wykus 22.02.25, 22:21 Konferencja prasowa Dudy trwała o 1 minutę 9 sekund dłużej niż spotkanie. Nic tylko gratulować kolejnego sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k belkot i niewiedza vel manipulacja 22.02.25, 22:29 wykus napisał: > Konferencja prasowa Dudy trwała o 1 minutę 9 sekund dłużej niż spotkanie. > Nic tylko gratulować kolejnego sukcesu. Polska jest drugorzednym, ale pewnym sojusznikiem USA Trump zajmowac sie nia DLUGO nie musi - gdyz ma wazniesze sprawy na glowie. PS. Tak sama role dla Polski pelni np. LOTWA mozna na nich polegac, a oni na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: belkot i niewiedza vel manipulacja 22.02.25, 22:58 Ta zadziwiające że się chwalisz swoim bełkotem i manipulacją. Ja bym wolał żeby Trump miał coś w głowie bo na głowie to już ma przedziwną fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wykus: belkot i niewiedza - vel manipulacja 22.02.25, 23:40 wykus napisac chcialł: > Ta zadziwiające, Wielce Szanowny Panie Doctorze, że się chwalisz swoim bełkotem i manipulacją. chwale sie swoja wiedza historyczna Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. dzialacz "S" w Warszawie w 1981. Beenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: wykus: belkot i niewiedza - vel manipulacja 23.02.25, 04:25 Nie żartuj. Wszyscy widzieli pokornie czekającego po podróży przez Atlantyk Dudę na 10 minutową audiencję. Nie wiadomo tylko czy został przyjęty na schodach, korytarzu czy w toalecie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zbedne uwagi n/t. zbednej wizyty. 23.02.25, 15:48 - niczemu nie sluzace. owszem ta wizyta byla tak potrzebna - jak slynne wystapienie Kwasniewskiego w Kijowie (na gazie) wpadki politykom sie zdarzaja - no i co ? . kresy.pl/wydarzenia/kwasniewski-spiewa-hymn-zsrr-rosji-video/ Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: zbedne uwagi n/t. zbednej wizyty. 23.02.25, 16:09 W Kijowie? Nie słyszałem. Chyba miałeś na myśli skandaliczną wpadkę po wspólnej podróży z Głodziem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: zbedne uwagi n/t. zbednej wizyty. 23.02.25, 16:31 wykus napisał: > Wpadka Kwasniewskiego w Kijowie? Nie słyszałem. nie musiales slyszec. mozesz to zobaczyc na zalaczonym video: . kresy.pl/wydarzenia/kwasniewski-spiewa-hymn-zsrr-rosji-video/ Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: zbedne uwagi n/t. zbednej wizyty. 23.02.25, 21:39 Nie korzystam z materiałów propagandowych spreparowanych przez Moskwę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zbedne uwagi n/t. zbednej wizyty. cd. 23.02.25, 22:08 wykus napisał: > Nie korzystam z materiałów propagandowych spreparowanych przez Moskwę. to mne ne zaima inne sluzby tez to nagraly . www.youtube.com/watch?v=4UEoRN9asdw Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: belkot i niewiedza vel manipulacja 23.02.25, 07:41 wykus napisał: > Ta zadziwiające że się chwalisz swoim bełkotem i manipulacją. > Ja bym wolał żeby Trump miał coś w głowie bo na głowie to już ma przedziwną fry > zurę. A kogo obchodzi co woli człowiek, który pisze puste i hejterskie teksty jak ten powyżej. Trump jest wyborem amerykanów a Wy neokomuniści z realną demokracją nigdy się nie pogodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: belkot i niewiedza vel manipulacja 23.02.25, 09:52 a co sądzić o prostaczku, który reaguje na te puste i hejterskie teksty?? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: belkot i niewiedza vel manipulacja 23.02.25, 15:29 " Polska jest drugorzednym, ale pewnym sojusznikiem USA" O sojuszu to się raczej mówi przy w miarę równorzędnych stosunkach, tymczasem ewidentnie administracja Trumpa traktuje Polskę przedmiotowo, a prezydent i jego ekipa się z tego cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to pol biedy :) 23.02.25, 15:55 sverir napisał: > " Polska jest drugorzednym, ale pewnym sojusznikiem USA" > > O sojuszu to się raczej mówi przy w miarę równorzędnych stosunkach, tymczasem e > widentnie administracja Trumpa traktuje Polskę przedmiotowo, a prezydent i jego > ekipa się z tego cieszą. z Polska i Polakami - to pol biedy - bo rozumieja to gorzej z Francja i Francuzami - w koncu Panstwo atomowe. a Trum traktuje Macrona niewiele lepiej, niz Dude :) Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: to pol biedy :) 23.02.25, 16:13 To dopiero zobaczymy. Macron ma być wkrótce w Waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zwaz 23.02.25, 16:29 wykus napisał: > To dopiero zobaczymy. Macron ma być wkrótce w Waszyngtonie. zwaz: ze Macron jest jedynym europejskim politykiem - z ktorym Trump w ogole chce powaznie rozmawiac. Niemcow i Anglikow ostentacyjnie olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Duda - Trump 1 : 0 22.02.25, 23:00 A krzesło chociaż Trąp mu kazał dać? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Duda - Trump 1 : 0 22.02.25, 23:39 dunajec1 napisał: > Podobno klecznik mial. > Dziwi mnie ty emigrant góralski, mieszkający w USA i ciągłe napylasz na prezydenta. A już z religią wobec Boga na bakier. Co mnie też dziwi bo górale byli wierzący. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 04:28 I z całą pewnością w dalszym ciągu wierzy . . .w prawdę i z całą pewnoscią nie pisze o Dudzie na kolanach tylko siedząc w fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 07:43 hrasier_2 napisał: > dunajec1 napisał: > > > Podobno klecznik mial. > > > Dziwi mnie ty emigrant góralski, mieszkający w USA i ciągłe napylasz na prezyde > nta. A już z religią wobec Boga na bakier. Co mnie też dziwi bo górale byli w > ierzący. Naprawdę. Tajni Współpracownicy i eSBecy musieli uciekać przed góralami. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 09:55 " górale byli wierzący. Naprawdę" ale tylko w dutki wierzący.To im zostało do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Duda - Trump 1 : 0 22.02.25, 23:35 Miałeś stoper w ręce? Prezydent RP Andrzej Duda był jedynym z którym Prezydent Trump powitał się inwidualnie i rozmawiał. A rozmowa rzeczywiście była krótka, też liczyłem na więcej. I skoro kpisz z Andrzeja Dudy,że tylko 4-5 minut(trwała krótko-10 minut), to przypomniałeś mi, gdy Trzaskowski przeciskał się, żeby zrobić sobie zdjęcie z Bidenem Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 04:30 Ja w przypadku Dudy najbardziej liczę na koniec kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 12:08 wykus napisał: > Ja w przypadku Dudy najbardziej liczę na koniec kadencji. Doczekasz ale możesz być mocno rozczarowany następcą. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 21:13 Męcen wydyma Nowogrodzkiego z pudła i chwała mu za to, bo: 1. Żoliborskiego gnoma trafi szlag. 2. Prezydentem zostanie Pan Rafał Trzaskowski. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Duda - Trump 1 : 0 22.02.25, 23:40 Spotkanie dla fotki na koszt podatnika i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 07:43 rzewuski1 napisał: > Spotkanie dla fotki na koszt podatnika i tyle w temacie To nie jest wątek o Trzaskowskim i jego wizytach zagranicznych czy Radzie Gabinetowej z Generałami :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 09:11 Racja to jest watek o 2 pajacach Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 07:02 wykus: > Konferencja prasowa Dudy trwała o 1 minutę 9 sekund dłużej niż spotkanie. Na korzyść Dudy policzyłbym jeszcze jedno. Otóż w tej krótkiej konferencji prasowej zawarł znacznie więcej treści niż niejaki Trump Donald w swoim niekończącym się słowotoku na własną chwałę. Zdania, które wyemitował Duda, może i nie miały wiele sensu (w końcu to tylko Duda), ale przynajmniej posiadały podmiot, orzeczenie i dopełnienie, a tam, gdzie Duda zawieszał głos, to naprawdę należał się przecinek. Hałas czyniony przez Trumpa nie charakteryzował się nawet taką koherencją. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 09:58 To z całą pewnością pocieszy dzielny naród polski. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 13:15 "za przygotowanie wizyty odpowiadał Nikodem Rachoń", strona amerykańska poinformowała Kancelarię Prezydenta o przeprowadzeniu spotkania przywódców w kuluarach konserwatywnej konferencji wyraźnie i pisemnie. W związku z tym zaznaczył on, że polska strona świadomie wyraziła zgodę na taką organizację. na poniedziałek zaplanowano wizytę prezydenta Francji Emmanuela Macrona w Białym Domu, a w czwartek pojawi się tam premier Wielkiej Brytanii Keir Starmer. "Będą to rozmowy w Gabinecie Owalnym. Z odpowiednią oprawą, powitaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Duda - Trump 1 : 0 23.02.25, 13:29 Ten straszny Donald Tusk, którym pisowcy i konfederaci straszą nawet swoje dzieci, w obronie spotkania Dudy z Trumpem na portalu X zaapelował o powagę w obliczu poważnej sytuacji geopolitycznej. "Nie ma się z czego śmiać. Bądźmy poważni, bo sytuacja robi się naprawdę poważna". Pomimo konfliktów prezydenta z premierem, Donald Tusk zajął stanowisko na miarę męża stanu... bo chodzi o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Całe lata temu 24.02.25, 17:59 Sytuację na linii Tramp - Duda bardzo proroczo opisał śp. Andrzej Waligórski: "Raz ordynarny niedźwiedź kucnąwszy na łące W dość niewybredny sposób podtarł się zającem. Zając się potem żonie chwalił po obiedzie: - Wiesz stara, nawiązałem współpracę z niedźwiedziem!" Odpowiedz Link Zgłoś