Dodaj do ulubionych

PiS murem za przestępcą

15.01.25, 19:54
Nadal chcą aby ich reprezentował przestępca. Tylko w jaki sposób? Z więzienia?
,,Marszałek Sejmu Szymon Hołownia podpisał pełnomocnictwa na 2025 r. dla członków delegacji do Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy. Nie udzielił takiego pełnomocnictwa do pracy z ZPRE posłowi PiS Marcinowi Romanowskiemu — poinformowała w środę Kancelaria Sejmu. Romanowskiego do ZPRE zgłosił klub PiS"
Ale to chyba nie dziwne że bronią swoich przestępców do upadłego
Obserwuj wątek
    • xerkses Re: PiS murem za przestępcą 15.01.25, 20:03
      Bezczelniość i buta pisu nie zna granic .
      • szwampuch58 Re: PiS murem za przestępcą 15.01.25, 20:14
        Bezsilnosc Tuska i Bodnara jest kosmiczna!
        • yoma Re: PiS murem za przestępcą 15.01.25, 20:39
          Ale że mają najechać Węgry zbrojnie i odbić romanowskiego?
          • j-k To chyba Wegry najada na Zakarpacie ? 15.01.25, 21:33

i odbija Ukrom Zakapracie, ktore bylo 900 lat wegierskie ?

slownie: - DZIEWIECSET lat.
      • k.e.g.2 Re: PiS murem za przestępcą 15.01.25, 20:51
        xerkses napisał(a):

> Bezczelniość i buta pisu nie zna granic .
        >
        Moralność,etyka PiSd na najwyższym poziomie.
      • stasi1 Re: PiS murem za przestępcą 05.02.25, 18:19
        Dlatego tyle rządzili
    • j-k PiS murem za następcą 15.01.25, 21:31

ale to chyba dobrze Stachu, ze sa murem za następcą i za swoim ?

a co na to tfoi sasiedzi spod Garwolina ?
      • stasi1 Re: PiS murem za następcą 01.02.25, 10:38
        Widzisz jak by kradł z PO to jestem za tym aby go wsadzili, następni może to sobie zapamietają i nie bedą kradli. A sąsiedzi dali by się za nich pokroić
        • no-popis Re: PiS murem za następcą 01.02.25, 11:56
          stasi1 napisał:

> Widzisz jak by kradł z PO to jestem za tym aby go wsadzili, następni może to so
          > bie zapamietają i nie bedą kradli. A sąsiedzi dali by się za nich pokroić
          Ale nie pisałeś, że Giertych lub Grodzki powinni oczyścić się w sądzie.
          Zwróć uwagę, że nienpisałem o nich per przestępcy w przeciwieństwie do Ciebie.
          • stasi1 Re: PiS murem za następcą 03.02.25, 18:18
            Cóż do grodzkiego to sprawa jest jasna, skoro brał łapówki czemu ci co je dawali nie zgłosili to wcześniej tylko po 20 latach? Ja czasami nie wiem co poprzedniego dnia jadłem a jakiś gość po 60 wie co robił 20 lat temu. A do Giertycha przecież PiS chciał niby go wsadzić do aresztu tylko jakoś bez przekonania. Czemu im brakło przekonania?
    • asia-loi Re: PiS murem za przestępcą 15.01.25, 21:48
      stasi1 napisał:

> Nadal chcą aby ich reprezentował przestępca. Tylko w jaki sposób? Z więzienia?

Hołownia u Olejnik powiedział, że chyba muszą w PiS-ie bardzo nie lubić Romanowskiego zgłaszając go, bo przecież jak tylko Romanowski wyjedzie z Węgier, to zostanie aresztowany.
      • stasi1 Re: PiS murem za przestępcą 16.01.25, 22:47
        Ale być może do aresztowania go trzeba było by znowu zdjąć z niego immunitet, więc lepiej nie ryzykować
      • margit49 Re: PiS murem za przestępcą 01.02.25, 12:47
        asia-loi napisała:

> Hołownia u Olejnik powiedział, że chyba muszą w PiS-ie bardzo nie lubić Romanow
        > skiego
        >

Z pewnością tak jest
        Prezessimus przestrzegał przed korzystaniem z FS w trakcie kampanii wyborczej i przekazywania jakichkolwiek pieniędzy z Funduszu, bo może to
        przynieść fatalne skutki zarówno z punktu widzenia przebiegu kampanii, jak i ze względów związanych z jej rozliczeniem przed Państwową Komisją Wyborczą
        A suwerenni poszli po bandzie
        A i sam Romanowski przyznał się w rozmowie z Kłaczkiem czy jak mu tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka