Dodaj do ulubionych

Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce

• x2468 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 11:58
      Polacy wolą Ukrainki.
      • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 12:19
        Przez to nadmiar kobiet na ulicach?
        • x2468 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 09:43
          Nie, przez selekcje negatywną.
      • j-k nie wszyscy 29.06.25, 17:19
        x2468 napisał:
        > Polacy wolą Ukrainki.

Nie wszyscy, ja tam wole Bialorusinki

- bo Ukrainki sa za cwane i uzywaja za duzo tapety.
      • antares504 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 20:30
        Hejka ~x2468, no właśnie... Ukrainki. Powiem Ci, że blisko byłem z jedną i one mają inne podejście do faceta. Niestety kontrast pomiędzy butnymi i roszczeniowymi Polkami a np. Ukrainką jest szokujący. Opiszę tak pokrótce te subtelne różnice bo oprócz kilku Polek byłem też blisko z Ukrainką. A więc... przeciętna Polka ma takie podejście - "wystarczy to, że jestem, nie muszę nic robić ani się starać, Ty się wszystkim zajmiesz, a jak nie to inni czekają w kolejce aby Cię zastąpić ". My faceci wychowani wśród takich kobiet uważamy to za normę i dopiero obcowanie z niewiastami z innych kręgów kulturowych otwiera nam szeroko oczy. Wg Polki to mężczyzna ma wszystko robić, organizować wolny czas, wymyślać randki, starać się, a ona ma prawo go kompletnie olać, wyśmiać lub wyszydzić. To normalne, że można odrzucić czyjeś zaloty, ale Polki bywają bardzo przykre, gdyż przywykły do bycia podrywanymi i gdy podejdzie do nich przeciętny facet jak ja, to nie mają skrupułów aby zmieszać go z błotem. U Ukrainek to nie do pomyślenia - tam jeśli mężczyzna interesuje się kobietą to nie zostanie przez nią wyśmiany i nie zostanie mu postawiona lista niemożliwych do zrealizowania oczekiwań. Jeśli jej się nie spodobasz to i tak porozmawia z Tobą długi czas w milutki sposób po czym powie, że jednak nie, przykro mi. To co ja przeżyłem z moją ostatnią konkubiną polską witaminką, to aż mam stracha wspominać. Nawet w tej chwili dostałem stanów lękowych.
        • j-k wiele w tym prawdy, ale... 29.06.25, 20:42
          ale jest jedno ale...
          musisz miec kase na wystarczajacym (jej) poziomie.
          - nie masz takiej - to nie istniejesz.
          • hrasier_2 Re: wiele w tym prawdy, ale... 29.06.25, 20:52
            j-k napisał:

> ale jest jedno ale...
            > musisz miec kase na wystarczajacym (jej) poziomie.
            > - nie masz takiej - to nie istniejesz.
            Bez kasy to własna ręka musi wystarczyć😁 Co dla kobiety to mały problem. Ale dla faceta na dłuższą metę to problem z erekcją.
          • antares504 Re: wiele w tym prawdy, ale... 29.06.25, 21:01
            Witaj ~j-k, zgadzam się z Tobą, facet musi być bogaty, gdyż hajs przyciąga kobiety. Kobiety to mają zakodowane w głowie od tysięcy lat, kiedyś leciały najbardziej na faceta co przynosił najwięcej mięsa do jaskini. Ale jak patrzę teraz na związki moich kolegów z kobietami, a te związki się rozpadły, to stwierdziłem dodatkowo też coś ciekawego. Hmm, niestety kobiety potrzebują czułego barbarzyńcy, a ten gatunek bardzo rzadko występuje w przyrodzie. Dlatego czuły barbarzyńca występuje najczęściej w dwóch osobach – w domu pani ma bogatego, tkliwego i szlachetnego przyjaciela, a poza domem kogoś, kto dostarczy ostrych wrażeń. Mąż czy partner na stałe ma być bogaty, opiekuńczy, empatyczny, wyrozumiały i wybaczający, a ten drugi – gwałtowny, brutalny. Rzecz jasna, na dłuższą metę kobiety wolą w domu tego pierwszego, ale życie z nim bywa nieco nudne i zbyt poukładane, więc nierzadko lądują w ramionach macho i związek się rozpada.
    • fallen-sorceress Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 13:04
      Dziewczyny z UJ-otu wyszły na podryw turystów na city break w Krakowie. A chłopaki na "Wakacjach z wojskiem", na poligonie.
      • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 13:21
        Przytulnie pod namiotem. Co za romantyka 😅
      • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 13:31
        Wspaniała jakość dzięku imigrantom z Ameryki Łacińskiej. Ci ze wschodu nie umywają się do nich, to jest fakt.
        • negativum Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 13:58
          don.kulawy napisał:

> Wspaniała jakość dzięku imigrantom z Ameryki Łacińskiej. Ci ze wschodu nie umyw
          > ają się do nich, to jest fakt.

W końcu to knajpa Torres'a. Czyli byczka.

We Wrocławiu masz czego szukasz. W Pasażu znajdziesz też i smutne panie. Nie wiadomo po co tam sam. Worki na nasienie? Ich wybór.
          Dlatego stanąłem po stronie Sutryka, choć go krytykuję.

Od Torres'a przez 15 lat mieszkałem 20 m. Szuja nad szuje. Ale muzykę robi dobrą.
        • negativum Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 28.06.25, 21:37
          don.kulawy napisał:

> Wspaniała jakość dzięku imigrantom z Ameryki Łacińskiej. Ci ze wschodu nie umyw
          > ają się do nich, to jest fakt.

Dźwięk jest jest z UA serwera :)
          A Latynosów Ci polecam psie. Ludzie są z Kuby, miłej kacapom.

Podałeś jakieś kobiety chodzące bez sensu po Krakowie. We Wrocławiu się dzieje. Też mamy połączenia z Londynem. A lotnisko jest w mieście. Nie w "Balicach".

Kumpelę z Poznania kiedyś oprowadzałem po mieście. Ossolineum itd. Ale potem zapragnąłem jej pokazać taki drugi Wrocław. Chwyciła mnie za rękę i tylko wyszeptała "zabierz mnie stąd". Była przerażona. A to normalne życie miasta :) Przeraziło dziewczynę.
          Czuję się we Wrocławiu jak u siebie w domu. Wchodzę w dzielnice, gdzie policjantów jak jest mniej niż 4 to nagle znikają bez śladów. Taki Łyczaków.

• don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 01:30
            youtu.be/a9RmhRUab7g?list=RDa9RmhRUab7g
            • negativum Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 12:06
              don.kulawy napisał:

> youtu.be/a9RmhRUab7g?list=RDa9RmhRUab7g

Coś ci wkleiło,

Oba miasta Kraków czy Wrocław są cudowne. Lubię Kraków. Ale lepiej czuję się we Wrocławiu. Wrocław czuję.
              Wiesz za co kocham Wrocław? Za to, że nie jest sztucznie uśmiechnięty na pokaz. Jest sobą.
              Wrocław potrafi się znarowić. Defenestracja wrocławska, a potem już potoczyły się losy Europy. Gdyby jej nie było dalej siedziałbyś w średniowieczu.

Bo kto by cię z tego średniowiecza wyrwał? Putin?

Hitler kaput 2 maja. Kacapy składają propozycję 6 maja czy aby się Wrocław nie poddał. 4 dni po śmierci Hitlera. Dostał tylko taką propozycję. Bo bronić się mógł do dziś.

To cudowne miasto.
              • j-k podzielam Twoje zdanie 29.06.25, 19:18
                negativum napisał:

> Oba miasta Kraków czy Wrocław są cudowne. Lubię Kraków. Ale lepiej czuję się we
                > Wrocławiu. Wrocław czuję.

podzielam Twoje zdanie
                zawsze z lezka w oku spaceruje po mojej ulubionej dzielnicy Nadodrze i uswiadamiam sobie jaki Wroclaw musial byc piekny przed wojna - przeciez odbudowano tylko polowe dawnej zabudowy historycznej miasta - druga polowa
                - np. ta na poloudnie od dworca glownego pojdzie w zapomnienie...

Krakow oczywiscie tez jest piekny, ale tylko ten w obrebie Plant - reszta to raczej brzydota...

J.K.
                warszawiak
                absolvent UJ.

• don.kulawy Re: podzielam Twoje zdanie 29.06.25, 20:00
                  j-k napisał:

> negativum napisał:
                  >
                  > > Oba miasta Kraków czy Wrocław są cudowne. Lubię Kraków. Ale lepiej czuję
                  > się we
                  > > Wrocławiu. Wrocław czuję.
                  >
                  >
                  > podzielam Twoje zdanie
                  > zawsze z lezka w oku spaceruje po mojej ulubionej dzielnicy

Wspomnienia Volksdeutsch'a :)

> Krakow oczywiscie tez jest piekny, ale tylko ten w obrebie Plant - reszta to ra
                  > czej brzydota...
                  >

Oczywiście wolisz niemiecką architekturę :)

> J.K.
                  > warszawiak
                  > absolvent UJ.
                  >
                  😅😅😅
                  • j-k tu masz definicje Volksdeutsch'a :) 29.06.25, 20:21
                    niestety, pod nia nie podpadam:
                    .
                    pl.wikipedia.org/wiki/Volksdeutsche
                    • don.kulawy Re: tu masz definicje Volksdeutsch'a :) 29.06.25, 22:38
                      > niestety

To w końcu jak z tobą jest? Niby szczekasz na Niemców, a nawet tylko Volksdeutschem chciałbyś być?
                • negativum Re: podzielam Twoje zdanie 29.06.25, 23:57
                  j-k napisał:

> negativum napisał:
                  >
                  > > Oba miasta Kraków czy Wrocław są cudowne. Lubię Kraków. Ale lepiej czuję
                  > się we
                  > > Wrocławiu. Wrocław czuję.
                  >
                  >
                  > podzielam Twoje zdanie
                  > zawsze z lezka w oku spaceruje po mojej ulubionej dzielnicy Nadodrze i uswiadam
                  > iam sobie jaki Wroclaw musial byc piekny przed wojna - przeciez odbudowano tylk
                  > o polowe dawnej zabudowy historycznej miasta - druga polowa
                  > - np. ta na poloudnie od dworca glownego pojdzie w zapomnienie...
                  >
                  > Krakow oczywiscie tez jest piekny, ale tylko ten w obrebie Plant - reszta to ra
                  > czej brzydota...
                  >
                  > J.K.
                  > warszawiak
                  > absolvent UJ.

Tu nie chodzi o to co jest piękniejsze. Oba miasta lubię. Ale w Krakowie są jakieś smutne watahy kobiet. Tego nie ma we WRO.
                  Co było z WRO już nie wróci. Było minęło. Został duch.
                  WRO nie zniszczyła Armia Czerwona. Zniszczył się sam. Niemce omamieni jakimś widem, że można się bronić przez 83 dni.
                  Wrocław czuję i go ciągle poznaję. Weźmy taką Tamkę 2. Za Niemca tam był burdel, za komunistów katownia na opozycjonistów.
            • negativum Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 16:51
              don.kulawy napisał:

> youtu.be/a9RmhRUab7g?list=RDa9RmhRUab7g

Wrocław poddaje się ostatni

Dziewczyna zna miasta.
              To miasto było zniszczone w ponad 90%. Sam się chowałem na ruinach. WROC znaczy wrócić. Slaw, chyba rozumiesz.

Kraków nie był zniszczony. Północna dzielnica Rynku, tam gdzie opublikowałem video, nie istniała. Została w całości zrównana z gruntem. Jest jak język czeski. Który zaginął.
    • j-k pilnuja, mustafa-golbaum, islamuskow 28.06.25, 21:48
      bo stoja po stronie wjazdu do Polski z Niemiec.

i uwazaja, coby twoi bracia nie przyjezdzali spowrotem ciupasem do Polski.
    • stasi1 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 09:18
      Może to z wyboru miss Polonia?
      Ale faktem jest że jak wyjdzie się wieczorem na Trakt Królewski to prawie co druga laska z arabem chodzi.
      • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 09:50
        Prawdziwi zamiast pilnować swoje laski pilnują granic swojej impotencji :)
        • stasi1 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 01.07.25, 07:18
          Znajomy 30 latek tylko praca i komputer. Nawet na spacer nie wyjdzie, chociaż 1.5 roku temu był na Sylwestrze z pracy i podobno mu sie podobało
      • x2468 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 10:08
        Może dlatego ze Arabowie są wyjątkowo czyści i nie chleją piwska i innych alkoholi, nie rzucają tez co drugie słowo
        przecinkami (kurwami)?
        • j-k jaaasne... 29.06.25, 17:25
          x2468 napisał:
          > Może dlatego ze Arabowie są wyjątkowo czyści i nie chleją piwska i innych alkoh
          > oli, nie rzucają tez co drugie słowo
          > przecinkami (kurwami)?

i zawsze potrafia obronic swoja kobiete - bo kazdy ma w kieszeni kose...
          • don.kulawy Re: jaaasne... 29.06.25, 18:20
            Inne nacje od dziecka w kieszeni noszą kosę. To taka banderowska stara tradycja.

06 czerwiec 2025
            W Haasrode, w pożarze domu zginęła ukraińska matka (46) i jej córka (6). Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie podwójnego morderstwa, ponieważ ofiary miały rany kłute, a pożar został podłożony celowo. 16-letni syn przyznał się do zabicia matki i siostry.
            • storima Re: jaaasne... 29.06.25, 19:23
              don.kulawy napisał:
              > Inne nacje od dziecka w kieszeni noszą kosę. To taka banderowska stara tradycja (...)
              > 06 czerwiec 2025
              Haasrode

Dziś jest 29 czerwca.
              Tak około trzech tygodni zabiera rosyjskiej trollni dotarcie do informacji, którymi wspierają putinowską propagandę o "specjalnej operacji wojskowej".

"Specjalnej operacji wojskowej" prowadzonej nie przeciw Ukrainie, ale "banderowcom".
              Bo każdy Ukrainiec to jest "banderowiec".

Tutaj zgodnie z kremlowskim bełkotem pies.na.czarnych z 16 letniego mordercy uczynił banderowca.

PS
              Dodatkową tragedią w tej historii jest fakt, że ojciec rodziny walczy na froncie przeciw bandyckiej putinowskiej agresji.
        • stasi1 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 02.07.25, 14:11
          Ale też mają inne swoje wady. Niestety nie znam żadnej więc nie mogę powiedzieć co je w nich urzekło. Ale faktycznie jakbym był młodszy to by mnie to wkurzało że tylu ich jest. Nie to że są, tylko że są z tymi laskami
          • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 02.07.25, 14:22
            Kiedys w Szczecinie przysiadł się do mnie w kawiarence Holender. Facet, jakieś 35 ->40 lat. Pijemy piwko, laseczki spacerują naprzeciwko nas. W pewnym momencie on mówi: "Panie, tu można się zakochać we wszystkim co się rusza". Zaczęliśmy się śmiać. Dodałem, ze we wszystkim poza zegarem z kukułką. Spodobało mu się to i obiecał, ze jak w Holandii będzie opowiadał o polskich babeczkach to obowiązkowo doda ten nasz polski dowcip. 🤡
    • negativum Za czym te babeczki tak stoją… 29.06.25, 16:59
      don.kulawy napisał:

> Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce?
      • don.kulawy Re: Za czym te babeczki tak stoją… 29.06.25, 18:21
        Stoją za borygo :)
    • antares504 Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 19:32
      Hejka ~don.kulawy, jestem expertem od kobiet, starym kawalerem lat 40, więc powiem Ci dlaczego dzisiaj faceci nie są zainteresowani kobietami. Bo drogi Kolego, obecnie relacje kobieta - mężczyzna w znanych mi związkach, bardzo często przypominają mi relację właściciel plantacji - murzyn, w Stanach z czasów niewolnictwa. Bo żony i dziewczyny moich znajomych postrzegają mnie trochę jak niewolnika z tamtych czasów, który nie ma swojego właściciela. Chodzi sobie taki uśmiechnięty, najedzony i wyspany, i nie dość, że nie musi wracać w nocy na plantację, to jeszcze całą zebraną bawełnę zatrzymuje dla siebie. Co gorsza - podburza do buntu przeciwko ich właścicielom innych niewolników !!! To niedopuszczalne !!! Jak to możliwe, że ten kawaler ~Antares504 uchował się bez swojego pana ??? Przychodzi na plantację wystrojony jak wolny człowiek, kieszenie wypchane bawełną i śmieje się w twarz właścicielowi. Kochani Koledzy, nie dajcie się tym kobietom złapać w sidła !!!.
      • don.kulawy Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 29.06.25, 19:53
        😀
      • j-k tez nie wiem po co oni to robia... 29.06.25, 19:55
        antares504 napisał:
        >Kochani Koledzy, nie dajcie się tym kobietom złapać w sidła !!!.

tez nie wiem po co oni to robia... ale czlowiek mlody to i glupi i slepo napalony na jakiokowiek jedrne cycki....

mezczyzna dochodzi do rozumu dopiero kolo 30-tki i trzeba po prostu uwazac, zeby wczesniej nie wpasc glupio w sidla

bo dopiero po 30-tce to potrafi sie ocenic co sie sobie bierze...
        • don.kulawy Re: tez nie wiem po co oni to robia... 29.06.25, 20:01
          mezczyzna dochodzi do rozumu gdy jest już za późno :)
        • antares504 Re: tez nie wiem po co oni to robia... 29.06.25, 20:16
          Tak ~j-k, w tym temacie też jest inny delikatny problem... popęd sexualny Polek jest bardzo ciekawy bo wzrasta przy obcokrajowcach, natomiast przy Rodakach leci na łeb na szyję. Też stwierdziłem u Polek to, że wizja faceta idealnego narzucona przez społeczeństwo różni się od tej, która zaprogramowana jest głęboko w mózgu Rodaczki. Dlatego też często słyszę z ich ust teorie o samcach beta i alfa. Jakkolwiek infantylna nie byłaby to terminologia, to tylko bogaty samiec alfa działa na tę zwierzęcą część Polki. No i ja biedak, zostałem starym kawalerem.
          • hrasier_2 Re: tez nie wiem po co oni to robia... 29.06.25, 20:56
            antares504 napisał:

> Tak ~j-k, w tym temacie też jest inny delikatny problem... popęd sexualny Polek
            > jest bardzo ciekawy bo wzrasta przy obcokrajowcach, natomiast przy Rodakach le
            > ci na łeb na szyję. Też stwierdziłem u Polek to, że wizja faceta idealnego narz
            > ucona przez społeczeństwo różni się od tej, która zaprogramowana jest głęboko w
            > mózgu Rodaczki. Dlatego też często słyszę z ich ust teorie o samcach beta i al
            > fa. Jakkolwiek infantylna nie byłaby to terminologia, to tylko bogaty samiec al
            > fa działa na tę zwierzęcą część Polki. No i ja biedak, zostałem starym kawalere
            > m.
            No widać. Bo jak byś się ożenił. To nie ma bata- nonstop rogi 😊
            • antares504 Re: tez nie wiem po co oni to robia... 29.06.25, 21:23
              Kolego ~hrasier_2, jesteś super gość, znam Ciebie też z Forum "Religia i Wiara". Chyba przyznasz mi rację, że dla faceta prawdziwe przyjemności to nauka, słuchanie muzyki, czytanie książek, podróże a nie jakieś instynkty plebejskie :-). OK, z moją ostatnią konkubiną miałem ten sex, ale jestem biednym facetem i wyglądał on jak nagranie z Rosji, gdzie moja konkubina z płaską dupą i małymi cycusiami leży na łóżku a w tle jakieś stare meble z epoki socjalizmu, cebulacka kołdra i stary dywan. Czy to byla romantyczna atmosfera dla sexu ???. Ale zmienię sobie pracę aby więcej zarabiać, znajdę sobie fajną kobietę, będziemy przed sexem siedzieć razem we dwoje w delikatnie wyciemnionym pokoju. W powietrzu unosić będzie się subtelna woń moich drogich perfum a ona sama powoli stanie się perfumami. W łóżku powoli zbliżymy się do siebie, patrzymy sobie głęboko w oczy, ona zmysłowo pooddycha, jej piersi z umiarem uniosą się w górę, w garażu będzie stał mój Mercedes AMG GT 63, na samą myśl o nim dostanie ona orgazmu. Trzymaj za mnie kciuki Kolego ~hrasier_2.
    • mocny_gaz Re: Skąd jest taki nadmiar babeczek w Polsce 02.07.25, 14:53
      Upał ci szkodzi dziadziu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka