i tak zginąć nie dadzą. W ostateczności przyjmie cię Michnik i będziesz razem z Maleszką (TW Ketman) redagował Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: OLIN - TCHÓRZ BEZ HONORU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:25 Szanowny Panie proszę tchórza nie obrażać. Kiedy występuje oleksy w TV to ja zamykam oczy. Ten facet kojarzy mi się z gadającym potworem i zawsze nie na temat. Honor! Co to jest? To wymysł burżuazji, tak rzeknie po ogłoszeniu wyroku. Kolegę Michnika Pan zostaw w spokoju, bo ja jego gazetę czytuję i oceniam bardzo wysoko. Zdarzają się wpadki, ale to można mu wybaczyć. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA MARIANA PIWOZLOP OLEKSY MA RANDKE Z PUDERNICA WANIEK IP: 65.95.200.* 27.10.04, 21:37 Wiadomo, ze bez gaci nie bedzie mogl sie publicznie pokazac. Do tego chlopy z zomo podstawili nowa cysterne okowity. Co jest wazniejsze i weselsze. Na takie pytanie nawet by Kapusniak odpowiedzial. Do tego Cora Blochowiak na mankietach spodni da mu autograf a Lisbija Jarucha poda mu ust korale. W niektorych sferach klawe jest zycie kabotyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA MARIANA PIWOZLOP OLEKSY MA RANDKE Z PUDERNICA WANIEK IP: 65.95.200.* 27.10.04, 21:37 Wiadomo, ze bez gaci nie bedzie mogl sie publicznie pokazac. Do tego chlopy z zomo podstawili nowa cysterne okowity. Co jest wazniejsze i weselsze. Na takie pytanie nawet by Kapusniak odpowiedzial. Do tego Cora Blochowiak na mankietach spodni da mu autograf a Lisbija Jarucha poda mu ust korale. W niektorych sferach klawe jest zycie kabotyna. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: OLIN - TCHÓRZ BEZ HONORU! 27.10.04, 23:17 Gość portalu: ludwik napisał(a): > Szanowny Panie proszę tchórza nie obrażać. Kiedy występuje oleksy w TV to ja > zamykam oczy. Ten facet kojarzy mi się z gadającym potworem i zawsze nie na > temat. Odnoszę takie samo wrażenie. SLD wysyła Oleksego do radia i telewizji, żeby palił głupa, a Oleksy idzie i plecie trzy po trzy, zmącając sprawę ile się tylko da, tak aby nikt nic nie rozumiał. I oto Oleksemu i SLD chodzi. Reszta jest nieważna. > Honor! Co to jest? To wymysł burżuazji, tak rzeknie po ogłoszeniu > wyroku. Kolegę Michnika Pan zostaw w spokoju, bo ja jego gazetę czytuję i > oceniam bardzo wysoko. Zdarzają się wpadki, ale to można mu wybaczyć. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Niepełna ustawa lustracyjna ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.04, 23:08 Ktoś, zapewne przez przypadek, zapomniał dodać do tekstu jednego paragrafu - w przypadku przegranego procesu delikwent musi zwrócić niesłusznie pobrane z urzędów państwowych pieniążki ( powiedzmy - średnią krajową za miesiąc może zatrzymać ). Procesy lustracyjne przebiegałyby wtedy zapewne sprawniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalifornijczyk Re: Oleksy odroczony IP: *.accel.pas.earthlink.net 28.10.04, 03:04 Chyba najwyzszy czas zeby pozbyc sie tych wszystkich komuchow, ktorzy wciaz rzadza w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś