czan-dra 03.03.22, 14:56 Jako jeden z nielicznych durni w sejmie był przeciwny naszego członkostwa Pakcie. Nagle, jak u du*y, coś mu w deklu się poprzestawialo, bo chyba nie zmądrzał, to fizycznie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 15:27 Po prostu się przestraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Proszę o źródło tego "njusa" 03.03.22, 15:32 czan-dra napisał: Kaczyński był przeciw NATO > Jako jeden z nielicznych durni w sejmie był przeciwny naszego członkostwa Pakc > ie. > Nagle, jak u du*y, coś mu w deklu się poprzestawialo, bo chyba nie zmądrzał, to > fizycznie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Proszę o źródło tego "njusa" 03.03.22, 17:38 ave.duce napisała: > czan-dra napisał: > > Kaczyński był przeciw NATO Fake news. Czandra powtarza bez sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 03.03.22, 16:10 na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 03.03.22, 16:23 el.commendante napisał: > na Ukrainie. Błędne dane wyjściowe, błędne dane wyjściowe, błędne dane wyjściowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 03.03.22, 18:24 Gdyby nie NATO wojna mogła być w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 04.03.22, 15:49 stasi1 napisał: > Gdyby nie NATO wojna mogła być w Polsce Dokładnie tak ! Tutaj zgadzam się z Mi&^ni&kiem, kóry owiedział, że w tak dobre sytuacji Polska nie byłą jeszcze od czasu Jagiellonów. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 04.03.22, 16:36 no-popis napisała sługa Putina Jarosław Kaczyński idzi w ch*j Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 09.03.22, 21:13 Może przesadził trochę. Za Jagielonów coś jednak znaczyliśmy, teraz mamy szczęście że wojna jest za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 11.03.22, 05:39 stasi1 napisał: > Może przesadził trochę. Za Jagielonów coś jednak znaczyliśmy, teraz mamy szczęś > cie że wojna jest za granicą Na razie. Niemcy nie ustępują we wsparciu Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 12.03.22, 14:47 Tak bardzo jednak ruskich nie wspierają. Mniej niż Węgry Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 03.03.22, 18:37 Macie rację towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
alux Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 05.03.22, 23:03 Ty też masz zryty łeb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alux Re: Gdyby nie ekspansja NATO nie byłoby wojny 05.03.22, 23:06 el.commendante napisał: > na Ukrainie. Ty też masz zryty łeb jak ten szczur co się chowa w norze. Prezydent Zełeński to gieroj i walczy, a tchórz co morduje ludzi siedzi w bunkrze. Jak taki mocny to niech sam idzie w okopy, a nie wysyła prostych żołnierzy na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 16:21 czan-dra napisał: > Jako jeden z nielicznych durni w sejmie był przeciwny naszego członkostwa Pakc > ie. W jaki sposób wyraził swój sprzeciw? S. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:03 Przecież tylko krowa nie zmienia zdania, a on nią nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:07 Kaczyński nie był przeciwko NATO, to fejk. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:15 ave.duce napisała: > Kaczyński nie był przeciwko NATO, to fejk. > Też tak myślę, przeciw NATO to ta ekipa bardziej na prawo od Jarusia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:18 Wystarczy zajrzeć do wyników głosowania: orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPID?OpenAgent&2130&niez. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:33 Kaczor z maciorem niezrzeszony? Jakie piękne czasy ti musiały być... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 17:57 Zrzeszony czy nie - ***** ***! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 19:38 Lepszy niezrzeszony, bo wtedy jest go mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 14:31 Oby tylko nie zaczął pączkować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:20 K. Jarosław się rozmnaża? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:24 Nie, kaczyński ma 10 posłów w Sejmie. Czy wam wszystkim odpierdoliło przez tę wojnę, wybaczcie mój klatchiański? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński był przeciw NATO 05.03.22, 07:49 K. Jarosław się rozmnaża? Tak jak drożdże. Postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 19:33 Czandra musi byc mlodzik,ja pamietam wypowiedzi gnoma, wtedy, przèciwko NATO ,ze zaglosowal za..... bylo porazka jego stanowisko ktore kompletnie dostalo w dupe od suwerena..cwaniak nagle by byc w grze zmienilo stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 14:32 Ja nie pamiętam :( Szkoda, że nie zamieszczasz cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kaczyński był przeciw NATO 11.03.22, 06:00 szwampuch58 napisał: > Czandra musi byc mlodzik,ja pamietam wypowiedzi gnoma, wtedy, przèciwko NATO ,z > e zaglosowal za..... bylo porazka jego stanowisko ktore kompletnie dostalo w du > pe od suwerena..cwaniak nagle by byc w grze zmienilo stanowisko On ma około 42 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 18:12 Przepraszam, faktycznie fale, dostałem smsa od kumpla i powielilem bez sprawdzania, no i zrobiłem z siebie pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 18:14 Miało być FEJK, a nie jakieś fale. J....y telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 18:29 czan-dra napisał: > Przepraszam, faktycznie fale, dostałem smsa od kumpla i powielilem bez sprawdza > nia, no i zrobiłem z siebie pajaca. > Nie zgadzamy się często, zwłaszcza w kwestiach platfusich, ale tutaj lajk ode mnie za przyzwoitość, której na tym forum wielu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 18:37 To wyślij kumplowi odpowiedniego esemesa, żeby uciąć ten fejknjus. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 19:23 Ażeś go pouczyła, niegrzecznego chłopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:35 No właśnie. A przy okazji, odkąd bronisz kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:59 Mylisz się, nie bronię K. Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 05:49 czan-dra napisał: > Przepraszam, faktycznie fale, dostałem smsa od kumpla i powielilem bez sprawdza > nia, no i zrobiłem z siebie pajaca. Nie można z pajaca zrobić ponownie pajaca. To tak jakby z Morawieckiego zrobić kłamcę kiedy, gdziekolwiek nie służył, on już jest kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 16:39 no-popis napisała sługa Putina Jarosław Kaczyński idzi w ch*j Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Był? 03.03.22, 19:15 czan-dra napisał: > Jako jeden z nielicznych durni w sejmie był przeciwny naszego członkostwa Pakc > ie. > Nagle, jak u du*y, coś mu w deklu się poprzestawialo, bo chyba nie zmądrzał, to > fizycznie niemożliwe. Był przeciwny? Ten cep cały czas jest przeciwny NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 20:08 Idę w twoje ślady pseudodochtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński był przeciw NATO 03.03.22, 21:17 Cyrylicą już nie da rady? Jesteś, byłeś, i będziesz zakłamanym kacapem, inaczej swolocz, a teraz do nory! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 11:14 Nie hordol. On już wtedy był prawdziwym patriotą, razem z Ojcem Dyrektorem za utrzymaniem rosyjskich baz wojskowych z nazwą zamienioną na strefy gospodarcze. Wcześniej zwolennikiem NATO-bis głupawego prezydenta Wałęsy, któremu służył. Teraz cały czas prowadzi sabotaż polskiej armii. Różnica pomiędzy agentem wpływu i zwykłym szpiegiem jest ogromna. Agent wpływu z zasady działa tak, że postawione przeciwko niemu zarzuty można łatwo obalić, ponieważ jego działalność dopuszcza dwie lub więcej wyjaśnień. On wszystko robi dla „dobra” swojego kraju i mu nie wychodzi, albo to nie przestępstwo, a tylko niezręczny manewr polityczny. Pod rządami PIS armia polska SPADŁA z 14 na 24 miejsce. Amerykanie słusznie żądali postawienia przed sądem Kaczyńskiego za zdradę i przekazanie Rosji tajnych kodów NATO. W 2010 Kaczyński z Jaruzelskim chciał jechać do Putina na paradę. 400 tys. zł. wydał na małpki. Брысь под лавку. Odpowiedz Link Zgłoś
tamtownikniebezpieczny Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:27 Dziś Gruzja, jutro Ukraina, potem Kraje Bałtyckie a potem byc może mój Kraj. Czemu te słowa są kasowane na FK? Podobnie jak i kilka innych komentarzy. Wolne media? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński był przeciw NATO 04.03.22, 18:53 Bo ktoś się boi aż tak, że nie może na nie patrzeć. Poza tym to nieprawda. Jesteśmy poza zasięgiem i każdy tydzień obecnej wojny oddala choćby myśl o jakiejkolwiek (nawet nie wojskowej) ekspansji na długo. Później uzasadnię to konkretami, może na innym forum może i tu. Obecny przemysł rosyjski nie jest w stanie wyprodukować nowoczesnego czołgu (Armata, i nie tylko dlatego, że stosunkowo drogi), samolotu (Su-57 w ub. roku wyprodukowano 1 szt.), już nie mówię o satelitach, systemach walki elektronicznej, łączności. Wszystko na częściach z Zachodu, Tajwanu, Korei. Do samego pokonania armii Ukrainy zabrakło zgromadzonych sił (nie doceniono przeciwnika, obecnie wroga). Jeśli dostawy (nie tylko uzbrojenia, środków do życia też) z Zachodu będą szły tak jak potrzeba, po kilku miesiącach wyczerpią wszystkie (nie tylko przeznaczone do akcji) rezerwy (nawet mobilizacja wiele nie zmieni, bo kończą się zapasy rakiet, amunicji też nie za wiele a roczna produkcja wystarczy możne na miesiąc takich walk). O woli walki, morale tak zorganizowanego wojska nie ma co mówić w ogóle. W konsekwencji nie zdobędą Ukrainy, a doczekają się kontrofensywy. W przypadku, powtórzę, kontynuowania dostaw z Zachodu. Wszystko zależy od tego, czy USA będą wolały mieć tam ukraińskie państwo czy partyzantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Kaczyński był przeciw NATO 05.03.22, 08:20 rok 2014" Powinniśmy zachowywać się jak polska rozsądna kobieta. Nasz kraj, nasz dom i nasze dzieci są najważniejsze - tak Ewa Kopacz odpowiedziała na pytania dotyczące rządowych planów wobec płynących z zewnątrz zagrożeń. Przyszła premier odwoływała się do swojej kobiecości, ponieważ - jak wyjaśniała - dla kobiety bezpieczeństwo jej własnego domu zawsze jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński był przeciw NATO 05.03.22, 17:00 Uczył tego na szkoleniach SBków. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kaczyński był ZA NATO, belkotko, 05.03.22, 19:19 ktos tu podal juz wyniki glosowania w 1999. i stoi tam wyraznie: Jaroslaw Kaczynski (formacja polityczna: - niezrzeszony) - ZA Odpowiedz Link Zgłoś