Dodaj do ulubionych

Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP

• Gość: gumis Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:26
      He he, poznalem Jeneralskiego w 1989 roku kiedy jeszce nie byl znany i byl konferansjerem. Niestety wtedy juz pokazal ze jest zwyklm dupkiem oraz czlowiekiem ktory dazy do wladzy i kariery po trupach. Jest to zwykla szuja!
      • Gość: kazik ten artykuł szczytem obłudy IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 14:54
        Panowie dziennikarze,Wy ostatni powinniście się oburząć na nazywane po imieniu
        przez Orcholskiego, wasze codzienne metody. Proszę odpowiedzcie, czym różnią
        się oprócz pisowni np.; manipulacja -sztuka wpływania na innych -
        - umiejętność przedstawiania się
        w korzystnym świetle (czyli
        pokazywanie się inaczej niż jest w rzeczywistości), w celu
        wzbudzenia zaufania
    • zibibobi Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP 06.12.04, 14:37
      O co tyle szumu ? O ile TVP faktycznie zmienia swoje oblicze i pozbywa sie
      wszystkiego co związane jest z SLD i prezesurą R. Kwiatkowskiego ( wyrzucani są
      kolejni ludzie związani z tym układem - pewnie będą inni lojalni dla rzadzącego
      układu, dopóki się sami nie nachapią, zdejmowane są kolejne programy - bo nie
      mówią tego co chcemy - np. Co Pani na to ? Tygodnik polityczny jedynki itp., to
      może zamiast robic tyle hałasu, poprostu zmienić tą nazwę i tyle. Bedzie
      całkiem po nowemu, a ponadto "Akademia" to jakoś tak się kojarzy z akademią
      pierwszomajową lub inną państwową. Może TVP zamiast utyskiwać wymysli coś
      lepszego i bedzie po sprawie. I na zakonczenie. Skoro są dupowaci i nie
      zabezpieczyli sobie prawnie tytułu, to mogą temu - jak mu tam - Orcholskiemu
      naskoczyć. Co do kategorii i ocen etycznych, to moze najpierw by tak się
      zastanowić, czy z nim postępiono etycznie ? Idzie nowe !!!
    • Gość: cezar Przemek "hiena" Orcholski -typowy produkt LSdowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:40
      uczeń (chcąc-niechcąc) Urbana, Barańskiego i innych szmatławych redaktorków!
    • Gość: dziubik Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: 83.136.224.* 06.12.04, 15:02
      no ogladałem od czasu do czasu pare razy w tygodniu Wiadomości, ale tego pana
      nie znam, jaka to GWIAZDA
    • Gość: Akxel Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.04, 15:06
      Tobie wszystko kojarzy się z komuchami i z SLD!!!
      A to przecież gwiazdy pampersa, z PO!! Ale nawiedzony oszołom z katoprawicy i
      tak wie swoje!!!
      • Gość: cezar Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:17
        Z jakiej katoprawicy, zasrańcu?!? Co to za termin przygłupasie czerwony!
      • Gość: bigzbig Re: Obłęd nawiedzonych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:31
        Tobie chyba pampers z tyłka wyskoczył! A to PO oznacza pewnie "pełniący
        obowiązki" - w twoim przypadku tyłka pełniącego obowiązki główki!!!
    • krzystor Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP 06.12.04, 15:09
      Ta miernota ma śmiałość jeszcze gdziekolwiek się udzielać!!! On nie nadawał się
      nawet na robienie jakichkolwiek relacji. Do Wiadomości wkręcił go kolega z
      wielkiego ośrodka regionalnego w Bydgoszczy, ónie jak on wielki Jeneralski.
      Nigdy inną, normalną drogą, gdzie decydują zdolności i kompetencje, poza
      Bydgoszcz nie miałby szans wychylić nosa. Precz z Tą hieną!!!
    • Gość: siker Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:10
      Nie wiedziałem,że Orcholski tak powiedział o kaczorze ale całkowicie to
      popieram. Powiedział to zbyt oględnie.Towarzystwu spod TKM , "spieprzaj dziadu"
      i kaczej hucpy należy powiedziec : won pajace.Profesor?Chyba jak z koziej dupy
      trąba. Jeżeli sdp ma przyjemność lizac śmierdzące dupy strasznych bliżniaków,to
      niech nie robi tego publicznie bo to obraza obyczajności.
      • Gość: bigzbig Re: Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:21
        Co tu tak gównem zalatuje?!?! Zastanawiałem się czy gdzieś nie wlazłem, a tu z
        ekranu monitora tak jedzie!! Przyglądam sie blizej... Oczom nie wierzę! Jakiś
        siker czy sikacz wali smrodem, że aż ekran zbrązowiał! Zapłacisz mi, taki synu,
        za monitor!!
      • Gość: Jola Re: Czepcie sie tramwaju - Orchol jst w porzo !! IP: *.dialup.tiscali.it 06.12.04, 18:18
        Zgadzam sie!!!
    • Gość: ola Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:11
      Jaka gwiazda?łysa gwiazda i to z bydgoskiej/okropnej prezentersko/TVP.Każdy
      robi tak jak mu się na to pozwala!Skandal.A prezes Dworak obiecywał skuteczność
      i stanowczość!Tą RP trzeba zaorać zwalcować i pobudować na nowo!
      • Gość: pluton Re: Była gwiazda "Wiadomości" kradnie nazwę TVP IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 06.12.04, 16:28
        Co to za warcholska czy orcholska gwiazda. Nawet na spadajcy rój komet sie nie nadaje. Mam szczęście w nieszczesciu, że po obejrzeniu TVP trafił mnie szlag i zwolnili mnie od płacenia wańkowego abonamenu.
      • Gość: dórczok Re: Jaka znowu gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:35
        dziwne-Orcholski nie bł żadną gwiazdą a zaledwie reporterem.Normalny widz nie
        odnotował jego statusu gwiazdy.cały ten problem powstałchyba jedynie w głowach
        zazdrosnych "kolezanek " i "kolegów".Tajemnicą poliszynela są niezdrowe stosunki
        w TVP.Ci ludzie pozagryzaliby sie nawzajem.Jedno jest pewne-Orcholski nadepął
        kaczorom na odcisk no to pretorianie ze środowiska dziennikarskiego wzięli sie
        do niszczenia konkurenta - mokrosińska wielbi kaczorów.
        • Gość: anty Walić w Orchola jak w kaczy kuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:41
          Oto hasło dnia.to po yto ja płace abonament,żeby umożliwiac telewizorm walki
          wewnęytrzne.Jamais!!!!!!!!!!
    • Gość: ala Re:www.nowości.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:12
      przeczytajcie sobie rozmowe z dziennikarzem Orcholskim
      • Gość: akla Re:www.nowości.com.pl Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka