Dodaj do ulubionych

A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska

26.11.24, 09:32
kandydata PiS na prezydenta!
Pytanie, czy zapomniał, czy jeszcze się nie nauczył?
Obserwuj wątek
    • czytelnikus Link 26.11.24, 13:28
      www.tvp.info/83681110/andrzej-duda-zapomnial-jak-sie-nazywa-kandydat-pis-wpadka-prezydenta-w-azerbejdzanie-zobac
      • yoma Re: Link 26.11.24, 15:08
        Oj tam oj tam. A dla ciebie Albania i Azerbejdżan to jedno 😆
        • yoma Re: Link 26.11.24, 15:10
          A dla telewizora Azerbejdżan i Armenia, fajne 😆 Jeszcze jest Anglia 😆😆
        • czytelnikus Re: Link 26.11.24, 18:09
          yoma napisała:

> Oj tam oj tam. A dla ciebie Albania i Azerbejdżan to jedno 😆
          >

Nie jedno. Tylko z kim wtedy... A ty się masz wreszcie do czego przypierdolic i masz wreszcie orgazm.
    • ukos Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 26.11.24, 17:34
      I tak w PiSSdu sobie przyplusował. Dr Trzaskowskiego nazywał panem Trzaskowskim, a dr Nawrockiego panem dr Nawrockim. To taka dystyngowana uprzejmość PiSSdacka - upajają się tytułami, ale tylko swoimi.
    • stasi1 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 26.11.24, 19:34
      Znaczy i Duda i nawrocki nie są pisowcami, gdyby byli to by się znali
      • kawa_poranna11 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 28.11.24, 22:25
        stasi1 napisał:

> Znaczy i Duda i nawrocki nie są pisowcami, gdyby byli to by się znali

Tak, to jest dowód na to, że i Duda, i Nawrocki nie są pisowcami.
        Należy ten dowód zawsze uwzględniać!
        • j-k oczywiscie, ze sa Platfusami. 29.11.24, 01:03
          kawa_poranna11 napisał(a):
          > Tak, to jest dowód na to, że i Duda, i Nawrocki nie są pisowcami.

oczywiscie, ze sa Platfusami.

- tu sie zgadzamy.
          • x2468 Re: oczywiscie, ze sa Platfusami. 29.11.24, 21:27
            Te platfusy zauważyłeś kiedy padłeś im do nóżek?
        • stasi1 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 30.11.24, 18:15
          Przecież wiadomo Duda to pisowiec a Nawrocki to niezależny obywatelski kandydat.
          A tak po prawdzie to zapomnienie nazwiska było specjalne, żeby pokazać jak z zera staje się prezydentem. Akurat taką drogę przeszedł Duda i pewnie skończy na tym zerze
    • xstefciax Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 28.11.24, 21:15
      Wszyscy mamy dziury w pamięci po przebytym covidzie. Mam nowego ucznia, też zapominam jego nazwisko, nie ma takiego w mojej okolicy. Zawsze warto być... wyrozumiałym człowiekiem, czego wam i sobie życzę.
      • yoma Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 00:00
        To ja nie jestem wszyscy 😆 Cbdo.

Danuto, zostań lepiej na automoto, lepiej dla ciebie.
        • hrasier_2 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 04:00
          yoma napisała:

> To ja nie jestem wszyscy 😆 Cbdo.
          >
          > Danuto, zostań lepiej na automoto, lepiej dla ciebie.
          Ty jesteś bardzo aktywna w sieci jak ta druga. Wszystko wiesz, wszędzie cię pełno. Daj sobie na wstrzymanie. Wiesz jak to wygląda i się nazywa???.
          • yoma Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 12:01
            O! Obłędny rycerz 😆

Ty też taniuszka oddal się żwawo. Możesz nie w podskokach.
            • hrasier_2 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 21:15
              yoma napisała:

> O! Obłędny rycerz 😆
              >
              > Ty też taniuszka oddal się żwawo. Możesz nie w podskokach.
              >
              Twój błędny rycerz na ten czas odjechał w siną dal. Ty nie będziesz dyktować kto ma gdzie pisać. I amen.
              • hrasier_2 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 22:23
                Od Kaśki cię w reszcie uwolniłem. Dość tej dzikiej miłości. Ale się bujać też na auto moto😜
      • noitak Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 01:21
        xstefciax napisała:

> Wszyscy mamy dziury w pamięci po przebytym covidzie.

Nie, nie wszyscy przechorowali covid.
        Z tych, co przechorowali, nie wszyscy mają dziury w pamięci.

Skąd masz dane, że pan Duda ma pocovidowe „dziury w pamięci”?

• yoma Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 12:03
          Noitak, nie rób tego. Wystarczy nam, że tańkę ostatnio sparło niemożebnie.
          • noitak Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 12:38
            yoma napisała:

> Noitak, nie rób tego. Wystarczy nam, że tańkę ostatnio sparło niemożebnie.

:) To wszystko przez te dziury. Już zalepiłam gumglajzą i jest lepiej.
            • yoma Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 13:02
              😆
        • x2468 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 21:30
          "Koń jaki jest każdy widzi".
      • hrasier_2 Re: A tymczasem w Albanii Duda zapomniał nazwiska 29.11.24, 04:10
        No mogło tak być. Lepiej poszło z kolejnymi – bez zająknięcia wspomniał o Sławomirze Mentzenie i Szymonie Hołowni. W pewnym wieku już wyrozumiałości brakuje i człowiek się nie zmienia😭
    • negativum Zostałeś pisiorem? 30.11.24, 18:22
      czytelnikus napisała:

> kandydata PiS na prezydenta!
      > Pytanie, czy zapomniał, czy jeszcze się nie nauczył?

Dlaczego PiSiory są takie mało kumate? to chyba twój wątek?
      Kiedy Duda był w Albanii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka