ytartu 19.04.24, 18:42 Na polskich basenach pojawiły się incydenty kałowe - ktoś robi kupę do wody w basenie. Podobno jest to wyzwanie z tiktoka. parenting.pl/incydent-kalowy-na-basenie-w-plocku-ta-osoba-poniesie-konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegracz Re: Incydenty kałowe w Polsce 21.04.24, 22:08 to normalka w Polsce choc w inny sposób - wiem cos o tym bo interweniowałem u samego Głownego Inspektora Sanitarnego otóz w aquaparku x na poziomie basenów - nie ma ..pryszniców !! ludzie robia co robia w toaletach i właża do basenów ! najpierw zgłosiłem to włascicielowi- nie widział problemu potem - Sanepidowi- nie widział problemu=przeciez mozna wrócic do szatni i tam wziać prysznic ... potem GIS - zlecił kontrole wynik kontroli ? - owszem nie jest tam najlepiej i lepiej byłoby gdyby był prysznic ale Sanepid nie ma umocowania by to nakaząć.... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Incydenty kałowe w Polsce 21.04.24, 22:37 niegracz- forumowy incydent kalowy... Odpowiedz Link Zgłoś