Gość: Ed IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 01:43 Poziom ten sam, słownitwa jakby bardziej wyszukane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polskidonkichot Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? 29.04.02, 01:49 Narodziny Choć godniejszych wielu miałaś wojowników Czynili w twym względzie zbyt wiele uników. Dzisiaj imię swe chowam i wyciągam zbroję. Niech zwą mnie Don Kichotem. U bram Twoich stoję. Wiesz, żem marnym jest sługą. Że nie jestem pierwszy. Przyjmij o Piękna Pani oręż moich wierszy. Dariusz I 2001 www.donkichot.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 02:28 Rozumiem. Cciałeś się pochwalić, że umiesz pisać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polskidonkichot To tylko odpowiedz na zadane pytanie. 29.04.02, 02:39 To tylko odpowiedz na zadane pytanie. Ciekawy jestem kto to jest Ed? Pewnie samo wyjdzie. Polski Don Kichot ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: To tylko odpowiedz na zadane pytanie. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 23:59 Przepraszam, ale dosyć późno zwróciłem uwagę na ten post. Nie chcąc być nie nie miłym, nie będę odwoływał się do znanej na pewno Ci maksymy o ciekawości. Jestem zwolennikiem wręcz przeciwnego stanowiska i sprawę piekła oceniam w bardzo dorozumiany sposób. Przeglądałem Twoją stronę z czystej ciekawości. Doskonaląc swój warsztat - w moim przekonaniu - z postawionym pytaniem nie będziesz miał trudności :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 08:13 Z cala pewnoscia nie Mysterik ,ale jeszcze jeden nawiedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysteric Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.112.popsite.net 29.04.02, 20:27 Gość portalu: Ania napisał(a): > Z cala pewnoscia nie Mysterik ,ale jeszcze jeden nawiedzony. Aniu z zielonego wzgorza, poprostu mam otwarty umysl na wszystkie mozliwosci, czego nie mozna powiedziec o polskich lewusach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 22:09 Gość portalu: Mysteric napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Z cala pewnoscia nie Mysterik ,ale jeszcze jeden nawiedzony. > > Aniu z zielonego wzgorza, poprostu mam otwarty umysl na wszystkie mozliwosci, > czego nie mozna powiedziec o polskich lewusach. Jak zwykle masz racje Mysteriku z Teksasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: savoir-vivre na forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:16 Jak to miło powymieniać posty przy takim savoir-vivre. Głębokie uklony a także pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: savoir-vivre na forum IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 22:18 Podrzucilam watek do gory zeby sobie Jaceq obejrzal strone naszej nowej gwiazdy.Serdecznie pozdrawiam Ed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: savoir-vivre na forum IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 09:47 No to podrzuce jeszcze raz.Strone Polskiegodonkichota polecam wszystkim.Jaceq byl zachwycony .Ja tez.Jest ksiega gosci i lista dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 30.04.02, 10:05 Narodziny Choć godniejszych wielu miałaś zalotników Czynili w twym względzie zbyt wiele uników. Dzisiaj imię swe chowam, wyciągam qutasa. Niech zwą mnie Kichotem. Zrobim hopsasasa! Wiesz, żem marnym jebaca. Że nie jestem pierwszy. Przyjmij o Piękna Pani oręż moich ledzwi! Kagan 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy polskidonkichot to nie Mysteric? IP: *.upc.chello.be 16.05.02, 14:00 polskidonkichot napisał(a): > Narodziny > > Choć godniejszych wielu miałaś wojowników > Czynili w twym względzie zbyt wiele uników. > > Dzisiaj imię swe chowam i wyciągam zbroję. > Niech zwą mnie Don Kichotem. U bram Twoich stoję. > > Wiesz, żem marnym jest sługą. Że nie jestem pierwszy. > Przyjmij o Piękna Pani oręż moich wierszy. > > Dariusz I > 2001 > > <a href="http://www.donkichot.w.interia.pl/"target="_blank">www.donkichot.w.int > eria.pl/</a> Zapraszam wszystkich do odwiedzenia tej strony!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś