ingerg 11.11.25, 11:46 Dziś 11 Listopada. Narodowe Święto Niepodległości. Pozdrawiamy wszystkich Polaków, Patriotów z Marszu Niepodległości. Pozdrawiam ja i cała moja rodzina i niech już będzie tak na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazala2 Re: Ku Chwale Ojczyzny 11.11.25, 12:19 ingerg napisał: > Dziś 11 Listopada. Narodowe Święto Niepodległości. Pozdrawiamy wszystkich Polak > ów, Patriotów z Marszu Niepodległości. Pozdrawiam ja i cała moja rodzina i niec > h już będzie tak na zawsze. Dopomóż nam Panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Ku Chwale Ojczyzny 11.11.25, 14:25 Prosze dolozyc "...na wieki wiekow..." Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Ku Chwale Ojczyzny 11.11.25, 14:40 Czołem żołnierze. Temu to pewnie popcorn z rąk wypadł. Prezydent kolejny raz pokazał poziom i klasę w przeciwieństwie do rudego który siedział w swojej norze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ku Chwale Ojczyzny 11.11.25, 15:51 Oczywiście wskazujesz na to jak potraktował niedoszłych oficerów? W sumie to nic dziwnego, mogli być w ich szeregach ci którzy by czepiali się jego kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Ku Chwale Ojczyzny 11.11.25, 15:13 arek Zagrobelny🇳🇴 @ZagrobelnyMarek · 1h Ja wiem, że święto🇵🇱 i że może nie wypada. Ale jeśli koleś nawet w to święto musi zażyć towar to i mi wypada to pokazać. Uzależnienie LEVEL HARD. Bez wątpienia‼️ Odpowiedz Link Zgłoś
ingerg Re: Ku Chwale Ojczyzny 12.11.25, 17:10 Mnie to nie dziwi, że ten rząd kierowany przez agenta niemieckiego tak bardzo nienawidzi prawdziwych Polaków Patriotów w swojej Ojczyźnie. Dzień 11 Listopada Święto Niepodległości to dla PO najsmutniejszy dzień w roku. Niech jadą do Putina by ich pogłaskał. Odpowiedz Link Zgłoś