Dodaj do ulubionych

Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kulcz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:14
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • tow1sekr Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul 06.11.04, 14:22
      don leszek millerone nie pamięta też, że jego synalek dostał od kulczyka
      mieszkanie i samochód w prezencie. don leszek millerone nie pamięta też
      pożyczki moskiewskiej (ponad milion dolarów w walizce, wbrew ustawie prawo
      dewizowe). don leszek millerone nie pamięta jeszcze wielu innych przekrętów
      swoich i swojej złodziejskiej LSD.
      • Gość: cv won z tą złodziejsko-esbecką bandą sld-sdpl-up IP: *.crowley.pl 06.11.04, 14:25
        • Gość: a Amnezja atrybutem czerwonych psow IP: 141.48.168.* 06.11.04, 15:03
          Zadziwiajace jak slaba pamiec maja ludzie lewizny ktorzy sprawuja rzady nad
          polactwem. Ciekawe czy jest taki drugi kraj gdzie podstawowym warunkiem
          sprawowania wladzy jest slaba pamiec? Dodac trzeba ze czula opieke nad tymi
          biednymi "zapominalskimi" sprawuje pan Michnik i GW, ktorym tez coraz czesciej
          pamiec odmawia posluszenstwa (vide afera Rywina).
          • Gość: zxc prawizna też miała swoja "pomroczność" IP: 80.55.171.* 06.11.04, 15:16
            • douglasmclloyd Miller jesteś zerem (n/t) 06.11.04, 15:18
              • Gość: weronika Re: KAŻDY MA PRAWO DO NIEPAMIĘCI, MILLER TEŻ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:38
                • douglasmclloyd Tak, to zero też (n/t) 06.11.04, 18:47
                  • Gość: Nikita Pietrow Ziółka na pamięć bym radził!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:53
                    • Gość: sedziaLud NAJWYZSZY CZAS ZLUSTROWAC MU MAJATEK I KONTA !!!!! IP: *.micske01.fl.comcast.net 07.11.04, 00:18
                      to sa juz jawne kpiny
                      z komisji i calego spoleczenstwa

najwyzsza pora dobrac mu sie powaznie
                      do du...y
                    • Gość: fred BIEDNY LESIO NIE PAMIETA ......................... IP: *.crowley.pl 07.11.04, 11:32
                      i jak taki czlowiek mogl byc premierem, najpierw trzeba bylo isc do lekarza
                      zeby stwierdzic pelna sprawnosc umyslu
                    • douglasmclloyd Może billingi mu pamięć odświeżą? (n/t) 07.11.04, 15:02
            • Gość: robol ale prawizna to byly przedszkolaki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:46
              znajomy mawiał że jak czerwoni zaczną nierządzić w kraju to wody w morzu i
              piasku na pustyni może zabraknąć. Mylił się bo już nawet pustyni nie ma a morze
              wyparowało
          • Gość: czerwony pająk Re: Amnezja atrybutem czerwonych psow IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.11.04, 11:07
            Kici,kici czarny kot?
            Ja gdy mi kot /czarny/ przebiegnie drogę,nie mówię,że to pech
            biorę pałę, utrącam nogę i sp...dala ch.... na trzech!
        • Gość: Ania Amen IP: *.chello.pl 06.11.04, 23:50
      • marszalek_jarzebowski Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul 06.11.04, 15:15
        tow1sekr napisał:

> don leszek millerone nie pamięta też, że jego synalek dostał od kulczyka
        > mieszkanie i samochód w prezencie. don leszek millerone nie pamięta też
        > pożyczki moskiewskiej (ponad milion dolarów w walizce, wbrew ustawie prawo
        > dewizowe). don leszek millerone nie pamięta jeszcze wielu innych przekrętów
        > swoich i swojej złodziejskiej LSD.

Nie patrzmy w przeszłość. Wybierzmy przyszłość!
      • Gość: jeb Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.cable.mindspring.com 07.11.04, 03:00
        podnie w strone dolu, jeb,jeb,jeb!!!!!!! jeb. Moze ,byc paleczka policyjna -
        np.Wszystko sobie przypomni, WSZYSTKO ,- Gwarancyja 100%.Tylko musi byc
        systematyczne Jeb,jeb, jeb............ . J
      • Gość: Waldek Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.telco.ras.pl 07.11.04, 13:54
        Trza Millera po pas do zimnej wody wstawić na mrozie 20 stopniowym to zaraz se
        przypomni tak ze pół dnia potrzymać.Oni wszyscy odrazu nie pamiętaja-
        narozrabiali w tym Kraju co nie miara i wszystko zapomnieli ciekawe?.
        Chłopa wsadzili na chwile za kraty i nie pamietają że to za ich oprzyzwoleniem.
        Niech chłopców dawnego Stalinowskiego KGB poproszą to zaraz im się wszystko
        przypomni- To jedyna rada - ONI przed polskimi śledczymi to nic se nie
        przypomną.
    • Gość: ANTEK Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 14:25
      KANDYDACI DO POLITYKI POWINNI PRZECHODZIC KOMPLEKSOWE BADANIA MEDYCZNE. JAK OD
      KIEROWCY CZY PILOTA SIE WYMAGA TO DLACZEGO NIE OD STERNIKOW NASZEGO KRAJU.W
      KONCU TRUDNIEJ JEST STEROWAC KRAJEM NIZ SAMOCHODEM.
      WYGLADA NA TO ZE WARUNKIEM KONIECZNYM BYCIA U WLADZY JEST BRAK PAMIECI, NO I
      JESZCZE PARE INNYCH UPOSLEDZEN, Z CZEGO WYNIKA ZE KANDYDATURA DEBILA MOZE BYC
      CALKIEM INTERESUJACA.
    • Gość: p Re: Miller chciałby zapomnieć ostatnie 3 lata IP: *.mps.pl / *.mps.pl 06.11.04, 14:27
      a ja chciałbym, żeby wszyscy pamiętali i żeby nie powtórzyła się amnezja z 1989
      roku
    • krycek Miller: nie pamiętam spotkania z Kulczykiem 06.11.04, 14:30
      Zdaje sie ze przed komisja w sprawie Rywina Pan Premier posługiwał się notesem by przypomniec sobie zdarzenia sprzed jakiegos tam czasu? Kulczyka w notesie nie ma czy Pan Premier nie sprawdzil.
      • Gość: jotbe Re: Miller: nie pamiętam spotkania z Kulczykiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 15:12
        ten M nie moze sprawdzic, wyszedl na spacer z notesem i ktos nieznany na niego
        napadl by notes ukrasc, juz nic nie mozna sprawdzic, no- mozna jeszcze kogos
        nazwac zerem, to tak ladnie brzmi.
        Czy pamietacie o tym na K, ktory teraz robi za pierwszego sprawiedliwego, przez
        kumpli skrzywdzonego? Na niego tez napadli, szybe zbili, komputer ukradli w
        ktorym byly TE wiadomosci.
        Wszyscy oni tacy biedni...
    • Gość: magda. Re: Miller, to jest komprador ... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 06.11.04, 14:37
      Komprador - to jest to slowo , ktore okresla czesc polskich politykow. Do czego
      to doszlo w Polsce ? Do upadku calego narodu, ktory jest bezsilny i bezwolny.
    • Gość: Lmark Re: Miller: nie pamiętam, je?li mi wygodne IP: 195.205.16.* 06.11.04, 14:43
      Ojciec chrzestny SLD nie zapomniø osadziŠ swojá æoné w Orlenie jako Rezydenta.
      Nie zapomniał także gdzie mu spływajš pienišdze z lewicowych interesów i jaki
      jest do nich klucz dostępu. Zapomniał zwrócić te pienišdze tym do których
      należa , a mianowicie społeczeństwu. Cena produkcji paliw to zaledwie 30 % ceny
      jakš płaci obywatel. Złodziejstwo uprawiane przez nierzš , a kupony od tego
      odcinajš złodzieje z rodowodem - obecnie SLD. Przeznaczenie chociażby 1 zł od
      litra paliwa zapewniłoby bezpłatne autostrady w polsce nie wspominajšc o
      drogach które mogłyby być godnymi Europy.
    • Gość: Miller Nie pamiętam, czy byłem premierem IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.04, 14:43
      Nie pamiętam nawet, czy byłem Millerem.
    • Gość: tokFM Jasne,że nie pamięta, a przyczyny są dwie : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:45
      1.Spotykali sie co dzień, i spowszedniało, więc się nie kojarzy.
      2.Zaawansowana skleroza (lub LOBOTOMIA) powiązana z wszysktimi aferami w które
      zamieszana jest SLDupa.
    • Gość: Janek Pamietam ważne wydarzenia, ale czy padał deszcz ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 14:46
      Darujcie tego nie pamiętam.
    • Gość: m_v "Upadek Millera" - scenariusz i reżyseria - W. Kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:46
    • Gość: tatanka_iotanka Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:50
      zdziwiłoby mnie gdyby 'pamiętał'

swoją drogą intersująca informacja... ciekawe czy wiemy o niej dzięki pałacowi?
    • Gość: kola od Niemena dla zapominalskich przeczytaj lub zanuć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:08
      Czy mnie jeszcze pamiętasz
      dowód na to mi daj
      czy jak inne chłopięta
      baju baj, baju baj.

i może wrócić chcesz tu
      czy jak inne chłopięta
      zapomniałeś mnie już.

A gdy zechcesz wrócić tu
      wracaj z uśmiechem swym
      choć bym nie pamiętał
      już będziesz tylko ty.

i pamiętasz ten dzień
      czy jak inne chłopięta
      zapomniałeś już mnie.

Czesławie Niemen sorki za przeróbkę

• Gość: Enola Gay.co.uk Niemen lepiej by rzadzil Polska niz pan Kulczyk... IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 06.11.04, 15:16
        Wtajemniczeni wiedza swoje.Kulczyk od dobrych 11 lat rzadzacy Polska,jak
        udzielnym ksiestwem,wielokrotnie skorumpowal byl prawie wszystkich masznistow
        na statku Polska.I co?I nic,bo gigantyczny szmal plus uklady to wiecej niz
        poparcie USA i Rosji razem wzietych.Trzeba po prostu odsunac od wladzy
        wszystkich zamieszanych w Kulczyka nieodwolalnie.Samochody za darmo i
        mieszkania za darmo dla syna Millera to pestka.A po pare milionow euro na
        specjalne konta w Szwajcarii to za co,za piekne oczy,panie Miller"nie pamietam"?
    • Gość: bujak Re: Miller: nie pamiętam i nie chce pamietac IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.11.04, 15:12
      ciekawe, jak wielu KOLESIOW choruje na krotka pamiec a mimo to zajmuja i
      zajmowali powazne stanowiska rzadowe. Moze kandydatow do KOLESIOW na WIejskiej
      nalezy badac na zawartoc zytniejw organizmie przed wpisaniem na listy kandydatow.
      • Gość: weronika Re: TY TEŻ BYŚ NIE PAMIĘTAŁ NA MIEJSCU MILLERA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:41
    • Gość: mee... DO MILLERONE...NIE PAMIETA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 15:16
      ...wszyscy bolszewicy nagle zapomnieli o bolszewiku doktorze, biznessmanie
      kulczyku...byl czlowiek i nagle nie ma czlowieka...)))
      • Gość: robol wybacz mi mą ignorancję ale czego doktorem jest ku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:51
        lczyk?
        • Gość: docent Re: wybacz mi mą ignorancję ale czego doktorem je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:19
          Jest Doktorem Mamonologii Stosowanej
    • Gość: Mirek z Kanady [...] IP: *.vn.shawcable.net 06.11.04, 15:18
    • Gość: obserwator Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:25
      Ciekawą chorobę mają towarzysze z sld jak okraść państwo to pierwsi, jak do
      rozliczenia się ze swojej działalności to mają amnezję nie pierwszy i ostatni
      raz. Po prostu komunę trzeba rozliczyć za 50 lat działalności na szkodę państwa.
    • marszalek_jarzebowski Towarzyszu Miller 06.11.04, 15:29
      Przypomnijcie synowej, żeby głosowała na Janukowycza. Pamiętajcie, kontrewolucja
      nie przejdzie!
    • Gość: mee... TRZY LATA TEMU...PIATEK CZYLI SOBOTA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 15:35
      ...wstaje rano ...za oknem slonce...moja kobieta sie do mee usmiecha i
      dziecko...wowczas tylko jedno...jedziemy w gory...zatrzymuje mee policja za
      przekroczenie predkosci ( 55 do 83 mil)...zabieraja mi samochod bo nadodatek
      DZIECKO NIEMIALO FOTELIKA CHOC MIALO JUZ PIEC LAT...czarny policjant podrzocil
      mee pod motel i spytal sie czy mam 0.25 centow (na telefon) po polsku z
      usmiechem mu opowiedzila... odpie..sie...stoimu przy motelu tuz przy stacji
      benzynowej ok 200 mil od domu ...i juz mialem ochote tam spedzic noc...gdy tu
      nagle pojedza do mee hindus i pyta sie... do kad...dalem mu stowe i za dwie
      godziny z hakiem bylem juz w domu...mee to wszystko pamieta...)))
    • Gość: Krzysztof Mam pewną nieśmiałą nadzieję że polactwo zapomni o IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 15:41
      postkomunistach. Choć jak czytam. że jawny współpracownik SB (do czego sam się
      przyznał) - PIERWSZY Magister dalej cieszy się zaufaniem połowy polaków to ręce
      opadają. Ale wieloletnia praca nad świadomością Polaków wykonywana przez
      TVPubliczną i redaktora Michnika (odpieprzcie się od Generała i Kiszczak =
      człowiek honoru, lustracja to oszołomstwo) święci triumfy.
      • Gość: Krok panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 16:10
        wyiscie nie ma latwego z bagna..ale proponuje aby w przyszluch wyborach
        usmiercic SLD..nie glosujac na nich..ja ide do Polskiej ambasady w
        Ottawie.....bo juz rzygam czerwonym kolorem..sic..problem jest tylko
        jeden...............NA KOGO GLOSOWAC....TU MAM PROBLEM
        • Gość: mee... Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 16:20
          ...na dobry pocztek...PiS...proponuje )))
          • Gość: zolza Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:26
            PiS-da popalic jak sie zwacha Liga Pieprzenietych Rozwalaczy i bedzie kino w
            bagnie.
        • Gość: anyek Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 16:29
          Krok napisał(a):

> wyiscie nie ma latwego z bagna..ale proponuje aby w przyszluch wyborach
          > usmiercic SLD..nie glosujac na nich..ja ide do Polskiej ambasady w
          > Ottawie.....bo juz rzygam czerwonym kolorem..sic..problem jest tylko
          > jeden...............NA KOGO GLOSOWAC....TU MAM PROBLEM
          ---------
          Drogi Rodaku, choroba na ktora cierpisz nazywa sie d e m o k r a c j a a nie
          pomieszanie zmyslow, masz wybrac z kandydatow,ktorych wabiora dla ciebie
          panowie z roznych partii, partii ktorych ty ani obywatele Najjasniejszej nie
          wybierali.Czyli jak kiedys, mozesz glosowac albo na kandydata PZPR (zamien PZPR
          na dowolna nazwe partii) albo na kandydata sojuszniczego stronnictwa.
          Lampka koniaku jest znacznie zdrowsza od polityki.Polecam Camusa.Czy w Ottawie
          juz zima?

• Gość: robol Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 18:41
          my tu w polandzie mamy ten sam problem. Jakiś czas temu rzuciłem hasło żeby
          wynająć jakiś rząd za granicą, dobrze mu zapłacić i patrzeć na ręce
          ale mnie sprzedawczykiem nazwali i agentem żydokomuny
          • Gość: kolo Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:29
            Ja to juz mowilem w 1988 roku - nikt mnie nijak nie nazywal ale wiekszosc
            znajomych przyznawala racje.. Bo wiadomo, ze my sie rzadzic nie umiemy. Jak sie
            nie pozabijamy to rozkradniemy wszystko co nasze - ot taka narodowa paranoja.
            • Gość: robol Re: panie i panowie....szanowna reszto.. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 22:39
              tylko że Ty sobie tam opływasz w tę kapitalistyczną biedę a my tutaj już tylko
              na to mamy nadzieję że szlag ten kraj trafi i zaborcy przyjdą.
              Prawda jest taka że kto mądry do rządów i polityki w ogóle się nie pcha, i to
              co jest zaszczytną służbą państwową w krajach cywilizowanych u nas jest domeną
              wszelkiej maści złodziei, krętaczy a ostatnio wręcz mafii.
              Korzenie tego to zabory, okupacja i komuna. Ta ostatnia jeszcze dlugo narodowi
              nie uleci z mózgów.
              Sam już nie wiem co jest lepsze a co gorsze. Działać na pół gwizdka bo jak
              pójdzie interes lepiej to państwo zaraz ukradnie, permanentnie trzeba
              kombinować jak wyjść na swoje i nie dać się okraść. Przecież to niemal okupacja
              kraju a naród jeśli się wkurzy to krew się poleje i znów wybiorą giertychów.
              lepperów czy innych katofaszystów o slodkim głosie populistów.
              A my chcemy tylko pewnego dachu nad głowąco się ściśle wiąże z płaconą na czas
              pensją, nie wspomnę już o pracy, sensownego i stabilnego systemu prawnego,
              minimum respektowania praw konstytucyjnych i kilku innych nieistotnych
              drobiazgów. Żone do szpitala zapisalem w kolejkę, może ją przyjmą za 4
              miesiące....,
              I ja ku.. wróciłem do tego kraju w 1990 bo to byla moja ojczyzna...
              Po 15 latach tego co widzialem jestem zwolennikiem rychłego upadku kraju. Im
              szybciej tym krócej będzie bolało i może uda się od nowa coś zbudować.
              Ratunkiem by może była jakaś wojna, ot z taką Białorusią bo mają kilka czołgów
              więc może by przegrali. A naród by się zintegrował i przy okazji parę tysięcy
              szuj typu milera by się kropnęło
              • Gość: mee... Re: panie i panowie....r IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 23:01
                ...ty robol mimo wszysko jestes ciemny-robol...nazekasz na cos czego jeszcze
                nie bylo...a za kleski globalne polskie ganisz sam siebie ,ze
                wrociles...oczywiscie wspolczuje ci , ze zona twoja chora...i te kolejki- bez
                kometarza...ale jak bedziesz przelotem lub na stale w nj...to zapraszam...
                • Gość: robol Re: panie i panowie....r IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.04, 01:43
                  narzekam bo będzie, mam taką intuicję polityczną i dobry nos. Zawiódł mnie
                  tylko raz: jak wrócilem i do 1999 było całkiem dobrze i były nawet perspektywy
                  A przelotem jak będę...Ale nie zawiódł jak koledzy ze styropianu zapraszali do
                  madfii: podziękowałem i mogę sobie popatrzeć codzień podczas golenia w twarz.
                  może chłopaki z alkaidy mnie wezmą na stopa bo mnie nie stać żeby rodzinę w
                  Usra czy Kanadzie odwiedzić to wpadnę ze spadochronem i pojemy wtedy polskiej
                  kiełbasy i popijemy polskich trunków
                  Pozdrawiam Cię wyrobniku u hamerykańskiego burzuja
                • Gość: Don Pedro Re: panie i panowie....r IP: *.dyn.optonline.net 07.11.04, 04:18
                  Ty Mee to jakis idiota jestes , te twoje nju jersej to dziura jak stodola i
                  tylko to , ze do Nowego Yorku mozna szybko dojechac.Gosc Robol ma racje i duzo
                  mysli przeciwnie do ciebie bo to zapieprzenie na budowie za siedem dolarow na
                  godzine po dwanascie godzin na dobe mozg ci wyzarlo Lomzyniaku.Ja czsami musze
                  przez te NJ przejezdzac i niedobrze mi sie robi jak do tego dochodzi.Co ty tak
                  zadzierasz nosa mieszkajac w dziurze wiekszej niz cale suwalskie razem wziete.
      • Gość: odejdź_żydokomuno! Re: JEST TYLKO JEDEN PROBLEM: żydokomuna u władzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:45
      • Gość: Menea Re: Mam pewną nieśmiałą nadzieję że polactwo zapo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.11.04, 19:58
        Oj kolego Krzysztofie, zapomniales dodac iz mrowcza prace
        wykonuja tutaj tzw.pisma kobiece ktore tak naprawde sa ni-
        czyminnym jak tuba reklamowa promujaca wszelkiej masci
        polit-gangsterow polityczno-biznesowo-mafijnego przedsie-
        biorstwa o nazwie sld ktoremu przewodniczy niejaki PIERWSZY.
    • Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: *.telia.com 06.11.04, 16:08
      Bardzo krótką pamięć ma były premier i jak mjał być premierem?
      PZPR-owcy,a szczególnie Miller nic nie pamięta w jakim stanie PRL zostawiło
      gospodarkę,puste sklepy,prane bandaże pooperaczjne,więzienie opozycyi to jak
      ma pamiętać wizytę w jego gabinecie pana Kulczyka?Gdyby był jakimś politykiem,
      a nie aparatczykiem podszedłby inaczej do poważnych spraw,alie widać
      Miller dalej jest w spięczce PRL-owskiej.
    • Gość: CIOCIA ZUZIA Re: KWSNIEWSKI WZYWA DO SIEBIE MILLERE IP: *.telia.com 06.11.04, 16:21
      (8-02-2002) okolo godz. 10 i mowi: Niech Leszek popatrzy! Znow ktos narobil na
      trawniku przed Belwederem! Ile razy mam powtarzac, ze trzeba pilnowac tych
      rosyjskich dyplomatow! Zadnych dyplomatow dzis nie bylo. Przechodzil tylko
      Jasiu Kulczyk. Kulczyk???? ALE KUPA. TO NAPRAWDE SWIATOWY CZLOWIEK.
      • Gość: mee... CIOCIU ZUZIU...CIOCIA SIE POWTARZA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.11.04, 16:31
        ...niech ciocia ...zmieni wate...w koncu )))
    • Gość: Baca Re: Miller: nie pamiętam, czy spotkałem się z Kul IP: 213.17.227.* 06.11.04, 16:25
      Porównywanie "pomroczności" "prawizny" z mafijno - esbeckim zarządzaniem, to
      leciutka przesada, szanowny lewiźniański zxc!!!
    • Gość: robol najpierw strzelać potem pytać bydlaka czerwonego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 16:43
      bez urazy dla bydląt
      • Gość: weronika Re: KULCZYK WINIEN? CZY JEGO RZĄDOWI PARTNERZY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:56
        Czy można winić Kulczyka, że gromadzi kapitał, że proponuje korupcyjne oferty?
        Przecież to samo robi Rywin i Michnik z AGORĄ i wogóle jest to styl i metoda
        działania uprawiana z zamiłowaniem przez światowe Żydowstwo.
        Lepiej wytropić i usunąć ludzi władzy, którzy idą na taką złodziejską współpracę.
        • Gość: robol Re: KULCZYK WINIEN? CZY JEGO RZĄDOWI PARTNERZY ? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.11.04, 18:38
          tzw światowe żydostwo nie popełnia takich błędów jak kulczyk. Po prostu są na
          tyle rozgarnięci że potrafią przewidzieć skutki dalsze niż jutrzejsze. I
          dlatego się tak dobrze mają a w naszym bajzlu o nazwie rzyćpospolita 3 każdy z
          grupy najbogatszych kończy za kratkami lub wieje z kraju.
          Każdy bogaty chce być jeszcze bogatszy, to jest naturalne, nienaturalne jest
          tylko to że do elit politycznych pcha się holota wszelka po to żeby się w
          szybkim tempie obłowić. I niestety są to Polacy okradający własny kraj. Żyd tak
          prowadzi biznes żeby jego wnukowie mogli kontynuować bez narażania się na
          pogromy i inne szykany : przyklad to Żydzi w Usa.

ale jak mówi moja teściowa: to wszystko wina aws i gdyby gierek tylu pożyczek
          nie nabrał to nadal mielibyśmy kraj mlekiem i miodem płynący.
          Najbardziej ją wkurzam twierdząc że skoro wybrała milera i jego bandę to niech
          nie narzeka że jest jej źle. Ale kto widział przyzwoitą teściową...
    • Gość: polonus [...] IP: *.243.123.122.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 06.11.04, 16:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka