Dodaj do ulubionych

Trzaskowski hejtuje PiS

30.03.23, 13:03
Trzaskowski hejtuje PiS.

"Pamiętacie Państwo, że cały 2020 rok był rokiem niezwykle trudnym. Głównym tematem, który zajmował wówczas Polki i Polaków była oczywiście pandemia. Wszechobecna niepewność. Ogromne problemy gospodarcze. (...) Wszyscy pamiętamy tragiczne statystyki zachorowań i zgonów (...) W tym samym 2020 roku nasi rządzący mieli jednak inne priorytety. Wszak były wybory. A jak wiadomo - dla polityków PiS i przybudówek nie ma niczego ważniejszego. I kiedy idzie o utrzymanie władzy, nie ma dla nich żadnych zasad. Nie po raz pierwszy co nieco na ten temat dowiadujemy się z niesławnych maili. W najświeższej porcji zapisków z knucia na szczytach władzy czytamy o serii "Trzasków", którymi planowano we mnie uderzyć. Bo akurat miałem nieszczęście - jako kandydat na prezydenta RP - być konkurentem dla kandydata rządzącej opcji" - pisze prezydent Warszawy w mediach społecznościowych.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29612415,tak-pis-chcialo-pograzyc-trzaskowskiego-w-wyborach-w-arsenale.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg3&do_upid=723_ti&do_utid=29612415&do_uvid=1680161102435
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 13:32
      Pisi&Co. jeszcze nie płaczecie, ze was Tras krzywduje?
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,175613492,175613492,Powiem_wam_jak_bedzie_.html
      • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 13:32
        nie płaczecie, ze was Trzask krzywduje?
        • yoma Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 13:39
          A gdzieś ich wywiało. Poprzednie szkolenie w Jachrance nie dało rezultatów, powtarzają.
      • don.kichote Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gierki? 30.03.23, 15:31
        W sumie, to "gracie" w miarę uczciwie.
        Wy hejtujecie PiS-ich, Pis-i hejtują was - co mnie do tego???

A swoją drogą jak to się mogło stać, że ty, taki uważny obserwator sceny politycznej, komentujący wszystko to co ważne i nie ważne, nie zauważyłeś tego czym od kilku dni żyją wrogie media? Nie zauważyłeś, że PiS-i przyłapali twojego ulubionego ulubieńca na grubym kłamstwie i "jadą z tym koksem" już kilka dni?
        A może zauważyłeś, ale zgodnie z waszą starą zasadą - "o PO albo dobrze, albo wcale" - milczysz, ale nie jest to milczenie dyplomatyczne...

pies.na.czarnych napisała:

> Pisi&Co. jeszcze nie płaczecie, ze was Tras krzywduje?
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,175613492,175613492,Powiem_wam_jak_bedzie_.html
        • yoma Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 15:37
          I jak słusznie zauważyłeś - co ci do tego? 😛
          • m.c.hrabia Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 15:50
            nic mu do tego, ale murek musi obsikać.
            • yoma Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 15:59
              Okrakiem na murku siedząc krocze łacno można rozedrzeć.
              • gerlalt Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 16:16
                Gówno zalało Wisłę i to jest fakt. Był nadzór techniczny? Był. Preziem jest Trzaskowski? Jest. Kto jest odpowiedzialny? Aktualny prezio. Tak jak PiS był odpowiedzialny za Odrę🤣🤣🤣🤣
          • don.kichote Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 16:23
            yoma napisała:

> I jak słusznie zauważyłeś - co ci do tego? 😛

Co mi do tego?
            Nie rozumiesz? "Hrabia" też nie rozumie? No nie wierzę!
            Psa pytajcie. Komentując sam swój wątek, załączył link do mojego zaliczając mnie do "&Co".

To, że nie jestem jak wy wyznawcą Tuska ani PO, nie oznacza, że jestem "&Co" PiS-ich.
            Jeśli dalej nie rozumiecie to przykro mi. Jaśniej już nie potrafię... ;-)
            • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 16:49
              > To, że nie jestem jak wy wyznawcą Tuska ani PO, nie oznacza, że jestem "&Co" PiS-ich.

Skoro tak mówisz to widocznie tak jest.
              Ja popieram KO, a twoje wieczne powtarzanie, że jestem wyznawcą kogoś/czegoś to możesz wsadzić sobie w buty skoro dowodów na to mimo moich próśb do dzisiaj nie znalazłeś.
              • don.kichote Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 17:03

> Ja popieram KO, a twoje wieczne powtarzanie, że jestem wyznawcą kogoś/czegoś to
                > możesz wsadzić sobie w buty skoro dowodów na to mimo moich próśb do dzisiaj ni
                > e znalazłeś.

Skoro tak mówisz to widocznie tak jest.

A to, że nie skomentowałeś kłamstwa Tuska:

www.tvp.info/68750177/klamstwo-tuska-ja-nigdy-nie-mowilem-ze-mur-nie-powstanie-sprawdzamy-wideo
                to zapewne czysty przypadek... ;-)
                • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 17:10
                  Pięknie. Już oficjalnie przyznajesz się skąd czerpiesz prawdę, tą jedyną.

Nie ustosunkowuję się do info z linku TVPiS. Mój komputer brzydzi się tej strony i nie otwiera jej.
                  • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 17:15
                    kod błędu: k2sSzz
                    Twoja przeglądarka nie poradziła sobie z odtworzeniem tego materiału wideo :))))
            • yoma Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 17:50
              >To, że nie jestem jak wy

I chwalić wszystkich bogów :)

Symetryzm jest gorszy od pisizmu. Pisizm albowiem to barani pęd, a symetryzm to własny wybór.
              • don.kichote Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 18:29
                yoma napisała:

> I chwalić wszystkich bogów :)

I ja też bogom wszystkim dziękuję za to, że nie uczynili mnie zaślepionym nienawiścią, zakłamanym hipokrytą jak większość POPiS-owych harcowników.

> Symetryzm jest gorszy od pisizmu. Pisizm albowiem to barani pęd, a symetryzm to
                > własny wybór.

Czym w takim razie jest PO-wizm? Czyż nie tym samym co PiS-izm tylko skierowanym w przeciwnym kierunku?
                Nie dziwią zatem odgłosy trykających się baranich łbów.

Mimo wszystko, wolę własny wybór...
                • storima Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 19:22
                  don.kichote napisał:

> yoma napisała:
                  >
                  >
                  > > I chwalić wszystkich bogów :)
                  >
                  > I ja też bogom wszystkim dziękuję za to, że nie uczynili mnie zaślepionym niena
                  > wiścią, zakłamanym hipokrytą jak większość POPiS-owych harcowników.
                  >

To co również uderza mnie w opiniach FK.

Zarzuca się PiSowi brak tolerancji w tym czy innym wymiarze.

A jakie zrzuty jednakie spadają na choćby osoby wierzące.

Tak jakbym słuchał absolwentów WUMLu.

• storima Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 19:58
                    storima napisał:
                    >
                    > To co również uderza mnie w opiniach FK.
                    >
                    > Zarzuca się PiSowi brak tolerancji w tym czy innym wymiarze.
                    >
                    > A jakie zrzuty jednakie spadają na choćby osoby wierzące.
                    >
                    > Tak jakbym słuchał absolwentów WUMLu.
                    >
                    >

Tak jak z tej drugiej strony roznosi się z Jasnej Góry ujadanie na buddystów czy nobilitacja kibolstwa.
                • yoma Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 19:48
                  Ależ proszę bardzo, to wolny kraj. Tylko mam prośbę, nie apostołuj.

Bo apostołując już wkraczasz na moje terytorium, a tego to ja bardzo nie lubię. Nawet Świadkowie już nie łażą po domach nawracając, tylko grzecznie stoją w ruchliwych punktach miasta czekając, aż kto dam podejdzie.
                  • yoma Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 19:49
                    *sam
                    • horpyna4 Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 20:44
                      Może być i "dam", zazwyczaj stoją dwie baby, chociaż i chłopy czasem się trafiają. Ale widuję ich rzadko.
                  • jureek Re: Dlaczego mnie mieszasz w wasze, POPiS-owe gie 30.03.23, 21:57
                    yoma napisała:

> Bo apostołując już wkraczasz na moje terytorium, a tego to ja bardzo nie lubię.
                    > Nawet Świadkowie już nie łażą po domach nawracając,

To forum to Twój dom?
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 17:33
      Mateusz Morawiecki miał odesłać swoją odpowiedź tego samego dnia o godzinie 23:42. Jak zaznaczył:

"Główne zadanie to mobilizacja zaplecza do działania i proliferancja (rozpowszechnianie - red.) pożądanego przekazu:
      inspirowanie atakowania WKK GS (Jak wyjaśnił na Twitterze Tomasz Siemoniak z PO, pod skrótami kryją się lider PSL Władysław Kosiniak-Kamysz i ówczesny lider PO Grzegorz Schetyna - red.)
      rozpowszechnianie pozytywnego wizerunku JK (Jarosława Kaczyńskiego - red.)
      zebranie kilkudziesięciu nazwisk posłów, którzy byli na grilach na Parkowe i systemowe, systematyczne zadaniowanie. Jak będę ich miał na jednym mailu spiętych, to sam postaram się również ich aktywizować"
      - napisał premier (pisownia oryginalna).

Dalej Morawiecki miał zachęcać Dworczyka do wchodzenia w rolę, której spodziewa się po innej osobie - Tomaszu P. "Walka, ostre odpowiedzi, zaczepność" - wymienił oczekiwania premier. W mailu najprawdopodobniej chodzi o Tomasza Porębę, który w 2018 roku został szefem sztabu wyborczego Prawa i Sprawiedliwości podczas wyborów samorządowych, a później kierował też kampanią PiS w wyborach do Parlamentu Europejskiego w 2019 roku.
      • yoma Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 17:51
        -rancja? :D :D
    • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 21:32
      Nie widzę, żadnego "hejtu" Trzaskowskiego.

Znowuż kłamie.

A nie ma nic gorszego od wchodzenia na czyjś prywatny teren i próby zawładnięcia świadomości manipulacją, łotrostwem i łgarstwem.

I nie tyle jest to PiSowska przypadłość, ale zwykły bolszewicki sposób utrzymania totalitarnej władzy, terroryzowania społeczeństwa i wszechwładniej kontroli nad każdym obywatelem.

Bądź po prostu w internetowym wymiarze znany jako zwykły trolling. A skoro połączony z hejtem to najzwyczajniej chamski.

Samemu podał to jako swe credo funkcjonowania na FK.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,175613492,175613492,Powiem_wam_jak_bedzie_.html?p=175656165
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 21:44
      storima napisało:

> Nie widzę, żadnego "hejtu" Trzaskowskiego.

Znowu nic nie zrozumiałeś nieboraku.:((((

Szkoda, ze zamazałeś zdjęcie w tym dyplomie WUML . Wreszcie zobaczylibyśmy twój ryj. :)
      • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 21:51

> Hejtem walczysz, od hejtu zginiesz.

> Nie bać się użyć hejtu, kłamstw i manipulacji.

Rzeczywiście.
        Zrozumiałem jedynie, że jest to bolszewickie credo, które praktykuje na FK ów osobnik.
      • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 22:37

> Szkoda, ze zamazałeś zdjęcie w tym dyplomie WUML . Wreszcie zobaczylibyśmy twój
        > ryj. :)
        >

Czyli ten ktoś musiał ukończyć WUML przed 1990 rokiem.

Ale jak to możliwe skoro chwilę później po tym hejcie pies.na.czarnych, na temat hejtowanego forumowicza
        łże :

> [b]Pierwszych 100 Fiatów 126 powstało w zakładzie Fiata we włoskim Cassino we w
        > rześniu 1972.
        > W tym czasie to twoi rodzice jeszcze się nie znali :)
        >

Bolszewizm w najczystszej postaci forumowego trolla.

Debilne kłamstwa i manipulacje.
        • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 22:42
          Hejtowany przez pis.na.czarnych forumowicz nie miał jeszcze skończonych w 1990 roku 18 lat.
          Nie mógł jako osoba niepełnoletnia, być absolwentem WUMLu.

I ten typowy używany przez pies.na.czarnych bolszewicki zwrot w liczbie mnogiej:
          byliśmy, poszliśmy, zobaczylibyśmy.
      • yoma Re: Trzaskowski hejtuje PiS 30.03.23, 22:55
        Nie wytrzymałeś, nie wytrzymałeś 😎
        • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 00:40
          Mam slaby charakter :(((((

Zobacz jak ładnie pokłócił się z innym forumowiczem. Ubaw po pachy :)

storima
          Re: Powiem wam, jak będzie...
          29.03.23, 20:52
          tapatik napisał:

> storima napisał:
          >
          > > Proszę o podanie bibliografii tego pana historyka, zaufanego człowieka
          > > komuny, zasiadającego w komisjach wyborczych w PRLu
          > > i dalej aktywnie jak poświadczasz publikującego,
          >
          > Nie.
          > 1.Nie chcę ujawniać tutaj swoich danych i przy okazji swojej rodziny.
          > 2.W kulturalnej dyskusji atakujemy pogląd, a nie rozmówcę. Tymczasem ty atakuje
          > sz i mnie i mojego ojca.
          >
          > #PLONK*
          >

To nie wypisuj tutaj o poglądach 'historyka', który był zaufanym komuny, bo tylko takich sadzano w komisjach wyborczych PRL.

Nie atakuje Twego ojca. Tylko poddaje w wątpliwość jego wiarygodność.
          I nie ma możliwości weryfikacji jego rzetelności historycznej.

Trzeba było w głupi sposób nie prezentować tu tego źródła Twych prokomunistycznych i wypaczonych opisów fasadowych, zmanipulowanych wyborów w komunie. Nadzorowanych przez aparat bezbieki.
          Odpowiedz Link Zgłoś
          storima
          Re: Powiem wam, jak będzie...
          29.03.23, 21:02
          Moja babcia, która była dziennikarka opowiadała cos zupełnie innego.

Ale nie pytaj mnie abym Ci podał je dziennikarska twórczość.

Musze chronić swą i jej prywatność.

Natomiast nie poda mi się Twój atak na nią i na mnie.

Bo kwestionujesz rzetelność źródeł, które mi podała i które tu na Twą prośbę podałem. I insynuujesz, że fałszujemy dane, aby w złym świetle ukazać PRLowski TOTALITARYZM.

Mam nadzieję, że TERAZ zrozumiałeś jak naśmieciłeś na tym wątku.

PS
          w mych wpisach nie ma żadnego ataku ani na Ciebie ani twego ojca. Nie znam Was kompletnie.

Dbając o swoją prywatność storima podszywa się cały czas pod jakiegoś Pawlukiewicza czy jakoś tak :))))
          • yoma Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 00:58
            Oglądałeś "Vabank"? :)
            • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 01:16
              Tak, a dlaczego?
              • yoma Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 01:27
                A bo tam jest taka scena, jak Kramer w poszukiwaniu alibi wdziera się do krawca, a krawiec do żony: Cicho, to wariat!

:)
                • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 02:18
                  :)
                • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 04:00
                  yoma napisała:

> A bo tam jest taka scena, jak Kramer w poszukiwaniu alibi wdziera się do krawca
                  > , a krawiec do żony: Cicho, to wariat!
                  >
                  > :)
                  >

Tu płakać należy a nie uśmieszki wklejać na jego ciągłych kompromitacjach.
                  Ale skoro jak zwykle nalegasz traktując yoma FK jako ‚Twój własny dom’ to tu lepiej pies.na.czarnych się przedstawia:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,175613492,175613492,Powiem_wam_jak_bedzie_.html?p=175673970
          • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 03:39
            Oczywiście !

Taka z mojej ‚babci’ dziennikarka jak z czyjegoś ojca ‚historyk’.

I na tym polega ten dowcip.

Tym bardziej, ze taniarada zdradził moją tożsamość na tym forum.

I widać kim jestem.

A facet z bolszewickim credo nie ustaje w hejcie i wypisywaniu idiotyzmów ba temat jakiegoś ‚pawlukiewicza’ któremu co chwila zmienia datę urodzenia i opisuje pies.na.czarnych udając gastrologa jakieś problemy trawienne.

Ale przecież zadeklarował się samemu jako bolszewicki troll.
        • storima Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 03:46
          yoma napisała:

> Nie wytrzymałeś, nie wytrzymałeś 😎
          >

Nie na w tym nic zabawnego, pies.na.czarnych samozadeklarowany na FK jako hejtujący troll nie wytrzymując popuszcza i kompromituje się udowadniając swe chamstwo, kłamstwa i nadzwyczaj na świecie : głupotę.
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 31.03.23, 15:41
      Miał być "Trzask", ale nie wyszło.

Była gołoledź, mężczyzna przewrócił się na chodniku i zmarł. Jest decyzja prokuratury
      tvn24.pl/tvnwarszawa/praga-polnoc/warszawa-praga-polnoc-byla-gololedz-mezczyzna-przewrocil-sie-na-chodniku-zmarl-sledztwo-umorzone-6879427
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 01.04.23, 13:46
      Według informacji Onetu PiS przygotowuje specjalną akcję, która ma uderzyć w prezydenta Warszawy Rafała Trzaskowskiego. - Próba zabrania prezydentury Trzaskowskiemu wyprowadziłaby Polaków na ulicę - komentował w TOK FM Michał Kamiński. Wicemarszałek Senatu uważa, że PiS jest w stanie zrobić bardzo dużo. I przypomniał słynną prowokację z posłanką PO i agentem Tomkiem w rolach głównych.
      www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,29618024,pis-chce-pograzyc-rafala-trzaskowskiego-to-dla-nich-bardzo.html#s=BoxOpImg5
      - Atak na Trzaskowskiego, gdyby był przeprowadzony z typowym dla nich chamstwem, to byłby efekt Sawickiej plus - ocenił. Polityk przywołał sprawę posłanki PO Beaty Sawickiej, która w 2007 roku została zatrzymana - przy pomocy agenta Tomka - pod zarzutem korupcji. Ostatecznie prowokacja CBA została uznana za nielegalną. - To obróciło się przeciwko PiS-owi w wyborach - przypomniał.

Jeśli poniosą rękę na Rafała Trzaskowskiego, to będę jednym z pierwszych, który zaprotestuje. I będę prosił, żebyśmy wyszli na ulicę i bronili naszego prezydenta - deklarował Michał Kamiński
    • pies.na.czarnych Re: Trzaskowski hejtuje PiS 01.04.23, 15:52
      https://scontent-fra5-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/338861126_891379598753585_4063721266382842588_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=u3lMso4L1DIAX_jA-_V&_nc_ht=scontent-fra5-1.xx&oh=00_AfCQwEpcg6qSLTeiUtcmcJoBdRHx5HzTvqb5xbE30fO0uA&oe=642DE220
    • oszol-lom-z-rm Re: Trzaskowski hejtuje PiS 01.04.23, 19:10
      Nihil novi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka