Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: Jarek z Piotrkowa Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.piotrkow.pilicka.pl 21.11.04, 23:56
      [*]

Piotrkowskie media łączą się w cierpieniu...
    • Gość: maw ['] ['] ['] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 23:57
      RIP
    • Gość: stary_harcerz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:57
      Tak, też go lubiłem.... Współczuję rodzinie i wszystkim, którzy cierpią z powodu
      jego odejścia.

Swoja drogą, to ciekawe, jak ważne miejsce zajmują w naszym świecie czołowi
      dziennikarze telewizyjni. Są stale obecni, stają się bliscy; nawet prezenterzy,
      którzy siłą rzeczy muszą tłumić własne poglądy, jeśli je mają. A tutaj 600
      postingów w parę godzin! Czy jednak nie stajemy sie niewolnikami tej
      telewizyjnej cywilizacji? Człowiek daleki, o ktorym niewiele w końcu wiemy,
      wydaje nam się bliski, a nasi sąsiedzi, znajomi, konkretni ludzie z krwi i
      kości, ktorych spotykamy codziennie: czy poświęcamy im tyle uwagi, czy okazujemy
      jakiekolwiek zainteresowanie? Oj, nie zawsze.
    • gall Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 23:58
      [`][`][`]
    • Gość: Marek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 00:33
      Codziennie umierają ludzie. Robią to anonimowo. Po cichu. Są to prywatne
      tragedie. Tym razem odszedł człowiek znany wielu tylko z TV. Podziwiam jego
      chęć życia, walkę z chorobą. A najważniejsze jest to, że miał w swoim otoczeniu
      ludzi życzliwych i nie bojących się pokazać telewidzom, jak może wyglądać każdy
      z nas, w chwilach ostatecznych.To jest prośba od Niego dla reszty. Nie
      skazujcie na śmierć za życia !
    • Gość: nivel Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:47
      To był wspaniały dziennikarz... Po prostu brak słów...
      Będzie nam go bardzo brakowało na wizji...

Niech spoczywa w pokoju...
    • Gość: krettj ["] ["] ["] IP: 82.9.176.* 22.11.04, 00:48
      • klinta Ogromnie mi szkoda 22.11.04, 01:10
        Chcę wierzyć, że jest mu lepiej
    • Gość: ybyyu Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.telprojekt.pl 22.11.04, 01:42
      Niemen
      Milewicz
      Kaczmarski
      Kuroń
      Miłosz
      Pietraś /rektor UMCS
      [`][`][`][`][`][`][`]
      a teraz jeszcze Marcin
      ....oj kiepskie fakty nam dajasze Panie tego pięknego roku
    • Gość: gość Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 22.11.04, 01:47
      ale zawsze będzie mile wspominany
    • Gość: Aga Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 01:55
      Był dobrym człowiekiem i dobrym dziennikarzem. Pozostaniesz w naszej pamięci.
      [`]
    • Gość: L3 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 03:03
      [ ' ]
    • Gość: malgorzata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.dyn.optonline.net 22.11.04, 04:26
      wieczny odpoczynek daj mu panie...
    • Gość: knipser Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 06:09
      Wieczny odpoczynek radź mu dać Panie, a światło wiekuiste niech mu świeci do
      zarania. Boże miej go pod swoją ochroną.Amen
    • Gość: telewidz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:05
      cześć Jego pamięci! wspaniały człowiek...CZŁOWIEK
    • Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.energo-inwest.com.pl 22.11.04, 07:29
      [*]
    • Gość: gięty ['] ['] ['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:46
      • Gość: mrginz Re: ['] ['] ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:51
        wielki zal i wielki smutek
    • Gość: gosia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 22.11.04, 07:51
      żal i smutek
      ['][']['][']['].
    • Gość: Piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:58
      Gdy wczoraj dostalem smsa od mojego przyjaciela o smierci Pana Marcina nie
      wiedzialem o kogo chodzi-teraz zobaczyłem zdjecie i mnie zmrozilo.Bardzo
      lubialem sluchac Pana Marcina-mial bardzo cieply glos i poprostu mial w sobie
      czlowieka:) Wszystkiego dobrego Panie Marcinie:) Tam podobno jest lepiej...
    • Gość: a.r Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:18
      Bardzo smutno.Zuza -trzymaj sie ,tata byl super czlowiekiem
    • Gość: aw Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:22
      wielka szkoda... Liczyliśmy że uda mu się, tak jak Panu Kamilowi... Dobrze, że
      władze TVN pozwoliły Panu Marcinowi na prowadzenie programu jesienią. Mogliśmy
      zobaczyć jeszcze raz jak był dzielny...
    • Gość: [i] [i] Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 212.160.118.* 22.11.04, 08:24
      Ogromnie przykro.
    • Gość: Agnieszka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:32
      :-( żal, współczucie, smutek ...... [']
      "Śpieszmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą.........."

_

Niech pociechą dla nas będzie to, że żaden ból nie trwa wiecznie. Kończy się
      cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem.
      - Albert Camus
    • Gość: IKA TO BYŁ FAJNY FACET IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.04, 08:38
      Pierwszy raz zobaczyłam Marcina jesienią w Faktach { wcześniej nie miałam TVn-u },powiedziałam do syna : zobacz jaki fajny gość, ma świetny głos i w ogóle zrobił na mnie super wrażenie, nie wiedziałam, że był chory. Potem już wiedziałam i brakowało mi go na wizji.SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA ZUZI I JEJ MAMUSI, DLA RODZINY I PRZYJACIÓŁ.
    • Gość: Cristian Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 213.134.152.* 22.11.04, 08:39
      Trzymaj się Marcin, jestem z Tobą
      Mam nadzieję, że tam u góry już nic nie boli
      Bardzo lubiłem Twoje TVN i czapki z głów dla Twojej postawy z ostatniego
      okresu, kiedy normalnie pracowałeś.
      Będziemy Cię zawsze pamiętali.

Cristian, gdańsk
    • Gość: ezaw1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 213.77.38.* 22.11.04, 08:40
      Marcinie....jest mi ciężko .....żegnaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka