Gość: gumis Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:26 He he, poznalem Jeneralskiego w 1989 roku kiedy jeszce nie byl znany i byl konferansjerem. Niestety wtedy juz pokazal ze jest zwyklm dupkiem oraz czlowiekiem ktory dazy do wladzy i kariery po trupach. Jest to zwykla szuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik ten artykuł szczytem obłudy IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 14:54 Panowie dziennikarze,Wy ostatni powinniście się oburząć na nazywane po imieniu przez Orcholskiego, wasze codzienne metody. Proszę odpowiedzcie, czym różnią się oprócz pisowni np.; manipulacja -sztuka wpływania na innych - - umiejętność przedstawiania się w korzystnym świetle (czyli pokazywanie się inaczej niż jest w rzeczywistości), w celu wzbudzenia zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP 06.12.04, 14:37 O co tyle szumu ? O ile TVP faktycznie zmienia swoje oblicze i pozbywa sie wszystkiego co związane jest z SLD i prezesurą R. Kwiatkowskiego ( wyrzucani są kolejni ludzie związani z tym układem - pewnie będą inni lojalni dla rzadzącego układu, dopóki się sami nie nachapią, zdejmowane są kolejne programy - bo nie mówią tego co chcemy - np. Co Pani na to ? Tygodnik polityczny jedynki itp., to może zamiast robic tyle hałasu, poprostu zmienić tą nazwę i tyle. Bedzie całkiem po nowemu, a ponadto "Akademia" to jakoś tak się kojarzy z akademią pierwszomajową lub inną państwową. Może TVP zamiast utyskiwać wymysli coś lepszego i bedzie po sprawie. I na zakonczenie. Skoro są dupowaci i nie zabezpieczyli sobie prawnie tytułu, to mogą temu - jak mu tam - Orcholskiemu naskoczyć. Co do kategorii i ocen etycznych, to moze najpierw by tak się zastanowić, czy z nim postępiono etycznie ? Idzie nowe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Przemek "hiena" Orcholski -typowy produkt LSdowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:40 uczeń (chcąc-niechcąc) Urbana, Barańskiego i innych szmatławych redaktorków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubik Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: 83.136.224.* 06.12.04, 15:02 no ogladałem od czasu do czasu pare razy w tygodniu Wiadomości, ale tego pana nie znam, jaka to GWIAZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akxel Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.04, 15:06 Tobie wszystko kojarzy się z komuchami i z SLD!!! A to przecież gwiazdy pampersa, z PO!! Ale nawiedzony oszołom z katoprawicy i tak wie swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:17 Z jakiej katoprawicy, zasrańcu?!? Co to za termin przygłupasie czerwony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigzbig Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:31 Tobie chyba pampers z tyłka wyskoczył! A to PO oznacza pewnie "pełniący obowiązki" - w twoim przypadku tyłka pełniącego obowiązki główki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzystor Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP 06.12.04, 15:09 Ta miernota ma śmiałość jeszcze gdziekolwiek się udzielać!!! On nie nadawał się nawet na robienie jakichkolwiek relacji. Do Wiadomości wkręcił go kolega z wielkiego ośrodka regionalnego w Bydgoszczy, ónie jak on wielki Jeneralski. Nigdy inną, normalną drogą, gdzie decydują zdolności i kompetencje, poza Bydgoszcz nie miałby szans wychylić nosa. Precz z Tą hieną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:10 Nie wiedziałem,że Orcholski tak powiedział o kaczorze ale całkowicie to popieram. Powiedział to zbyt oględnie.Towarzystwu spod TKM , "spieprzaj dziadu" i kaczej hucpy należy powiedziec : won pajace.Profesor?Chyba jak z koziej dupy trąba. Jeżeli sdp ma przyjemność lizac śmierdzące dupy strasznych bliżniaków,to niech nie robi tego publicznie bo to obraza obyczajności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigzbig Re: Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:21 Co tu tak gównem zalatuje?!?! Zastanawiałem się czy gdzieś nie wlazłem, a tu z ekranu monitora tak jedzie!! Przyglądam sie blizej... Oczom nie wierzę! Jakiś siker czy sikacz wali smrodem, że aż ekran zbrązowiał! Zapłacisz mi, taki synu, za monitor!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !! IP: *.dialup.tiscali.it 06.12.04, 18:18 Zgadzam sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:11 Jaka gwiazda?łysa gwiazda i to z bydgoskiej/okropnej prezentersko/TVP.Każdy robi tak jak mu się na to pozwala!Skandal.A prezes Dworak obiecywał skuteczność i stanowczość!Tą RP trzeba zaorać zwalcować i pobudować na nowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluton Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 06.12.04, 16:28 Co to za warcholska czy orcholska gwiazda. Nawet na spadajcy rój komet sie nie nadaje. Mam szczęście w nieszczesciu, że po obejrzeniu TVP trafił mnie szlag i zwolnili mnie od płacenia wańkowego abonamenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dórczok Re: Jaka znowu gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:35 dziwne-Orcholski nie bł żadną gwiazdą a zaledwie reporterem.Normalny widz nie odnotował jego statusu gwiazdy.cały ten problem powstałchyba jedynie w głowach zazdrosnych "kolezanek " i "kolegów".Tajemnicą poliszynela są niezdrowe stosunki w TVP.Ci ludzie pozagryzaliby sie nawzajem.Jedno jest pewne-Orcholski nadepął kaczorom na odcisk no to pretorianie ze środowiska dziennikarskiego wzięli sie do niszczenia konkurenta - mokrosińska wielbi kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Walić w Orchola jak w kaczy kuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:41 Oto hasło dnia.to po yto ja płace abonament,żeby umożliwiac telewizorm walki wewnęytrzne.Jamais!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re:www.nowości.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:12 przeczytajcie sobie rozmowe z dziennikarzem Orcholskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akla Re:www.nowości.com.pl Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś