Dodaj do ulubionych

Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez policję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:15
prawidlowa postawa policjanta, szkoda ze ich tak malo, reszta albo sama napada
albo jest na uslugach bandziorow.
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: 195.94.210.* 17.11.04, 14:21
      po co się takim scierwem jeszcze zajmować?? niech odejdzie w pokoju...
      • Gość: @ TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 14:25
        Jak mozna kogos, kto napadl na kantor nazwac scierwem??? Bandyta, dostal juz
        kare, jesli przezyje pojdzie do wiezienia, ale zeby go nazwac scierwem i zyczyc
        smierci???
        • Gość: Pawel Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:55
          o tyle racja, że w ścierwo się zamieni dopiero, jak mu ten krytyczny stan
          przejdzie w stan wiecznego spoczynku. Może by go jakoś można zutylizować? Nery,
          serducho do przeszczepu? Danych dawcy sie biorcom nie podaje, więc nikt się nie
          będzie brzydził, że ma organ po bandziorze.
        • Gość: romi Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:03
          @ zastanów się co piszesz, może jeszcze adoptujesz tego bandziora i będziesz
          robił mu śniadanko?
          Dla takich sk..... szkoda zużywać leków i aparatury.
          • Gość: @ Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 19:49
            Gość portalu: romi napisał(a):

> @ zastanów się co piszesz, może jeszcze adoptujesz tego bandziora i będziesz
            > robił mu śniadanko?

Nie potrafisz pomyslec nad sensem tego co napisalem? Czy wspominalem o adopcji
            czy sniadanku?

> Dla takich sk..... szkoda zużywać leków i aparatury.

A dla Ciebie nie bedzie szkoda? A dlaczego ty bardziej na to bedziesz
            zaslugiwal, jesli bedziesz umieral? Jeden nikomu niepotrzebny starzec,
            darmozjad ;-)
            • venus99 Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI 17.11.04, 20:03
              żadnej litości dla bandytów. policja winna częściej i celniej strzelać.
              • Gość: @ Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 20:06
                Ty widze tez niewiele rozumiesz. Tez jestem za strzelaniem do bandytow, ale
                jesli sie go rani, trzeba robic WSZYSTKO by go uratowac, bo to jest czlowiek.
                Potem nalezy go ukarac.
                • venus99 Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI 17.11.04, 20:13
                  jestem zwolennikiem maksymalnego upraszczania sprawy.jestem przeciwny
                  nieskutecznemu strzelaniu do bandytów. ranny - transport, szpital, leczenie,
                  rozprawa sądowa, 2 lata w zawieszeniu - to wszystko kosztuje. dlatego lepiej
                  strzelac CELNIE I SKUTECZNIE.
                  • Gość: @ Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 21:01
                    venus99 napisał:

> jestem zwolennikiem maksymalnego upraszczania sprawy.jestem przeciwny
                    > nieskutecznemu strzelaniu do bandytów. ranny - transport, szpital, leczenie,
                    > rozprawa sądowa, 2 lata w zawieszeniu - to wszystko kosztuje. dlatego lepiej
                    > strzelac CELNIE I SKUTECZNIE.

A gdyby okazalo sie, ze to nie bandyta, tylko twoj ojciec wziety z kantoru jako
                    zakladnik, tez chcialbys, zeby zdychal??? Powtarzam wiec, RATOWAC, potem karac.
                    A za takie przestepstwo jak napad na kantor bez ofiar na pewno nie powinno sie
                    dazyc za wszelka cene do zabicia sprawcow, tylko do unieruchomienia i ukarania.
                • Gość: Marych Re: TY JESTES KOMPLETNIE GLUPI IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.04, 20:13
                  > Ty widze tez niewiele rozumiesz. Tez jestem za strzelaniem do bandytow, ale
                  > jesli sie go rani, trzeba robic WSZYSTKO by go uratowac, bo to jest czlowiek.
                  > Potem nalezy go ukarac.

A starczy miejsc w więzieniach? Z publikacji wiem, że ok. 40 tysięcy przestępców
                  zasądzonych na karę więzienia jest na wolności z braku wolnych miejsc. A ilu
                  jest nawet na najwyższych stanowiskach?
                  Dlatego ratujmy najpierw uczciwych obywateli.
      • Gość: mn Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:37
        Wiedział, ze nie idzie na imieniny do cioci. Dobrze, że sam nikogo nie zabił.
    • Gość: debil Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:25
      I dobrze. Jednego śmiecia mniej.
      • Gość: @ Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 20:08
        Gość portalu: debil napisał(a):

> I dobrze. Jednego śmiecia mniej.

Rodzice dobrze wiedzieli, jak do ciebie mowic...
    • Gość: czytelnik Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 14:30
      smutna Polska rzeczywistość. służba zdrowia nie ma pieniędzy, na operacje czeka
      się miesiącami, czasem latami, ludzie są bezdomni, nie mają za co żyć, co jeść
      itp. Tymczasem idzie taki bandyta na łatwiznę, fachowa opieka lekarska,
      operacja natychmiastowa, transport helikopterem (w głowie się nie mieści) i
      jeszcze mamy się rozczulać nad jego stanem zdrowia. Policja powinna zastrzelić
      ich wszystkich, a nei my mamy teraz troszczyć się o to by zostali skazani,
      najwyżej na kilka lat!!
    • Gość: jana s Re: Krytyczny stan bandyty postrzelonego przez po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:30
      Złoty MEDAL dla policjant a kula w łeb dla złodzieja dawniej dawniej to
      złodziejowi ręke ucinali teraz to powinno wrucić .POLICJANCIE 1000 róż.
      • Gość: @ JAK BEDZIESZ PISAL DO SWOJEGO ROZUMU, IP: *.umcs.lublin.pl 17.11.04, 14:35
        KTORY GDZIES UCIEKL, TO NAPISZ POPRAWNIE , CZYLI WRÓĆ.
    • feliks-50 Nie ma pieniedzy zeby leczyc ludzi a tu .. 17.11.04, 14:36
      bandziora wozi sie helikopterem !! Cos tu ne tak, moze to synalek jakiego
      prominenta ??
      • Gość: adam44 Policja lapie, ale sady wypuszcza przed czasem IP: *.camk.edu.pl 17.11.04, 14:44
        Nie zgadzam sie, ze bandzior ktory chcial zabic policjanta juz poniosl kare:
        zabojstwo pozostawia trwale skutki i takiez trwale skutki maja ponosic
        bandyci: uciecie glowy lub (lepiej) obu nog, niech beda ulicznym scierwem przez
        reszte zycia.
    • Gość: Medyk Opieka lekarska dla złodziei IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.04, 18:44
      Teraz wiem, kto ma zapewnioną dobrą opiekę medyczną w Polsce. Złodzieje są
      zaliczeni do tej samej grupy co polscy prominenci i korzystają z tych samych
      przywilejów.
    • Gość: bat helikopterem go przewieźli...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:23
      Warto być bandziorem, zwykły obywatel nie może liczyć nawet na karetkę. Ale to
      chory kraj.
    • Gość: A Szkoda, że postrzelił tylko raz. Niechcący mógł... IP: *.devs.futuro.pl 18.11.04, 08:47
      .. go dobić. Kto mieczem wojuje....
      • romkucha @ adwokacie 18.11.04, 09:20
        Podziwiam Twoją postawę, czyżbyś bał się o swoją przyszłość, czy też planujesz
        jakiś napad na kantor.
        Te postrzelony facet wszedł so kantoru już z pewnym zamiarem i powinien się
        liczyć z konsekwencjami.
        A z drugiej strony jestem przekonany, że taki szary Kowalski jak ja nie mógł
        bym liczyć na przewóz helikopterem gdybym miał na przykład wypadek. Pojechałbym
        pewnie do pierwszego lepszego szpitala.
        Pomimo szacunku dla twojej postawy, moje zdanie jest zupełnie odmienne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka