ufoludek07 22.08.25, 07:58 Świetny muzyk, dusza człowiek. Pozostanie w mojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszol-lom-z-rm Re: Zmarł Stanisław Sojka 23.08.25, 16:28 Przed śmiercią ogłosił Kayah że tolerancji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Zmarł Stanisław Sojka 23.08.25, 19:36 Dusza to pojęcie niematerialne. Człowiek może, co najwyżej, mieć duszę Zwierzęta wg wielu monoteistycznych religii duszy nie mają. Ufoludki również. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Zmarł Stanisław Sojka 23.08.25, 20:24 mazala2 napisał: > Dusza to pojęcie niematerialne. Człowiek może, co najwyżej, mieć duszę Zwierzęt > a wg wielu monoteistycznych religii duszy nie mają. Ufoludki również. Dusza to też prócz charakteru nazwisko. Typowy laser. Pakujesz pręt laserowy między zwierciadła justujesz masz akcję. Insza metoda. Bierzesz kawałek skały. Pracujesz nad nią 6 miesięcy, dzień w dzień przez 8 - 10 godzin. Rezonuje bez wnęki. Typowa jakość optyczna labda/10, a już przez 20 to już jest wyczyn. Zrobić coś lambda/200 to jest sukces. Praktycznie tego nie idzie sprawdzić. Lunetą optyczną da się. Ale na prążki nie da się, bo materiał tak przywrze do probierza, że go nie odkleisz. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Zmarł Stanisław Sojka 27.08.25, 19:13 To prawda, że niektórzy duszy nie mają. Na przykład ja mam świadomość a nie duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Zmarł Stanisław Sojka 24.08.25, 14:02 Jedno jest pewne tolerancji faktycznie jest brak - dla religii chrześcijaństwa katolików i księży Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Dajcie Soyce powiedzieć co chce! 24.08.25, 14:53 ufoludek07 napisał: > Świetny muzyk, dusza człowiek. > Pozostanie w mojej pamięci. youtu.be/4JFSV_1KRfo Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Zmarł Stanisław Sojka 27.08.25, 19:00 przewidział swoją śmierć - po próbie powiedział do jednej z piosenkarek, nie wiem czy dotrwam do jutra.. na drugi dzień już nie żył.. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Zmarł Stanisław Sojka 27.08.25, 21:33 Jeździłem z Nim autobusem 158 do "Akwarium" Odpowiedz Link Zgłoś