Dodaj do ulubionych

Mysle, moze sie przeprowadzic...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:11
.. macie jakies ciekawe sugestie / propozycje / mile towarzystwo / atmosfere
gdzie warto a gdzie nie / itd/itp !!!
.. praca mnie nie ogranicza ... poza tym ze dobrze bym byl w Polsce.
Pozdrawiam / Enancjo
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:18
      do Warszawy kochany, tam zawsze przyda się jakiś przewodnik
      • kropka! Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... 10.10.01, 16:19
        no właśnie, koniecznie do W-wy!
        • Gość: jasmin Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:52
          Nie! Nie! koniecznie do Szczecina!!! Podobno leży nad morzem i można spacerować po plaży!
          • Gość: enancjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:58
            Gość portalu: jasmin napisał(a):

> Nie! Nie! koniecznie do Szczecina!!! Podobno leży nad morzem i można spacerować
            > po plaży!

.. gartuluje znajomosci geografii .... widze ze lubisz to miejsce,
            a mnie nie przekonuje jedynie haslo WWA ... cos wiecej prosze ...
            Enancjo
          • Gość: maniu Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 10.10.01, 17:00
            Hmm... Szczecin niestety nie leży nad samym morzem, tylko nad Zalewem
            Szczecińskim..:(( Plaża jest w Międzyzdrojach:) Ale za to nad samym morzem są
            Gdańsk, Sopot i Gdynia... Polecam! ewentualnie może być Wrocław (dla fanów
            mostów i wysp).
            • Gość: enencjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:04
              Szczecin nie lezy nad Zalewem Szczecińskim .. ale blisko ..
              Enancjo

Gość portalu: maniu napisał(a):

> Hmm... Szczecin niestety nie leży nad samym morzem, tylko nad Zalewem
              > Szczecińskim..:(( Plaża jest w Międzyzdrojach:) Ale za to nad samym morzem są
              > Gdańsk, Sopot i Gdynia... Polecam! ewentualnie może być Wrocław (dla fanów
              > mostów i wysp).

• Gość: maniu Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 10.10.01, 17:10
                No cóż, ale i tak pomyliłem się o wiele mniej niż co niektórzy...:))) pozdr.
            • Gość: nina Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.*.*.* 10.10.01, 17:05
              proponuję planetę Wenus. Ty jeden i same wenusjanki- może któraś wyciągnie Cię
              z szafffy ;-)
              • Gość: enancjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:13
                .. czy aby tam bezpiecznie . ale racja lepsze Wenus niz szafa ..
                .. dzieki i kiedy najblizszy lot ?
                Enancjo

Gość portalu: nina napisał(a):

> proponuję planetę Wenus. Ty jeden i same wenusjanki- może któraś wyciągnie Cię
                > z szafffy ;-)

• Gość: magnolia Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:14
                  jak chcesz się zabrać najbliższym lotem to musisz się przeobrazić w
                  interesującego facetra, bo pieków na pokład nie przyjmuja
                  • Gość: enancjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:19
                    Gość portalu: magnolia napisał(a):

> jak chcesz się zabrać najbliższym lotem to musisz się przeobrazić w
                    > interesującego facetra, bo pieków na pokład nie przyjmuja

.. spiacy krolewicz !.. jestem a nie pies .. moze byc .. mam bilet ?
                    Enancjo
                    • Gość: magnolia Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:20
                      jak jesteś śpiący, to co za różnica gdzie śpisz, szkoda fatygi na przeprowadzkę
                      • Gość: samanta1 Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:36
                        Ot zdrajca z tego Enancjo! Szczecin chce porzucic??? Tfu! Jak mozesz Enancjo!!!
                        • Gość: enancjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:41
                          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Ot zdrajca z tego Enancjo! Szczecin chce porzucic??? Tfu! Jak mozesz Enancjo!!!

.. no wlasnie nie moge, ale mysle ze jakbym chcial to warto wiedziec dokad !!!!
                          Enancjo
                          • Gość: samanta1 Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:42
                            jest tyle pieknych miast...sama mialabym dylemat !:)
                            • Gość: nina Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.*.*.* 10.10.01, 17:44
                              to dla Ciebie Samanto .... Mars ? jak myślisz marsjanie i atmosfera na
                              planecie dla jednej kobiety byłaby chyba rewelacyjna ?
                              :-)
                              • Gość: samanta1 Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:46
                                Lubie zgryzliwe dziewczyny,od razu przypomina mi sie moja "ukochana"tesciowa.TU
                                mi zupelnie dobrze,to Enancjo zamierza sie przeprowadzac nineczko
                                • Gość: enancjo Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:48

> Lubie zgryzliwe dziewczyny,od razu przypomina mi sie moja "ukochana"tesciowa.TU
                                  >
                                  > mi zupelnie dobrze,to Enancjo zamierza sie przeprowadzac nineczko

konczac na dzis lekka korekta .. rozwaza taka mozliwosc ... nie "zamierza"..
                                  pozdrawiam na dzis
                                  Enancjo
                                  • Gość: samanta1 Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:55
                                    W koncu nasz Szczecin jest sliczny!!!!!
                                • Gość: nina Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... do Samanty1 IP: *.*.*.* 10.10.01, 17:51

> Lubie zgryzliwe dziewczyny,od razu przypomina mi sie moja "ukochana"tesciowa.TU
                                  >
                                  > mi zupelnie dobrze,to Enancjo zamierza sie przeprowadzac nineczko

ah ten uśmieszek ...
                                  sorki, ale nie pisałam tego złośliwie tylko dla żartu :-)

• Gość: samanta1 Re: Mysle, moze sie przeprowadzic... do Samanty1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:54
                                    ja tez oczywiscie tylko dla zartu:)
                                    • Gość: nina Re: Zamieszkajmy u Samanty1.Będzie b.wesoło :-) IP: *.*.*.* 10.10.01, 18:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka