Dodaj do ulubionych

Poseł Szczerba się myli

16.03.23, 13:05
www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2205114,1,jonski-i-szczerba-dla-polityki-wszelkie-hamulce-puscily-pis-kradnie-juz-ze-zdwojona-sila.read
Twierdzi niby że teraz suweren dowie się że PiS chciał ukraść te 180 prawie milionów. Akurat guzik prawda. To co wyborców PiS obchodzi to to że Tusk chce zabronić jeść mięsa a TVN szkaluje takiego wielkiego Polaka.
Wiem bo miałem o tym okazję porozmawiać
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 14:05
      Polska zapłaciła już 1,7 mld zł kar. Jeśli na ludzie pisowskim ta kwota nie robi żadnego wrażenia, to znaczy, że lud pisowski jest niczym lud rosyjski — będzie wpieprzać trawę, ale nie przestanie wychwalać swojej władzy.
      • pies.na.czarnych Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 14:07
        I będzie jeszcze więcej. Wraca sprawa regulacji Odry.
        • stasi1 Re: Poseł Szczerba się myli 18.03.23, 08:25
          Za zbieranie butelek też płacimy
      • m.c.hrabia Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 14:21
        Polska zapłaciła już 1,7 mld zł kar

a Ty uważasz, prymitywny psi wyborca wie ile ta liczba ma zer, grubo się mylisz dla psich to abstrakcja oni do pińcet.
        • oby.watel Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 15:33
          m.c.hrabia napisał:

> Polska zapłaciła już 1,7 mld zł kar
          >
          > a Ty uważasz, prymitywny psi wyborca wie ile ta liczba ma zer, grubo się mylisz
          > dla psich to abstrakcja oni do pińcet.

To jest 3 miliony czterysta tysięcy pięćsetek.
          • m.c.hrabia Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 15:38
            nie pięćsetek a pińcetek to po pierwsze, a po drugie milion to też abstrakcja dla psiego wyborcy, wyjątkiem Obajtki ,Żalki czy Bielany.
            • oby.watel Re: Poseł Szczerba się myli 16.03.23, 16:14
              m.c.hrabia napisał:

> nie pięćsetek a pińcetek to po pierwsze, a po drugie milion to też abstrakcja d
              > la psiego wyborcy, wyjątkiem Obajtki ,Żalki czy Bielany.

Ale to jest zrozumiałe przecież. Miliony i miliardy są dla nich, bo oni mają duże potrzeby, a poza tym te pieniądze im się należą za ich uczciwą i ciężką pracę dla niewdzięcznego narodu. Nas zadowoli pińset, trzynastka, czternastka i obietnice.

Na bazarku jedna baba drugiej tłumaczyła, że jak inflacja spadnie, to ceny też spadają. Wtrąciłem się, bo temat bardzo mnie interesuje i zapytałem mądrą kobietę o ile spadną ceny gdy inflacja z obecnych 18,4% spadnie do 17%, skoro inflacja 17% to średni wzrost cen o 17%? Usłyszałem, że jestem głupi i ta odpowiedź mnie satysfakcjonuje.
      • stasi1 Re: Poseł Szczerba się myli 17.03.23, 19:38
        Nie zapłaciła tylko nam potrącili. Kaczyński będzie mógł mówić: nawet euro nie zapłaciliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka