Dodaj do ulubionych

Corka Nawrockiego

05.06.26, 08:06
Nie rozumiem, nie popieram.
Ale co 7 letnie dziecko robilo na mediach spolecznosciowych?
Czy ona czytala nieprzychylne uwagi? Cierpiala?
Jaka jest rola rodzicow w stadle Nawrockich?
Czy Nawrocki popiera zakaz mediod dla mlodych do np 16 roku zycia?
Prokuratura sie osmiesza, nikt palcem nie kiwnie w sprawie wpisow...
Nic sie nie stalo, dziecko przezylo to....
Nawrocki ma mocny argument na poparcie projektu radowego, chocby z uwagi na dobro dzieci.
Czasem swoich.
Obserwuj wątek
    • czciborwielki Re: Corka Nawrockiego 05.06.26, 18:18
      student_zebrak napisał:

> Nie rozumiem, nie popieram.
      > Ale co 7 letnie dziecko robilo na mediach spolecznosciowych?
      > Czy ona czytala nieprzychylne uwagi? Cierpiala?
      > Jaka jest rola rodzicow w stadle Nawrockich?
      > Czy Nawrocki popiera zakaz mediod dla mlodych do np 16 roku zycia?
      > Prokuratura sie osmiesza, nikt palcem nie kiwnie w sprawie wpisow...
      > Nic sie nie stalo, dziecko przezylo to....
      > Nawrocki ma mocny argument na poparcie projektu radowego, chocby z uwagi na dob
      > ro dzieci.
      > Czasem swoich.

Ale o co kurna chodzi??!
      • student_zebrak Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 02:56
        o marnowanie czasu i pieniedzy przez prokurature
        o osmieszanie sie przed swiatem
        o robienie laski snusowi, chociaz jako ojciec ponosi wine
        • boggi_dan Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 03:30
          student_zebrak napisał:

> o marnowanie czasu i pieniedzy przez prokurature
          > o osmieszanie sie przed swiatem
          > o robienie laski snusowi, chociaz jako ojciec ponosi wine
          >
          Nie powinieneś się czepiać córki prezydenta. Dość się wycierpiała z powodu hejtu. Gula mi się otwiera jak takie coś popisuje się na forach. Swoim życiem się zajmuj.
          • stasi1 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 08:00
            Ciekawe czy też byłeś taki wrażliwy jak pisowcy olewali te samobóstwa wsród małolatów. Bo przecież co to samobójstwo gdy wartości pisowskie są zagrożone
            • no-popis Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 09:07
              stasi1 napisał:

> Ciekawe czy też byłeś taki wrażliwy jak pisowcy olewali te samobóstwa wsród mał
              > olatów. Bo przecież co to samobójstwo gdy wartości pisowskie są zagrożone

Obsesja.
              Szkoda mi Ciebie Stasi. Tak po prostu i po ludzku jest mi Ciebie szkoda.
              Pamiętam Twoją wrażliwość na dzieci chore na nowotwory jak pisiaki dotowały z budżety machinę propagandową TVP ale jak wszystkie dzieci wyzdrowiały to taką samą machinę propagandową już można dotować bo gdyby jeszcze jakieś były chore to ...to byś protestował obłudniku.
              • stasi1 Re: Corka Nawrockiego 07.06.26, 17:26
                Nadal jestem, jak założyłem wątek że TVP chce ograniczyć ilość kanałów aby zaoszczędzić to prawie mnie pisowcy zlinczowali, taki to głupi pomysł
            • boggi_dan Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 09:17
              stasi1 napisał:

> Ciekawe czy też byłeś taki wrażliwy jak pisowcy olewali te samobóstwa wsród mał
              > olatów. Bo przecież co to samobójstwo gdy wartości pisowskie są zagrożone
              O czym ty bredzisz człowieku. A żal tyłek ściska na twoje wypociny.
          • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 09:55
            Nie zauważyłem aby tutaj ktoś się czepiał dziecka, jeśli już coś się dzieje to ludzie zwracają uwagę na veto alfonsa które pozwala na hejt. Kiedy kanalie z pis zaszczuły dziecko posłanki PO to broniłeś swołocz Mateckiego. Szczucie cie cieszyło, usprawiedliwiałeś szczujnie.
            • perla.roztocza Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:14
              x2468 napisał:

> Kiedy kanalie z pis zaszczuły dziecko posłanki PO

o ile pamiętam sytuację to syn tej posłanki został zgwałcony przez działacza PO, a sama posłanka mówiła, że nie była całymi dniami w domu gdyż walczyła z PiS-em w terenie, i powierzyła opiekę nad synem temu działaczowi PO bo miała do niego zaufanie właśnie.
              • don.kichote Re: Corka Nawrockiego 07.06.26, 18:22
                perla.roztocza napisał(a):

> o ile pamiętam sytuację to syn tej posłanki został zgwałcony przez działacza PO
                > , a sama posłanka mówiła, że nie była całymi dniami w domu gdyż walczyła z PiS-
                > em w terenie, i powierzyła opiekę nad synem temu działaczowi PO bo miała do nie
                > go zaufanie właśnie.

I dlatego szczucie przez PiS-ich cyngli na to dziecko było "słuszne", a na córkę Prezydenta - niesłuszne?!

Tak uważasz???
            • bobislaw.borboje Re: Corka Nawrockiego 07.06.26, 09:52
              Winni śmierci śp. młodego Filiksa są dwaj: Matacki i niejaki Duklanoski, podający się za "dziennikarza".
        • czciborwielki Nawrocki ma córkę? 06.06.26, 05:04
          student_zebrak napisał:

> o marnowanie czasu i pieniedzy przez prokurature
          > o osmieszanie sie przed swiatem
          > o robienie laski snusowi, chociaz jako ojciec ponosi wine
          >

Ale coś jaśniej? Nawrocki ma w ogóle córkę?
        • tapatik Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 10:07
          Nie możesz dać linka do jakiegoś artykułu?
          Bo ja na przykład dalej nie wiem o co chodzi.
          • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 10:19
            Usłużny prokurator zwrócił się do USA i Chin o pomoc w poszukiwaniu "hejterów" córki Batyra.Batyrowi wcale nie przeszkadza wywlekanie polskich spraw za granice i prośba do chińskich komunistów. Następnym krokiem będzie pytanie do Putina? Pierwszy krok już zrobił ku zadowoleniu jego moskiewskich przyjaciół wnioskując o odebranie Orla Białego Zełeńskiemu.
            • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 10:47
              Więcej o prośbie piskiego prokuratora do komunistów chinskich poniżej:
              wiadomosci.onet.pl/kraj/corka-prezydenta-karola-nawrockiego-ofiara-hejtu-prokuratura-reaguje/rmg5w2x
              Batyr szczęśliwy, Matecki się śmieje.
              wiadomosci.wp.pl/wraca-sprawa-hejtu-na-corke-nawrockiego-sledczy-zwrocili-sie-do-chin-7293494927669696a
              • tapatik Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 15:41
                Dziękuję.
                • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 16:23
                  Tzw prawica po prośbie u komunistów, świat się smieje.
                  • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 19:55
                    kiedyś mówiono:"jak bida to endek po prośbie do Żyda"
                    Dzisiaj Żydów nie ma wiec prawicowy patriota pędzi po wsparcie do komucha Xi.
                    • opa34 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:03
                      Prawicowe media zarzuciły warszawskiemu zoo kupowanie siana z Niemiec
                    • pies.na.czarnych Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 23:30
                      x2468 napisał:

> kiedyś mówiono:"jak bida to endek po prośbie do Żyda"
                      > Dzisiaj Żydów nie ma wiec prawicowy patriota pędzi po wsparcie do komucha Xi.
                      >

No paczpan, a twój prezydent, nota bene Żyd dzwoni po wsparcie do komucha Xî. :)

https://pbs.twimg.com/media/HKI_xrFWUAAxSmu?format=jpg&name=medium
                      • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 23:41
                        Domniemany prezydent mojego kraju Żydem? Wiem ze oszustem, alfonsem etc lecz niczego nie słyszałem o jego pochodzeniu, zresztą mało mnie ono interesuje. Widać Łubianka wie więcej.
                        • pies.na.czarnych Re: Corka Nawrockiego 07.06.26, 10:57
                          > Domniemany prezydent mojego kraju Żydem?

No przecież ten na prawym zdjęciu jest Żydem. Z twoich wypowiedzi można wnioskować, ze on jest twoim prezydentem, właśnie.
                  • tapatik Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:34
                    To, że ktoś chce ukarania prześladowców siedmiolatki to mnie nie dziwi.
                    To, że zwróciliśmy się do administracji FB czy Instagrama o podanie danych prześladowców też mnie nie dziwi.
                    Natomiast nie podoba mi się występowanie do TikToka o takie dane. Z Chińczykami powinniśmy jak najmniej współpracować.
              • czciborwielki 7-letnie dziecko na zaprzysiężeniu? 😱 06.06.26, 19:57
                x2468 napisał:

> Więcej o prośbie piskiego prokuratora do komunistów chinskich poniżej:
                > wiadomosci.onet.pl/kraj/corka-prezydenta-karola-nawrockiego-ofiara-hejtu-prokuratura-reaguje/rmg5w2x
                > Batyr szczęśliwy, Matecki się śmieje.
                > wiadomosci.wp.pl/wraca-sprawa-hejtu-na-corke-nawrockiego-sledczy-zwrocili-sie-do-chin-7293494927669696a

A co robiło 7-letnie dziecko na zaprzysiężeniu? To przecież impreza dla dorosłych. To dziecko nigdy nie powinno się tam pojawić.
                • pies.na.czarnych Re: 7-letnie dziecko na zaprzysiężeniu? 😱 06.06.26, 20:01
                  Synalka również wszędzie ciągnie ze sobą. Złośliwi mówią, ze przygotowuje go na swojego zastępcę, a córkę na przyszłą pierwszą damę.
                  • pies.na.czarnych Re: 7-letnie dziecko na zaprzysiężeniu? 😱 06.06.26, 20:02
                    przygotowuje go na swojego następcę
            • perla.roztocza Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:20
              x2468 napisał:

> Usłużny prokurator zwrócił się do USA i Chin o pomoc w poszukiwaniu "hejterów"
              > córki Batyra.Batyrowi wcale nie przeszkadza wywlekanie polskich spraw za granic
              > e i prośba do chińskich komunistów.

a to prezydent może coś kazać prokuratorom?
              A ja myślałem, że ich przełożonym jest Żurek.
              Czyżby Tusk już pognał Żurka i przekazał kompetencje prokuratora generalnego Nawrockiemu?
              Chyba jednak nie więc przestań łżeć sfrustrowany esbeczku właśnie.
              • tapatik Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:35
                Prokuratorzy mają pewną swobodę działania i decydowania jaką sprawę zamkną, a jaką zdecydują się prowadzić. Nie chodzą z każdą sprawą do ministra.
                • perla.roztocza Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 20:46
                  tapatik napisał:

> Prokuratorzy mają pewną swobodę działania i decydowania jaką sprawę zamkną, a j
                  > aką zdecydują się prowadzić. Nie chodzą z każdą sprawą do ministra.

ale on ma nadzór na każdym prokuratorem.
                  Natomiast tu chodzi o hejterskie wpisy pod adresem 7 letniej dziewczynki.
                  Typu "zesrała się", "skończy w burdelu". "jakaś pie...ięta", itp.
                  To rzeczniczka praw dziecka zwróciła się z wnioskiem do prokuratury.
                  A te wpisy to było dzieło tych kulturalnych z PO i uśmiechniętych, bo chamstwo to tylko mogą być pisowcy.
                  Ciekawe, że jedną z namierzonych przez prokuraturę była nauczycielka, więc wywalono ją z roboty.
                  Natomiast zwrócenie się do Chin to umyślne przeciąganie dochodzenia co jest na rękę KO właśnie.
                  • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 23:37
                    Nikt nie pochwala hejtu lecz prośbą do komuchów których na co dzień hejtujecie. Obłuda do nieskończonej potęgi.
                  • x2468 Re: Corka Nawrockiego 06.06.26, 23:42
                    Prokurator z nadania Ziobry.
                  • tapatik Re: Corka Nawrockiego 08.06.26, 17:14
                    To, że ma nadzór nad prokuratorem nie oznacza, że nadzoruje każdą możliwą sprawę. Dopiero jak prokurator odwali jakiś numer, to minister interweniuje.
    • czciborwielki Nie wiem jak wygląda córka Nawrockiego 08.06.26, 17:01
      student_zebrak napisał:

> Nie rozumiem, nie popieram.
      > Ale co 7 letnie dziecko robilo na mediach spolecznosciowych?
      > Czy ona czytala nieprzychylne uwagi? Cierpiala?
      > Jaka jest rola rodzicow w stadle Nawrockich?
      > Czy Nawrocki popiera zakaz mediod dla mlodych do np 16 roku zycia?
      > Prokuratura sie osmiesza, nikt palcem nie kiwnie w sprawie wpisow...
      > Nic sie nie stalo, dziecko przezylo to....
      > Nawrocki ma mocny argument na poparcie projektu radowego, chocby z uwagi na dob
      > ro dzieci.
      > Czasem swoich.

Nie wiem jak wygląda córka czy syn Nawrockiego, ani jego żona. Jestem z tego dumny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka