Gość: Iza Wysyłajcie PETYCJE do Posłów o REFERENDUM ! IP: *.twmi.rr.com 04.12.04, 04:56 z następujacym KATEGORYCZNYM ŻĄDANIEM: Dotyczy: ŻĄDANIE o REFERENDUM w sprawie legaluzacji związków homoseksualnych. Ja, JAKO OBYWATEL RP KATEGORYCZNIE NIE WYRAŻAM ZGODY, i NIE DAJĘ Panu MANDATU aby Pan jako Posł do Sejm RP głosował w Sejmie i POZBAWIŁ mnie GŁOSOWANIA w ustanawianiu TEGO NOWEGO PRAWA o rejestracji związków małżenskich lub partnerskich między osobami tej samej płci czyli LEGALIZACJI zwiazków homoseksualnych. Ja jako obywatel RP KATEGORYCZNIE ŻĄDAM OGÓLNOPOLSKIEGO REFERENDUM w tej sprawie. Ja jako obywatel RP, ZABRANIAM DECYDOWANIA za mnie w tej sprawie przez Posła w tej tak WAŻNEJ SPRAWIE, gdyż zgodnie z zasadami demokracji DECYZJA MUSI BYĆ PODJĘTA w POWSZECHNYM OGÓLNONARODOWYM GŁOSOWANIU przez WSZYSTKICH obywateli RP uprawnionych do głosowania w czasie wyborów prezydenckich, które odbedą się na jesieni 2005 roku. Tylko REFERENDUM w Polsce jest JEDYNYM autorytetem w podjeciu DECYZJI o rejestracji związków małżenskich lub partnerskich między osobami TEJ SAMEJ płci czyli LEGALIZACJI zwiazków homoseksualnych. KATEGORYCZNIER ŻĄDAM, aby na formularzu do głosowania na Prezydenta RP, jesienia 2005 roku było DOŁĄCZONE nastepujace pytanie: "Czy wyborca zgadza, się aby związek małżeński kobiety z kobieta lub związek mężczyzny z mężczyzna był traktowany NA RÓWNI związkowi małżeńskiemu mężczyzny z kobietą" Wyborca zaznaczy JEDNĄ z możliwych odpowiedzi: TAK lub NIE. WYNIK tego REFERNDUM BĘDZIE OSTATYCZNYM WERDYKTEM w tej sparwie ! Podpisac się Nazwiskiem i Imieniem pod tą petycją Oto lista Posłow RP do których wysyłacie z E-maile: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza WYSYŁAJCIE PETYCJE do Posłów o REFERENDUM ! IP: *.twmi.rr.com 04.12.04, 05:00 z następujacym KATEGORYCZNYM ŻĄDANIEM: Dotyczy: ŻĄDANIE o REFERENDUM w sprawie legaluzacji związków homoseksualnych. Ja, JAKO OBYWATEL RP KATEGORYCZNIE NIE WYRAŻAM ZGODY, i NIE DAJĘ Panu MANDATU aby Pan jako Posł do Sejm RP głosował w Sejmie i POZBAWIŁ mnie GŁOSOWANIA w ustanawianiu TEGO NOWEGO PRAWA o rejestracji związków małżenskich lub partnerskich między osobami tej samej płci czyli LEGALIZACJI zwiazków homoseksualnych. Ja jako obywatel RP KATEGORYCZNIE ŻĄDAM OGÓLNOPOLSKIEGO REFERENDUM w tej sprawie. Ja jako obywatel RP, ZABRANIAM DECYDOWANIA za mnie w tej sprawie przez Posła w tej tak WAŻNEJ SPRAWIE, gdyż zgodnie z zasadami demokracji DECYZJA MUSI BYĆ PODJĘTA w POWSZECHNYM OGÓLNONARODOWYM GŁOSOWANIU przez WSZYSTKICH obywateli RP uprawnionych do głosowania w czasie wyborów prezydenckich, które odbedą się na jesieni 2005 roku. Tylko REFERENDUM w Polsce jest JEDYNYM autorytetem w podjeciu DECYZJI o rejestracji związków małżenskich lub partnerskich między osobami TEJ SAMEJ płci czyli LEGALIZACJI zwiazków homoseksualnych. KATEGORYCZNIER ŻĄDAM, aby na formularzu do głosowania na Prezydenta RP, jesienia 2005 roku było DOŁĄCZONE nastepujace pytanie: "Czy wyborca zgadza, się aby związek małżeński kobiety z kobieta lub związek mężczyzny z mężczyzna był traktowany NA RÓWNI związkowi małżeńskiemu mężczyzny z kobietą" Wyborca zaznaczy JEDNĄ z możliwych odpowiedzi: TAK lub NIE. WYNIK tego REFERNDUM BĘDZIE OSTATYCZNYM WERDYKTEM w tej sparwie ! Podpisac się Nazwiskiem i Imieniem pod tą petycją Oto lista Posłow RP do których wysyłacie z E-maile: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petent Re: WYSYŁAJCIE PETYCJE do Posłów o REFERENDUM ! IP: *.univ.ox.ac.uk 04.12.04, 20:56 Ja, JAKO OBYWATEL RP KATEGORYCZNIE NIE WYRAŻAM ZGODY, i NIE DAJĘ Panu MANDATU rejestracje zwiazkow heteroseksualnych! I w ogole nie wyrazam zgody na oddychanie po godzinie 22.00! Ja jako obywatel RP KATEGORYCZNIE ŻĄDAM OGÓLNOPOLSKIEGO REFERENDUM w tej sprawie... Dziecino przemysl co piszesz nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu KATOLAND 100 RAZY LEPSZY NIZ PEDOLAND IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 05:06 I NIECH ZYJE POLAND Jeszcze nie zginela poki jaks moralnosc sie tli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat pralat A katujcie sie w tej Katolandii!, katujcie! IP: 152.75.124.* 04.12.04, 05:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Re: A katujcie sie w tej Katolandii!, katujcie! IP: *.proxy.aol.com 04.12.04, 06:59 Wiem jak uleczyc antykoscielnego zboczenca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 05:21 No bo jakby byla wyzsza to by przeciez jeden drugiego w czekoladowe oczko na grzmocil, nie? Homy do szkoly, na lekcje biologii z 6-tej klasy. Tam sie mowi jak sie przewod pokarmowy konczy, i do co do wydalnia sluzy. Do szkoly chlopaki gejowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I to jak! Polakowi po pijaku fajka nie staje a gejom tak! IP: 152.75.124.* 04.12.04, 05:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Wania! krowy nie wydojone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:40 a potem, na pastwisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kare Re: NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: *.pool.mediaWays.net 04.12.04, 11:45 FACET JAK BYS TROCHE Z NIMI PRZEBYWAL TO ZMIENIL BYS ZDANIE :A MOZE JESTES TAK OGRANICZONY;ZE WALISZ KONIA TYLKO W KONFESJONALE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania MYDLO MI NA PODLOGE UPADLO, IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 05:25 STRACH PODNIESC. No bo Europejczyk moze sie tu gdzies czai.... Euro, odezwij sie, daj znak ze cie tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luro pejczyk Sram rzadkim gownem na homofobow! IP: 152.75.124.* 04.12.04, 05:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania zapomniales pedu o tej inteligencji skomentowac IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 05:36 czyli mialem racje, niska inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOB Re: zapomniales pedu o tej inteligencji skomentow IP: *.pool.mediaWays.net 04.12.04, 11:49 O TEJ TWOJEJ INTELIGENCJI NIE WARTO DYSKUTOWAC.przy najblizszym analnym stosunku z kobieta nie zapomnij umyc twego urzadzenia mydlem ktore ci upadlo.przy okazji nie napalaj sie na szczotke od klozetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Czeka Re: MYDLO MI NA PODLOGE UPADLO, IP: *.proxy.aol.com 04.12.04, 07:03 W piekle u pedalow zimno jak cholera nikt sie nie pochyli chrustu nie nazbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyjka Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 06:28 Scenariusz jest prosty najpierw związki, potem śluby, a na koniec adopcje dzieci. Tolerancja to to "że nie pale pedziami w piecu" a nie zezwalanie no śluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny odbut nareszcie IP: *.client.comcast.net 04.12.04, 07:21 walenie w odbyt bedzie legalne. to cudowne brac do tylko pasywnie jak to mowil jeden z ksiezy, i dalej opisywal, dotykanie pieszczenie issanie kutasa i branie w odbyd, och to jest szczescie , i wszystko legalnie z moimi ministrantami, dzieki, dzieki dzieki, . kocham was mlodzi chlopcy, juz niedlugo kohani bedziecie mnie walic , kocham, czekam, kocham was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.telia.com 04.12.04, 07:52 A kiedy SLD-owski senat uchwali ustawę kojażenie małżeństw zwierzęco-ludzkich? Widać kto rządzi tym krajem i kto chce za wszelką cenę zrogacić naród polski. OBRZYDZENIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lob Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.pool.mediaWays.net 04.12.04, 11:56 nic z tego nie zrozumiales ciemniaku ! To co w normalnych krajach jet juz od dawna staje sie dopiero teraz nadzieja w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:28 Ten kraj umiera - wszystkie wartości etyczno-moralne, którymi Polacy mogli się poszczycić już upadły :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.univ.ox.ac.uk 04.12.04, 20:59 jak np. antysemityzm, nietolerancja i ogolna ciemnota ducha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Konkurs na współczesną Babę Jagę IP: *.fiber.net.pl 04.12.04, 08:44 Starsi pewnie doskonale pamiętają bajkę z ohydną, nie majacą żadnych skrupułów Babą Jagą. Przypomniałem sobie o niej oglądając w telewizji pewną panią senator, która również podobnie, bez jakichkolwiek zahamowań zajmuje się popularyzowaniem przeróżnych zboczeń. A i swoim niekonwencjonalnym wyglądem przypomina tę bajkową postać. Gdyby któryś z reżyserów zechciał nakręcić film, to polecam towarzyszkę senator do roli głównej. W sytuacji, kiedy miliony ludzi są bez pracy, kiedy na naszych oczach rozkrada się resztki majątku narodowego, kiedy krajem rządzi mafia - szanowny Senat bierze w obronę zboczeńców. Towarzysze senatorzy - do łopaty, bo do niczego więcej się nie nadajecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Konkurs na współczesną Babę Jagę IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 11:15 Niestety odnioslem podobne wrazenie! Ta pani doskonale wie, ze przyjmujac taka postwe, zaistnieje po prostu w mediach, a o to wiekszosci tych nierobo-senatorom przeciez glownie chodzi! Pozdrowienia Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Konkurs na współczesną Babę Jagę IP: 62.233.228.* 04.12.04, 11:24 W mediach istnieją o wiele koszmarniejsze "wzorce moralności" typu: Bar vel inny Big Brother :P Wystąpienia Marii Szyszkowskiej przynajmniej pokazują Polakom, że ktoś jeszcze w tym kraju potrafi jasno, klarownie i rzeczowo mówić po polsku, a nie wyduszać z siebie jakiś bełkot w stylu : "Ej, no kuźwa, o co ci w ogóle chodziło w tej gadce?" (cyt.)-----> zainteresowanym tłumaczę, żę powyższe zdanie było po polsku:P A teraz, wszystkim biorącym udział w tej dyskusji polecam przeczytać jedną książkę-----> "Ucieczkę od wolnosci" Frommma. To pozwoli Wam zrozumieć , dlaczego zabilibyście homosesualistę, tylko dlatego, że jest inny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lob Re: Konkurs na współczesną Babę Jagę IP: *.pool.mediaWays.net 04.12.04, 12:00 Masz racje!Edukacji to polakom brakuje. Dziwie sie tylko klerowi,ze potrzeba im tak dlugo by zrozumieli samych siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Konkurs na współczesną Babę Jagę IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 12:09 Gość portalu: Marta napisał(a): > A teraz, wszystkim biorącym udział w tej dyskusji polecam przeczytać jedną > książkę-----> "Ucieczkę od wolnosci" Frommma. To pozwoli Wam zrozumieć , > dlaczego zabilibyście homosesualistę, tylko dlatego, że jest inny:P Rowniez nie cierpie oglupiajacych programow typu Big Brother, co jednak nie oznacze, ze kazdem mowiacemu poprawnie po polsku "oddalbym na wychowanie wlasne dziecko"... Ksiazki, ktora polecasz nie czytalem, postaram sie to nadrobic, ale z pojeciem wolnosci mam pewne klopoty... Nie chce to grac roli Pilata, z jego slynnym, ale niczego nie rozwiazujacym pytaniem: "coz to jest prawda" w odniesieniu do "wolnosci", ale jedno wiem na pewno - jest to pojecie, pod ktorym kazdy moze rozumiec cos zupelnie innego! Chyba nie ma jednak jednoznacznej i absolutnej wolnosci; jako czlowiek wierzacy mam nadzieje cieszyc sie nia dopiero po smierci, zyjac na ziemi moge conajwyzej zblizyc sie do niej, w jakims tam stopniu, a i to w niektorych tylko sytuacjach... Homoseksualiste, jak zreszta ZADNEGO innego czlowieka raczej bym nie zabil, a juz na pewno nie dlatego, ze nim JEST! Jesli wsponiana ksiazka bedzie probowala mi to wmowic, to chyba nie doczytam jej do konca; nie lubie po prostu byc manipulowanym... Wszystko co dotychczas mi sie przydarzylo, bylo w wiekszosci wynikiem moich osobistych wyborow, lacznie z PRZYJECIEM wiary w Boga, chociaz zdaje sobie sprawe, ze w tym wypadku prawdopodobnie wyszedl mi On "nieco" naprzeciw.... Nigdy nie potepialem homoseksualistow i jestem nawet za regulacjami prawnymi, ulatwiajacymi im zycie. Nie podoba mi sie jednak, ze krzykacze i aktywisci tego srodowiska, stanowiacy zdecydowana mniejszosc, wypowiada sie w imieniu WSZYSTKICH homoseksualistow, bez pytania, czy ta wiekszosc ludzi "inaczej kochajacych" sobie tego zyczy czy nie... Ze krzykacze ci, wspierani przez roznych usilnie szukajacych mozliwosci zaistnienia jako "politycy", "swiatlych" i "europejsko nowoczenych" madrali w rodzaju tej pani senator, domagaja sie ZROWNANIA praw zwiazkow homoseksualnych ze spolecznie niezbedna instatucja malzenstwa i rodziny... Nawet wsrod tych ludzi istnieja przeciez w wiekszosci sztuczne podzialy na "mezow" i "zony", na "mamy" i "ojcow", kiedy w takich zwiazkach wychowywane sa dzieci. Nie podoba mi sie stawianie na rowni NAMIASTKI czegos z ORGINALEM, jakim jest i pozostanie zwiazek kobiety z mezczyzna! Nie mam nic przeciwko humanitarnym regujacjom, ale tez - moze nawet w imie wlasnej WOLNOSCI - nie zycze sobie, aby wmawiano mi, ze nielad moralny jest czyms normalnym, a nawet czyms nobilitujacym, jak chce tego wielu z tych aktywistow! No i chyba jednak mam do tego prawo.... Pozdrowienia Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Dla Szyszkowskiej - medal za odwage. IP: 193.53.93.* 06.12.04, 15:46 Juz dawno nie bylo w polskiej polityce kogos z taka doza odwagi cywilnej co p. senator Szyszkowska. chwala jej za to! czy Senat ma ignorowac problemy gejow i les dlatego, ze gospodarka kuleje? trzeba sie umiec zajac i tym i tym. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Dla Szyszkowskiej - medal za odwage. 08.12.04, 02:27 Zgadzam się, Przemo - dla senator Szyszkowskiej medal za odwagę. I zgadzam się również w drugim punkcie: ludzie których wybieramy, by reprezentowali nas w sejmie i senacie, powinni być w stanie zająć więcej niż jednym problemem naraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.pool.mediaWays.net 04.12.04, 11:28 BRAWO !!! NARESZCIE KROK DO PRZODU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.chello.pl 04.12.04, 14:27 Episkopat wali w gacie ze strachu, że po księzulkach będą prawni testamentowi następcy na zgromadzonych mająteczkach. Takie testamenty trudno będzie obalic: raz z powodów prawnych: dwa ze względu stronę obyczajową. Utrata szmalcu to będzie uduchowiony moralnie motyw dla bezpardonowej walki brzuchatych komandosów z tym projektem ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.visp.energis.pl 04.12.04, 14:21 SLD pracuje na moj glos. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.chello.pl 04.12.04, 14:42 I pedał jak wszystko co na ziemi w ludzkim ciele jest stworem na podobienstwo pana - tego.. no jak mu tam, stworzonym przez samego pana no tego.. jak go tam niektórzy zwą Widać pan lubił i tak i tak a czasem nawet jeszcze inaczej. Ludzki to pan ,tylko sympatycy zapomnieli jeszcze o schizofrenikach,bliżniętach syjamskich,genetyce itd itp. Ale ten ludzki pan nie wiedział, ze rozkocha w swojej bezcielesnosci babcie w mocherowych berecikach i dziadków z przerośnięta prostatą.A tych ostatnich jest coraz wiecej a niektórzy już posiedli umiejętność pisania. Będzie kampania na kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colt Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.130.7.92.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.12.04, 15:09 cymbal jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.ne.client2.attbi.com 04.12.04, 16:53 Niczego innego po do imentu zdegenerowanych czlonkach PZPR rozsianych dzis w paru organizacjach, ktore nazywaja "partiami politycznymi", a w rzeczywistosci sa zwiazkami mafijnymi, niczego innego spodziewac sie nie bylo co! Czujac smrod u tylka chca zdobyc glosy nieszczesnikow zwanych homoseksualistami. Pewnie je dostana, beda to ich jedyne glosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopsiupnakanapie Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.visp.energis.pl 04.12.04, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietoperz Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.netcontrol.pl 04.12.04, 18:41 No, nie jakieś narwane, ale w miarę normalne uprawnienia. To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale nasrane Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 19:25 macie we lbach. I co sie stanie ? Ze zwiazki beda zalegalizowane ? O co tak naprawde chodzi ? Poprawi sie sytuacja prawna homoseksualistow co nie jest rownoznaczne z tym ze sie sytuacja hetero pogorzsy. Polacy maja swira zupelnie znacznego . Koniec swiata ma byc jesli ludzie mja odwage zyc jak chca? Polska ma duzo powazniejsze problemy . Owszem to byl jeden z nich. Da sie rozwiazac akurat bezbolesnie i w sposob cywilizowany. Jeszcze raz homo byli , sa i beda. Niech sobie zyja jak chca i potrafia. I jeszcze raz - wolnosc konczy sie tam gdzie sie zaczyna zniewolenie innych. Nikt nikogo nie zmusza zeby byli homo a ci ktorzy sa maja prawo do zycia Nie musza byc wywaleni na margines spoleczny. Dziwi mnie ze w Polsce toleruje sie korupcje , chamstwo, bandytyzm, zaklamanie - wszystkie patologie ale nie to co niesie ze soba natura. Homo sa tak samo ze swoimi preferencjami jak hetero - sa genetycznie uwarunkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA NA KAPUŚCIE DROBNE LIŚCIE, NIE DAJ DUPY PEDERAŚCIE IP: *.cg.shawcable.net 04.12.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.12.04, 20:09 Bardzo dobra ustawa,bo: - nikogo do niczego nie nakłania, - jest wyrazem tolerancji w naszm europejskim kraju, - nie zagraża nikomu,bo ani ja ani moje dzieci i wszystkie normalne małżeństwa nie zmienią nagle orientacji seksualnej,natomiast tym, którym zagraża niech się leczą - będzie zdrowsze społeczeństwo, - przyniesie dochody do budżetu,bo rejestracja pewnie płatna, - nie wkracza w sferę intymną człowieka/kto, z kim ,jak i ile razy?/-a skądś my to znamy, - nie rozstrzyga co naturalne a co nie,bo od tych frazesów głowa boli,wiedząc że zwolennicy tej filozofii te prawa w przeszłości traktowali i traktują dość instrumentalnie, - szybkie uchwalenie może ukróci tą żenującą dyskusję typu ile diabłów mieści się na końcu igły i pozwoli posłom zająć sie poprawą bytu rencistów,emerytów, bezrobotnych i wszystkich o dochodach na granicy minimum socjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustafa Zalegalizowac wielozenstwo! Precz z dyskryminacja! IP: *.dc.dc.cox.net 04.12.04, 20:17 Precz ohydna dyskryminacja muzulmanow i mormonow. Zadam zalegalizowanie wielozenstwa. Dlaczego homoseksualsci maja miec wiecej praw od wyznawcow Proroka? Dlaczego pytam? To jest niedopusczalne w cywilizowanej Europie! Precz z przesadami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty mustafa Re: Zalegalizowac wielozenstwo! Precz z dyskrymin IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 20:29 spierdzielaj sobie do czadu i se mniej wielozenstwo w czadzie albo sudanie itp kretynie. My jestesmy w europie tutaj trzeba nie tylko robic dzieciatka ale takze na nie zarobic i wychowywac a nie se w knajpie z kolezkami popoludniami czas rozpedzac. Jesli juz to poliandria - tzn kilku facetow i kobietka. I tak cmoki nie potraficie utrzymac jednej kobiety a co dopiero wiecej . M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustafa Juz niedlugo bedziesz w Nowej Arabii i wtedy moze IP: *.dc.dc.cox.net 04.12.04, 20:43 pozwolimi wam zrobic jakies muzeum europy zebyscie se mogli powspominac wasaza zdegenerowana teolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaha Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:36 Kocham moją krowę - mućkę. Chciałbym być z nią szczęśliwy. Czy pani Szyszkowska załatwi legalizację zoofilii i pomoże zawrzeć związek z moją mućką i w przyszłości załatwi dla nas adopcję dzieci. Przecież według niej człowiek ma prawo być szczęśliwym inaczej... a tak na serio obawiam się że to chyba kolejny krok , przy szukaniu za wszelką cenę swych wyborców .. ale za to będzie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.12.04, 20:49 Tak.O ile mućka przemówi i pójdzie do urzędu stanu cywilnego powiedzieć to sakramentalne tak. Poczekaj do wigilii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.12.04, 21:28 A kaczki w roli świadków na to : kfuck, kfuck, kfuck !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charles Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.univ.ox.ac.uk 04.12.04, 21:13 jakakolwiek proba porownania czlowieka ze zwierzeciem jest upokorzeniem naszego gatunku przez tego kto dokonuje takiego porownania. Smutne. Jezeli ci sie wydaje, ze jestes smieszny to jak najbardziej masz racje, nie zdajesz sobie tylko sprawy, ze z innych powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.proxy.aol.com 04.12.04, 23:17 ja kocham (z wzajemnioscia!!! : ))) ), sie w mojej szczotce , co nia podloge zamiete co i raz. jak kolega/zanka uprzednio o regulacje prawna zabiegal/a u sz prof szyszkowskiej zabiegal, rozumiem wzgledem artykulu ktory dyskutowanym jest. to moze ja zaproponuje to samo wzgledem mojej milosci. chcialbym byc pewny spadku... bravo, bravo i jeszcze dodam bravo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnój_w_Senacie Re: Senat popiera pedryli i innych zboczeńców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Senat popiera pedryli i innych zboczeńców IP: *.proxy.aol.com 05.12.04, 00:37 gnoj wyglada mi z twojej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac A neofaszystowska prawica i tak do tego nie dopuśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:51 Poglądy naszej kochanej prawicy wobec praw, jakie powinni mieć wszyscy obywatele, są znane i niestety smutne. Prawda jest taka, że faszyzująca prawica (endecka i ciemnogrodzka) najchętniej rozpaliłaby stosy na rogu każdej ulicy. Co ich powstrzymuje? Być może tylko to, że jeszcze nie sa u władzy... warto o tym pomyśleć. Faszyści też chceili zbawić świat i uchronić go od homoseksualistów, zboczeńców, Żydów, komunistów, itd, itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter Re: A neofaszystowska prawica i tak do tego nie d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:34 Alboś głupi, albo perfidny.Po Co mieszasz te różne sprawy? co ma piernik do wiatraka? Małzeństwo jest przywilejem, związanym z funkcją społeczną. W sumie- zapewnia społeczeństwu i państwu byt i przetrwanie /dzieci/. Że homo też płacą podatki? Rudzi i stare panny też.. a jakoś się za nimi nie ujmujesz. Dlatego walcz o kulturę społecznego współżycia, a nie wywracaj do góry nogami naturalnego porządku społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej to niech walcza IP: 193.53.93.* 06.12.04, 15:27 jesli rudzi albo stare panny czuja sie pokrzywdzeni, to niech tez walcza o swoje prawa. w koncu na tym polega demokracja. przywileje malzentwa to przezytek. co bezdzietne malzenstwo wnosi do spoleczenstwa? przywileje powinny byc dla RODZIN z dziecmi. wszystkie inne zwiazki powinny miec tylko prawa, ulatwiajace partnerom wspolne zycie. zwiazki gejowskie i lesbijskie tez. aha, i nie rozsmieszaj mnie "naturalnym porzadkiem spolecznym"... raczej poczytaj sobie o roznych kulturach - zdziwisz sie, jak bardzo "natura" potrafi byc roznorodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter Re: A neofaszystowska prawica i tak do tego nie d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:46 I jeszcze jedno. faszyści to tacy inni komuniści. I jedni i drudzy projektowali nowy wspaniały swiat. W imie rasy lub postepu. Poczytaj klasyków komunizmu, tam dopiero znajdziesz gotowce do twojej krytyki wstecznictwa, ciemnogrodu, zacofania. I to ty i inni niedouczeni a mądrzy jakby żyli 200 lat chcecie projektować teraz raj na ziemi. <Wyrwiecie z posad bryłę świata> Żadnej refleksji, dlaczego dotąd prawo jest takie a nie inne? Więcej pokory - i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-s MW sklada kwiaty na grobie homoseksualisty 06.12.04, 14:21 A mnie bawi, ze Mlodziez Weszpolska sklada kwiaty na grobie Dmowskiego. Akurat on znany byl powszechnie z zamilowania do mlodych mezczyzn. Chyba nie chca o tym pamietac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas new jersey Re: Senat za projektem ustawy o związkach partner IP: *.Rutgers.EDU 05.12.04, 04:09 w koncu! mam nadzieje ze ustawa przejdzie i polska zostanie normalnym krajem... jeszcze tylko ze 20 lat, starzy katolicy powymieraja i bedzie mozna moze w polsce normalnie zyc... eh, pomarzyc o zyciu w kraju bez dyktatury podlych katolikow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza NIE DAJCIE się znowóż OSZUKAĆ PEDAŁOM ! IP: *.twmi.rr.com 05.12.04, 06:36 Ludzie w Polsce - NIE DAJCIE się znowóż OSZUKAĆ, gdyż pod szyldem INNEJ nazwy: „zawierania związków partnerskich” są TE SAMA prawa co w legalnym małżeństwie za JEDYNYM wyjątkiem tego, że w tym „nowym” prawie geje i lezbijki nie mogą DZISIAJ adoptować dzieci co jest TYLKO WYBIEGIEM, aby nie BULWERSOWAĆ opini publicznej i doprowodzić do demoralizacji nr. 1 – zatwierdzić NISZCZĄCĄ ustawę. Lezbije i geje w Polsce mają już przygotowaną ustawę o ADPCJI dzieci o której wprowadzenie bedą gwałcić normalnych ludzi JUTRO - za 12 miesiecy co bedzie NISZCZĄCĄ ustawą nr 2. IDENTYCZNIE było w Niemczech, że najpierw zdemarlizowali społeczeństwo „legalizacją związków partnerskich” a w listopadzie br. zgwałcili normalnych ludzi i WYMUSILI prawo „ADOPCJI” dzieci, które bedą wychowywane NIE NORMALNIE na psychopatów. Byłam 8 miesiecy temu był uczestniczką zebrania-konferecji naukowej Parti Republikańskiej na szczeblu Stanowym w USA poświęconej zagrożeniom dla Ameryki i w tym ZAGROŻENIU jakie niesie „legalizacja związków hemoseksulanych dla mocarstwowości USA”. W konferencji uczestniczyli bardzo wpływowi członkowie „REPUBLIKANÓW” ze wszystkich Stanów Mid-West. Uczestniczyłam w tym seminarium też w celu poznania oraz przyjżenia się z bliska, powierzchowności ludzi których znałam z gazet lub telewizji. Poznanie tych ludzi zacheciło mnie udziału w tym seminarium za które zapłaciłam słono. Pierwszy referat dotyczący „legalizacji zwiazków homeseksualnych w USA” był wykładem WPŁYWU zaligalizowanego homoseksualizmu na OSŁABIENIE oraz UPADKÓW wielkich mocarstw światowych oraz cywilizcji od czsów STAROŻYTNYCH do dzisiaj. Profesor socjologi i histori udowodnił na bazie badań statystycznych że pełna akceptacja SYNDROMU homoseksualizmu w byłych UPADŁYCH cesarstwach i mocarstwach miał ZDECYDOWANY WPŁYW na upadek moralności i rozwoju społecznego co była powodem UPADKU tych mocarstw pod KAŻDYM względem. Lektor, profesor bardzo emocjonalnie zakończył swój wykład twierdzeniem, że gdyby społeczność żydowska tolerowała homseksualizm w ich grupie etnicznej po holocouscie to by było nie możliwe tworzenie państwa Izrael, a żydów już dzisiaj prawie by nie było i byli by na wymarciu. Tą końcówką swojego wykładu zdradził swoją tożsamość, ale tak naprawde jego intencją było podkreślenie żydowskiej mądrości ( w moim rozumieniu samouwielbienia). Nastepny wykład był oparty na studiowaniu wpływu legalizacji homoseksualizmu na społecznościach w UE ze szcególnym uwzglednieniem niemiec. Wykładowca podkreślił że niemcy NIEFORMALNIE dążą do odegrania roli przywudców w tym „mocarstwie” konkurując na wszystkich odcinakach z farncuzami. Tutaj mówca pokazywał plansze z rozwojem grup etnicznych zamieszkałych w niemczech a zwłaszcza z turkami. Staystuka udowadniała ze turcy rozmnażaja się 3 razy szybciej niż niemcy bo w tej grupie etnicznej nie ma tolerancji dla homoseksualistów. Partia tzw. „zielonych” w niemczech, która TAK NAPRAWDĘ jest partią homoseksualistów co walczy o ich interesy zaczeła popierać politykę SPD. SPD odpłaciła się poparciem legalizacji zwiazków homoseksualnych, gdyż jak oni twierdzili że to ma „uratować” państwo niemckie przed UJEMNYM saldem demograficznym w Niemczech (więcej niemców umiera niz się rodzi) gdyż homoseksulaiści uzasadniali to tym że będą ADOPTOWAĆ dzieci i je wychowywać co powstrzyma aborcje w niemczech. Deputowani w Bawari orzekli że to GŁUPOTA i nie zgodzili się skaładając skargę do rozpatrzenia przez Federalny Trybunał Konstytucyjny. Edwin Huber, przedstawiciel tego landu, rządzonego przez chadecką CSU, ocenił ustawę HOOSEKSUALISTÓW jako naruszenie wartości zawartych w konstytucji, szczególnie zasady ochrony małżeństwa i rodziny i że ich badania w Bawari potwierdzają, że ostatnie dwie dekady TOLERANCJI homoseksualizmu w Niemczech jest najwiekszym ZAGROŻENIEM dla rozwoju populacji niemców i istnienia państwa niemieckiego. Wykładowca podkreślał że FAŁSZYWIE używane hasła przez homoseksualistów typu „przestrzegania zasad tolerancji i demokracji” w walce homoseksulistów o legalizacje związków hemoseksulanych w USA - NIE MA ZOSTOSOWANIA !!! Respektowanie wszelkich zgłaszanych ludzkich "CHCEŃ" o BŁEDNEJ KONCEPCJI płciowości, zagraża upadkiem rozwoju społeczeństwa amerykańskiego, więc OBOWIĄZKIEM DEMOKRATYCZNYM jest RESPEKTOWANIE obiektywnego DOBRA WSZYSTKICH obywateli dla CIĄGŁOŚCI państwa USA jako całości, po przez UTRZYMANIE przy życiu tego państwa na zasadzie WIĘZI KRWI ludzi zamieszkałych w tym państwie. W Polsce w dalszym ciagu sprawuje władze w przeważajacej części ELEMNT post- komunistyczny, który ZAWSZE poddawał się OBCYM INDOKTRYNACJOM niekożystnym dla Polaków, kiedyś z Kremla, a teraz ten BEZMUZGOWY element komunistyczny z byłej PZPR pod zmienionymi szyldami SLD lub SDPL poddał się bezkrytycznemu naśladowaniu BŁĘDNYCH INDOKTRYNACJI z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej_n to nie cos blednego ale skrajny koniunkturalizm -> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:40 -postkomuchow, oni zawsze przyklejali sie do silniejszych, maja to we krwi po dawnych SB-kach, pozniej po "dzialaczach". Prawdziwych, niezaleznych od Moskwy PPR-owcow przeciez swego czasu mordowali. O co chodzi? Poprostu, dzis musza byc juz samodzielni, a obiektywnie ich samodzielnosc - w polskich warunkach politycznych - moze polegac wylacznie na negatywnej propagandzie i jest nia Kosciol. Koniunkturalnie chca wykorzystac gejow i lesbijki - przysieglych jego przeciwnikow, - bo rokuje to dla nich "przechwyceniem" niezorientowanych, tanich buntownikow itp. Sa poprostu skrajnie koniunktutralni w swoim popieraniu "oddolnego" ruchu homoseksualistow, bo to moze oslabic ich konkurentow politycznych. Przy tak malym poparciu jakie posiadaja postkomuchy, przyda im sie kazde pol procenta wzrostu. "Wystarczy" im tylko troche te postawe polac lewackim sosem "rownouprawnienia" (maja w malym palcu zabiegi socjotechniki, np rownoczesnie lacza "homo" ze sprawami praw kobiet - ktore zawsze chcialy byc od wzglednie niezrozumoalej dla nich polityki - nieco dalej). Nie zalezy im na posiadaniu "twarzy", ale na pozorach. Uwazaja sie za elite intelektualno - organizacyjna, ale nie przyjmuja do wiadomosci, ze jest juz wolna Polska i liczy sie jakby znow "ideowosc", ale ta, ktora mozna publicznie udowodnic, a nie tylko pozorowac na plakatach, rezyserowanych wiecach, sterowanej TV. To do nich nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej uwaga, jestem psychopata :) IP: 193.53.93.* 06.12.04, 15:33 brawo, coraz lepiej. psychopata to cos nowego na liscie obelg z tego forum... a powaznie - czy komus z was sie wydaje, ze normalny czlowiek o innej orientacji chcialby w polsce wychowywac swoje dzieci? ja bym sie nie odwazyl. szkoda by mi bylo dziecka, ktore zaszczuliby pelni milosci blizniego katolicy. szkoda mi was, w tej waszej paranoi demonizujecie wszystko i wszystkich. moze to sie kiedys zmieni i polska znormalnieje. oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charles Re: NIE DAJCIE się znowóż OSZUKAĆ PEDAŁOM ! IP: *.univ.ox.ac.uk 06.12.04, 21:48 twierdzenie, ze zwiazki gejowskie doprowadzily do upadku imperia starozytne oraz, ze sa odpowiedzalne za ujemny przyrost naturalny w niemczech jest jedna z bardziej kosmicznych bzdur jakie mialem okazje czytac na tym forum. a co z ujemnym przyrostem naturalnym w calej europie, a z zerowym przyrostem w polsce? moze powinnas dodac, ze na konferencji republikanskiej w us mowiono rowniez, o nizszosci rasy czarnej oraz o tym, ze bog ma w opiece ameryke i tylko g.w.bush ma racje. nastepnym razem zastanow sie na co wydajesz slone pieniadze. wiedz rowniez, ze twoj ukochany mid-west w stanach to takie nasze polskie zadupie- ciemnogrod tylko do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś