Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa

14.03.21, 18:50
Dziś zabieram głos, bo nie wiem, jaka jest wola nieba, a z nią się zawsze zgodzić trzeba. O 14:00 melduję się w szpitalu. Co będzie dalej? Czas pokaże. Jestem przygotowany na dwa główne rozwiązania. Nie boję się niczego, tylko pana Boga […] i liczę na właściwe osądzenie, więc nie wiedząc, kiedy się spotkamy następnym razem, nie wiedzący, czy się w ogóle spotkamy, chcę państwu powiedzieć, że robiłem wszystko, by dobrze służyć narodowi – powiedział Wałęsa.Super Express" donosi, że Wałęsa "wybiera się na operację serca z powodu pękniętego drutu". Były prezydent ma rozrusznik serca i cukrzycę. - Okazuje się, że z trzech drutów wbitych w serce, jeden się złamał, wisi, nie ma go w sercu. Ta operacja nie będzie więc taka prosta, czekam co będzie... – wyznał Wałęsa w niedawnej rozmowie z Super Expressem.www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26880429,lech-walesa-idzie-do-szpitala-nie-boje-sie-niczego-tylko.html&ved=2ahUKEwj-rOeUq7DvAhUMFRQKHT4QAswQ0PADegQINBAB&usg=AOvVaw1HDqFPubC8cvVSHHrUmI56
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 07:09
      n4rmoorr napisał(a):

> Dziś zabieram głos, bo nie wiem, jaka jest wola nieba, a z nią się zawsze zgodzić trzeba. O 14:00 melduję się w szpitalu. Co będzie dalej? Czas pokaże. Jestem przygotowany na dwa główne rozwiązania. Nie boję się niczego, tylko pana Boga […] i liczę na właściwe osądzenie, więc nie wiedząc, kiedy się spotkamy następnym razem, nie wiedzący, czy się w ogóle spotkamy, chcę państwu powiedzieć, że robiłem wszystko, by dobrze służyć narodowi – powiedział Wałęsa.Super Express" donosi, że Wałęsa "wybiera się na operację serca z powodu pękniętego drutu". Były prezydent ma rozrusznik serca i cukrzycę. - Okazuje się, że z trzech drutów wbitych w serce, jeden się złamał, wisi, nie ma go w sercu. Ta operacja nie będzie więc taka prosta, czekam co będzie... – wyznał Wałęsa w niedawnej rozmowie z Super Expressem.www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26880429,lech-walesa-idzie-do-szpitala-nie-boje-sie-niczego-tylko.html&ved=2ahUKEwj-rOeUq7DvAhUMFRQKHT4QAswQ0PADegQINBAB&usg=AOvVaw1HDqFPubC8cvVSHHrUmI56

No i ....
      • eiran Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 07:25
        no-popis napisała:
        7DvAhUMFRQKHT4QAswQ0PADegQINBAB&usg=AOvVaw1HDqFPubC8cvVSHHrUmI56</a>
        >
        > No i ....

No i wiadomo, na co liczy ludzikow.
    • topiramax Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 09:29
      "robiłem wszystko, by dobrze służyć narodowi – powiedział Wałęsa"
      "robiłem wszystko dla Polski a teraz mnie to spotyka w ojczyźnie- powiedział ongiś Dziwisz
      Męczenników u nas dostatek. W dodatku z wysoką samooceną.
      • no-popis Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 15:10
        topiramax napisała:

> "robiłem wszystko, by dobrze służyć narodowi – powiedział Wałęsa"
        > "robiłem wszystko dla Polski a teraz mnie to spotyka w ojczyźnie- powiedział on
        > giś Dziwisz
        > Męczenników u nas dostatek. W dodatku z wysoką samooceną.
        Wałęsa ma olbrzymie zasługi. Podpowiadał Jelcynowi, Reaganowi, Obamie i papieżowi . Kilka konfliktów światowych uniknęliśmy dzięki Wałęsie.
    • privus Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 17:58
      Idzie policjant się odlać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały obsikany.
      - Co się stało? - pyta się kumpel.
      - Wyjąłem nie tą pałę...
      • n4rmoorr Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 18:06
        privus napisał:

> Idzie policjant się odlać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały obsikany.
        > - Co się stało? - pyta się kumpel.
        > - Wyjąłem nie tą pałę...
        Precz.
    • n4rmoorr Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 18:05
      Lech Wałęsa przeszedł w poniedziałek rano operację kardiologiczną w jednym z gdańskich szpitali; "rokowania są dobre" - poinformował dyrektor biura byłego prezydenta RP Marek Kaczmar.
      B. prezydent poddał się operacji kardiologicznej, związanej z funkcjonowaniem rozrusznika serca, wszczepionego wiele lat temu.
      – Lech Wałęsa jest po operacji, jest wybudzony, rokowania są dobre. Nic więcej nie mogę powiedzieć – powiedział Kaczmar.Rozrusznik wszczepiono mu w USA:
      www.gala.pl/artykul/lech-walesa-sprawy-sercowe
      A wcale nie jest powiedziane, że polscy lekarze zrobiliby to gorzej. Może byłoby wręcz przeciwnie i niepotrzebna byłaby teraz "poprawka".
      • szwampuch58 Re: Lech Wałęsa 15.03.21, 19:13
        Nie tymi razem,pisowskiej hieny
        wiadomosci.wp.pl/lech-walesa-juz-po-operacji-serca-byly-prezydent-przekazal-wiadomosc-6618393266879072a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka