Dodaj do ulubionych

Choroba Jarosława Kaczyńskiego

29.01.26, 09:39
Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlaczego zajmuje miejsce w szpitalu?
Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 09:45
      Następna hejterka na tym forum, co z nudów obgryza sobie paznokcie.
      • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 10:31
        Nie martw się o moje paznokcie. Po prostu nauczona bezpodstawnym pobytem we szitalu męża p Witek pytam
        • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 10:59
          kaminska-j napisała:

> Nie martw się o moje paznokcie. Po prostu nauczona bezpodstawnym pobytem we szi
          > talu męża p Witek pytam

Pewnie się jeszcze leczy przy użyciu sprzętu z serduszkami :)

x.com/TuskVisionNet/status/2016580866261017032
          • marecky81 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:01
            Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7?
            • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:08
              marecky81 napisał(a):

> Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7?

Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to…
              • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:48

>
                > Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to…
                Ja martwię się. Dużo zdrowia prezesie. Ale jak się choruję ale nic nie zagraża siedzi się w domu
                • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:03
                  kaminska-j napisała:

>
                  > >
                  > > Też jesteś zatroskany o stan zdrowia Kaczora? Nie podejrzewałem cię o to…
                  > Ja martwię się. Dużo zdrowia prezesie. Ale jak się choruję ale nic nie zagraża
                  > siedzi się w domu

W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na kość.
                  • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:16
                    negativum napisał:

> W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na
                    > kość.
                    >
                    >

Gdyby Herr Karol dotrzymał swoich obietnic i obniżył ceny energii to by nie zamarzli.
                    • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:31
                      to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> negativum napisał:
                      >
                      > > W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarz
                      > li na
                      > > kość.
                      > >
                      > >
                      >
                      > Gdyby Herr Karol dotrzymał swoich obietnic i obniżył ceny energii to by nie zam
                      > arzli.

Może korzystali z III autonomicznej linii metra. I prąd im się do ciepłej pompy skończył.
                  • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:30
                    negativum napisał:
                    >
                    > W domu to się umiera, jak tych dwoje staruszków z Warszawy, którzy zamarzli na
                    > kość.
                    >
                    Prezes nie ma w domu ogrzewania? Czy może nie ma opieki? W takim przypadku siostrzenica powinna się zająć albo znaleźć kogoś do opieki.
                    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:36
                      > Prezes nie ma w domu ogrzewania? Czy może nie ma opieki? W takim przypadku siostrzenica powinna się zająć albo znaleźć kogoś do opieki.<<<<

https://pbs.twimg.com/media/G_xBHguXMAAFUlY?format=jpg&name=medium
                      • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:58
                        Dziwne to wszystko z remontem . Pisałi że na sąsiedniej działce, która jest własnością Srebrnej jest Instytut Lecha Kaczyńskiego
                        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:10
                          kaminska-j napisała:

> Dziwne to wszystko z remontem . Pisałi że na sąsiedniej działce, która jest wła
                          > snością Srebrnej jest Instytut Lecha Kaczyńskiego

To tam w piwnicy przechowywany był ukradziony sarkofag. Co się z nim stało?
                          • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:15
                            ????? Jaki sarkofag😂😂😂. Chyba mylisz Żoliborz z Wawelem
                            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:17
                              Ten Uszkodzony, który został wymieniony.
                              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:18
                                oko.press/tajemnica-sarkofagu-kaczynskich-prokuratura-chce-ujawnic-ceny
                      • stasi1 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:54
                        A to chyba ten kuzyn podpadziocha? Ale i tak miał dobrze za Jarkiem, nawet na 3 etatach pracował i nie musiał do pracy chodzić
            • k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 13:33
              marecky81 napisał(a):

> Czy twoje życie sprowadza się do czytania i linkowania X na forum 24/7?

Tak mają ubodzy na duchu.
          • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:43
            A on dziecko?
            • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:02
              kaminska-j napisała:

> A on dziecko?

Dzieci w Polsce się nie rodzą. Patrz oddział położniczy w Turku.
              • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 21:56
                Chodziło mi bardziej o to że serduszka raczej można znaleźć w dziecięcych szpitalach
                • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:32
                  kaminska-j napisała:

> Chodziło mi bardziej o to że serduszka raczej można znaleźć w dziecięcych szpit
                  > alach

Szpital jest jeden i słusznie, bo w razie jakiś powikłań każdy, obojętnie czy dziecko, czy starzec otrzyma pomoc od fachowców.
                  Klinika Transplantacji Szpiku,
                  Onkologii i Hematologii Dziecięcej „Przylądek Nadziei”
                  ul. Borowska 213, 50-556 Wrocław

Przy tej samej ul. o tym samym numerze jest
                  usk.wroc.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=129&Itemid=53
                  Nie ma, że dzieci mają być wożone setkami km.

We Wrocławiu tworzą się tzw. gniazda.
                  Gniazdo Marciniaka z onkologią dla dorosłych.

• negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:41
                    negativum napisał:

> We Wrocławiu tworzą się tzw. gniazda.
                    > Gniazdo Marciniaka z onkologią dla dorosłych.

I nie tylko w 2018 żona założyła na Wigilię zbyt ciasne spodnie dla Syna, i doszło do skrętu jąder. Byliśmy 70 km od Wrocławia wtedy. Syna do samochodu i jazda na Marciniaka. Mosznę rozcięto, ułożono poprawnie jądra. I po problemie. Pół godziny później nadawałyby się tylko do amputacji. W 15 minut Syn był już na sali operacyjnej. Nawet nie wiem jaka pani go operowała. Wleciałem, czerwona opaska to i to piętro i koniec.
                    • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 22:49

My nie gadamy. My robimy.
                    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 00:11
                      > w 2018 żona założyła na Wigilię zbyt ciasne spodnie dla Syna, i doszło do skrętu jąder.

Biedaczka. Odkręcili jej te jądra? 😅
                      • privus Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 02.02.26, 11:17
                        Co za perfidia :)
    • czciborwielki No właśnie! 29.01.26, 11:41
      kaminska-j napisała:

> Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz
      > ego zajmuje miejsce w szpitalu?

No właśnie! Dlaczego???
      • privus Re: No właśnie! 01.02.26, 03:42
        Jest przecież zima a dom sąsiedzi mu remontują.
    • czciborwielki Może zmienia płeć? 29.01.26, 11:47
      kaminska-j napisała:

> Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlacz

Może zmienia płeć? W szpitalu leży się w zasadzie wyłącznie w przypadkach zagrożenia zdrowia lub życia. Jeśli nie ma zagrożenia czy podejrzenia zagrożenia zdrowia to trudno mi sobie wyobrazić, dlaczego ma się leżeć w szpitalu. Oczywiście kłamią, jak to PiS. Nauczyli się od Urbana.
    • no-popis Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 11:50
      kaminska-j napisała:

Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym.
      • boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:07
        no-popis napisała:

> kaminska-j napisała:
        >
        > > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To
        > dlacz
        > > ego zajmuje miejsce w szpitalu?
        >
        > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym.
        >
        > No ma. Napisałem wyżej.
      • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:04
        no-popis napisała:
        >
        > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym.
        >
        Ja jestem zdrowa, nie mam zapalenia płuc. Wiem jednak że własnego doświadczenia, co robią szpitale. Gdy członek mojej rodziny był w ostatnim stadium raka usłyszałam ; proszę zabrać chorego do domu
        • no-popis Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 05:59
          kaminska-j napisała:

> no-popis napisała:
          > >
          > > Lecz się. Naprawdę masz duży problem ale nie wiesz chyba o tym.
          > >
          > Ja jestem zdrowa, nie mam zapalenia płuc.
          O zupełnie inną chorobę chodzi.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:18
      Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego zapalenie płuc.
      • czciborwielki Jeśli to zapalenie płuc... 29.01.26, 12:51

> Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego
        > zapalenie płuc.

Jeśli to zapalenie płuc to jest to jak najbardziej stan zagrażający zdrowiu i życiu. A więc kłamią.
      • boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 03:53

> Mówili, że Kaczyński chorobom się nie kłania, a tu dobra Bozia zesłała na niego
        > zapalenie płuc.
        Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i kawał mendy.
        • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:23
          boggi_dan napisał:
          > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i kawał m
          > endy.
          Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespełna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to czujesz?
          • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:48
            kaminska-j napisała:

> boggi_dan napisał:
            > > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i k
            > awał m
            > > endy.
            > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespe
            > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to c
            > zujesz?

"kaminska-j 29.01.26, 09:39
            Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To dlaczego zajmuje miejsce w szpitalu?"

To pewnie z miłości do ludzi…
            • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 06:57
              negativum napisał:

> kaminska-j napisała:
              >
              > > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub
              > niespe
              > > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się prze
              > z to c
              > > zujesz?
              >
              > "kaminska-j 29.01.26, 09:39
              > ego zajmuje miejsce w szpitalu?"
              >
              > To pewnie z miłości do ludzi…
              >
              Pytam o informację podaną oficjalnie w wiadomościach. Nie ma tu żadnego deprecjonowania rozmówcy ,ani bohatera wątku.
              Pozwól, że jeszcze spytam. Dlaczego czujesz się dotknięty moimi uwagami o Boggi? Rodzina? A może raz jesteś Boggi raz Negativum? 😂
          • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 01:55
            kaminska-j napisała:

> boggi_dan napisał:
            > > Człowieku żal tyłek twoje wpisy ściska. Co za podły człowiek z ciebie i k
            > awał m
            > > endy.
            > Dlaczego ciągle kogoś wyzywasz, albo sugerujesz że jest chory, głupi lub niespe
            > łna rozumu? Co za wredna metoda deprecjonowania rozmówcy. Lepiej się przez to c
            > zujesz?

Jeśli jesteś tą Joanną, o której myślę, to rozważ jak odszedł Twój tata. 3 miesiące i jurnego chłopa nie było.
            Szymon ma dalej ADHD :) miałaś pretensje, że biegał po działce. Czy to grzech? Pozdrowienia do Oliwi.
            • kaminska-j Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 06:47
              ?????? Joanna? Ojciec? Szymon?, Oliwia? O co chodzi?
              • bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:34
                On nadużywa.
                Codziennie.
    • ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:19
      Ktoś kłamie.
      Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to stan zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi się równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia płuc.

W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uniknąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś niewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz.
      • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:32
        ta napisała:

> Ktoś kłamie.
        > Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to st
        > an zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi si
        > ę równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia p
        > łuc.
        >
        > W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uni
        > knąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś ni
        > ewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz.

Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.
        • ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:36
          negativum napisał:

> Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.

To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapalenie płuc”?
          To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika.

Kłamstwo nawykowe?
          • ta Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:43
            Przyczyny przebywania w szpitalu mogą być trzy: choroba (do leczenia), symulacja choroby(do wyjaśnienia),
            badania profilaktyczne (dla VIP-ów stacjonarne z pełną obsługą dla ich wygody).
            Dla oszustów jest opcja czwarta - taktyczna symulacja dla uniknięcia niedogodnych okoliczności.
          • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:46
            ta napisała:

> negativum napisał:
            >
            > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.
            >
            > To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapalenie płuc
            > ”?
            > To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika.
            >
            > Kłamstwo nawykowe?

Jedno nie wyklucza drugiego. Do szpitala (prócz SOR+) trafia się na skierowanie. Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:26
              > Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami.

Co ty? W jego wypadku w grę wchodzą jedynie dary od o. Rydzyka.
            • boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:54
              negativum napisał:

> ta napisała:
              >
              > > negativum napisał:
              > >
              > > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.
              > >
              > > To po kiego byłoby podawać do wiadomości, że „przeziębiony”, że „zapaleni
              > e płuc
              > > ”?
              > > To badać się profilaktycznie jest wstydliwe? Dziwna logika.
              > >
              > > Kłamstwo nawykowe?
              >
              > Jedno nie wyklucza drugiego. Do szpitala (prócz SOR+) trafia się na skierowanie
              > . Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami.
              >
              > To jest takie pieprzenie kota za pomocą młotka.Niewiadomo co kogo spotka. Nikt tu nie jest młody. Jarosław Kaczyński przebywał w Wojskowym Instytucie Medycznym przy ul. Szaserów w Warszawie. Regularnie się też bada w innych szpitalach. Wyciąganie durnych wniosków na tym forum. Ma pieniądze to może być w każdej klinice. Na pewno łóżka Owsiakowego nie zajmuje. Na każdego kiedyś przyjdzie kres.
              • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:51
                boggi_dan napisał:

> > . Jak już tam trafił, to testują na nim dary z serduszkami.
                > >
                > To jest takie pieprzenie kota za pomocą młotka.Niewiadomo co kogo spotka.
                > Nikt tu nie jest młody. Jarosław Kaczyński przebywał w Wojskowym Instytucie Me
                > dycznym przy ul. Szaserów w Warszawie. Regularnie się też bada w innych szpita
                > lach. Wyciąganie durnych wniosków na tym forum. Ma pieniądze to może być w każ
                > dej klinice. Na pewno łóżka Owsiakowego nie zajmuje. Na każdego kiedyś przyjdzi
                > e kres.

Ogólnie jest to podłe. To tak jak zaglądanie komuś do łóżka.
                Ogólnie, choć jestem młodym tu w tym środowisku, to mam już spisany przez rejenta testament.
                Naigrywanie się z czyjegoś pobytu w szpitalu uważam za podłe. Dlatego piszę w tym wątku.
        • czciborwielki Badania profilaktyczne nie wymagają hospitalizacji 29.01.26, 13:13
          negativum napisał:

...
          > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.
          >
          >

Badania profilaktyczne nie wymagają położenia w szpitalu.
          • negativum Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 14:59
            czciborwielki napisał(a):

> negativum napisał:
            >
            > ...
            > > Przyczyn może być wiele, np. badania profilaktyczne.
            > >
            > >
            >
            > Badania profilaktyczne nie wymagają położenia w szpitalu.

Czasami wymagają. Znajoma leżała w Gliwicach przez tydzień. Sama tam pojechała i sama wróciła.
            Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa. Tak już fachowcy wiedzą natychmiast na czym stoją. Jeśli stwierdzą u ciebie np. podwyższony poziom kwaśnej fosfatazy, do trzeba sprawdzić czy nie masz przerzutów. Nie wystarczy lekarka wsadzająca ci palec w rzyć.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 16:48
              > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa.

Czyli co? To jednak nie jest grypka?
              • negativum Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 17:54

> > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lu
                > b dwa.
                >
                > Czyli co? To jednak nie jest grypka?

Nie była. Też i nic śmiertelnego.
            • czciborwielki Re: Badania profilaktyczne nie wymagają hospitali 29.01.26, 23:57
              negativum napisał:

> ...
              > Czasami wymagają. Znajoma leżała w Gliwicach przez tydzień. Sama tam pojechała
              > i sama wróciła.
              > Załapała się na raka. Nim by jej zrobili wszystkie badania minąłby rok lub dwa.
              > Tak już fachowcy wiedzą natychmiast na czym stoją. Jeśli stwierdzą u ciebie np
              > . podwyższony poziom kwaśnej fosfatazy, do trzeba sprawdzić czy nie masz przerz
              > utów. Nie wystarczy lekarka wsadzająca ci palec w rzyć.

No ale wtedy to jest stan zagrażający zdrowiu lub życiu. A Kaczyński podobno takiego stanu nie miał.
      • czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 12:53
        ta napisała:

> Ktoś kłamie.
        > Jeśli JK ma zapalenie płuc, jak podano wcześniej, to jak najbardziej jest to st
        > an zagrażający zdrowiu i życiu człowieka pod osiemdziesiątkę. Jeśli twierdzi si
        > ę równocześnie, że jego stan nie zagraża zdrowiu i życiu, to nie ma zapalenia p
        > łuc.
        >
        > W przypadku pana JK jak najbardziej może to być pobyt także taktyczny, chce uni
        > knąć jakiejś decyzji, schować się przed odpowiedzialnością, nie brać w czymś ni
        > ewygodnym udziału. Tak się kotłuje w PISie, że to prawdopodobny scenariusz.

Oczywiście. Zapalenie płuc jest zawsze chorobą zagrażającą zdrowiu i życiu. Więc kłamią. A jeśli, mówią prawdę, tzn. stan Kaczyńskiego nie zagraża zdrowiu i życiu to jak najbardziej nie powinien on leżeć w szpitalu.
    • k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:02
      Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.
      • czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:11
        k.e.g.2 napisał:

> Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.

Usunięcie stulejki to zabieg ambulatoryjny, nie wymaga położenia w szpitalu.
      • boggi_dan Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:45
        k.e.g.2 napisał:

> Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.
        Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel.

• k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:52
          boggi_dan napisał:

> k.e.g.2 napisał:
          >
          > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.
          > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel.

Kwestia poczucia humoru,bigocie.
          • negativum Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:53
            k.e.g.2 napisał:

> boggi_dan napisał:
            >
            > > k.e.g.2 napisał:
            > >
            > > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.
            > > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel.
            >
            > Kwestia poczucia humoru,bigocie.

To jest twój humor, obcy reszcie. Ale pewnie się zaplułeś.
            • k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:58
              negativum napisał:

> k.e.g.2 napisał:
              >
              > > boggi_dan napisał:
              > >
              > > > k.e.g.2 napisał:
              > > >
              > > > > Leczy stulejkę,bo zamierza w końcu się ożenić.
              > > > Ty bierz coś na prostatę bo ci wali od niej w dekiel.
              > >
              > > Kwestia poczucia humoru,bigocie.
              >
              > To jest twój humor, obcy reszcie. Ale pewnie się zaplułeś.

Reszta też jest mi obca.
            • k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 21:19
              negativum napisał:

>Ale pewnie się zaplułeś.

Właśnie to zrobiłeś.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:37
        k.e.g.2 napisał:

> zamierza w końcu się ożenić.

https://pbs.twimg.com/media/G_zZcwobUAAkzZu?format=jpg&name=medium
        • k.e.g.2 Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:39
          Perspektywiczna sytuacja na zdjęciu.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 13:35
      https://pbs.twimg.com/media/G_w2HdiXUA4l3el?format=jpg&name=900x900
      • hordol Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 14:31
        nie ciesz się z góry,bo skąd wiesz hund komu co pisane ?
      • boggy_dance Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 29.01.26, 18:43
        Ciebie prosiemy ......
      • no-popis gdyby taki mem zamieszczono tu o Owsiaku 31.01.26, 06:18

> https://pbs.twimg.com/media/G_w2HdiXUA4l3el?format=jpg&name=900x900
        Gdyby taki mem zamieszczono tu o Owsiaku to jutro tuszcza milicja, bez nakazu, wygarnęłaby forumowicza z domu do aresztu a wyrok byłby bez zawiasów.
    • hordol jakiś czas temu 29.01.26, 14:29
      www.pap.pl/aktualnosci/premier-donald-tusk-przeszedl-planowy-zabieg-medyczny
      z powyższej informacji nic w sumie nie wynikało.
      dywagacji miłosników premiera na fk jakoś też nie widziałem.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 12:11
      https://scontent-man2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/624765145_26024544317140872_5613402393104273098_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=6H6Yxju0HJQQ7kNvwFNMOZR&_nc_oc=Adl54M2qaLQA3ZvAjyJcCK3SWO84DIpOipUNIX6i8-ynKORv4p0GzNaJeQz_62ERuF7q-Q57iH642o2b13B1D2xo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-man2-1.xx&_nc_gid=zI9jMtQhf_IS3XeJ1JsrJg&oh=00_Afp5_yhQSFMWP4HWDLZ4guIAlutgEoCuCTyA4Ah6NTY2Ew&oe=69826D99
      • boggy_dance Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 12:22
        Ciebie prosiemy...
        • czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 13:22
          boggy_dance napisał:

> Ciebie prosiemy...
          >
          >
          >

Może już wyzdrowiał.
          • privus Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 03.02.26, 17:53
            Wątpliwe. Przypuszczam, że z powodu trwającego remontu willi raczej ma kłopoty z jej ogrzewaniem.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 30.01.26, 17:03
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623364195_879982051558683_2789663139311525636_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=nnQCtsAQXcEQ7kNvwGAOroD&_nc_oc=Adng7OVfo54ys0lZJ59t5hDG5UdLX5USQm4N9tV18IN774vva7JzPXpFbfgP9NJ43LpvuZLuNQW-7IoMGMekb172&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&_nc_gid=lYbeS56ZUt_GzILyPzwaIQ&oh=00_Afrtgmh8UCgzyMXMD2DzqsH8ne_1M5pDndj8oNZ322G0yQ&oe=6982BA0C
    • niegracz Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:23
      a dlaczego taki ograniczony zakresowo wątek
      - sa tez inni chorzy politycy- paru ciężej niż Kaczyński
      -
      może codzienne doniesienia-
      -jak sie komu pogarsza...
    • bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 09:41
      Życzę prezesupanu zdrowia, jeszcze ze 2 lat. Zdrowy prezespan jest gwarancją przegranej Pisu w wyborach.
      • czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 11:29
        bobislaw.borboje napisała:

> Życzę prezesupanu zdrowia, jeszcze ze 2 lat. Zdrowy prezespan jest gwarancją pr
        > zegranej Pisu w wyborach.

Jesteś pewien? A nie na odwrót?
        • bobislaw.borboje Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 15:31
          Ciekawa kwestia.
          Ale "w razie czego" nie będzie tam walki buldogów pod dywanem, bo przyczajony Czarnek złapie to wszystko za mordę żelazną ręką i wyciśnie podskakujących margaryniarzy czy innych zuchów i w te pędy zrobi koalicję z Grigorijem Brownem, nie oglądając się na to, co powie Tom Rose i cała BRŻ.

A o prezesa mogę być spokojny, że jak w momencie kampanii ruszy w to swoje "objazdowe sado-maso", to rozpuści jadaczkę tak jak 2023, że nie nazbiera nawet 20% i przegra z konpederastami, których nienawidzi, z wzajemnością.
          • czciborwielki Re: Choroba Jarosława Kaczyńskiego 31.01.26, 21:26
            bobislaw.borboje napisała:

> Ciekawa kwestia.
            > Ale "w razie czego" nie będzie tam walki buldogów pod dywanem, bo przyczajony C
            > zarnek złapie to wszystko za mordę żelazną ręką i wyciśnie podskakujących marga
            > ryniarzy czy innych zuchów i w te pędy zrobi koalicję z Grigorijem Brownem, nie
            > oglądając się na to, co powie Tom Rose i cała BRŻ.
            >
            > A o prezesa mogę być spokojny, że jak w momencie kampanii ruszy w to swoje "obj
            > azdowe sado-maso", to rozpuści jadaczkę tak jak 2023, że nie nazbiera nawet 20%
            > i przegra z konpederastami, których nienawidzi, z wzajemnością.

Miejmy nadzieję.
    • privus Takich ludzi nam nie trzeba 01.02.26, 15:07
      Dosyć ciekawa konstatacja Cymańskiego na temat sytuacji w PiS.

www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kaczy%C5%84ski-w-szpitalu-weteran-ostrzega-koleg%C3%B3w-z-pis-takich-ludzi-nam-nie-trzeba/ar-AA1VqAoa?ocid=winp1taskbar&cvid=697f5c3c25294c4095b1c4641180e6e0&ei=53
      • bobislaw.borboje Cymański miewa fazy 02.02.26, 10:37
        kiedy wygląda jakby zmądrzał, ale to dosyć rzadkie.
        • privus Re: Cymański miewa fazy 02.02.26, 11:37
          Cuda ponoć się zdarzają, ale chyba tylko w przepastnych zasobach fatamorgany.
    • privus Donosy z PiS o Kaczyńskim 02.02.26, 16:08
      kaminska-j napisała:

No właśnie.

Kaczyński — Pracuje, odbiera telefony, ... Jego stan się nie pogarsza.

www.fakt.pl/polityka/jaroslaw-kaczynski-dalej-w-szpitalu-bylo-podejrzenie-zapalenia-pluc/lfpbb3n

• czciborwielki Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 17:45
        privus napisał:

> kaminska-j napisała:
        >
        > > Lekarz stwierdził " nic nie zagraża zdrowiu ani życiu p. Kaczyńskiego. To
        > dlacz
        > > ego zajmuje miejsce w szpitalu?
        >
        > No właśnie.
        >
        > Kaczyński — Pracuje, odbiera telefony, ... Jego stan się nie pogarsza.
        >
        >
        > www.fakt.pl/polityka/jaroslaw-kaczynski-dalej-w-szpitalu-bylo-podejrzenie-zapalenia-pluc/lfpbb3n
        >

Czyli nie tylko nie chory, ale nawet zdolny do pracy, i w szpitalu? To jakiś przekręt.
        • kaminska-j Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:18
          czciborwielki napisał(a):
          > Czyli nie tylko nie chory, ale nawet zdolny do pracy, i w szpitalu? To jakiś pr
          > zekręt.

Co to za choroba "podejrzenie"? Gazety rozpisują się Jarosław Kaczyński już drugi tydzień leży w szpitalu z podejrzeniem...
          • negativum Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:47
            kaminska-j napisała:

> Co to za choroba "podejrzenie"? Gazety rozpisują się Jarosław Kaczyński już dru
            > gi tydzień leży w szpitalu z podejrzeniem...

Przejdź się do niego zrób mu dobrze…
            • privus Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 22:57
              negativum napisał:

> Przejdź się do niego zrób mu dobrze…
              >
              Czemu chcesz się wyręczać innymi, skoro leży to w Twoim interesie? :)
              • negativum Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 03.02.26, 23:51
                privus napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Przejdź się do niego zrób mu dobrze…
                > >
                > Czemu chcesz się wyręczać innymi, skoro leży to w Twoim interesie? :)

Nie mam pochwy…
                • kaminska-j Re: Donosy z PiS o Kaczyńskim 04.02.26, 06:40
                  negativum napisał:
                  >
                  > Nie mam pochwy…
                  >
                  W tym przypadku to chyba zaleta
                  >
    • privus Kaczyński wyzdrowiał 07.02.26, 16:21
      Wyszedł ze szpitala tylnym wyjściem. "zgodnie z zaleceniami lekarskimi pozostanie jeszcze przez najbliższe dni w domu" kuzyna.

www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kaczy%C5%84ski-uda%C5%82-si%C4%99-tam-prosto-ze-szpitala-mamy-zdj%C4%99cia/ar-AA1VPcpk?ocid=winp1taskbar&cvid=5ba01d21a3ae4b5eceee3904f1ada9d3&ei=142

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka