Dodaj do ulubionych

Ogłaszam konkurs z nagrodami.

15.11.24, 18:14
Nagroda główna, to kolacja z Naczelnym idiotą!
Pytanie konkursowe :
Pokaż choć jednego uczciwego, z prawidłowo zdobytym dyplomem wyższej uczelni i takiego, który uczciwie dorobił się uczciwą pracą, a nie złodziejstwem państwowego mienia za całkowitym przyzwoleniem nadprezydęta, nadpremiera, nadJulioprzyłębskiego, nadprezesa sądu najwyższegoi vel Naczelnego Idioty, który bez matury zdobył wyższe wykształcenie
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami. 15.11.24, 18:18
      Nie wypada się chwalić :) IH 23, a stary jeszcze nie jestem.
      • czytelnikus Gówno prawda 15.11.24, 18:47
        negativum napisał:

> Nie wypada się chwalić :) IH 23, a stary jeszcze nie jestem.
        >

Piszesz tak jak chce Agora i nikt cie nie blokuje.

Jestem najcześciej i najbardziej blokowanym na tym forum, Jeztem tu co najmniej od 20 lat i zaliczyłek co najmniej kilkadziesiąt banów! A obecny moderator sea monster zlikwidował mnie bo najmniej 30 tysiecy wpisów pod nickiem zapijaczonyryj!!!
        Więc nie pierdol głupot!!!
        • czytelnikus Z tzrydziestu tysiecy postów ta Qrwa pozostawiła 15.11.24, 18:51
          czytelnikus napisała:

> negativum napisał:
          >
          > > Nie wypada się chwalić :) IH 23, a stary jeszcze nie jestem.
          > >
          >
          >
          > Piszesz tak jak chce Agora i nikt cie nie blokuje.
          >
          > Jestem najcześciej i najbardziej blokowanym na tym forum, Jeztem tu co najmniej
          > od 20 lat i zaliczyłek co najmniej kilkadziesiąt banów! A obecny moderator sea
          > monster zlikwidował mnie bo najmniej 30 tysiecy wpisów pod nickiem zapijaczony
          > ryj!!!
          > Więc nie pierdol głupot!!!

Tylko jeden!!!

forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=zapijaczonyryj&author=czytelnikus&title=&forum=--
          www.tiktok.com/@slawek73sk/video/7362613902657539360
          • negativum Re: Z tzrydziestu tysiecy postów ta Qrwa pozostaw 15.11.24, 18:57
            czytelnikus napisała:

> Tylko jeden!!!
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=zapijaczonyryj&author=czytelnikus&title=&forum=--
            > www.tiktok.com/@slawek73sk/video/7362613902657539360

Jest ich więcej, tylko ukryte :)

forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=negativum&author=czytelnikus&title=&forum=--
        • negativum Re: Gówno prawda 15.11.24, 18:52
          czytelnikus napisała:

> negativum napisał:
          >
          > > Nie wypada się chwalić :) IH 23, a stary jeszcze nie jestem.
          > >
          >
          >
          > Piszesz tak jak chce Agora i nikt cie nie blokuje.
          >
          > Jestem najcześciej i najbardziej blokowanym na tym forum, Jeztem tu co najmniej
          > od 20 lat i zaliczyłek co najmniej kilkadziesiąt banów! A obecny moderator sea
          > monster zlikwidował mnie bo najmniej 30 tysiecy wpisów pod nickiem zapijaczony
          > ryj!!!
          > Więc nie pierdol głupot!!!

A co to ma z postem założycielskim, który sam założyłeś, a o którym już zapomniałeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka