hrasier_2 05.09.25, 08:06 Zaproszenie od prezydenta Donalda Trumpa na przyszłoroczny szczyt Grupy G20, który odbędzie się w Miami na Florydzie. Można ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 08:07 Nawrocki jest w polityce zaledwie kilka miesięcy, a rozstawia po kątach miszczów dyplomacji Tuska, Sikorskiego & Co😝 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 08:28 Dzięki staraniom Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 09:40 Ta. Spotkało się dwóch prezydentów. Jednego, rządzący w Polsce nazywają sutenerem i oszustem mieszkaniowym, a drugiego Ruskim agentem, psycholem i niezrównoważonym narcyzem. Czemu mnie nie dziwi ze na takie spotkania zamknięto drzwi dla polskiego rządu? Na zawsze.Na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 10:21 Dzień po wizycie Nawrockiego administracja Trumpa ogłasza cięcie funduszy na armie krajów graniczących z Rosją Biały Dom tłumaczy, że chce, by Europa sama odpowiadała bardziej za swoje bezpieczeństwo Kancelaria Prezydenta w euforii? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 10:32 x.com/Rysiek04071893/status/1963634451809726555 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 10:34 hrasier_2 napisał: > Zaproszenie od prezydenta Donalda Trumpa na przyszłoroczny szczyt Grupy G20, który odbędzie się w Miami na Florydzie. Można ? Ale jak to? To Polska nie jest w ruinie?, bo PiS cały czas tak mówi. Bycie w ruinie i bycie 20 gospodarką świata się przecież wyklucza. Jak się tobie taniarada ta narracja spina? i tym od których dostajesz te wklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 13:18 asia-loi napisała: > Jak się tobie taniarada ta narracja spina? i tym od których dostajesz te wklejki Wymagasz pomyślunku? No weśśś ;) Odklejony to musi korzystać z wklejek. Nowy działacz lokalnego przedstawicielstwa „działa” z pełnym oddaniem. Po co mu jakieś „ spinanie” :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 14:54 ta napisała: > asia-loi napisała: > > > Jak się tobie taniarada ta narracja spina? i tym od których dostajesz te > wklejki > > Wymagasz pomyślunku? No weśśś ;) > > Odklejony to musi korzystać z wklejek. > Nowy działacz lokalnego przedstawicielstwa „działa” z pełnym oddaniem. > Po co mu jakieś „ spinanie” :) Czujna jesteś i tu na paru forach. Zwłaszcza jak mnie zobaczysz. Hipokryzja Ci się nie miesza czasami. Wiem, że od porannej kawy zaczynasz nasz dzień😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 15:03 asia-loi napisała: > hrasier_2 napisał: > > > Zaproszenie od prezydenta Donalda Trumpa na przyszłoroczny szczyt Grupy G > 20, który odbędzie się w Miami na Florydzie. Można ? > > Ale jak to? To Polska nie jest w ruinie?, bo PiS cały czas tak mówi. Bycie w ru > inie i bycie 20 gospodarką świata się przecież wyklucza. > Jak się tobie taniarada ta narracja spina? i tym od których dostajesz te wklejk > i. >Asieńka złotko, przecież mamy blisko do siebie. Wytłumaczył bym Ci na żywo. A może byś się zapisała do PISu😁 Na Łódzką bym Cię podwiózł. Mam na Messa kolegów działaczy to podrzucają mi wenę. Byłem teraz w szpitalu przetestować służbę zdrowia i patrz pozytyw, sam jestem w szoku, że nie jest tragicznie. To sobie pobrykałem przez ten tydzień złotko😍 > Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 11:40 Adam_Karpinski @Adam83462787 · Sep 4 Radość ekipy Nawrockiego z powodu zaproszenia Polski do grona państw G-20 , która stała się możliwa dzięki sukcesom gospodarczym Rządu Tuska przypomina stare powiedzonko " przyczepiło się gówno do statku i krzyczy płyniemy". Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Bingo! 05.09.25, 14:24 don.kulawy napisał: > Adam_Karpinski > @Adam83462787 > · > Sep 4 > Radość ekipy Nawrockiego z powodu zaproszenia Polski do grona państw G-20 , któ > ra stała się możliwa dzięki sukcesom gospodarczym Rządu Tuska przypomina stare > powiedzonko " przyczepiło się gówno do statku i krzyczy płyniemy". > > Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 01:25 W każdym zdaniu Przydacza jest jątrzenie i zgrzyt. Za daleko w polityce tak nie pojedzie, przy pierwszej "ślizgawce" boleśnie się pośliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nawrocki zaproszony 05.09.25, 13:39 I chwile potem zapowiedź Trumpa o cięciach dla wsparcia wschodniej flanki NATO, może jednak Batyr nie zrobił zbyt dobrego wrażenia na pomarańczowym narcyzie? Ciesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 01:21 Zaproszona na G20 Polska, dziś Trump mówił o zaproszeniu dla Polski a nie dla Nawrockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 14:47 A to zdrajca ten Trampek, zapraszal Nawrockiego a teraz go pominal i zaprasza Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 15:10 weteran-czasu napisał: > Zaproszona na G20 Polska, dziś Trump mówił o zaproszeniu dla Polski a nie dla N > awrockiego. > PKN mówi po angielsku zdecydowanie lepiej niż żona Sikorskiego po polsku🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 16:42 hrasier_2 napisał: > > > PKN mówi po angielsku zdecydowanie lepiej niż żona Sikorskiego po polsku🤪 A kto to jest PKN🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 17:06 Wycieczka rodzinna. Jaką funkcję publiczną pełni pana siostra Karola? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 21:36 don.kulawy napisał: > Wycieczka rodzinna. > Jaką funkcję publiczną pełni pana siostra Karola? Tu bym się nie czepiała. Nie ma najstarszego syna, jest siostra. Dla podatnika koszt taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Nawrocki zaproszony 06.09.25, 21:19 Na G20 państwa są zwykle reprezentowane przez Ministrów Finansów. Rzadziej przez Prezydenta lub Premiera, wtedy są to przypadki gdy Premier lub Prezydent pełnił uprzednio funkcję Ministra Finansow lub podobną Odpowiedz Link Zgłoś