asia-loi Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 18:55 ytartu napisał: > Założyłbym teściowej. A stać Cię 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 22:31 asia-loi napisała: > ytartu napisał: > > > Założyłbym teściowej. > > > A stać Cię 🤔 > Nie wiem. Może jest jakiś ograniczony abonament? Nie muszę mieć wszystkich funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 15.02.24, 13:56 Załóż jej podsłuch. Będziesz się czuł jak Kaczyński mając haki. Podsłuch to taka ograniczona wersja, dla laika nie do wykrycia. W dodatku podsłuchasz więcej niż w samym telefonie. PS. nie sprawdzałem aplikacji, ale podejrzewam że da się uruchomić jakąś w tle nagrywającą wszystko, skoro na komputer są to czemu nie na telefon. Tu kwestią jest maskowanie, ale większość osób ma np. 15 aplikacji w tle i nigdy ich nie wyłącza (nie wiedzą jak). Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 19:45 Nie igraj z ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 22:31 pies.na.czarnych napisała: > Nie igraj z ogniem. > To ogień?🔥 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 20:29 Serio chcesz mieć teściową 24/7? 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k NIE 14.02.24, 21:14 yoma napisała: > Serio chcesz mieć teściową 😄 nie, ale mam k.. niestety no i ? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 22:32 yoma napisała: > Serio chcesz mieć teściową 24/7? 😄 > Pod kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a po xuj ? 14.02.24, 21:12 ytartu napisał: > Założyłbym teściowej. a po xuj ? nie lepiej skorke od banana pod drzwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: a po xuj ? 14.02.24, 22:33 j-k napisał: > ytartu napisał: > > Założyłbym teściowej. > > > a po xuj ? Coś mi się zdaje, że knuje. > nie lepiej skorke od banana pod drzwi ? Taki nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: a po xuj ? 14.02.24, 22:44 > Coś mi się zdaje, że knuje. To co, ty dopiero po ślubie jesteś? Każda teściowa knuje i tylko albo młody żonkoś albo .... o tym nie wie 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: a po xuj ? 14.02.24, 23:11 pies.na.czarnych napisała: > > Coś mi się zdaje, że knuje. > > To co, ty dopiero po ślubie jesteś? Każda teściowa knuje i tylko albo młody żon > koś albo .... o tym nie wie 😈 > Każda teściowa knuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 23:11 hordol napisała: > zdradza cię? Chyba jeszcze gorzej. Knuje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 14.02.24, 23:41 wyjedź do Australii przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 15.02.24, 01:32 To by bylo za daleko, a jak by przyszla ochota poklucic sie z tesciowa to co? Tylko przez telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Gdzie można kupić Pegasusa? 15.02.24, 01:37 Ja na jego miejscu wysłałbym teściową do Australii. Taniej by wyszło i niech sobie tam knuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś