to.ja.pies.na.czarnych 02.04.26, 19:24 Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 Nawrocki i "uzurpowanie kompetencji". "Konstytucja nie przewiduje monarchii w Polsce" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:32 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 > Ostatnie podrygi konającej ostrygi. Już za kilka miesięcy Kurski (Jacek) będzie szefem rady nadzorczej TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:41 a jego syn będzie prowadzi w TVN programy dla dzieci 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:43 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > a jego syn będzie prowadzi w TVN programy dla dzieci 😅 Tak, zaraz po programie aktywistki Po pt "bezpieczny sex ze zwierzętami". Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:10 Kurski nie ma syna, tylko bękarta, tak orzekł sąd kuriewny. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:34 Nie bluźnij, trzeba cierpieć za życia i umrzeć osaczonym przez zdemoralizowany, pedalski świat jak to miało miejsce w przypadku Jezusa und Adolfa.. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:35 qwardian napisał: > Nie bluźnij, trzeba cierpieć za życia i umrzeć osaczonym przez zdemoralizowany, > pedalski świat jak to miało miejsce w przypadku Jezusa und Adolfa.. > Dlaczego trzeba cierpieć za życia? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:55 kawa_poranna11 napisała: > Dlaczego trzeba cierpieć za życia? Moje vocabulary und dobór słów jest ograniczony, nie posługuję się już żadnym językiem, ale najlepiej wyjaśnia to następujący cytat: Cierpienie jest przedstawiane jako konsekwencja upadku człowieka (grzechu pierworodnego) i funkcjonowania w niedoskonałym świecie. Jednak chrześcijaństwo nadaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem, co staje się źródłem łask. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:09 > chrześcijaństwo nadaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem Przestań ćpać! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:22 A jednak Pies, filozofią i kwintesencją życia jest znajdowanie szczęścia w nieszczęściu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 22:04 qwardian napisał: > kawa_poranna11 napisała: > > > Dlaczego trzeba cierpieć za życia? > > Moje vocabulary und dobór słów jest ograniczony, nie posługuję się już żadnym j > ęzykiem, ale najlepiej wyjaśnia to następujący cytat: > > Cierpienie jest przedstawiane jako konsekwencja upadku człowieka (grzechu pi > erworodnego) i funkcjonowania w niedoskonałym świecie. Jednak chrześcijaństwo n > adaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem, co staje się > źródłem łask. > > Tak powiadałaśw. Teresa z Kalkuty - uzbierane datki lokowała nie wiadomo gfdzie a chory cierpieli w budzie i smrodzie bo to miało ich uszlachetniać. Skąd więc twoje narzekanie na poziom leczenia w Polsce? Cierpisz? Uszlachetnia to? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:13 Jakiego znowu grzechu pierworodnego. Ciągle gdzieś o tym pieprzą. Co to za dziwoląg? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:42 > Nie bluźnij Batyrowi to powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:26 Tak przy okazji : www.youtube.com/watch?v=LHYPmO4kIUA Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje No proszę! 03.04.26, 11:15 A ja byłem pewien, że to sprawka przodków Tommy'ego Rose'a i tego Hesgetha. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:13 "Prezydent wybiera sobie dwóch sędziów spośród sześciorga wybranych przez Sejm. Próbuje w ten sposób dzielić koalicję - powiedziała w "Jeden na jeden" w TVN24 ministra funduszy i polityki regionalnej Katarzyna Pełczyńska-Nałęcz. Zapewniała, że prezydentowi się to nie uda". Ślubował dwoje z sześciu sędziów. "Pomyliły mu się prawa, które ma, a o których marzy" Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 17:19 A to bylo tak 😂 x.com/bojar52jarek/status/2039959399620313531?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś