99venus 12.01.23, 09:21 Po wizycie w Lwowie stwierdził.że na lwowskim cmentarzu Orląt są pochowani polegli w walce z sowietami. Uczcijmy to historyczne odkrycie minutą zadumy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 10:09 Ukraińcy powinni strzelić focha za nazwanie ich przodków "sowietami" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 10:26 Duda był witany owacyjnie we Lwowie obwieszonym czarno-czerwonymi flagami. W Polsce owacji nie ma, bo to prezydent bardziej Ukrainy a nie Polski. Duda obiecuje Ukrainie Leopardy, Niemcy twierdzą, że nic o tym nie wiedzą, bo o zgodę nikt nie wystąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 11:57 To wygląda na ustawkę. Ciekawe czy oni wiedzą kogo witają? tvn24.pl/polska/andrzej-duda-we-lwowie-otrzymal-owacje-od-ukraincow-to-byla-owacja-dla-polakow-nie-dla-mnie-6625309 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 12:02 pies.na.czarnych napisała: > To wygląda na ustawkę. Ciekawe czy oni wiedzą kogo witają? tvn24.pl/polska/andrzej-duda-we-lwowie-otrzymal-owacje-od-ukraincow-to-byla-owacja-dla-polakow-nie-dla-mnie-6625309 Wiedzą że witają prezydenta Polaków. Nie wiedzą że to Du*a. S. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 13:54 mój nie! Nie można uznawać za prezydenta osobę łamiącą Konstytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 17:19 Mój też nie. Możecie se wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 17:48 Oszołom zapodał, ze oni pomylili go z Martyniukiem i witali go jak gwiazdę hip-hopu:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Niemcy twierdzą że nic o tym nie wiedzą i slusznie 12.01.23, 14:57 szwampuch58 napisał: Duda obiecuje Ukrainie Leopardy, Niemcy twierdzą, że nic o tym nie wiedzą, bo o zgodę nikt nie wystąpił. bo nikt nie musial. - czolgi te sa wlasnoscia Polski i Polska moze je dac - komu zechce.. naturalnie - jesli przyklepie to WUJ SAM. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Niemcy twierdzą że nic o tym nie wiedzą i slu 12.01.23, 15:14 Helga palancie , w umowie podarunkowej stoi jak byk co moga Polacy Poczytaj,ale na trzezwo Odpowiedz Link Zgłoś
j-k naiwnosc dzieciecia, 12.01.23, 15:28 szwampuch58 napisał: > Helga palancie , w umowie podarunkowej stoi jak byk co moga Polacy > Poczytaj,ale na trzezwo dzidziu, ta umowa podarunkowa - to kawalek papieru do podtarcia sobie tylka - jest TAK zdecyduja Amerykanie. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: naiwnosc dzieciecia, 12.01.23, 17:34 Jasiu nie ******* głupot!!!! Portal niemieckiego dziennika "Welt" odniósł się do zapowiedzianego przez prezydenta Andrzeja Dudę przekazania Ukrainie kompanii czołgów Leopard. "Wymagałoby to jednak zgody Berlina, inaczej działanie Polski byłoby bezprecedensowym afrontem. Kanclerz Scholz ma w tej sytuacji trzy możliwości" - napisano. tvn24.pl/swiat/polska-przekaze-czolgi-leopard2-deklaracja-prezydenta-andrzeja-dudy-niemiecki-welt-komentuje-6626416 Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Nie to, że nie wierzę 12.01.23, 10:32 Pan prezydent to mąż stanu w każdym calu, ale jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nie to, że nie wierzę 12.01.23, 10:43 Chyba żona. bo cicho siedzi jak pisowska żona Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie to, że nie wierzę 12.01.23, 11:45 – Na tym cmentarzu pogrzebani są obrońcy Rzeczypospolitej, obrońcy Lwowa przed sowiecką agresją, Orlęta Lwowskie – podkreślił Andrzej Duda na konferencji prasowej po powrocie do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nie to, że nie wierzę 12.01.23, 13:55 Udokumentowane nagraniem z wypowiedzi Dudy na lotnisku w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 10:46 Nie wierzę zanim nie otrzymam linka.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 11:00 qwardian napisał: > Nie wierzę zanim nie otrzymam linka.. Ależ proszę bardzo. "– Na tym cmentarzu pogrzebani są obrońcy Rzeczypospolitej, obrońcy Lwowa przed sowiecką agresją, Orlęta Lwowskie – podkreślił Andrzej Duda na konferencji prasowej po powrocie do kraju." www.prezydent.pl/aktualnosci/wizyty-zagraniczne/prezydenci-polski-i-ukrainy-na-cmentarzu-orlat-lwowskich,63129 Strona najbardziej oficjalna z oficjalnych. Uczmy się nowej historii. S. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka No, niezłe to jest! 12.01.23, 11:04 Wykorzystam, jako patologiczny nienawistnik antypisi. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Nie do końca, jednak 12.01.23, 11:07 Leżą tam również żołnierze z 1920 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zgoda, ale to juz tylko nastepny etap. 12.01.23, 14:59 borrrka napisał: > Leżą tam również żołnierze z 1920 roku. zgoda, ale to juz tylko nastepny etap. Cmentarz zostal stworzony jednak dla ofiar walk polsko-ukrainskich 1918. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 11:25 Tego się spodziewałem, wymienione za przecinkiem są trzy kategorie pochówków. Jestem zaszczepiony na tego rodzaju sugestie w złych intencjach, ale nadal wywołuje u mnie zdumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 13:59 Nie ma się co zdumiewać,wystarczy przeczytać komunikat z oficjalnej strony prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 14:04 Zdumiewa mnie, że są ludzie bez sumienia i wstydu, albo to nie są ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 15:16 Dlaczego cię to zdumiewa?Nie oglądasz codziennie TvPiS/ Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 12:28 Komucha wyjebali. Chyba nie zgadzał się z bredniami wypowiadanymi przez szefa. Jakub Kumoch poinformował w czwartek o tym, że odchodzi z Kancelarii Prezydenta. "Wspieranie Rzeczypospolitej w pierwszych miesiącach wojny i udział w kształtowaniu relacji polsko-ukraińskich był dla mnie zaszczytem. Niestety sytuacja rodzinna i permanentna rozłąka z najbliższymi, okazały się dla mnie i moich dzieci sprawą nie do przezwyciężenia" - przekazał w oświadczeniu. tvn24.pl/polska/jakub-kumoch-odchodzi-z-kancelarii-prezydenta-za-zgoda-szefa-i-zgodnie-z-naszymi-ustaleniami-6625946 Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 15:42 wydarzenia.interia.pl/kraj/news-andrzej-duda-we-lwowie-jak-gwiazda-rocka-jest-tam-bohaterem,nId,6529851 Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 15:46 I odwdzięcza się za to twierdzeniem, że we Lwowie Polacy nie walczyli z Ukraińcami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 17:36 😂 Ci klakierzy naprawdę myśleli, ze to jest gwiazda Sylwestra Marzeń. Pomylili go z Martyniukiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: historia Polski według Dudy 12.01.23, 18:03 Historia cmentarza Niezwykly Swiat 4K - Ukraina - Cmentarz Obrońców Lwowa (Orląt Lwowskich) Odpowiedz Link Zgłoś