Gość: Nowy IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.05.02, 08:14 Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę! A czerwona hołota policję do pomocy, ot demokracja socjalistyczna. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re: Do Nowego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 09:46 O takich jak Ty mówi się, że przypominają wesz na łysinie. Wokół pełno blasku ale wesz, wszą pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Emeryt co ty masz z tymi włosami? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.05.02, 10:21 W każdym poście coś o łupieżu, o łysinie o wszach. Jakiś kompleks? Kup sobie jakiś normalny szampon, może ci pomoże. Albo idź do fryzjera może on ci coś doradzi, ja się na tym za bardzo nie znam. Poza tym "szeregowy nauczycielu PRL-u", jak twoi uczniowie komentowali twoją "czuprynę"? A może ty jesteś rudy? Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Emeryt co ty masz z tymi włosami? IP: *.upc.chello.be 02.05.02, 10:26 Nowy gdzie jest Marcelin ?Juz drugi raz Cie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Gdzie ty Emeryt tam ja Ania... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.05.02, 10:30 większość forumowiczów dobrze zrozumiała ideę "marcelina", do ciebie to jakoś nie dotarło. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej.... Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nowy do dermatologa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 10:32 W każdym poście do Ciebie radzę , żebyś do dermatologa się udał bo Twojej głowy tylko łupież się trzyma. A propos moich włosów to jestem łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Tak myślałem. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.05.02, 10:40 To jakiś kompleks. Dzięki za podciąganie wątku Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Zawsze do usług IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 10:42 Nizoral mogę polecić póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tak myślałem. IP: *.upc.chello.be 02.05.02, 11:06 A Ty tak na nas narzekasz Nowy .Na forum informacje Twoje watki nie maja takiego wziecia.A u nas ja z Emerytem robimy co mozemy aby szly w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Tak myślałem. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.05.02, 11:14 Toteż dziękuję jeszcze raz Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Brawo Słupsk!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:14 Podobno w Słupsku odbędzie się referendum w sprawie hipermarketów. Mieszkańcy mają zadecydować czy ich chcą u siebie czy nie Odpowiedz Link Zgłoś