Dodaj do ulubionych

Panie Duda....

17.12.24, 02:08
... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują w wymiarze sprawiedliwości.
Piotrowicza proszę nie wymieniać.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 02:52
      weteran-czasu napisał:

> ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują
      > w wymiarze sprawiedliwości.
      > Piotrowicza proszę nie wymieniać.
      Aplikant sądowy Ryszard Kalisz.
      • sverir Re: Panie Duda.... 17.12.24, 06:21
        Rysiu jest adwokatem, nie aplikantem sądowym.
        • hrasier_2 Re: Panie Duda.... 17.12.24, 06:44
          Mógłby sobie przynajmniej poczytać. A nie wpada rano, naklepie różnych postów. Podbija wątki i znika.
        • no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 12:00
          sverir napisał:

> Rysiu jest adwokatem, nie aplikantem sądowym.
          Rysiu zdał też egzamin i pracował w sądzie jako aplikant sądowy.
          Wystarczy jak przeczytasz jego życiorys i tym nawiązuję, że są sędziowie z okresu PRL bo aplikant sądowy/asesor sądowy , którry zdął egzamin ma niektóre uprawnienia sędziowskie. Między innymi członek PKW musi mieć uprawnienia sędziowskie i dlatego Ryszard Kalisz może być członkiem (sędzią) PKW.
          • sverir Re: Panie Duda.... 17.12.24, 19:32
            " Rysiu zdał też egzamin i pracował w sądzie jako aplikant sądowy"

Aplikant sądowy to ani asesor, ani sędzia, a kiedy Rysiu robił swoją aplikację, to polegała ona na zaznajomieniu się z czynnościami sądów i nie wiązała się żadnymi szczególnymi kompetencjami.
    • no-popis Re: Panie Duda.... 17.12.24, 12:07
      Samych sędziów w roku 2019 (afera KRS) było okołło 700.
      reportaz.polskieradio.pl/galeria/2417217
    • stasi1 Re: Ja pomogę dudzie 17.12.24, 12:50
      Przylebska już na emeryturze, więc jej nie można liczyć. To tylko cztery osoby. Mniej niż 25 procent byłych komunistów w TK za zgodą Kaczyńskiego. Więc można ich nie liczyć
    • no-popis sam się wykryj 17.12.24, 12:55

> weteran-czasu napisał:
      >
      > > ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze p
      > racują
      > > w wymiarze sprawiedliwości.
      > > Piotrowicza proszę nie wymieniać.
      >
      > Przylebska vel Wolfgangowi
      > Zielonacki
      > Pawłowicz
      > Piotrowicz
      > Sochański
      > To tylko tak na szybko persony o których tak niepochlebnie wyraził się duda, a
      > które zasiadają kółku różańcowym o dziwnej nazwie trybunał konstytucyjny
      Sam się wykryj wykrywaczu kłamców!
      Bartek Sochański jest adwokatem i nigdy nie był ani prokuratorem, ani sędzią.
    • no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 13:49

> Opanuj się trollu.
      Jestem opanowany. Ty jesteś, co widac po treści pobudzony.
      > Może nie był prokuratorem czy sędzią ale zgodnie z oceną niejakiego Dudy należy
      > do postkomunistycznej hydry, w końcu komuchami w jednym kółku różańcowym siedz
      > i.
      Łżesz dalej ale chyba, że za komunistyczną hydrę uważasz np KLD czy UW.
    • no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 13:52

> no-popis napisała:
      >
      > > Sam się wykryj wykrywaczu kłamców!
      > > Bartek Sochański jest adwokatem i nigdy nie był ani prokuratorem, ani sęd
      > zią.

> Może nie był prokuratorem czy sędzią
      Napisaleś, że był prokuratorem lub sędzią z czasów PRL, którzy jeszcze pracują
      w wymiarze sprawiedliwości.
      Kłamałeś stąd wykryj się sam wykrywaczu, Nie był nawet członkiem PZPR jak np Rzepliński.
    • no-popis Re: sam się wykryj 17.12.24, 15:09

> Nie kłam i to bezczelnie. Nigdzie nie napisałem tego.
      >
      Tutaj to napisałeś . Wykryj to :)

wykrywacz_klamcow Ja pomogę dudzie 17.12.24, 12:25
      weteran-czasu napisał:

> ... proszę wymienić prokuratorów i sędziów z czasów PRL, którzy jeszcze pracują
      > w wymiarze sprawiedliwości.
      > Piotrowicza proszę nie wymieniać.

Przylebska vel Wolfgangowi
      Zielonacki
      Pawłowicz
      Piotrowicz
      Sochański
    • storima Re: sam się wykryj 17.12.24, 20:29

> Pisowskie trolle są coraz bardziej rozochocone bezkarnością na forum. Czy stefe
      > k mógłby zbanować nopopisa tak jak uczynił to z psem?
      >

Nie czytasz ze zrozumieniem?
      Ktoś Ci wyjaśniał kto zdekonspirował putinowskiego Rosjanina, udającego wychowanego w PRL Polaka i pozorujacego za polskiego emigranta mieszkającego na stałe w Belgii.
      Zajęło mnie to sporo czasu, energii, upokorzeń ze strony putinowskiego propagandysty, jego pomagierki i "snajpera" ochraniającego go oraz banującego nieustannie mnie, wycinającego wpadkowe wpisy putinowca, takie jak między innymi zdemaskowane przeze mnie źródła putinowskiej trollni z których korzystał na co dzień, zalewającego mnie pogardą i niewybrednymi wyzwiskami .

Dopiero dzięki mojej rzetelnej dokumentacji w tej kwestii, przedstawionej Agorze, spółka usunęła putinowskiego propagandystę z forów GAZETA.PL.

A niektóre z detali mojej pracy znajdują się poniżej.

Mam nadzieję, że jasno i prosto naświetliłem sprawę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka