99venus 31.07.23, 11:22 2018 roku ochrona środowiska wydała zgodę na wwóz do Polskie 434 tysiące ton różnego rodzaju odpadów chemicznych. Gdzie sie podziały pieniądze za te łajdackie transakcje , na co je wydano? 434 TYSIĄCE TON!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 11:32 Gdie spirt? Prodalim. Gdie diengi? Propilim. A ja mam pytanie. Widzę na pasku w TV, że ze składowiska pod Zieloną Górą wywieziono już 66 ton groźnych odpadów. Dokąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 11:36 Gdzie wywiozą skażona ziemię i ile setek ton tego będzie? Kopanie będą nią zasypywać. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 11:40 A to jest jakiś pomysł na pisich po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_ruskich_trolli Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 14:00 yoma napisała: > A ja mam pytanie. Widzę na pasku w TV, że ze składowiska pod Zieloną Górą wywie > ziono już 66 ton groźnych odpadów. > > Dokąd??? > Jak to dokąd? Do Odry... od czegoś te ryby brzuchem do góry pływają Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 17:20 lowca_ruskich_trolli napisał: > yoma napisała: > > > > Dokąd??? > > > > Jak to dokąd? Do Odry... od czegoś te ryby brzuchem do góry pływają Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 16:46 Żoliborz jak Żoliborz, ale się nie zdziwię, jeśli do Kampinosu... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 17:00 yoma napisała: > Gdie spirt? Prodalim. Gdie diengi? Propilim. > > A ja mam pytanie. Widzę na pasku w TV, że ze składowiska pod Zieloną Górą wywie > ziono już 66 ton groźnych odpadów. > > Dokąd??? Do nieistniejącej Puszczy Karpackiej. Gdy się odpady wywiezie do takiej nieistniejącej puszczy, to one też przestaną istnieć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 01.08.23, 00:07 yoma napisała: > Gdie spirt? Prodalim. Gdie diengi? Propilim. > > A ja mam pytanie. Widzę na pasku w TV, że ze składowiska pod Zieloną Górą wywie > ziono już 66 ton groźnych odpadów. > > Dokąd??? Niecałe 2 wywrotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 13:46 Setki tysięcy litrów wypełnionych trującymi, łatwopalnymi oraz żrącymi substancjami składowane jest nielegalnie w Szczecinie przy jednym z kanałów Odry. To kolejna bomba ekologiczna na terenie Polski, z którą instytucje nie wiedzą, jak sobie poradzić. tvn24.pl/pomorze/szczecin-niebezpieczne-substancje-nad-brzegiem-odry-wciaz-stoja-7271994 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 16:34 Stara tradycja styropianu Według raportu Najwyższej Izby Kontroli Zakłady Chemiczne w Tarnowskich Górach to jedna z najgroźniejszych bomb w kraju. Czy znajdą się chętni, by ją rozbroić? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 16:48 Link zielona.interia.pl/przyroda/newsamp-ta-bomba-ekologiczna-tyka-od-cwierc-wieku-ile-osob-zginie,nId,5972544 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 16:58 Kak zapalą to samo pójdzie dosłownie z dymem Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 17:02 stasi1 napisał: > Kak zapalą to samo pójdzie dosłownie z dymem No i wykrakałeś. tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/zolwin-na-mazowszu-pozar-hali-dym-widoczny-z-daleka-7272596 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 17:02 pies.na.czarnych napisała: > Setki tysięcy litrów wypełnionych trującymi, łatwopalnymi oraz żrącymi substanc > jami składowane jest nielegalnie w Szczecinie przy jednym z kanałów Odry. To ko > lejna bomba ekologiczna na terenie Polski, z którą instytucje nie wiedzą, jak s > obie poradzić. > tvn24.pl/pomorze/szczecin-niebezpieczne-substancje-nad-brzegiem-odry-wciaz-stoja-7271994 Jak długo seryjny podpalacz będzie jechać z Zielonej Góry do Szczecina? S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 17:12 Ruszył w kierunku Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 18:14 Jakby ktoś nie wiedział, to informuję, że Żółwin przylega bezpośrednio do Podkowy Leśnej zaprojektowanej i wybudowanej jako miasto - ogród. Nawet las go nie oddziela, bo lasy są od wschodu i zachodu Podkowy, a Żółwin jest od południa. Wyobrażam sobie, jak wpienieni są tamtejsi mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium H2SO4 31.07.23, 23:30 snajper55 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Setki tysięcy litrów wypełnionych trującymi, łatwopalnymi oraz żrącymi su > bstanc > > jami składowane jest nielegalnie w Szczecinie przy jednym z kanałów Odry. > > Jak długo seryjny podpalacz będzie jechać z Zielonej Góry do Szczecina? Polska jest eksporterem, eksport H2SO4 z KGHM idzie przez Szczecin. metraco.pl/en/products-and-services/transshipment-of-sulphuric-acid/ kghm.com/pl/biznes/produkty/inne-produkty/kwas-siarkowy Dla Polski to odpad poprodukcyjny. Dla EU jest na wagę złota. Zastosowanie: przemysł nawozów mineralnych, przemysł włókien sztucznych procesy hydrometalurgiczne produkcja barwników produkcja środków kondycjonowania wody produkcja celulozy produkcja akumulatorów suszenie gazów produkcja materiałów wybuchowych oczyszczanie powierzchni metali rafinacja tłuszczów, olejów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 21:57 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30029339,sondaz-za-problem-ze-smieciami-odpowiada-rzad-a-nie-niemcy.html#do_w=60&do_v=722&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg4&do_upid=722_ti&do_utid=30029339&do_uvid=1690827995777 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 22:44 To też nie zażarło? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Gdzie się podziały te pieniądze??? 31.07.23, 23:22 99venus napisał: > 434 TYSIĄCE TON!!!! 434 tysiące ton pieniędzy? A o jakich nominałach? Odpowiedz Link Zgłoś