Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow1sekr Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul 06.11.04, 14:22 don leszek millerone nie pamięta też, że jego synalek dostał od kulczyka mieszkanie i samochód w prezencie. don leszek millerone nie pamięta też pożyczki moskiewskiej (ponad milion dolarów w walizce, wbrew ustawie prawo dewizowe). don leszek millerone nie pamięta jeszcze wielu innych przekrętów swoich i swojej złodziejskiej LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv won z tą złodziejsko-esbecką bandą sld-sdpl-up IP: *.crowley.pl 06.11.04, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Amnezja atrybutem czerwonych psow IP: 141.48.168.* 06.11.04, 15:03 Zadziwiajace jak slaba pamiec maja ludzie lewizny ktorzy sprawuja rzady nad polactwem. Ciekawe czy jest taki drugi kraj gdzie podstawowym warunkiem sprawowania wladzy jest slaba pamiec? Dodac trzeba ze czula opieke nad tymi biednymi "zapominalskimi" sprawuje pan Michnik i GW, ktorym tez coraz czesciej pamiec odmawia posluszenstwa (vide afera Rywina). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc prawizna też miała swoja "pomroczność" IP: 80.55.171.* 06.11.04, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: KAŻDY MA PRAWO DO NIEPAMIĘCI, MILLER TEŻ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Pietrow Ziółka na pamięć bym radził!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedziaLud NAJWYZSZY CZAS ZLUSTROWAC MU MAJATEK I KONTA !!!!! IP: *.micske01.fl.comcast.net 07.11.04, 00:18 to sa juz jawne kpiny z komisji i calego spoleczenstwa najwyzsza pora dobrac mu sie powaznie do du...y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred BIEDNY LESIO NIE PAMIETA ......................... IP: *.crowley.pl 07.11.04, 11:32 i jak taki czlowiek mogl byc premierem, najpierw trzeba bylo isc do lekarza zeby stwierdzic pelna sprawnosc umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol ale prawizna to byly przedszkolaki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:46 znajomy mawiał że jak czerwoni zaczną nierządzić w kraju to wody w morzu i piasku na pustyni może zabraknąć. Mylił się bo już nawet pustyni nie ma a morze wyparowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony pająk Re: Amnezja atrybutem czerwonych psow IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.11.04, 11:07 Kici,kici czarny kot? Ja gdy mi kot /czarny/ przebiegnie drogę,nie mówię,że to pech biorę pałę, utrącam nogę i sp...dala ch.... na trzech! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalek_jarzebowski Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul 06.11.04, 15:15 tow1sekr napisał: > don leszek millerone nie pamięta też, że jego synalek dostał od kulczyka > mieszkanie i samochód w prezencie. don leszek millerone nie pamięta też > pożyczki moskiewskiej (ponad milion dolarów w walizce, wbrew ustawie prawo > dewizowe). don leszek millerone nie pamięta jeszcze wielu innych przekrętów > swoich i swojej złodziejskiej LSD. Nie patrzmy w przeszłość. Wybierzmy przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeb Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.cable.mindspring.com 07.11.04, 03:00 podnie w strone dolu, jeb,jeb,jeb!!!!!!! jeb. Moze ,byc paleczka policyjna - np.Wszystko sobie przypomni, WSZYSTKO ,- Gwarancyja 100%.Tylko musi byc systematyczne Jeb,jeb, jeb............ . J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.telco.ras.pl 07.11.04, 13:54 Trza Millera po pas do zimnej wody wstawić na mrozie 20 stopniowym to zaraz se przypomni tak ze pół dnia potrzymać.Oni wszyscy odrazu nie pamiętaja- narozrabiali w tym Kraju co nie miara i wszystko zapomnieli ciekawe?. Chłopa wsadzili na chwile za kraty i nie pamietają że to za ich oprzyzwoleniem. Niech chłopców dawnego Stalinowskiego KGB poproszą to zaraz im się wszystko przypomni- To jedyna rada - ONI przed polskimi śledczymi to nic se nie przypomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 14:25 KANDYDACI DO POLITYKI POWINNI PRZECHODZIC KOMPLEKSOWE BADANIA MEDYCZNE. JAK OD KIEROWCY CZY PILOTA SIE WYMAGA TO DLACZEGO NIE OD STERNIKOW NASZEGO KRAJU.W KONCU TRUDNIEJ JEST STEROWAC KRAJEM NIZ SAMOCHODEM. WYGLADA NA TO ZE WARUNKIEM KONIECZNYM BYCIA U WLADZY JEST BRAK PAMIECI, NO I JESZCZE PARE INNYCH UPOSLEDZEN, Z CZEGO WYNIKA ZE KANDYDATURA DEBILA MOZE BYC CALKIEM INTERESUJACA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Miller chciałby zapomnieć ostatnie 3 lata IP: *.mps.pl / *.mps.pl 06.11.04, 14:27 a ja chciałbym, żeby wszyscy pamiętali i żeby nie powtórzyła się amnezja z 1989 roku Odpowiedz Link Zgłoś
krycek Miller: nie pamiętam spotkania z Kulczykiem 06.11.04, 14:30 Zdaje sie ze przed komisja w sprawie Rywina Pan Premier posługiwał się notesem by przypomniec sobie zdarzenia sprzed jakiegos tam czasu? Kulczyka w notesie nie ma czy Pan Premier nie sprawdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotbe Re: Miller: nie pamiętam spotkania z Kulczykiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 15:12 ten M nie moze sprawdzic, wyszedl na spacer z notesem i ktos nieznany na niego napadl by notes ukrasc, juz nic nie mozna sprawdzic, no- mozna jeszcze kogos nazwac zerem, to tak ladnie brzmi. Czy pamietacie o tym na K, ktory teraz robi za pierwszego sprawiedliwego, przez kumpli skrzywdzonego? Na niego tez napadli, szybe zbili, komputer ukradli w ktorym byly TE wiadomosci. Wszyscy oni tacy biedni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda. Re: Miller, to jest komprador ... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 06.11.04, 14:37 Komprador - to jest to slowo , ktore okresla czesc polskich politykow. Do czego to doszlo w Polsce ? Do upadku calego narodu, ktory jest bezsilny i bezwolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lmark Re: Miller: nie pamiętam, je?li mi wygodne IP: 195.205.16.* 06.11.04, 14:43 Ojciec chrzestny SLD nie zapomniø osadziŠ swojá æoné w Orlenie jako Rezydenta. Nie zapomniał także gdzie mu spływajš pienišdze z lewicowych interesów i jaki jest do nich klucz dostępu. Zapomniał zwrócić te pienišdze tym do których należa , a mianowicie społeczeństwu. Cena produkcji paliw to zaledwie 30 % ceny jakš płaci obywatel. Złodziejstwo uprawiane przez nierzš , a kupony od tego odcinajš złodzieje z rodowodem - obecnie SLD. Przeznaczenie chociażby 1 zł od litra paliwa zapewniłoby bezpłatne autostrady w polsce nie wspominajšc o drogach które mogłyby być godnymi Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Nie pamiętam, czy byłem premierem IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.04, 14:43 Nie pamiętam nawet, czy byłem Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokFM Jasne,że nie pamięta, a przyczyny są dwie : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:45 1.Spotykali sie co dzień, i spowszedniało, więc się nie kojarzy. 2.Zaawansowana skleroza (lub LOBOTOMIA) powiązana z wszysktimi aferami w które zamieszana jest SLDupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Pamietam ważne wydarzenia, ale czy padał deszcz ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 14:46 Darujcie tego nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_v "Upadek Millera" - scenariusz i reżyseria - W. Kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:50 zdziwiłoby mnie gdyby 'pamiętał' swoją drogą intersująca informacja... ciekawe czy wiemy o niej dzięki pałacowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola od Niemena dla zapominalskich przeczytaj lub zanuć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:08 Czy mnie jeszcze pamiętasz dowód na to mi daj czy jak inne chłopięta baju baj, baju baj. Czy mnie jeszcze pamiętasz i może wrócić chcesz tu czy jak inne chłopięta zapomniałeś mnie już. A gdy zechcesz wrócić tu wracaj z uśmiechem swym choć bym nie pamiętał już będziesz tylko ty. Czy mnie jeszcze pamiętasz i pamiętasz ten dzień czy jak inne chłopięta zapomniałeś już mnie. Czesławie Niemen sorki za przeróbkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Niemen lepiej by rzadzil Polska niz pan Kulczyk... IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 06.11.04, 15:16 Wtajemniczeni wiedza swoje.Kulczyk od dobrych 11 lat rzadzacy Polska,jak udzielnym ksiestwem,wielokrotnie skorumpowal byl prawie wszystkich masznistow na statku Polska.I co?I nic,bo gigantyczny szmal plus uklady to wiecej niz poparcie USA i Rosji razem wzietych.Trzeba po prostu odsunac od wladzy wszystkich zamieszanych w Kulczyka nieodwolalnie.Samochody za darmo i mieszkania za darmo dla syna Millera to pestka.A po pare milionow euro na specjalne konta w Szwajcarii to za co,za piekne oczy,panie Miller"nie pamietam"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujak Re: Miller: nie pamiętam i nie chce pamietac IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.11.04, 15:12 ciekawe, jak wielu KOLESIOW choruje na krotka pamiec a mimo to zajmuja i zajmowali powazne stanowiska rzadowe. Moze kandydatow do KOLESIOW na WIejskiej nalezy badac na zawartoc zytniejw organizmie przed wpisaniem na listy kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: TY TEŻ BYŚ NIE PAMIĘTAŁ NA MIEJSCU MILLERA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... DO MILLERONE...NIE PAMIETA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 15:16 ...wszyscy bolszewicy nagle zapomnieli o bolszewiku doktorze, biznessmanie kulczyku...byl czlowiek i nagle nie ma czlowieka...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol wybacz mi mą ignorancję ale czego doktorem jest ku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:51 lczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: wybacz mi mą ignorancję ale czego doktorem je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:19 Jest Doktorem Mamonologii Stosowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady [...] IP: *.vn.shawcable.net 06.11.04, 15:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:25 Ciekawą chorobę mają towarzysze z sld jak okraść państwo to pierwsi, jak do rozliczenia się ze swojej działalności to mają amnezję nie pierwszy i ostatni raz. Po prostu komunę trzeba rozliczyć za 50 lat działalności na szkodę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalek_jarzebowski Towarzyszu Miller 06.11.04, 15:29 Przypomnijcie synowej, żeby głosowała na Janukowycza. Pamiętajcie, kontrewolucja nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... TRZY LATA TEMU...PIATEK CZYLI SOBOTA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 15:35 ...wstaje rano ...za oknem slonce...moja kobieta sie do mee usmiecha i dziecko...wowczas tylko jedno...jedziemy w gory...zatrzymuje mee policja za przekroczenie predkosci ( 55 do 83 mil)...zabieraja mi samochod bo nadodatek DZIECKO NIEMIALO FOTELIKA CHOC MIALO JUZ PIEC LAT...czarny policjant podrzocil mee pod motel i spytal sie czy mam 0.25 centow (na telefon) po polsku z usmiechem mu opowiedzila... odpie..sie...stoimu przy motelu tuz przy stacji benzynowej ok 200 mil od domu ...i juz mialem ochote tam spedzic noc...gdy tu nagle pojedza do mee hindus i pyta sie... do kad...dalem mu stowe i za dwie godziny z hakiem bylem juz w domu...mee to wszystko pamieta...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Mam pewną nieśmiałą nadzieję że polactwo zapomni o IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 15:41 postkomunistach. Choć jak czytam. że jawny współpracownik SB (do czego sam się przyznał) - PIERWSZY Magister dalej cieszy się zaufaniem połowy polaków to ręce opadają. Ale wieloletnia praca nad świadomością Polaków wykonywana przez TVPubliczną i redaktora Michnika (odpieprzcie się od Generała i Kiszczak = człowiek honoru, lustracja to oszołomstwo) święci triumfy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krok panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 16:10 wyiscie nie ma latwego z bagna..ale proponuje aby w przyszluch wyborach usmiercic SLD..nie glosujac na nich..ja ide do Polskiej ambasady w Ottawie.....bo juz rzygam czerwonym kolorem..sic..problem jest tylko jeden...............NA KOGO GLOSOWAC....TU MAM PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 16:20 ...na dobry pocztek...PiS...proponuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolza Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:26 PiS-da popalic jak sie zwacha Liga Pieprzenietych Rozwalaczy i bedzie kino w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyek Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 16:29 Krok napisał(a): > wyiscie nie ma latwego z bagna..ale proponuje aby w przyszluch wyborach > usmiercic SLD..nie glosujac na nich..ja ide do Polskiej ambasady w > Ottawie.....bo juz rzygam czerwonym kolorem..sic..problem jest tylko > jeden...............NA KOGO GLOSOWAC....TU MAM PROBLEM --------- Drogi Rodaku, choroba na ktora cierpisz nazywa sie d e m o k r a c j a a nie pomieszanie zmyslow, masz wybrac z kandydatow,ktorych wabiora dla ciebie panowie z roznych partii, partii ktorych ty ani obywatele Najjasniejszej nie wybierali.Czyli jak kiedys, mozesz glosowac albo na kandydata PZPR (zamien PZPR na dowolna nazwe partii) albo na kandydata sojuszniczego stronnictwa. Lampka koniaku jest znacznie zdrowsza od polityki.Polecam Camusa.Czy w Ottawie juz zima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 18:41 my tu w polandzie mamy ten sam problem. Jakiś czas temu rzuciłem hasło żeby wynająć jakiś rząd za granicą, dobrze mu zapłacić i patrzeć na ręce ale mnie sprzedawczykiem nazwali i agentem żydokomuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:29 Ja to juz mowilem w 1988 roku - nikt mnie nijak nie nazywal ale wiekszosc znajomych przyznawala racje.. Bo wiadomo, ze my sie rzadzic nie umiemy. Jak sie nie pozabijamy to rozkradniemy wszystko co nasze - ot taka narodowa paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 22:39 tylko że Ty sobie tam opływasz w tę kapitalistyczną biedę a my tutaj już tylko na to mamy nadzieję że szlag ten kraj trafi i zaborcy przyjdą. Prawda jest taka że kto mądry do rządów i polityki w ogóle się nie pcha, i to co jest zaszczytną służbą państwową w krajach cywilizowanych u nas jest domeną wszelkiej maści złodziei, krętaczy a ostatnio wręcz mafii. Korzenie tego to zabory, okupacja i komuna. Ta ostatnia jeszcze dlugo narodowi nie uleci z mózgów. Sam już nie wiem co jest lepsze a co gorsze. Działać na pół gwizdka bo jak pójdzie interes lepiej to państwo zaraz ukradnie, permanentnie trzeba kombinować jak wyjść na swoje i nie dać się okraść. Przecież to niemal okupacja kraju a naród jeśli się wkurzy to krew się poleje i znów wybiorą giertychów. lepperów czy innych katofaszystów o slodkim głosie populistów. A my chcemy tylko pewnego dachu nad głowąco się ściśle wiąże z płaconą na czas pensją, nie wspomnę już o pracy, sensownego i stabilnego systemu prawnego, minimum respektowania praw konstytucyjnych i kilku innych nieistotnych drobiazgów. Żone do szpitala zapisalem w kolejkę, może ją przyjmą za 4 miesiące...., I ja ku.. wróciłem do tego kraju w 1990 bo to byla moja ojczyzna... Po 15 latach tego co widzialem jestem zwolennikiem rychłego upadku kraju. Im szybciej tym krócej będzie bolało i może uda się od nowa coś zbudować. Ratunkiem by może była jakaś wojna, ot z taką Białorusią bo mają kilka czołgów więc może by przegrali. A naród by się zintegrował i przy okazji parę tysięcy szuj typu milera by się kropnęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: panie i panowie....r IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 23:01 ...ty robol mimo wszysko jestes ciemny-robol...nazekasz na cos czego jeszcze nie bylo...a za kleski globalne polskie ganisz sam siebie ,ze wrociles...oczywiscie wspolczuje ci , ze zona twoja chora...i te kolejki- bez kometarza...ale jak bedziesz przelotem lub na stale w nj...to zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: panie i panowie....r IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.04, 01:43 narzekam bo będzie, mam taką intuicję polityczną i dobry nos. Zawiódł mnie tylko raz: jak wrócilem i do 1999 było całkiem dobrze i były nawet perspektywy A przelotem jak będę...Ale nie zawiódł jak koledzy ze styropianu zapraszali do madfii: podziękowałem i mogę sobie popatrzeć codzień podczas golenia w twarz. może chłopaki z alkaidy mnie wezmą na stopa bo mnie nie stać żeby rodzinę w Usra czy Kanadzie odwiedzić to wpadnę ze spadochronem i pojemy wtedy polskiej kiełbasy i popijemy polskich trunków Pozdrawiam Cię wyrobniku u hamerykańskiego burzuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: panie i panowie....r IP: *.dyn.optonline.net 07.11.04, 04:18 Ty Mee to jakis idiota jestes , te twoje nju jersej to dziura jak stodola i tylko to , ze do Nowego Yorku mozna szybko dojechac.Gosc Robol ma racje i duzo mysli przeciwnie do ciebie bo to zapieprzenie na budowie za siedem dolarow na godzine po dwanascie godzin na dobe mozg ci wyzarlo Lomzyniaku.Ja czsami musze przez te NJ przejezdzac i niedobrze mi sie robi jak do tego dochodzi.Co ty tak zadzierasz nosa mieszkajac w dziurze wiekszej niz cale suwalskie razem wziete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odejdź_żydokomuno! Re: JEST TYLKO JEDEN PROBLEM: żydokomuna u władzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menea Re: Mam pewną nieśmiałą nadzieję że polactwo zapo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.11.04, 19:58 Oj kolego Krzysztofie, zapomniales dodac iz mrowcza prace wykonuja tutaj tzw.pisma kobiece ktore tak naprawde sa ni- czyminnym jak tuba reklamowa promujaca wszelkiej masci polit-gangsterow polityczno-biznesowo-mafijnego przedsie- biorstwa o nazwie sld ktoremu przewodniczy niejaki PIERWSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.telia.com 06.11.04, 16:08 Bardzo krótką pamięć ma były premier i jak mjał być premierem? PZPR-owcy,a szczególnie Miller nic nie pamięta w jakim stanie PRL zostawiło gospodarkę,puste sklepy,prane bandaże pooperaczjne,więzienie opozycyi to jak ma pamiętać wizytę w jego gabinecie pana Kulczyka?Gdyby był jakimś politykiem, a nie aparatczykiem podszedłby inaczej do poważnych spraw,alie widać Miller dalej jest w spięczce PRL-owskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: KWSNIEWSKI WZYWA DO SIEBIE MILLERE IP: *.telia.com 06.11.04, 16:21 (8-02-2002) okolo godz. 10 i mowi: Niech Leszek popatrzy! Znow ktos narobil na trawniku przed Belwederem! Ile razy mam powtarzac, ze trzeba pilnowac tych rosyjskich dyplomatow! Zadnych dyplomatow dzis nie bylo. Przechodzil tylko Jasiu Kulczyk. Kulczyk???? ALE KUPA. TO NAPRAWDE SWIATOWY CZLOWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... CIOCIU ZUZIU...CIOCIA SIE POWTARZA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 16:31 ...niech ciocia ...zmieni wate...w koncu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: 213.17.227.* 06.11.04, 16:25 Porównywanie "pomroczności" "prawizny" z mafijno - esbeckim zarządzaniem, to leciutka przesada, szanowny lewiźniański zxc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol najpierw strzelać potem pytać bydlaka czerwonego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:43 bez urazy dla bydląt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: KULCZYK WINIEN? CZY JEGO RZĄDOWI PARTNERZY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:56 Czy można winić Kulczyka, że gromadzi kapitał, że proponuje korupcyjne oferty? Przecież to samo robi Rywin i Michnik z AGORĄ i wogóle jest to styl i metoda działania uprawiana z zamiłowaniem przez światowe Żydowstwo. Lepiej wytropić i usunąć ludzi władzy, którzy idą na taką złodziejską współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: KULCZYK WINIEN? CZY JEGO RZĄDOWI PARTNERZY ? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 18:38 tzw światowe żydostwo nie popełnia takich błędów jak kulczyk. Po prostu są na tyle rozgarnięci że potrafią przewidzieć skutki dalsze niż jutrzejsze. I dlatego się tak dobrze mają a w naszym bajzlu o nazwie rzyćpospolita 3 każdy z grupy najbogatszych kończy za kratkami lub wieje z kraju. Każdy bogaty chce być jeszcze bogatszy, to jest naturalne, nienaturalne jest tylko to że do elit politycznych pcha się holota wszelka po to żeby się w szybkim tempie obłowić. I niestety są to Polacy okradający własny kraj. Żyd tak prowadzi biznes żeby jego wnukowie mogli kontynuować bez narażania się na pogromy i inne szykany : przyklad to Żydzi w Usa. ale jak mówi moja teściowa: to wszystko wina aws i gdyby gierek tylu pożyczek nie nabrał to nadal mielibyśmy kraj mlekiem i miodem płynący. Najbardziej ją wkurzam twierdząc że skoro wybrała milera i jego bandę to niech nie narzeka że jest jej źle. Ale kto widział przyzwoitą teściową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus [...] IP: *.243.123.122.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 06.11.04, 16:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś