Gość: Jarek z Piotrkowa Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.piotrkow.pilicka.pl 21.11.04, 23:56 [*] Piotrkowskie media łączą się w cierpieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_harcerz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:57 Tak, też go lubiłem.... Współczuję rodzinie i wszystkim, którzy cierpią z powodu jego odejścia. Swoja drogą, to ciekawe, jak ważne miejsce zajmują w naszym świecie czołowi dziennikarze telewizyjni. Są stale obecni, stają się bliscy; nawet prezenterzy, którzy siłą rzeczy muszą tłumić własne poglądy, jeśli je mają. A tutaj 600 postingów w parę godzin! Czy jednak nie stajemy sie niewolnikami tej telewizyjnej cywilizacji? Człowiek daleki, o ktorym niewiele w końcu wiemy, wydaje nam się bliski, a nasi sąsiedzi, znajomi, konkretni ludzie z krwi i kości, ktorych spotykamy codziennie: czy poświęcamy im tyle uwagi, czy okazujemy jakiekolwiek zainteresowanie? Oj, nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 00:33 Codziennie umierają ludzie. Robią to anonimowo. Po cichu. Są to prywatne tragedie. Tym razem odszedł człowiek znany wielu tylko z TV. Podziwiam jego chęć życia, walkę z chorobą. A najważniejsze jest to, że miał w swoim otoczeniu ludzi życzliwych i nie bojących się pokazać telewidzom, jak może wyglądać każdy z nas, w chwilach ostatecznych.To jest prośba od Niego dla reszty. Nie skazujcie na śmierć za życia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nivel Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:47 To był wspaniały dziennikarz... Po prostu brak słów... Będzie nam go bardzo brakowało na wizji... Niech spoczywa w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ybyyu Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.telprojekt.pl 22.11.04, 01:42 Niemen Milewicz Kaczmarski Kuroń Miłosz Pietraś /rektor UMCS [`][`][`][`][`][`][`] a teraz jeszcze Marcin ....oj kiepskie fakty nam dajasze Panie tego pięknego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 22.11.04, 01:47 ale zawsze będzie mile wspominany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 01:55 Był dobrym człowiekiem i dobrym dziennikarzem. Pozostaniesz w naszej pamięci. [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L3 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 03:03 [ ' ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.dyn.optonline.net 22.11.04, 04:26 wieczny odpoczynek daj mu panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 06:09 Wieczny odpoczynek radź mu dać Panie, a światło wiekuiste niech mu świeci do zarania. Boże miej go pod swoją ochroną.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:05 cześć Jego pamięci! wspaniały człowiek...CZŁOWIEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.energo-inwest.com.pl 22.11.04, 07:29 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrginz Re: ['] ['] ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:51 wielki zal i wielki smutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 22.11.04, 07:51 żal i smutek [']['][']['][']. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:58 Gdy wczoraj dostalem smsa od mojego przyjaciela o smierci Pana Marcina nie wiedzialem o kogo chodzi-teraz zobaczyłem zdjecie i mnie zmrozilo.Bardzo lubialem sluchac Pana Marcina-mial bardzo cieply glos i poprostu mial w sobie czlowieka:) Wszystkiego dobrego Panie Marcinie:) Tam podobno jest lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.r Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:18 Bardzo smutno.Zuza -trzymaj sie ,tata byl super czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:22 wielka szkoda... Liczyliśmy że uda mu się, tak jak Panu Kamilowi... Dobrze, że władze TVN pozwoliły Panu Marcinowi na prowadzenie programu jesienią. Mogliśmy zobaczyć jeszcze raz jak był dzielny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [i] [i] Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 212.160.118.* 22.11.04, 08:24 Ogromnie przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:32 :-( żal, współczucie, smutek ...... ['] "Śpieszmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą.........." _ Niech pociechą dla nas będzie to, że żaden ból nie trwa wiecznie. Kończy się cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem. - Albert Camus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA TO BYŁ FAJNY FACET IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.04, 08:38 Pierwszy raz zobaczyłam Marcina jesienią w Faktach { wcześniej nie miałam TVn-u },powiedziałam do syna : zobacz jaki fajny gość, ma świetny głos i w ogóle zrobił na mnie super wrażenie, nie wiedziałam, że był chory. Potem już wiedziałam i brakowało mi go na wizji.SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA ZUZI I JEJ MAMUSI, DLA RODZINY I PRZYJACIÓŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristian Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 213.134.152.* 22.11.04, 08:39 Trzymaj się Marcin, jestem z Tobą Mam nadzieję, że tam u góry już nic nie boli Bardzo lubiłem Twoje TVN i czapki z głów dla Twojej postawy z ostatniego okresu, kiedy normalnie pracowałeś. Będziemy Cię zawsze pamiętali. Cristian, gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezaw1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 213.77.38.* 22.11.04, 08:40 Marcinie....jest mi ciężko .....żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś