Dodaj do ulubionych

O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza?

16.04.26, 16:56
Rozumiem że jak się toczy postępowanie to ten pan nie powinien używać uprawnień dostępu do informacji niejawnych. Co od niego chce ten wywiad wojskowy? Czyli nie powinien być szefem BBN i może zostać dopiero za jakiś czas?
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 17:27
      poznaniak.jeden napisał(a):

> /... / Czyli nie powinien być szefem BBN i może zostać dopiero za jakiś czas?

Nawrocki może dowolnego debila mianować szefem BBN. Uprawnienia nie są tu przeszkodą.
      • poznaniak.jeden Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 18:38
        To bardzo źle że prezydent tak może
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 19:02
        Bogucki wyda jednorazowe uprawnienia :)
      • no-popis Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 19:02
        taziuta napisał:

> poznaniak.jeden napisał(a):
        >
        > > /... / Czyli nie powinien być szefem BBN i może zostać dopiero za jakiś
        > czas?
        >
        > Nawrocki może dowolnego debila mianować szefem BBN. Uprawnienia nie są tu przes
        > zkodą.
        Sądzisz, że może mianować Jońskiego, Henig Kloskę lub no Naleśnika?
      • rysiek15 Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 19:24

Nawrocki może dowolnego debila mianować szefem BBN. Uprawnienia nie są tu przeszkodą.

Lecisz po bandzie......
    • no-popis Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 16.04.26, 19:04
      poznaniak.jeden napisał(a):

> Rozumiem że jak się toczy postępowanie to ten pan nie powinien używać uprawnień
      > dostępu do informacji niejawnych. Co od niego chce ten wywiad wojskowy? Czyli
      > nie powinien być szefem BBN i może zostać dopiero za jakiś czas?
      Sądy uznały, że dotychczasowe decyzje służb o odebraniu Cenckiewiczowi dostępu do informacji niejawnych nie miały podstaw prawnych. Były błędne.
      • no-popis Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 19.04.26, 06:52
        to.ja.pies.na.czarnych napisała:

Pełna zgodność psa.na.czarnych z Jackiem Dobrzyńskim Ministrem Koordynatorem Służb Specjalnych Tuska, który należał do ORMO. Znowu pełna zgodność z sojusznikami Twojego zleceniodawcy Putina.
        Zmień nick na pies.putina! ....lub pies.tuska.
        • no-popis Jacek Dobrzyński 19.04.26, 07:23
          "Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO, teraz jesteś za Platformą".
          Dobrzyński, jako ochotnik ORMO nie akceptuje orzeczeń i wyroków innych sądów niż sądy PRL lub pod zarządem IUSTiTIA.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Jacek Dobrzyński 19.04.26, 08:26
            Kapowałeś dla SB na Tuska w zamian za co dostawałeś przywileje dla swojej firmy, PRL-owski prywaciarzu. Nie chcę się rozwodzić na temat prywaciarzy w czasach PRL, którzy wszyscy byli kapustami SB bo to jest temat rzeka.
    • 1nanie27 Re: O co chodzi z uprawnieniami Cenckiewicza? 19.04.26, 08:18
      "Cycu 3" wynosi info.

www.facebook.com/sokzburaka/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka