to.ja.pies.na.czarnych 28.03.26, 18:12 Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawrocki siedział podczas Hymnu Narodowego. Panie Bogucki proszę szybko to zdementować! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 28.03.26, 18:25 On mogl siedziec, bo to ON, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 28.03.26, 18:31 dunajec1 napisał: > On mogl siedziec, bo to ON, nie? > Może się zasnusował? Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 28.03.26, 18:26 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawrocki siedział podczas Hymnu Narodowe > go. Panie Bogucki proszę szybko to zdementować! > > Nawrocki siedział w czasie grania hymnu państwowego? Toż to splunięcie w twarz narodowi polskiemu! 😡 Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 28.03.26, 21:33 Dlaczego miałby stać podczas grania hymnu Albanii? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 28.03.26, 23:46 Z szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 29.03.26, 17:44 Prezydent nie potrafi poprawnie napisać nazwy kraju — „Polend” zamiast „Poland”. Kompromitujące. Niech oddaje pieniądze za naukę angielskiego bo wyglada na to, ze zamiast na lekcje chodził na wagary. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 29.03.26, 20:15 Doktor sroktor. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bo nie masz pojecia - co to T R A D Y C J A :) 29.03.26, 17:50 Prezydent - podobnie jak onegdaj KROL uosabia PANSTWO i gdy wszyscy wstaja - spiewajac HYMN... Prezydent siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: bo nie masz pojecia - co to T R A D Y C J A 29.03.26, 19:39 j-k napisał: > Prezydent - podobnie jak onegdaj KROL uosabia PANSTWO A to jest nieprawda. Prezydent to nie jest król. > i gdy wszyscy wstaja - spiewajac HYMN... > > Prezydent siedzi... Niestety 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie jest - ale chce byc... 29.03.26, 20:31 asia-loi napisała: > A to jest nieprawda. Prezydent to nie jest król. nie jest - ale chce byc. musisz z tym zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: nie jest - ale chce byc... 29.03.26, 20:51 j-k napisał: > > nie jest - ale chce byc. > > musisz z tym zyc. Chcieć to sobie może, a królem nigdy nie będzie 🙂↔️ Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie jest - ale Rzad stawia pod sciana... 29.03.26, 21:54 asia-loi napisała: > Chcieć to sobie może, a królem nigdy nie będzie 🙂↔️ nie jest - ale caly Rzad stawia pod sciana... - przykro mi - jesli Ci przykro z tego powodu... rozumiem tfoj bol... Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: nie jest - ale Rzad stawia pod sciana... 29.03.26, 22:14 j-k napisał: > > nie jest - ale caly Rzad stawia pod sciana... Szkodzi wszystkim Polakom, tobie też. Ale widzę, że masz radochę z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: bo nie masz pojecia - co to T R A D Y C J A 29.03.26, 19:42 > Prezydent siedzi... Jeszcze nie, ale jak wszyscy na foro wiemy twoje wróżby wcześniej, czy później zawsze się spełniają 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: bo nie masz pojecia - co to T R A D Y C J A 29.03.26, 20:17 krul lul z snusami w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
moingeal Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 29.03.26, 21:02 Polacy ! czas się obudzić Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 30.03.26, 15:41 Jeszcze jedna perełka. 😎 Lemoniadowy Joe @lemoniadowy1969 · Mar 29 Jak się ma tak poobijany łeb, jak Nawroc-ki, to można nie wiedzieć, że polskim bohaterem w USA, jest Pułaski, a nie Puławski. Ale, zaraz - wróć! Ktoś, kto tego nie wie, powinien wracać na gdańskie blokowisko, a nie reprezentować dumny polski Naród za granicą. x.com/lemoniadowy1969/status/2038234966748803472?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nie wierzę że prawdziwy patriota Karol Nawroc 30.03.26, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś