Dodaj do ulubionych

Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀

• no-popis Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:32
      to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀
      >
      Ostatnie podrygi konającej ostrygi.
      Już za kilka miesięcy Kurski (Jacek) będzie szefem rady nadzorczej TVN.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:41
        a jego syn będzie prowadzi w TVN programy dla dzieci 😅
        • no-popis Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:43
          to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> a jego syn będzie prowadzi w TVN programy dla dzieci 😅
          Tak, zaraz po programie aktywistki Po pt "bezpieczny sex ze zwierzętami".
        • bobislaw.borboje Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:10
          Kurski nie ma syna, tylko bękarta, tak orzekł sąd kuriewny.
    • qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:34
      Nie bluźnij, trzeba cierpieć za życia i umrzeć osaczonym przez zdemoralizowany, pedalski świat jak to miało miejsce w przypadku Jezusa und Adolfa..
      • kawa_poranna11 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:35
        qwardian napisał:

> Nie bluźnij, trzeba cierpieć za życia i umrzeć osaczonym przez zdemoralizowany,
        > pedalski świat jak to miało miejsce w przypadku Jezusa und Adolfa..
        >
        Dlaczego trzeba cierpieć za życia?
        • qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:55
          kawa_poranna11 napisała:

> Dlaczego trzeba cierpieć za życia?

Moje vocabulary und dobór słów jest ograniczony, nie posługuję się już żadnym językiem, ale najlepiej wyjaśnia to następujący cytat:

Cierpienie jest przedstawiane jako konsekwencja upadku człowieka (grzechu pierworodnego) i funkcjonowania w niedoskonałym świecie. Jednak chrześcijaństwo nadaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem, co staje się źródłem łask.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:09
            > chrześcijaństwo nadaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem

Przestań ćpać!
            • qwardian Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:22
              A jednak Pies, filozofią i kwintesencją życia jest znajdowanie szczęścia w nieszczęściu..
          • kawa_poranna11 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 22:04
            qwardian napisał:

> kawa_poranna11 napisała:
            >
            > > Dlaczego trzeba cierpieć za życia?
            >
            > Moje vocabulary und dobór słów jest ograniczony, nie posługuję się już żadnym j
            > ęzykiem, ale najlepiej wyjaśnia to następujący cytat:
            >
            > Cierpienie jest przedstawiane jako konsekwencja upadku człowieka (grzechu pi
            > erworodnego) i funkcjonowania w niedoskonałym świecie. Jednak chrześcijaństwo n
            > adaje cierpieniu sens, pokazując, że można je przeżywać z Jezusem, co staje się
            > źródłem łask.
            >

>
            Tak powiadałaśw. Teresa z Kalkuty - uzbierane datki lokowała
            nie wiadomo gfdzie a chory cierpieli w budzie i smrodzie bo to miało ich uszlachetniać.
            Skąd więc twoje narzekanie na poziom leczenia w Polsce?
            Cierpisz?
            Uszlachetnia to?
          • bobislaw.borboje Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:13
            Jakiego znowu grzechu pierworodnego. Ciągle gdzieś o tym pieprzą. Co to za dziwoląg?
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 19:42
        > Nie bluźnij

Batyrowi to powiedz!
    • wielki-bu-4321 Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 02.04.26, 20:26
      Tak przy okazji :
      www.youtube.com/watch?v=LHYPmO4kIUA
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 10:25
      https://pbs.twimg.com/media/HE9YscTaUAAH0UQ?format=jpg&name=medium
      • bobislaw.borboje No proszę! 03.04.26, 11:15
        A ja byłem pewien, że to sprawka przodków Tommy'ego Rose'a i tego Hesgetha.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 11:13
      "Prezydent wybiera sobie dwóch sędziów spośród sześciorga wybranych przez Sejm. Próbuje w ten sposób dzielić koalicję - powiedziała w "Jeden na jeden" w TVN24 ministra funduszy i polityki regionalnej Katarzyna Pełczyńska-Nałęcz. Zapewniała, że prezydentowi się to nie uda".
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Batyr zdetronizował Jezusa króla Polski 😀 03.04.26, 17:19
      A to bylo tak 😂 x.com/bojar52jarek/status/2039959399620313531?s=20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka