czciborwielki 18.07.26, 13:03 Ostatnio ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem, że parking pod IKEA w Polsce jest płatny! 😱 Co to za jaja? Nigdzie na świecie nie ma takich jaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czciborwielki Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 15:15 opa34 napisał(a): > Byles gdzies na swiiecie? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 13:36 Chyba po pijaku wjechałeś na jakiś inny parking :) Parking dla klientów sklepów IKEA www.ikea.com/pl/pl/customer-service/knowledge/articles/69363c51-d441-428c-b45e-99623fb3e445.html#:~:text=Przy%20każdym%20sklepie%20IKEA%20czeka,ułatwić%20wizytę%20i%20szybkie%20zakupy. Przy każdym sklepie IKEA czeka na Ciebie duży, bezpłatny parking. Parking dla klientów sklepów IKEA jest dostępny przy każdym naszym obiekcie – zaprojektowany tak, by ułatwić wizytę i szybkie zakupy. Dbamy o to, byś znalazł miejsce blisko wejścia i mógł spokojnie zaplanować swój czas w sklepie. Na parkingach wydzielamy strefy dla rodzin oraz miejsca dla osób z niepełnosprawnością. Chcemy, by każdy czuł się u nas swobodnie i bezpiecznie. Jeśli jeździsz autem elektrycznym, skorzystasz także z punktów ładowania – dostępnych w wybranych lokalizacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 15:18 pies.na.czarnych napisała: > Chyba po pijaku wjechałeś na jakiś inny parking :) > > Parking dla klientów sklepów IKEA www.ikea.com/pl/pl/customer-service/knowledge/articles/69363c51-d441-428c-b45e-99623fb3e445.html#:~:text=Przy%20każdym%20sklepie%20IKEA%20czeka,ułatwić%20wizytę%20i%20szybkie%20zakupy. > > Przy każdym sklepie IKEA czeka na Ciebie duży, bezpłatny parking. > > Parking dla klientów sklepów IKEA jest dostępny przy każdym naszym obiekcie – z > aprojektowany tak, by ułatwić wizytę i szybkie zakupy. Dbamy o to, byś znalazł > miejsce blisko wejścia i mógł spokojnie zaplanować swój czas w sklepie. > > Na parkingach wydzielamy strefy dla rodzin oraz miejsca dla osób z niepełnospra > wnością. Chcemy, by każdy czuł się u nas swobodnie i bezpiecznie. Jeśli jeździs > z autem elektrycznym, skorzystasz także z punktów ładowania – dostępnych w wybr > anych lokalizacjach. W Krakowie musisz zarejestrować bilet, trzy godziny są bezpłatne, potem jest płatne. Apcoa administruje parking. Nigdy nigdzie takich cudów nie widziałem, żeby pod Ikea trzeba było rejestrować czy pobierać bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 15:33 > Nigdy nigdzie takich cudów nie widziałem, żeby pod Ikea trzeba było rejestrować czy pobierać bilet. No to faktycznie mamy wyjątek na skalę światową. Trzy godziny w tego typu sklepie to jest żart. Poza tym lokalizacja sklepów IKEA to jest z reguły zadupie i nie muszą się przecież obawiać, że ktoś będzie używał ten parking aby zrobić sobie wycieczkę do centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 22:19 pies.na.czarnych napisała: > > Nigdy nigdzie takich cudów nie widziałem, żeby pod Ikea trzeba było rejes > trować czy pobierać bilet. > > No to faktycznie mamy wyjątek na skalę światową. Trzy godziny w tego typu sklep > ie to jest żart. Poza tym lokalizacja sklepów IKEA to jest z reguły zadupie i n > ie muszą się przecież obawiać, że ktoś będzie używał ten parking aby zrobić sob > ie wycieczkę do centrum :) No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 13:37 W Polsce pipipi parkuje bezkarnie gdzie popadnie. Że nawet remont drogowy ich omija zamiast przestawić. Czy choćby jak u mnie na szerokiej chodniko-ścieżce ok. 4 m zwykle brak miejsca i muszę się przeciskać. BTW. to samo dotyczy mniej złośliwych drzew choćby z Polsatu, stoi latami blokując chodnik a przebudowa na chodniko-ścieżkę go nie rusza, ale uniemożliwia inwestycję na np. 2 mln. Ten płatny parking pewnie jest powyżej zadanego czasu (by pipipi nie parkowało 24h na dobę 365 dni w roku, np. samochodu z reklamą). Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 13:40 Weź rower+ulzysz klimatowi i będzie darmo No chyba że wolisz swego wypierdzianego golfa Jesteś jak pisowski janusz Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 23:57 hordol napisała: > Weź rower+ulzysz klimatowi i będzie darmo > No chyba że wolisz swego wypierdzianego golfa > Jesteś jak pisowski janusz Wozisz meble na kole? Odpowiedz Link Zgłoś
polakdlapolski Re: Płatny parking pod IKEA 18.07.26, 16:49 Ale chańba, że jak słodkie kaczki idą nasze piękne kobiety z dziećmi chwalić germańskiego agresora! Lepiej do cholery jasnej z podłogi jeść nawet bez talerzy niż taki pokłon robić Germanom! Ja jestem Polak i patriota do śmierci. Szkoda, że te pokłony robili... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "chańba" 18.07.26, 23:52 Na pierwsza rzut oka widać że to "Prawdziwy Polak" - katolik i patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Płatny parking pod IKEA 19.07.26, 00:12 No i dobrze, bo często jest trudno zaparkować. Ikea powinna przede wszystkim otworzyć się w niedzielę. Prowadzą sprzedaż artykułów ogrodniczych, więc ustawa ograniczająca swobodę handlu ich nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś