Dodaj do ulubionych

A ja pytam-gdzie kapelan

23.10.23, 01:38
Pewnie jaki komandor, znaczy pułkownik co zamiast zająć się wychowywaniem wolał wolał raczyć się w towarzystwie.młodych chłopców albo lekkich panien. Ten, któremu kurdupel razem z tym takim Mariuszen na be, powierzył nas, naród, żołnierskiej obronie jest mordercą. Za nasze pieniądze. Ten kapelan też za naszą grubą forse. Ilu oni, ci kapelami wychowali morderców albo takich nie zawrócili na dobrą drogę, za co biorą kasę? Po co nam ten strup na zdrowym ciele. Czy aby nie jetst to heden z tych co w ludziach diabły widzą, a diabły to przecież dzieło tych których już dawno, co do sztuki powinno pognać się do diabła jak bydło do rzeźnika. Z bydło choć taki pożytek.
Obserwuj wątek
    • hordol Re: A ja pytam-gdzie kapelan 23.10.23, 06:47
      wierszykiem proszę
      • ireneo Re: A ja pytam-gdzie kapelan 23.10.23, 07:20
        hordol napisała:

> wierszykiem proszę
        bełkot, a o wiersz niech wieprz nie prosi bo nie dekoruje drogi przed wieprzami.
        • ireneo Re: A ja pytam-gdzie kapelan 23.10.23, 07:58
          ireneo napisał:

> hordol napisała:
          >
          > > wierszykiem proszę
          +++++
          bełkot, a o wiersz niech wieprz nie prosi, bo nie dekoruje drogi perłami przed wieprzami

• wariant_b Re: A ja pytam-gdzie kapelan 23.10.23, 09:14
      Nie problem z dzieckiem żywym czy martwym - problem z dzieckiem poczętym.
      • ireneo Re: A ja pytam-gdzie kapelan 23.10.23, 09:25
        wariant_b napisał:

> Nie problem z dzieckiem żywym czy martwym - problem z dzieckiem poczętym.
        ++++++
        A tego, jako ateista, nie uwzględniłem. Trudno za nimi nadążyć. Niedawno zamknęli dziewczynę z siedmiomiesięcznym płodem i żadna ordo mordy nie wydarła ze zamykają siedmiomiesięczne dzieci jak u arabów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka