Dodaj do ulubionych

Zybertowicz o kobietach

21.02.21, 20:11
Zybertowicz o kobietach
"Kiedy w macicy znajduje się mieszany materiał genetyczny, kobieta przestaje być właścicielem swojej macicy.” Taką mądrosć wygłosił dzisiaj doradca Prezydenta Dudy.
Jasne. Właścicielem tej macicy staje się PIS. Tak, by Panowie z PiSu chcieli, ale nie ma na to Naszej zgody!
#KawanaŁawę
www.facebook.com/KLubnauer/videos/519997575637992
https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/153278730_717447395596207_6876453678404603085_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=0dpKivUiQOkAX_qm4rc&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=51f5dc4a4acb990450d10d828e6ab088&oe=60586819
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 20:25
      Na kapuście słodkie liście,
      nie daj dudy pislamiście.
      Bo się Jaro o tym dowie
      i ci dudę upaństwowi.
      • yoma Re: Zybertowicz o kobietach 22.02.21, 15:07
        Cudo 😂
    • janadam59 Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 20:25
      Tej wypowiedzi pana profesora nie ma sensu komentować.
      • pies.na.czarnych Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 20:33
        Coraz mocniejsze dragi mi podają.
        • m.c.hrabia Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 20:45
          To pewnie od Terleckiego specjalna odmiana butapren.
          • pies.na.czarnych Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 22:42
            Coś mocnego wącha. To widać po jego czerwonych ślepiach. Kilka linijek dziennie.
      • bpos Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 22:20
        janadam59 napisał:

> Tej wypowiedzi pana profesora nie ma sensu komentować.

Ani z niego pan, ani profesor jeśli takie mądrości opowiada.
    • bardzo.cicho Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 20:54
      Jeśli wszechświat tak zaplanuje, że da mi szansę na kolejne życie po śmierci, to mam nadzieję że juz nie będzie PISu i to moja matka będzie decydować o moim przyjściu na świat, biorąc pod uwagę sytuację rodzinną, swoją kondycję i moj stan zdrowia i perspektywy. Kobieta wie najlepiej!!!! Nie mozna nikogo zmuszać do bycia ani matką, ani inkubatorem!!!

• pies.na.czarnych Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 22:44
        Módl się abyś nie trafiła do Piekła bo oni wszyscy maja tam miejsce zapewnione.
        • taniarada Re: Zybertowicz o kobietach 22.02.21, 04:42
          pies.na.czarnych napisała:

> Módl się abyś nie trafiła do Piekła bo oni wszyscy maja tam miejsce zapewnione.
          >
          O twoją duszę diabli się będą bili i to jak bili.
    • szwampuch58 Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 21:01
      Wiki nic nie pisze o stanie cywilnym tego gostka....czyli gej,nie mam wiecej pytan
      • taniarada Sam jesteś gejem 21.02.21, 21:15
        szwampuch58 napisał:

> Wiki nic nie pisze o stanie cywilnym tego gostka....czyli gej,nie mam wiecej py
        > tan
        >
        Kartofel. Katarzyna Szymańska-Zybertowicz.Wbij Google .
        • pies.na.czarnych Re: Sam jesteś gejem 21.02.21, 22:47
          taniarada napisał(a):

> szwampuch58 napisał:
          >
          > > Wiki nic nie pisze o stanie cywilnym tego gostka....czyli gej,nie mam wie
          > cej py
          > > tan
          > >
          > Kartofel. Katarzyna Szymańska-Zybertowicz.Wbij Google .

Macierewicz też ma żonę według Google :)
      • margit49 Re: Zybertowicz o kobietach 21.02.21, 21:57
        szwampuch58 napisał:

> Wiki nic nie pisze o stanie cywilnym tego gostka....czyli gej,nie mam wiecej py
        > tan
        >
        Żonaty, ale nie wiem, czy upaństwowił tę swoją osobistą macicę :) Małżonka prosi o interwencję A.Bodnara, w związku z żądaniem pomówionych przez pana męża opozycjonistów

„J Czy sprawdzili ceny ogłoszeń, których domagają się w swoim »Wezwaniu«, w każdym ze wskazanych dzienników oraz na portalach internetowych?

www.tvp.info/41563767/trzeba-byc-oderwanym-od-zycia-przecietnej-rodziny-apel-zony-prof-zybertowicza-do-rpo
        • taniarada Powiedział wtedy prawdę 21.02.21, 22:19
          margit49 napisała:

> szwampuch58 napisał:
          >
          > > Wiki nic nie pisze o stanie cywilnym tego gostka....czyli gej,nie mam wie
          > cej py
          > > tan
          > >
          > Żonaty, ale nie wiem, czy upaństwowił tę swoją osobistą macicę :) Małżonka p
          > rosi o interwencję A.Bodnara, w związku z żądaniem pomówionych przez pana męża
          > opozycjonistów
          >
          > „J Czy sprawdzili ceny ogłoszeń, których domagają się w swoim »Wezwaniu«, w każ
          > dym ze wskazanych dzienników oraz na portalach internetowych?
          >
          > www.tvp.info/41563767/trzeba-byc-oderwanym-od-zycia-przecietnej-rodziny-apel-zony-prof-zybertowicza-do-rpo
          Zybertowicz powiedział wówczas: "Dzisiaj wielu obserwatorów i komentatorów Okrągłego Stołu nie uświadamia sobie, jak głęboka prawda była w komentarzu Andrzeja Gwiazdy po rozmowach Okrągłego Stołu, gdy powiedział: "podczas obrad Okrągłego Stołu władza podzieliła się władzą z własnymi agentami". Nikt z komuchów i esbeków nie poniósł kary.Dopiero po latach PIS im odebrał część wysokich apanaży.
          • pies.na.czarnych Re: Powiedział wtedy prawdę 21.02.21, 22:45
            Nikt się niczym nie dzielił. Kościół wziął wszystko.
            • buldog2 Re: Powiedział wtedy prawdę 22.02.21, 07:42
              Nie, nie wszystko.
              Jeszcze ArtB, Telegraf, Srebrna, FOZZ, handel długami szpitali itd. KK nie wziął wszystkiego.
    • j-k belgijska dzidziu, 22.02.21, 04:59
      pies.na.czarnych zapodało:
      > Jasne. Właścicielem tej macicy staje się PIS.

dzidziu,
      tako rzecze Konstytucja uchwalona w 1993 (rowniez glosami mojej Lewicy)

gdy sie placi (500+) - to sie ma.
    • meflst0feles Re: Zybertowicz o kobietach 22.02.21, 08:45
      pies.na.czarnych napisała:

> Taką mądrosć wygłosił dzisiaj doradca Prezydenta Dudy.

W Wikipedii piszą, że Zybertowicz był m.in. ekspertem Komisji Weryfikacyjnej WSI, doradcą Jarosława, doradcą Lecha i że to on wymyślił pojęcie „układu”. Także formalnie doradca, a w praktyce to kto ich tam Pisich wie kto w tej relacji pełni funkcję pomocniczą.
    • topiramax Re: Zybertowicz o kobietach 22.02.21, 09:07
      A kiedy w pochwie znajduje się członek to jest tylko podpięta do gniazdka...taka logika.
      • j-k nie do gniazdka, ale do źródła :) 22.02.21, 15:15
        topiramax napisała:
        > A kiedy w pochwie znajduje się członek to jest tylko podpięta do gniazdka...taka logika.

nie do gniazdka (bo sama jest gniazdkiem), ale do źródła (genow) :)
    • pies.na.czarnych Re: Zybertowicz o kobietach 22.02.21, 14:53
      Tu jest lepsze wideo z wypowiedzią tego dupka
      tvn24.pl/polska/aborcja-w-polsce-andrzej-zybertowicz-o-tym-kiedy-kobieta-jest-wlascicielka-swojej-macicy-5026306

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka