Gość: bzyk Niech spoczywa w pokoju.... IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 20.11.04, 22:10 kondolencje dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
trishika Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 22:16 Cisza... Smutek... ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.153.99.* 20.11.04, 22:20 Wielka szkoda :( Lubilam jak prowadzil fakty, robil to w jakis nieodgadniony cieply, ludzki sposob, zupelnie rozny od reszty automatow z tvn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightwatch Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 20.11.04, 22:22 Smutno to czytac. Bardzo polubilem tego sympatycznego czlowieka, mysle ze Wy wszyscy rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
opsik Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 22:22 [`][`][`] Cześć Twojej pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.04, 22:25 Najbardziej profesjonaly dziennikarz jakikolwiek miał TVN, wspaniały czlowiek...i po prostu uwielbiałem oglądać Fakty z jego udziałem. Piotr Kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thar Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 20.11.04, 22:26 To smutne, ze tacy ludzie odchodza. Widocznie Bóg ma dla niego misję w niebie. Wyrazy współczucia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.udn.pl 20.11.04, 22:27 Niech odpoczywa w Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liquena Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.wmok.net 20.11.04, 22:29 Chciałam wyrazić swoj zal. Moje wyrazy wspolczucia dla jego rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
muzus Brak mi słów. 20.11.04, 22:31 Każde słowa zabrzmią w tym momencie niesamowicie banalnie...Wyrazy współczucia dla Rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Brak mi słów. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 22:37 a ileż ludzi umiera w tym momencie bez imiennych pamiętajmych o Nich tylko ta reklama po wiadomościach TVN może ktoś odpisze.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutno Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 62.233.181.* 20.11.04, 22:32 [']['][']['] Marcinie zawsze będę pamiętać o Tobie, dzięki za to że byłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 22:32 [`][`][`] Pokój Jego duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaKa Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 20.11.04, 22:39 To był komentator-mentor.Gdzie mu było do dziennikarza. Ludzie jemu kłamstwa nie są potrzebne. Poprostu odszedł, jak każdego dnia wielu dobrych ludzi odchodzi. Czy chcemy czy nie, jest to w większości przypadków, prawo natury.Wiele osób nie dożyło nawet tych lat, które dane było mu przeżyć. Jakim był komentatorem; miłym, młodym sympatycznym, zawziętym. Niech odpoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 22:46 Był świetny przekazywał to co widział,walczył do końca jak Mój Ojciec był obiektywny zapalmy za NIEGO śweczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.swic.dialup.inetia.pl 20.11.04, 22:40 Bardzo smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla Rodziny, przyjaciół i bliskich. Będzie Go nam bardzo brakowało na wizji. A najbliższym przede wszystkim w życiu. Pozostanie w naszej pamięci i sercach. Do zobaczenia, Marcinie, w tym lepszym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikke Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 22:41 to jest po prostu NIESPRAWIEDLIWE...:((( Boże, gdzie ty jestes???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:42 spoczywaj w pokoju - profesjonalisto [']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomlon@op.pl Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.freedom2surf.net 20.11.04, 22:44 szkoda,bardzo szkoda dobrego dziennikarza,czlowieka przedewszystkim,,,,zawsze kiedy odchodzi ktos przedwczesnie bol jest o wiele wiekszy. serdecznie wspolczuje najblizszym,to wielka strata ale nie dlatego ,ze byl znanym czlowiekiem,tylko dlatego ze tak mlody czlowiek musial przegrac z tak paskudna choroba ,a tyle bylo jeszcze przed nim..... serdzeczne wyrazy szacunku i wspolczucia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 81.219.117.* 20.11.04, 22:50 To straszne<że taki młody i zdolny człowiek jak Marcin Pawłowski nie żyje. Wiedziałam,że ciężko chorował, ale myślałam,że wygra z tą okropną chorobą. Współczuje z całego serca jego najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 22:51 Szkoda takich dobrych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:56 Łączę się w bólu z rodziną i przyjaciółmi pana Pawłowskiego. Marcinie, pozostaniesz na zawsze w naszych sercach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoss Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 22:56 MOGLABY SOBIE JUZ GAZETA PODAROWAC TE REKLAME LOTU PRZY TAKIEJ WIADOMOSCI!POPROSTU NIE NA MIEJSCU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 22:57 Panie Marcinie , bedzie nam Ciebie brakowalo . Najlepsi zbyt szybko odchodza. Kondolencje dla rodziny. ["] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catarina Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:00 wyrazy współczucia rodzinie....... łza się w oku kręci, kiedy słyszy się o przegranej walce z chorobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierzstrugala@ Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.sptelek.com.pl 20.11.04, 23:02 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą[Jan Twardowski].Myślę że wszyscy telewidzowie Marcina kochali i mieli zapewne nadzieje choć z duszą na ramieniu że może pokona to zło jakim jest choroba.Jestem pewien że wszyscy Mu życzyli powrotu do zdrowia a wierzący modlili się aby tak się stało.Wiadomość o śmierci Marcina przyjąłem z bólem i łezką w oku.Marcin będę się modlił za Ciebie aby Cię Bóg przyjął do grona zbawionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 23:03 To był niesamowity człowiek. Najbardziej żal Jego żony i córki... [i][i][i][i][i][i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś