weteran-czasu 17.12.24, 02:08 ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują w wymiarze sprawiedliwości. Piotrowicza proszę nie wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 02:52 weteran-czasu napisał: > ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują > w wymiarze sprawiedliwości. > Piotrowicza proszę nie wymieniać. Aplikant sądowy Ryszard Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Panie Duda.... 17.12.24, 06:21 Rysiu jest adwokatem, nie aplikantem sądowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Panie Duda.... 17.12.24, 06:44 Mógłby sobie przynajmniej poczytać. A nie wpada rano, naklepie różnych postów. Podbija wątki i znika. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 12:00 sverir napisał: > Rysiu jest adwokatem, nie aplikantem sądowym. Rysiu zdał też egzamin i pracował w sądzie jako aplikant sądowy. Wystarczy jak przeczytasz jego życiorys i tym nawiązuję, że są sędziowie z okresu PRL bo aplikant sądowy/asesor sądowy , którry zdął egzamin ma niektóre uprawnienia sędziowskie. Między innymi członek PKW musi mieć uprawnienia sędziowskie i dlatego Ryszard Kalisz może być członkiem (sędzią) PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Panie Duda.... 17.12.24, 19:32 " Rysiu zdał też egzamin i pracował w sądzie jako aplikant sądowy" Aplikant sądowy to ani asesor, ani sędzia, a kiedy Rysiu robił swoją aplikację, to polegała ona na zaznajomieniu się z czynnościami sądów i nie wiązała się żadnymi szczególnymi kompetencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 12:07 Samych sędziów w roku 2019 (afera KRS) było okołło 700. reportaz.polskieradio.pl/galeria/2417217 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ja pomogę dudzie 17.12.24, 12:50 Przylebska już na emeryturze, więc jej nie można liczyć. To tylko cztery osoby. Mniej niż 25 procent byłych komunistów w TK za zgodą Kaczyńskiego. Więc można ich nie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis sam się wykryj 17.12.24, 12:55 > weteran-czasu napisał: > > > ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze p > racują > > w wymiarze sprawiedliwości. > > Piotrowicza proszę nie wymieniać. > > Przylebska vel Wolfgangowi > Zielonacki > Pawłowicz > Piotrowicz > Sochański > To tylko tak na szybko persony o których tak niepochlebnie wyraził się duda, a > które zasiadają kółku różańcowym o dziwnej nazwie trybunał konstytucyjny Sam się wykryj wykrywaczu kłamców! Bartek Sochański jest adwokatem i nigdy nie był ani prokuratorem, ani sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 13:49 > Opanuj się trollu. Jestem opanowany. Ty jesteś, co widac po treści pobudzony. > Może nie był prokuratorem czy sędzią ale zgodnie z oceną niejakiego Dudy należy > do postkomunistycznej hydry, w końcu komuchami w jednym kółku różańcowym siedz > i. Łżesz dalej ale chyba, że za komunistyczną hydrę uważasz np KLD czy UW. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 13:52 > no-popis napisała: > > > Sam się wykryj wykrywaczu kłamców! > > Bartek Sochański jest adwokatem i nigdy nie był ani prokuratorem, ani sęd > zią. > Może nie był prokuratorem czy sędzią Napisaleś, że był prokuratorem lub sędzią z czasów PRL, którzy jeszcze pracują w wymiarze sprawiedliwości. Kłamałeś stąd wykryj się sam wykrywaczu, Nie był nawet członkiem PZPR jak np Rzepliński. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 15:09 > Nie kłam i to bezczelnie. Nigdzie nie napisałem tego. > Tutaj to napisałeś . Wykryj to :) wykrywacz_klamcow Ja pomogę dudzie 17.12.24, 12:25 weteran-czasu napisał: > ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują > w wymiarze sprawiedliwości. > Piotrowicza proszę nie wymieniać. Przylebska vel Wolfgangowi Zielonacki Pawłowicz Piotrowicz Sochański Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: sam się wykryj 17.12.24, 20:29 > Pisowskie trolle są coraz bardziej rozochocone bezkarnością na forum. Czy stefe > k mógłby zbanować nopopisa tak jak uczynił to z psem? > Nie czytasz ze zrozumieniem? Ktoś Ci wyjaśniał kto zdekonspirował putinowskiego Rosjanina, udającego wychowanego w PRL Polaka i pozorujacego za polskiego emigranta mieszkającego na stałe w Belgii. Zajęło mnie to sporo czasu, energii, upokorzeń ze strony putinowskiego propagandysty, jego pomagierki i "snajpera" ochraniającego go oraz banującego nieustannie mnie, wycinającego wpadkowe wpisy putinowca, takie jak między innymi zdemaskowane przeze mnie źródła putinowskiej trollni z których korzystał na co dzień, zalewającego mnie pogardą i niewybrednymi wyzwiskami . Dopiero dzięki mojej rzetelnej dokumentacji w tej kwestii, przedstawionej Agorze, spółka usunęła putinowskiego propagandystę z forów GAZETA.PL. A niektóre z detali mojej pracy znajdują się poniżej. Mam nadzieję, że jasno i prosto naświetliłem sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś