kaminska-j 29.01.26, 09:39 Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlaczego zajmuje miejsce w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 09:45 Następna hejterka na tym forum, co z nudów obgryza sobie paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 10:31 Nie martw się o moje paznokcie. Po prostu nauczona bezpodstawnym pobytem we szitalu męża p Witek pytam Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 10:59 kaminska-j napisała: > Nie martw się o moje paznokcie. Po prostu nauczona bezpodstawnym pobytem we szi > talu męża p Witek pytam Pewnie się jeszcze leczy przy użyciu sprzętu z serduszkami :) x.com/TuskVisionNet/status/2016580866261017032 Odpowiedz Link Zgłoś
marecky81 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:01 Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:08 marecky81 napisał(a): > Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7? Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to… Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:48 > > Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to… Ja martwię się. Dużo zdrowia prezesie. Ale jak się choruję ale nic nie zagraża siedzi się w domu Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:03 kaminska-j napisała: > > > > > Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to… > Ja martwię się. Dużo zdrowia prezesie. Ale jak się choruję ale nic nie zagraża > siedzi się w domu W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na kość. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:16 negativum napisał: > W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na > kość. > > Gdyby Herr Karol dotrzymał swoich obietnic i obniżył ceny energii to by nie zamarzli. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:31 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > negativum napisał: > > > W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarz > li na > > kość. > > > > > > Gdyby Herr Karol dotrzymał swoich obietnic i obniżył ceny energii to by nie zam > arzli. Może korzystali z III autonomicznej linii metra. I prąd im się do ciepłej pompy skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:30 negativum napisał: > > W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na > kość. > Prezes nie ma w domu ogrzewania? Czy może nie ma opieki? W takim przypadku siostrzenica powinna się zająć albo znaleźć kogoś do opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:36 > Prezes nie ma w domu ogrzewania? Czy może nie ma opieki? W takim przypadku siostrzenica powinna się zająć albo znaleźć kogoś do opieki.<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:58 Dziwne to wszystko z remontem . Pisałi że na sąsiedniej działce, która jest własnością Srebrnej jest Instytut Lecha Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:10 kaminska-j napisała: > Dziwne to wszystko z remontem . Pisałi że na sąsiedniej działce, która jest wła > snością Srebrnej jest Instytut Lecha Kaczyńskiego To tam w piwnicy przechowywany był ukradziony sarkofag. Co się z nim stało? Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:15 ????? Jaki sarkofag😂😂😂. Chyba mylisz Żoliborz z Wawelem Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:17 Ten Uszkodzony, który został wymieniony. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:18 oko.press/tajemnica-sarkofagu-kaczynskich-prokuratura-chce-ujawnic-ceny Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:54 A to chyba ten kuzyn podpadziocha? Ale i tak miał dobrze za Jarkiem, nawet na 3 etatach pracował i nie musiał do pracy chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 13:33 marecky81 napisał(a): > Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7? Tak mają ubodzy na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:02 kaminska-j napisała: > A on dziecko? Dzieci w Polsce się nie rodzą. Patrz oddział położniczy w Turku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 21:56 Chodziło mi bardziej o to że serduszka raczej można znaleźć w dziecięcych szpitalach Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:32 kaminska-j napisała: > Chodziło mi bardziej o to że serduszka raczej można znaleźć w dziecięcych szpit > alach Szpital jest jeden i słusznie, bo w razie jakiś powikłań każdy, obojętnie czy dziecko, czy starzec otrzyma pomoc od fachowców. Klinika Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej „Przylądek Nadziei” ul. Borowska 213, 50-556 Wrocław Przy tej samej ul. o tym samym numerze jest usk.wroc.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=129&Itemid=53 Nie ma, że dzieci mają być wożone setkami km. We Wrocławiu tworzą się tzw. gniazda. Gniazdo Marciniaka z onkologią dla dorosłych. Wielka przeprowadzka do nowego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:41 negativum napisał: > We Wrocławiu tworzą się tzw. gniazda. > Gniazdo Marciniaka z onkologią dla dorosłych. I nie tylko w 2018 żona założyła na Wigilię zbyt ciasne spodnie dla Syna, i doszło do skrętu jąder. Byliśmy 70 km od Wrocławia wtedy. Syna do samochodu i jazda na Marciniaka. Mosznę rozcięto, ułożono poprawnie jądra. I po problemie. Pół godziny później nadawałyby się tylko do amputacji. W 15 minut Syn był już na sali operacyjnej. Nawet nie wiem jaka pani go operowała. Wleciałem, czerwona opaska to i to piętro i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:49 Nowy Szpital Wojewódzki My nie gadamy. My robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 00:11 > w 2018 żona założyła na Wigilię zbyt ciasne spodnie dla Syna, i doszło do skrętu jąder. Biedaczka. Odkręcili jej te jądra? 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki No właśnie! 29.01.26, 11:41 kaminska-j napisała: > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz > ego zajmuje miejsce w szpitalu? No właśnie! Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: No właśnie! 01.02.26, 03:42 Jest przecież zima a dom sąsiedzi mu remontują. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Może zmienia płeć? 29.01.26, 11:47 kaminska-j napisała: > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz > ego zajmuje miejsce w szpitalu? Może zmienia płeć? W szpitalu leży się w zasadzie wyłącznie w przypadkach zagrożenia zdrowia lub życia. Jeśli nie ma zagrożenia czy podejrzenia zagrożenia zdrowia to trudno mi sobie wyobrazić, dlaczego ma się leżeć w szpitalu. Oczywiście kłamią, jak to PiS. Nauczyli się od Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:50 kaminska-j napisała: > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz > ego zajmuje miejsce w szpitalu? Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:07 no-popis napisała: > kaminska-j napisała: > > > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To > dlacz > > ego zajmuje miejsce w szpitalu? > > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym. > > No ma. Napisałem wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:04 no-popis napisała: > > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym. > Ja jestem zdrowa, nie mam zapalenia płuc. Wiem jednak że własnego doświadczenia, co robią szpitale. Gdy członek mojej rodziny był w ostatnim stadium raka usłyszałam ; proszę zabrać chorego do domu Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 05:59 kaminska-j napisała: > no-popis napisała: > > > > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym. > > > Ja jestem zdrowa, nie mam zapalenia płuc. O zupełnie inną chorobę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:18 Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego zapalenie płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Jeśli to zapalenie płuc... 29.01.26, 12:51 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego > zapalenie płuc. Jeśli to zapalenie płuc to jest to jak najbardziej stan zagrażający zdrowiu i życiu. A więc kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 03:53 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego > zapalenie płuc. Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i kawał mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:23 boggi_dan napisał: > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i kawał m > endy. Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespełna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:48 kaminska-j napisała: > boggi_dan napisał: > > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i k > awał m > > endy. > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespe > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to c > zujesz? "kaminska-j 29.01.26, 09:39 Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlaczego zajmuje miejsce w szpitalu?" To pewnie z miłości do ludzi… Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 06:57 negativum napisał: > kaminska-j napisała: > > > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub > niespe > > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się prze > z to c > > zujesz? > > "kaminska-j 29.01.26, 09:39 > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz > ego zajmuje miejsce w szpitalu?" > > To pewnie z miłości do ludzi… > Pytam o informację podaną oficjalnie w wiadomościach. Nie ma tu żadnego deprecjonowania rozmówcy ,ani bohatera wątku. Pozwól, że jeszcze spytam. Dlaczego czujesz się dotknięty moimi uwagami o Boggi? Rodzina? A może raz jesteś Boggi raz Negativum? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:55 kaminska-j napisała: > boggi_dan napisał: > > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i k > awał m > > endy. > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespe > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to c > zujesz? Jeśli jesteś tą Joanną, o której myślę, to rozważ jak odszedł Twój tata. 3 miesiące i jurnego chłopa nie było. Szymon ma dalej ADHD :) miałaś pretensje, że biegał po działce. Czy to grzech? Pozdrowienia do Oliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 06:47 ?????? Joanna? Ojciec? Szymon?, Oliwia? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:34 On nadużywa. Codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:19 Ktoś kłamie. Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to stan zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi się równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia płuc. W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uniknąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś niewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:32 ta napisała: > Ktoś kłamie. > Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to st > an zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi si > ę równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia p > łuc. > > W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uni > knąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś ni > ewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz. Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:36 negativum napisał: > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapalenie płuc”? To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika. Kłamstwo nawykowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:43 Przyczyny przebywania w szpitalu mogą być trzy: choroba (do leczenia), symulacja choroby(do wyjaśnienia), badania profilaktyczne (dla VIP-ów stacjonarne z pełną obsługą dla ich wygody). Dla oszustów jest opcja czwarta - taktyczna symulacja dla uniknięcia niedogodnych okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:46 ta napisała: > negativum napisał: > > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. > > To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapalenie płuc > ”? > To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika. > > Kłamstwo nawykowe? Jedno nie wyklucza drugiego. Do szpitala (prócz SOR+) trafia się na skierowanie. Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:26 > Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami. Co ty? W jego wypadku w grę wchodzą jedynie dary od o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:54 negativum napisał: > ta napisała: > > > negativum napisał: > > > > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. > > > > To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapaleni > e płuc > > ”? > > To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika. > > > > Kłamstwo nawykowe? > > Jedno nie wyklucza drugiego. Do szpitala (prócz SOR+) trafia się na skierowanie > . Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami. > > To jest takie pieprzenie kota za pomocą młotka.Niewiadomo co kogo spotka. Nikt tu nie jest młody. Jarosław Kaczyński przebywał w Wojskowym Instytucie Medycznym przy ul. Szaserów w Warszawie. Regularnie się też bada w innych szpitalach. Wyciąganie durnych wniosków na tym forum. Ma pieniądze to może być w każdej klinice. Na pewno łóżka Owsiakowego nie zajmuje. Na każdego kiedyś przyjdzie kres. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:51 boggi_dan napisał: > > . Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami. > > > To jest takie pieprzenie kota za pomocą młotka.Niewiadomo co kogo spotka. > Nikt tu nie jest młody. Jarosław Kaczyński przebywał w Wojskowym Instytucie Me > dycznym przy ul. Szaserów w Warszawie. Regularnie się też bada w innych szpita > lach. Wyciąganie durnych wniosków na tym forum. Ma pieniądze to może być w każ > dej klinice. Na pewno łóżka Owsiakowego nie zajmuje. Na każdego kiedyś przyjdzi > e kres. Ogólnie jest to podłe. To tak jak zaglądanie komuś do łóżka. Ogólnie, choć jestem młodym tu w tym środowisku, to mam już spisany przez rejenta testament. Naigrywanie się z czyjegoś pobytu w szpitalu uważam za podłe. Dlatego piszę w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Badania profilaktyczne nie wymagają hospitalizacji 29.01.26, 13:13 negativum napisał: ... > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. > > Badania profilaktyczne nie wymagają położenia w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 14:59 czciborwielki napisał(a): > negativum napisał: > > ... > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne. > > > > > > Badania profilaktyczne nie wymagają położenia w szpitalu. Czasami wymagają. Znajoma leżała w Gliwicach przez tydzień. Sama tam pojechała i sama wróciła. Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa. Tak już fachowcy wiedzą natychmiast na czym stoją. Jeśli stwierdzą u ciebie np. podwyższony poziom kwaśnej fosfatazy, do trzeba sprawdzić czy nie masz przerzutów. Nie wystarczy lekarka wsadzająca ci palec w rzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 16:48 > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa. Czyli co? To jednak nie jest grypka? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 17:54 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lu > b dwa. > > Czyli co? To jednak nie jest grypka? Nie była. Też i nic śmiertelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 23:57 negativum napisał: > ... > Czasami wymagają. Znajoma leżała w Gliwicach przez tydzień. Sama tam pojechała > i sama wróciła. > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa. > Tak już fachowcy wiedzą natychmiast na czym stoją. Jeśli stwierdzą u ciebie np > . podwyższony poziom kwaśnej fosfatazy, do trzeba sprawdzić czy nie masz przerz > utów. Nie wystarczy lekarka wsadzająca ci palec w rzyć. No ale wtedy to jest stan zagrażający zdrowiu lub życiu. A Kaczyński podobno takiego stanu nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:53 ta napisała: > Ktoś kłamie. > Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to st > an zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi si > ę równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia p > łuc. > > W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uni > knąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś ni > ewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz. Oczywiście. Zapalenie płuc jest zawsze chorobą zagrażającą zdrowiu i życiu. Więc kłamią. A jeśli, mówią prawdę, tzn. stan Kaczyńskiego nie zagraża zdrowiu i życiu to jak najbardziej nie powinien on leżeć w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:02 Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:11 k.e.g.2 napisał: > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. Usunięcie stulejki to zabieg ambulatoryjny, nie wymaga położenia w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:45 k.e.g.2 napisał: > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:52 boggi_dan napisał: > k.e.g.2 napisał: > > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel. Kwestia poczucia humoru,bigocie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:53 k.e.g.2 napisał: > boggi_dan napisał: > > > k.e.g.2 napisał: > > > > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. > > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel. > > Kwestia poczucia humoru,bigocie. To jest twój humor, obcy reszcie. Ale pewnie się zaplułeś. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:58 negativum napisał: > k.e.g.2 napisał: > > > boggi_dan napisał: > > > > > k.e.g.2 napisał: > > > > > > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić. > > > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel. > > > > Kwestia poczucia humoru,bigocie. > > To jest twój humor, obcy reszcie. Ale pewnie się zaplułeś. Reszta też jest mi obca. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 21:19 negativum napisał: >Ale pewnie się zaplułeś. Właśnie to zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:37 k.e.g.2 napisał: > zamierza w końcu się ożenić. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:39 Perspektywiczna sytuacja na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:31 nie ciesz się z góry,bo skąd wiesz hund komu co pisane ? Odpowiedz Link Zgłoś
boggy_dance Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 18:43 Ciebie prosiemy ...... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis gdyby taki mem zamieszczono tu o Owsiaku 31.01.26, 06:18 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Gdyby taki mem zamieszczono tu o Owsiaku to jutro tuszcza milicja, bez nakazu, wygarnęłaby forumowicza z domu do aresztu a wyrok byłby bez zawiasów. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol jakiś czas temu 29.01.26, 14:29 www.pap.pl/aktualnosci/premier-donald-tusk-przeszedl-planowy-zabieg-medyczny z powyższej informacji nic w sumie nie wynikało. dywagacji miłosników premiera na fk jakoś też nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
boggy_dance Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 12:22 Ciebie prosiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 13:22 boggy_dance napisał: > Ciebie prosiemy... > > > Może już wyzdrowiał. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 03.02.26, 17:53 Wątpliwe. Przypuszczam, że z powodu trwającego remontu willi raczej ma kłopoty z jej ogrzewaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:23 a dlaczego taki ograniczony zakresowo wątek - sa tez inni chorzy politycy- paru ciężej niż Kaczyński - może codzienne doniesienia- -jak sie komu pogarsza... Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:41 Życzę prezesupanu zdrowia, jeszcze ze 2 lat. Zdrowy prezespan jest gwarancją przegranej Pisu w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 11:29 bobislaw.borboje napisała: > Życzę prezesupanu zdrowia, jeszcze ze 2 lat. Zdrowy prezespan jest gwarancją pr > zegranej Pisu w wyborach. Jesteś pewien? A nie na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 15:31 Ciekawa kwestia. Ale "w razie czego" nie będzie tam walki buldogów pod dywanem, bo przyczajony Czarnek złapie to wszystko za mordę żelazną ręką i wyciśnie podskakujących margaryniarzy czy innych zuchów i w te pędy zrobi koalicję z Grigorijem Brownem, nie oglądając się na to, co powie Tom Rose i cała BRŻ. A o prezesa mogę być spokojny, że jak w momencie kampanii ruszy w to swoje "objazdowe sado-maso", to rozpuści jadaczkę tak jak 2023, że nie nazbiera nawet 20% i przegra z konpederastami, których nienawidzi, z wzajemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 21:26 bobislaw.borboje napisała: > Ciekawa kwestia. > Ale "w razie czego" nie będzie tam walki buldogów pod dywanem, bo przyczajony C > zarnek złapie to wszystko za mordę żelazną ręką i wyciśnie podskakujących marga > ryniarzy czy innych zuchów i w te pędy zrobi koalicję z Grigorijem Brownem, nie > oglądając się na to, co powie Tom Rose i cała BRŻ. > > A o prezesa mogę być spokojny, że jak w momencie kampanii ruszy w to swoje "obj > azdowe sado-maso", to rozpuści jadaczkę tak jak 2023, że nie nazbiera nawet 20% > i przegra z konpederastami, których nienawidzi, z wzajemnością. Miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Takich ludzi nam nie trzeba 01.02.26, 15:07 Dosyć ciekawa konstatacja Cymańskiego na temat sytuacji w PiS. www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kaczy%C5%84ski-w-szpitalu-weteran-ostrzega-koleg%C3%B3w-z-pis-takich-ludzi-nam-nie-trzeba/ar-AA1VqAoa?ocid=winp1taskbar&cvid=697f5c3c25294c4095b1c4641180e6e0&ei=53 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Cymański miewa fazy 02.02.26, 10:37 kiedy wygląda jakby zmądrzał, ale to dosyć rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Cymański miewa fazy 02.02.26, 11:37 Cuda ponoć się zdarzają, ale chyba tylko w przepastnych zasobach fatamorgany. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Donosy z PiS o Kaczyńskim 02.02.26, 16:08 kaminska-j napisała: > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz > ego zajmuje miejsce w szpitalu? No właśnie. Kaczyński — Pracuje, odbiera telefony, ... Jego stan się nie pogarsza. www.fakt.pl/polityka/jaroslaw-kaczynski-dalej-w-szpitalu-bylo-podejrzenie-zapalenia-pluc/lfpbb3n Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 17:45 privus napisał: > kaminska-j napisała: > > > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To > dlacz > > ego zajmuje miejsce w szpitalu? > > No właśnie. > > Kaczyński — Pracuje, odbiera telefony, ... Jego stan się nie pogarsza. > > > www.fakt.pl/polityka/jaroslaw-kaczynski-dalej-w-szpitalu-bylo-podejrzenie-zapalenia-pluc/lfpbb3n > Czyli nie tylko nie chory, ale nawet zdolny do pracy, i w szpitalu? To jakiś przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:18 czciborwielki napisał(a): > Czyli nie tylko nie chory, ale nawet zdolny do pracy, i w szpitalu? To jakiś pr > zekręt. Co to za choroba "podejrzenie"? Gazety rozpisują się Jarosław Kaczyński już drugi tydzień leży w szpitalu z podejrzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:47 kaminska-j napisała: > Co to za choroba "podejrzenie"? Gazety rozpisują się Jarosław Kaczyński już dru > gi tydzień leży w szpitalu z podejrzeniem... Przejdź się do niego zrób mu dobrze… Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:57 negativum napisał: > Przejdź się do niego zrób mu dobrze… > Czemu chcesz się wyręczać innymi, skoro leży to w Twoim interesie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 23:51 privus napisał: > negativum napisał: > > > Przejdź się do niego zrób mu dobrze… > > > Czemu chcesz się wyręczać innymi, skoro leży to w Twoim interesie? :) Nie mam pochwy… Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 04.02.26, 06:40 negativum napisał: > > Nie mam pochwy… > W tym przypadku to chyba zaleta > Odpowiedz Link Zgłoś
privus Kaczyński wyzdrowiał 07.02.26, 16:21 Wyszedł ze szpitala tylnym wyjściem. "zgodnie z zaleceniami lekarskimi pozostanie jeszcze przez najbliższe dni w domu" kuzyna. www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kaczy%C5%84ski-uda%C5%82-si%C4%99-tam-prosto-ze-szpitala-mamy-zdj%C4%99cia/ar-AA1VPcpk?ocid=winp1taskbar&cvid=5ba01d21a3ae4b5eceee3904f1ada9d3&ei=142 Odpowiedz Link Zgłoś