Gość: ABC Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.szczecin.mm.pl 22.11.04, 07:46 Zawsze wiedziałem, ze Poznań jest miastem ksenofobów, a pogłębiły to tylko afery ze Słowikami Poznanskimi i abp Paetzem. No i bandyci spod znaku Kolejorza - szukają tylko awantury i okazji do bijatyki. Uważam, że klub Lech Poznań powinien być zdelegalizowany. Ci co mienią się "kibicami" nawet pewnie nie potrafią wymienic pierwszego składu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 08:02 idz sie potrzep do majdana i dody-gejowaty elfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f ZDJĘCIA-CZY TAK WYGLĄDAJA PORZĄDNI POLACY???????? IP: *.tpsa.techsys.pl 22.11.04, 07:47 www.poznan4u.com.pl/reportaze/reportaze.php?state=addopinion&id=1674075# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan [...] IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 08:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: 5.2.* / *.ch.abb.com 22.11.04, 08:40 Swietnie, brawo! Proopnuje: Mezczyzna: 180 cm wzrostu, 78 kg wagi, szatyn, katolik. Kobieta: 168 cm wzrostu, 63 kg wagi, blond, katoliczka. Przesladujmy wszystkich, ktorzy sa inni!!! Niestety, polska tolerancja (bo bezpodstawne o niej przekonanie zakotwiczone jest do dzisiaj w naszych glowach) nalezy do dawnej przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek od trzech dni!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:45 O manifestacji homoseksualistow GW pisze od trzech dni jak o najwazniejszym wydarzeniu. A przeciez ta manifestacja jest tylko kolejna (po Krakowie i Warszawie) prowokacja organizowana przez partie Zielonych, ktorej dygnitarze chca zaistniec w Sejmie i w Parlamencie Europejskim. GW postawila na Zielonych, czyli anarchistycznych lewakow, bo w zachodnioeuropejskich parlamentach maja do 10% glosow. W Polsce moze uzyskaja tyle samo albo wiecej bo ich agresywnej kampani prowadzonej przeciwko tradycji i wartosciom chrzescijanskim sprzyjaja afery produkowane przez kregi politykow funkcjonujacych pod szyldem Kosciola katolickiego. Dla mlodych ludzi Zieloni wydaja sie ozywcza sila rozbijajaca zaskorupiale uklady i otwierajaca nowe perspektywy (oraz latwe i przyjemne cele). Minie kilka lat zanim biedaki zorientuja sie, ze za "manifami" i elokwentnymi deklaracjami Zielonych politykow kryje sie taka sama pustka jak za tym co na drugim biegunie DEMAGOGII prezentuje Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 09:02 Kupię gazete i co czytam :Marsz bez sensu. i w duche cała krzyczę: jak to bez sensu? ludzie nie widzicie co sie dzieję, nie ma w tym kraju ani tolerancji, ani zrozumienia. mimo kart historii, kiedy to Polacy sami byli uciskani i walczyli o swoje, nie potrafimi dziś zrozumieć tych, którzy walczą o siebie i zrozumienie. to żałosne i bardzo przykre, choć wierze, że kiedyś nadejdzie taki dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTORZY LISTU OTWA [...] IP: 150.254.102.* 22.11.04, 09:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk większośc to LpR i Pisuar +kościolkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:24 Towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
k4free /.../ moralnie pięknie /.../ ze śmiechu pęknie 23.11.04, 04:50 /.../ w żadnym wypadku oznaczać poparcia dla propagandy na rzecz szerzenia /.../ /.../ w żadnym wypadku oznaczać poparcia dla propagandy na rzecz szerzenia /.../ /.../ w żadnym wypadku oznaczać poparcia dla propagandy na rzecz szerzenia /.../ /.../ w żadnym wypadku oznaczać poparcia dla propagandy na rzecz szerzenia /.../ /.../ moralne nadużycie /.../ odmienną swego rodzaju /.../ szczytną walką /.../ /.../ moralne nadużycie /.../ odmienną swego rodzaju /.../ szczytną walką /.../ /.../ moralne nadużycie /.../ odmienną swego rodzaju /.../ szczytną walką /.../ /.../ moralne nadużycie /.../ odmienną swego rodzaju /.../ szczytną walką /.../ /.../ Mamy do czynienia z próbą zatarcia /.../ obecnego modelu /.../ więzów /.../ /.../ Mamy do czynienia z próbą zatarcia /.../ obecnego modelu /.../ więzów /.../ /.../ Mamy do czynienia z próbą zatarcia /.../ obecnego modelu /.../ więzów /.../ /.../ Mamy do czynienia z próbą zatarcia /.../ obecnego modelu /.../ więzów /.../ /.../ Dziwi nas /.../ impreza /.../ miejskiej /.../ neutralności w sporach /.../ /.../ Dziwi nas /.../ impreza /.../ miejskiej /.../ neutralności w sporach /.../ /.../ Dziwi nas /.../ impreza /.../ miejskiej /.../ neutralności w sporach /.../ /.../ Dziwi nas /.../ impreza /.../ miejskiej /.../ neutralności w sporach /.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D + ATAK NA MNIEJSZOŚĆ EKSHIBICJONISTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:18 + ATAK NA MNIEJSZOŚĆ EKSHIBICJONISTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPG Brawo Poznań - sodomitom mówimy nie !!! IP: *.echostar.pl 22.11.04, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
dareckin Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 22.11.04, 09:37 czy zboczenia MUSZĄ być tolerowane, bo inaczej są oskarża się faszyzm.homoseksualizm jest zboczeniem i nikt mnie nie zmusi abym tolerowal ich i innych podobnych.może pójdzmy dalej,nekrofilia,pedofilia,zoofilia też sa chorzy i zboczeni. niech siedzą cicho i nie podnoszą krzyku,na razie im sie krzywda niedzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo nie musza, ale im wolno IP: 193.53.93.* 22.11.04, 09:53 kazdy ma prawo do publicznych demonstracji, jest ono gwarantowane w Konstytucji. o elektorat walczy w obrzydliwy sposob, obrazajac i raniac ludzi, partia nienawisci LPR, jej faszystowska bojowka Mlodziez Wsz.. i ostatnio niestety takze PiS, ktore ze swoja nazwa ma coraz mniej wspolnego. wstyd, myslalem ze Poznan okaze sie lepszy od Krakowskiego ciemnogrodu, ale wyszlo na jedno. naprawde wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: nie musza, ale im wolno IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 17:42 wstyd to krasc i z BABY spasc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: 80.224.166.* 22.11.04, 10:03 co nazywasz zboczeniem ? bycie pedziem to nie zboczenie, inwalida tez nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggos Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:09 Z jakimi k.... zboczeniami??? Kazdy ma prawdo do odmienności,odrobine tolerancji!!!!! Dlaczego aż tylu głupich ludzi jest w Polsce, aż mi się płakac chce i krzyczeć z tej bezsilności.Proszę o TOLERANCJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w pyszczek Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 10:27 Oczywiście że masz prawo do odmienności.Wyjdż sobie dzisiaj na ulicę z palantem na wierzchu.Myślę że wtedy zaczniesz płakaći krzyczeć.A może i ja się zapłaczę od tego widoku i jednocześnie zawyję jak pies do suki.Idż się podmyj-czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Kiedy ktoś wystąpi o delegalizację MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:19 Faszystowskie bojówki rządzą na ulicach i nikt nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:26 W jaki sposób homoseksualiści są dyskryminowani w naszym kraju. Czy starając się o pracę, wypełniając dokumenty w urzędach, jadąc autobusem, siedząc w kinie ktoś się go pyta o orientację seksualną? Po co są organizowane marsze równości. Rozumiem niepełnosprawnych, którzy powinnini czuć się dyskryminowani chociażby poprzez bariery architektoniczne. Nie jestem przeciwnikiem takich marszów, tylko pytam sie po co je organizować i co organizatorzy chcą poprzez to uzyskać. Bo jak na razie wzmogła się niechęć do homoseksualistów i obcokrajowców. Jeśli o to chodziło to cel został osiągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 22.11.04, 10:35 Całe stada idiotów krzyczą zapluwając się, że demokracja polega na tym, że mniejszość won, bo ma być tak, jak chce większość. Wobec tego życzę wszystkim krzykaczom spotkania późną nocą z pięcioma bandytami - tak, żeby bandyci spuścili wpie..krzykaczowi, zabrali mu wszystko i jeszcze dodatkowo np. puścili wielką charchę w twarz. Później, jak usłyszę, że krzykacz biadoli, powiem mu z uśmiechem: CZEGO CHCESZ, PRZECIEŻ MAMY DEMOKRACJĘ, W TEJ SYTUACJI ZWYCIĘŻYŁA WOLA WIĘKSZOŚCI. Ps.: nie życzę, żeby przy okazji bandyci (tak jak to robią więźniowie) przecw..ili krzykacza. Na przyjemność to trzeba sobie zasłużyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: 5.4R1D* / 194.205.246.* 22.11.04, 10:46 Sam jestes zboczony, kazdy czlowiek zasluguje na to aby byc traktowany z szacunkiem. A najgorsi to sa ci tzw. 'katolicy' - zaklamancy, kabotyni, ktorzy siedza w kosciele i bija sie w piersi, a potem przyjda do domu, kopna psa, uderza dziecko, opluja sasiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:03 Denerwuje mnie jedna rzecz ciągle czytam o grantach z UE na gejów i lesbijki. To już po postu przechodzi ludzkie pojęcie jakie pieniądze się ładuje w tych ludzi i jaka jest propoganda na ich rzecz. Ja uważam osobiście że jeżeli mają takie preferencje to ich o sprawa ale nie powinni być wspierani dotacjami UE. Zbyt wiele mamy osób chorych, bezdomych, głodnych dzieci - czas się tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:02 aha a o czym ty myslisz ze tu ci zboczenia weszly w komentarz??? Chyba masz problem...wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tkiller Większosć ma racje, w demokracji 22.11.04, 11:06 Może nie wszystkim sie to podoba, mi też nie zawsze, ale tak już jest, więc homoniewiadomo do domków. I mordy w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BNG Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 22.11.04, 11:28 Afery, aborcja, przywileje dla homoseksualistów i grabienie kasy dla swoich kolesi to cały program formacji postkomunistycznej. Wielu uwierzyło w rzekomą sprawność tych politycznych bankrutów i teraz trzeba ponosić tego konsekwencje, szczególnie w zakresie sytuacji gospodarczej. "Gratulacje" dla Gazety Wyborczej za zasługi w dziele promocji homoseksualizmu, tej jakże "zaszczytnej" orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 22.11.04, 11:40 cieszę sie zę ostatnie wpisy też sa głosami zdrowego rozsądku które idą pod proą homoseksualnej modzie Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 24.11.04, 01:03 Zieloni 2004 wywodza sie jesli juz to z grup zwalczajacych komunizm. Byli zasluzeni dzialacze i uczestnicy okraglego stolu jak Wojciech Klosowski czy Radek Gawlik, a takze duza czesc trzonu Pomaranczowej Alternatywy w tym Robert Jezierski, Mariusz Rakowski, Marek Krukowski... Nie ma tez zadnych afer z nami zwiazanych. Jestesmy czysci i nie jest jestesmy postkomunistami, czy ci sie to podoba czy nie. Co do promowania nas przez GW... he he... hehe... gdybys wiedzial ile razy GW nie omieszkalo 'pominac', ze dana inicjatywa czy wydarzenie to dzielo Zielonych (m.in. akcja przeciwko betonowaniu rzek)... Moze w to nie uwierzysz ale Michnik nas nie lubi :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja LIST OTWARTY Re: Atak na Marsz Równości w Poznani 22.11.04, 11:39 jestem naprawdę zbudowany postawą tej 80tki...a wiec są jeszcze normalni ludzie wśród inteligencji. To wazny sygnał ze nie wszscy daja się zastraszyc politycznie poprawnej homopropagandzie którzy pod płaszcykiem tolerancji dokonują ataki na społeczeństwo tradycyjne i na tradycyjne religijne wrtości takie jak rodzina małżeństwo itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Wielki To ja mam rację IP: *.compower.pl 22.11.04, 11:40 Geje bardzo rzadko kiwają palcem w bucie. Każdy wam to powie: i mama i tata i stolarz - do woli i zawsze. Ale to nie wszystko. To prawie wszystko. To i owo tam i siam. Będę konkretny: geje to geje i musimy się z tym pogodzić, bo jeśli nie to trzeba będzie znowu często chodzić tu i ówdzie, co nie jest każdemu na rękę, Panowie!!!!!!!! Weźcie moje słowa pod uwagę!! Nie można ciągle bujać w obłokach do diaska!! Komu za to leci kaska? PiSowi? Lpr-owi? Nie. Powiem wam komu: tylko i wyłącznie producentom hamulców do pewnego typu hulajnog Rhainmentall-Borsig. I nie mówcie mi że przesadzam, że spiskowa teoria dziejów i t p. To nie tak. Wpływy gejow nie obejmują tak wiele. Tylko trochę. Ach te lachociągi... Są jak pociągi... Ale nie jaja Ale nie jaja Co sie wyrabia w tym kraju na jaju... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To ja mam rację 22.11.04, 11:46 wpływy homoseksualnego lobby są niestety coraz większe..ujmują sie za nimi media komercyjne a takze o zgrozo publiczne, ujmuje sie za nimi uniwersytecka inteligencja (co tylko świadczy o jej welkim upadku moralnym), no i oczywiście wielki kapitał z panem Kulczykiem (a jazke) na czele...on niedawno finasnował jakąś pedalską konferencję... Uważam że pedałom poswięca sie zbyt wiele czasu w mediach proporcjonalnie do innych grup społ. Dość zawłaszcania przestrzeni publicznmej przez obyczajowy pólświatek! Dość tego nachalnego promowania sodomii! Czas się zająć problemami zwykłych szarych ludzi! Dziś jest tak że ta wększosć jest spychana na margines bo jest terroryzwowana przez róznego rodz mniejszosci nierazdko o patologicznym roidowodzie. Dość tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywszechpolak Re: To ja mam rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:04 tacy jak ty zawsze chcą mieć rację zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Eugeniuszu Wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:07 Jestem Gejem, informuje Cię że tak naprawdę,to zaczęla się ostra walka o elektorat gejowski, różnych partii, nie koniecznie skrajnie lewicowych, a dlaczego,? juz wyjaśniam!ostrożnie szacujac, jest nas w Polsce, ok 2,mln,a kim jestesmy?, a więc ludzmi dobrze wykstalconymi,inteligentnymi,mającymi b, duże wplywy, w mediach,w Parlamencie,stanowimy tez pokażną silę wśród klasy sredniej,która powoli tworzy się w Polsce,ale najważniejszym, argumentem przemawiającym, na korzyśc spolecznosci gejowskiej w Polsce, jest bardzo silne lobby gejowskie w strukturach parlamentu europejskiego, mediow na zachodzie,i w rządach krajow zachodnich.Tak wyglada realnie nasza sytuacja,i nic nie pomogą kryminalne wybryki, dziwoląga (LPR)(Pissuaru)itd, Piszę do Ciebie, bo wydaje mi się ze komentarze Twoje są mniej więcej wyważone, z którymi do końca,się nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eugeniuszu Wielki! 22.11.04, 12:10 skąd ty bierzerz te bzdiurne iformacje o 2 mln pedałów? gdyby tak było to te zboki utworzyłyby własną partię i wygrywały by w cuglach kazde wybory! To są mity kreowane przez lewaków..rzeczywista liczbna pedałów to rząd rzędu 20 tys lub conajwyżej 200 tys! To samo kłamstwo jest powtarzane w spraiwe podziemia aborcyjnego..obetnijmy jedno zero a będziemy bliższi prawdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan [...] IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 17:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja oto szczyt myśl gejowsko lesbijskiej 22.11.04, 11:49 prawy.pl/show.php?s=../redaktor/nowosci/gfx/2430.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.6.15.vie.surfer.at 22.11.04, 11:55 Ma Pan racje- mój poprzednik. Uważam, że bez sensu jest wychodzenie na ulice z takimi prywatnymi sprawami, bo kto z kim sypia w łóżku to jego prywatna sprawa. Zamiast robić bezsensowne demonstracje i przepychanki na ulicach, polska młodzież powinna zająć sie czymć konkretnym, chociażby pomalowaniem zasmarowanych domów bazgrołami, zróbcie wokół siebie porządek !!!Niech będzie w Poznaniu czysto i schludnie, bo tak było kiedyś. Apel do Młodzieży- zbudujcie u siebie Zachód i własną "Ameryke"...Bo Europa na Was patrzy ...i się śmieje z błaznów! A ja się wstydzę za swoich rodaków !- Joanna na emigracji Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 22.11.04, 12:10 o! bardzo dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan juz mowilem joasiu= IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 17:54 hooj z jewropa i usa-nie badz taka zakompleksiona, a jak jestes to sobie zobacz detroit chicago czy ny to ci kompleksy powinny przejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiq Żenujący to Ty jesteś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:03 Na szczęście to wolny kraj, gdzie każdy może wyrażać swoje poglądy. Ale Ty i Tobie podobni popaprańcy noefaszystowscy tego nie rozumiecie i zrozumiec nie chcecie. Wszystko, co inne, jest dla Was "be". Proponuje wyjazd do Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia@hopsex.net Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.dizinc.com 22.11.04, 12:03 Daleko nie doszli... Polska tolerancja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 22.11.04, 12:12 i tak zaszli już stanowczo za daleko...mają za sobą media uniwersytety wielki biznes..zgroza|! Odpowiedz Link Zgłoś