Dodaj do ulubionych

Powoli mam dość.

11.07.24, 08:42
pisia swołocz olewa komisję, obajtek pojawia się kiedy chce, może powinni temu pokurczowi czerwony dywan położyć i zamówić orkiestrę kolejową, już dawno powinni go przymknąć i doprowadzić, a nie trktować jak zgniłe jajo, kaczyński to samo, za każde kłamstwo karać finansowo, pawlak ten od praw dzieci, w ogóle nie odpowiada na pytanie, wstaje i wychodzi , i nikt mu nic nie robi, do doopy z takimi komisjami, soboń powinien robić za darmo za wszystkie kłamstwa na których go złapano.
Gadające głowy, lansiarze, to jest cel komisji.
Obserwuj wątek
    • no-popis komisje to przykład nieudolności koalicji Tuska 11.07.24, 09:50
      Dla przykładu komisja śledcza ds. wyborów kopertowych odbyła się chyba w maju.
      Od ostatniego, majowego posiedzenia zmieniła się trójka z jedenastu członków komisji.
      Obecny przewodniczący jest 3 przewodniczącym :)
      Wygasły mandaty wybranych do Parlamentu Europejskiego Waldemara Budy i kultowego :) przewodniczącego Jońskiego. Na szefa wybrano Jacka Karnowskiego, który ruszył ostro :) i zapowiedział przygotowanie raportu końcowego na koniec czerwca i zamiast obiecanego raportu końcowego pod koniec czerwca... został wiceministrem rozwoju, więc musiał z komisji zrezygnować.
      Podobnie jest w szerokopojętej Gospodarce ale tego publiczność nie wie.
    • czan-dra Re: Powoli mam dość. 11.07.24, 10:09
      A troll-stalker dalej bredzi, nawet nie chcę wiedzieć o czym majaczy, dlaczego ten tłuk to robi, lenin raczy wiedzieć, lenin dlatego iż ten chłystek ongiś miał nick "czekam na lewicę", a teraz ów prymityw wyzywa wszystkich mających odmienne zdanie, od komunistów, jak można nisko upaść.
      • no-popis Re: Powoli mam dość. 12.07.24, 17:49
        czan-dra napisał:

> A troll-stalker dalej bredzi, nawet nie chcę wiedzieć o czym majaczy, dlaczego
        > ten tłuk to robi, lenin raczy wiedzieć, lenin dlatego iż ten chłystek ongiś mia
        > ł nick "czekam na lewicę", a teraz ów prymityw wyzywa wszystkich mających odmie
        > nne zdanie, od komunistów, jak można nisko upaść.
        >
        Może Ci się wydawać, że to jest bredzenie bo ie odróżniasz lewicy od komunistów. Ludzie niewykształceni często jak czegoś nie rozumieją to wydaje im się, że to ktoś bredzi.
    • monte.pulciano Re: Powoli mam dość. 11.07.24, 10:16
      Lista 1300 afer
      Można sobie wybrać jedną z afer i oficjalnie obywatelsko powiadomić Parlamentarny Zespół d/s Afer Pis pod przewodnictwem R.Giertycha.
      Obywatelsko !!! Wydrukować na drukarce + koperta+ znaczek i wysłać . Obywatelsko !!!
      Czekać cierpliwie na efekt obywatelskiego powiadomienia że np ukradziono tyle a tyle , ten i ten . Obywatelsko !!!
      wiesci24.pl/2018/11/08/lista-100-afer-pis-solidarnej-polski-oraz-polski-razem-oto-obraz-dwoch-rzadow/
      • monte.pulciano Re: Powoli mam dość. 11.07.24, 19:06

Chociaż te zajumane plecaki
    • szwampuch58 Re: Powoli mam dość. 11.07.24, 10:39
      Uuuuuu, narescie, PO 100 dniach okazalo sie ze mamy pic na wode z popelina POPiSowa
    • no-popis Re: Powoli mam dość. 11.07.24, 17:41
      czan-dra napisał:

> Aaaa tempe pszenno- buraczany kmiocie powiadasz?
      Całkowicie zgodne z regulaminem tego forum :)
      ...no nie bezstronny moderatorze?
    • pies.na.czarnych Re: Powoli mam dość. 12.07.24, 21:06
      > pisia swołocz olewa komisję

Poszukiwany morderca pokazał przy kontroli pisi paszport 😱

Jak poinformowała niemiecka policja federalna, funkcjonariusze sprawdzili 45-latka w czwartkowe popołudnie na przejściu granicznym na moście miejskim.
      Mężczyzna wylegitymował się polskim paszportem. Kontrola wykazała, że urodził się w Turcji i był objęty międzynarodowym nakazem aresztowania wydanym w kraju pochodzenia. Wcześniej mężczyzna mieszkał w Polsce - donoszą niemieckie media. tvn24.pl/polska/morderca-schwytany-na-granicy-we-frankfurcie-nad-odra-okazal-polski-paszport-st8001421

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka