Gość: jjjjjjjjjjjjjjjjjj IP: *.proxy.aol.com 08.12.04, 20:10 szubienica na komucha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jack Równi wobec prawa to sukces nie organizujmy jednak IP: *.icpnet.pl 08.12.04, 20:47 wendety. Sąd jest od orzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel ....... Re: Równi wobec prawa to sukces nie organizujmy j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:30 Pieprzysz farmazony, jack. Jak dotychczas sąd SKUTECZNIE chronił tego ewidentnego przestępcę mającego czelność, jako przestępca, przyjmować tekę ministra sprawiedliwości. To, że PRZESTĘPCY mianowali go na to, i kolejne stanowiska, wcale nie usprawiedliwia takiej kanalii a wręcz potwierdza udział w strukturze mafii. - A te ichniejsze korporacyjne organizacje chroniące SWOICH przestępców, to też sąd w formie odwróconego kota i zasłony dymnej. Skoro naród jest na codzień PROWOKOWANY jedynie słusznymi "ORZEKANIAMI" nie mającymi nic wspólnego z zasadami państwa prawa, to w końcu ma prawo mieć tego serdecznie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Prokurator bez immunitetu, za to z zarzutem i 08.12.04, 22:54 wywalic z roboty na zbity pysk , niech grabi liscie - a nie nasze podatnikow pieniadze. w calym wymiarze tzw. sprawiedliwosci nowa wladza powinna zrobic generalne porzadki, zatrudnic nowych ,mlodych, porzadnych ludzi o nieskazitelnym charakterze -tak jak mowi ustawa.imaczej ta cala odnowa i IV RP to bedzie pic na wode fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: takichjak giertych gruszka wasserman ? IP: 195.136.193.* 09.12.04, 08:00 mullery i kwachy przegladaja sie z zadowoleniem jak w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l może na przykład ciebie, nieuku? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.12.04, 08:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Prokurator bez immunitetu, za to z zarzutem i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 07:31 Zanosi się na to, że będzie to jedyny prezent pod choinkę, który odnotują Polacy w 2004 roku. Dobre i to. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL Nudny Paweł się robisz............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:23 ...umieszczając ten post wszędzie i o każdej porze. Może od teraz przytoczoną informację umieszczać będziesz w każdej ubikacji dworcowej.Zyskasz nowe grono czytelników ( nam już nie chce się tego czytać a Ty przecież musisz pisać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alhambra Re: Nudny Paweł się robisz............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:26 Masz zdolność przewidywania przyszłości? A co stanie się 19 stycznia 2005 r.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza ..Jerry 21,odsiedziałeś już swoje i cierpisz na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:37 ...psychozę natręctw?Widac cię wszędzie gdzie piszą na temat wymiaru sprawiedliwości i zabawne są twoje ( starego kryminalisty) pouczenia na temat uczciwości.A propos- czy nadal figurujesz w rejestrze skazanych? ( sam się do tego przyznałeś, nie napisałeś jedynie za co byłeś skazany- oczywiście niesłusznie. A tak nawiasem- za co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Hej,obywatel,jerry 21 i kaszanko a może tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:47 ...najpierw poczekacie na wyrok ( co słusznie proponował wam Jack)bo jeżeli proces wykaże,że wypadek nie został spowodowany przez Sadowskiego to może się okazać,że nie tylko Kaszanka ma zamiast mózgu kaszankę w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: ..Jerry 21,odsiedziałeś już swoje i cierpisz 09.12.04, 18:36 Luizko czerpiesz zyski z pseudopracy w tzw. wymiarze sprawiedliwoci i maci ci spokoj , ze ludzie coraz glosniesz pisza i mowia o waszych ,wyczynach , osiagnieciach. To wam psuje publicity wy pseudoprawniczki niewydarzone. A propos czy ty nadal figurujesz w rejestrze panien lekkich obyczajow ? Pytanie za pytanie. Po prostu bede pisac o waszych swinstwach a zycie codziennie przynosi kolejne przyklady. Na koniec do politykow odnowicieli , o ktorych wiem , iz sledza opinie internetowe - bo to jest naqjlepszy barometr nastrojow. A wiec wy politycy jezeli chcecie odnowic i uzdrowic ten kraj - to zaczac musicie bezwzglednie od tzw. wymiaru sprawiedliwosci.To szmbo trzeba oczyscic do konca i w pierwszej kolejnosci. Wszystkich tzw. sedziow i prokuratorow , ktorzy w jakikolwiek sposob uchybili zawodowi zaufania publicznego i skazony maja tzw. nieskazitelny charakter ( jak glosi ustawa) - wywalic na zbity pysk .Zatrudnic mlodych , zdolnych , prawnikow po rzetelnych konkursach , a nie po ukladach. Wtedy ludzie zlapia oddech ,a kraj naprawde zacznie rozkwitac. Te wszystkie prawnicze kanalie musza byc odstawione na boczny tor historii i rozliczone co do grosza. Tak jak niejaki Hop Jerzy- prokuratorek apelacyjny w katowicach co to grabil pieniadze podatnikow bez opamietania - a tabuny sledczych naookolo nic nie widzieli. Ciekawa slepota. Ludzie nie bojcie sie tej mafii , mowcie glosno o ich wyczynach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUIZA .Jerry 21,jesteś niekonsekwentny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:31 ..wcześniej w innych postach przyznałeś się, że byłeś karany za przestępstwo. Z twojego postu wynikało też,że było to ciężkie przestępstwo. Nie pamiętam już czy pisałeś co to za przestępstwo, ale zdaje się nie. Ja natomiast nigdy nie sugerowałam,że jestem "lekkich obyczajów". Wiem,że niektóre osoby kiedy nie potrafią coś rzeczowo odpowiedzieć używają wyzwisk ale wtedy kończy się dyskusja a zaczyna zwykła pyskówa. Wracając jednak do tematu-czy nie uważasz,że śmiesznym jest abyś ty jako człowiek skazany za przestępstwo pospolite dawał wskazówki jak należy naprawić wymiar sprawiedliwości? I żeby to jeszcze były wskazówki ale to są tylko wyzwiska i słowa nasączone nienawiścią.Mając na względzie twoją przeszłość nikt nie będzie miał wątpliwości, że głoszone przez ciebie uwagi wypływają jedynie z chęci odegrania się na prokuratorach,którzy cię oskarżali i sędziach, którzy cię skazali. Związaną z tym niechęć przelałeś na wszystkich prawników, a to już ( nie obraź się) wskazuje na pewien prymitywizm. Wskazuje na to też twoja histeryczna reakcja na jakąkolwiek notatkę prasową dotyczącą prawników w ogóle. Na podstawie takiej notatki nie można natychmiast ferować wyroku ponieważ nawet nie wiadomo czy odpowiada prawdzie. Powinieneś wiedzieć, że człowiek jest tak długo niewinny dopóki nie udowodni mu się winy.Zresztą ty to wiesz z własnego doświadczenia ponieważ jak sam twierdziłeś,że tobie tej winy nie udowodniono bo bilingi pocztowe nie potwierdziły rozmów telefonicznych.W tej sytuacji stosujesz zasadę Kalego-źle jak Kalemu ukraść, dobrze jak Kali ukraść czyli inaczej: piszą źle o prokuratorze to natychmiast wywalić na zbity pysk bo jest to oczywiście zasadne,jeżeli zaś chodzi o mnie to nawet jak mi udowodnią winę to sprawiedliwość sprawiedliwością ale racja jest po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: .Jerry 21,jesteś niekonsekwentny... 10.12.04, 22:42 sluchaj panienko ciezkiej logiki ci co mnie znaja , nawet oszczercy przez ktorych zostalem skazany ,wiedza jakim jestem czlowiekiem - wiec nie bredz , ze nikt mi nie uwierzy w moje racje co do odnowy wymiaru i kraju.Oni dobrze wiedza , ze mam pelne moralne prawo by tak czynic i glosic. Raz jeszcze powtorze - wy pseudoprokuratorzy i pseudosedziowie - chcielibyscie swiata jak W Procesie Kafki.To wam kanaliom moralnym i etycznym sie marzy.Niedoczekanie wasze. I jeszcze jedno dopowiem.Pani profesor filozofi etyki B.Czerska NA ANTENIE TROJKI powiedzial , ze prawnicy i politycy to najbardziej zalosne zawody ( majac na mysli praktyke codzienna) - i to sie potwierdza ,codziennie. Jeszcze jedno ,kazdy kto sie nawet otarl o prawnikow jeszcze studiujacych mowil mi ,ze to jacys dziwaczni , pogieci ludzie- i to sie potwierdza w obserwacji. Dotyczy to prawnikow panstwowych - na etatach. W mojej sprawie tzw. prokurator to zwyczajnie powinna byc poddana badaniom psychiatrycznym - o co zreszta wystapilem wnioskiem procesowym- bo ewidentnie na to wyglada , iz ma w glowie pomieszane. Kazdy kto poczyta jej wypociny ( PROCZ JEJ PODOBNYCH) musi stwierdzic , iz taka umyslowosc jest godna stanowiska w wc a nie w panstwowym urzedzie. trzymaj sie luizo ,musze konczyc dyskutowac nie ma oczym - nie wiem skad sobie ubzduralas ,ze ja chce z toba prowadzic dyskurs. ja po prostu glosze prawde o tzw. wymiarze sprawiedliwosci. ty nie musisz glosic takiej samej , mozesz glosic swoja. A tak na marginesie : WLADZA USTAWODAWCZA SIE SKOMPROMITOWALA , WLADZA WYKONAWCZA SIE SKOMPROMITOWALA - NIC NIE STALO NA PRZESZKODZIE BY STALO SIE TAK SAMO Z WLADZA SADOWNICZA - CO TEZ WIDZIMY NA CODZIEN. W ZASADZIE TYLKO I WYLACZNIE DZIEKI CZWARTEJ WLADZY CZYLI WOLNYM MEDIOM-ALE NA TO JUZ WY PODNOSICIE SWOJE BRUDNE LAPSKA. To wam burzy wasz porzadek swiata , wasze dobre samopoczucie towarzystwa wzajemnej adoracji. A TAK W ISTOCIE JESTESCIE TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ABERACJI. J21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL To paradne - kryminaliści pouczają jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:51 uzdrowić wymiar sprawiedliwości. Wyrok był oczywiście niesłuszny,co? I co, nie odwoływałeś się? Najlepsze wyjście dla Ciebie to zostać ministrem sprawiedliwości. Masz oczywiście nieskazitelny charakter, jesteś młody, zaangażowany. Masz zamiar oczyścić i odnowić ten kraj ( czego dałeś już przykłady)no i nie dopuścisz aby mafia sędziowska skazywała kogokolwiek ( bo skazany może napisać donos na Ciebie i znowu trzeba będzie uzdrawiać, oczyszczać...itd..itd) A że nie jesteś prawnikiem to jeszcze jeden plus dla Ciebie-nie należysz do układu. W ogóle reforma całego państwa powinna odbywać się na tych samych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: To paradne - kryminaliści pouczają jak... 10.12.04, 22:22 Sluchaj smieciu pouczac to mozesz swoje dzieci , jak masz.Jak nie to pij mleko i nie bulgotaj bez skladu i sensu. Ja smieciu zakladalem NZS na swojej uczelni -i w stanie wojennym smieciu przez zielona granice wrocilem do kraju by walczyc z takimi sprzedawczykami komunistycznymi jak ty lub twoj rodziciel zapewne.Nie straszne mi sa wiec takie smiecie jak ty i reszta tej prawniczej swoloczy - co to na uslugach wladzy liza tylki. Takie Kapusty , Hopy , Czerkasy , Wielkanowskie i reszta tych pseudo sedziow i pseudoprokuratorow. Kryminalista nigdy nie bylem i nie bede w przeciwienstwie do wielu z was - co sie wysluguja sitwom i mafiom.Ci co mnie pomowili wespol ze skorumpowanym wymiarem - dobrze wiedza z kim mieli doczynienia. Ja im w oczy mowilem co mysle o nich i takim zalosnym wymiarze. Ja pisze tylko co wedle mnie maja zrobic politycy odnowiciele jezeli faktycznie maja zamiar uzdrowic ten kraj. Natomiast ,ze sa do tego powody to kazdy dzien kompromitacji prawniczkow - to pokazuje. Jak juz pisalem wam prawniczym gnidom marzy sie swiat jak z Procesu Kafki - dopiero byscie mieli uzywanie na niewinnych ludziach.Jednak niedoczekanie wasze - i na was przyjdzie kryska. Ludzie , w tym niewinnie oskarzeni i osadzeni z pogwalceniem wszelkiej logiki i skutecznego prawa do obrony - WAS OSADZA I ROZLICZA.nIE ZROBIMY TEGO BLEDU I ZANIECHANIA JAK POPRZEDNIE EKIPY -CO TO NAWET STALINOWSKICH OPRAWCOW NIE ROZLICZYLI ZE ZBRODNI. I dlatego nowe scierwo wasze rozkwitlo na calego , zerujac bez opamietania na kieszeniach zwyklych , szarych podatnikow. Na was smieciu przyjdzie czas. To ty jestes kryminalista -jezeli uczestniczysz w tym kryminalnym systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL Nie rozśmieszaj mnie,małolepszy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:39 ...Ty miałeś coś wspólnego z jakąkolwiek uczelnią? Chyba,że byłeś cieciem, bo sądząc po tym co piszesz i jak piszesz nie ukończyłeś nic oprócz szkoły podstawowej- no, może 1 rok szkoły zawodowej. Co więcej ,właśnie język i sposób wysławiania się upewnia mnie,że pewien czas spędziłeś tam gdzie powinieneś teraz wrócić. W "kiciu" nie tacy jak Ty maniacy się znajdują i jest to normalne. Natomiast wśród ludzi normalnych, nawet jeżeli nic nie pszeskrobiesz,prędzej czy później swoją psychozą natręctw zwrócisz na siebie uwagę a wiesz co to znaczy.Nie wiesz? No to Ci powiem-szpital dla psychicznie chorych.Jest to tym bardziej prawdopodobne,że oprócz psychozy natręctw ( we wszystkich widzisz prawników) można u Ciebie rozpoznać pewne objawy mitomanii. Ty tego nie widzisz?. Z jednej strony przyznajesz się do odsiadki w kryminale ( nie pamiętam już dokładnie co pisałeś we wcześniejszych postach ogólnie przyznając się do "kiblowania" ale nawet w tym piszesz,że Cię "pomówili")a z drugiej robisz z siebie kombatanta i to w dodatku członka NZS. A może byłeś członkiem nie NZS a NSZ- szczególnie Brygady Swiętokrzyskiej? I jeszcze jedno - żywo reagujesz na jakąkolwiek krytykę pod swoim adresem przyjmując jako pewnik, że ten kto źle o Tobie ( w Twoim mniemaniu) się wyraża to agent komunistyczny ( z dziada pradziada zresztą) Wygląda na to,że w czasie odbywania kary zostałeś namówiony przez kumpli do świadczenia pewnych intymnych usług i to zwichnęło Twoją psychikę do tego stopnia,że za swoje ciężkie przejścia a później za całe zło świata obwiniasz prawników. Reasumując- czy uważasz, że niewykształcony i do tego chory psychicznie człowiek może udzielić politykom cennych rad ? Przecież Ty się kompletnie nie znasz na problemach wymiaru sprawiedliwości.Ośmieszasz się!!!!!! A tak nawiasem -czytałeś "Proces" Franza Kafki czy to też objaw mitomanii? Jeżeli czytałeś odpowiedz jak się nazywa główny bohater i w jakimmieście toczy się akcja książki. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Nie rozśmieszaj mnie,małolepszy.... 11.12.04, 10:31 glabku ja nogdzie nie siedzialem wyrok ma w zawieszeniu a wasza prawnicza sitwa rozliczona bedzie w Strasburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: To paradne - kryminaliści pouczają jak... IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.12.04, 08:25 jerry, miejsce takich chamów jak ty jest w więzieniu albo w szpitalu psychiatrycznym. Poziom twojego bełkotu jest żenujący. Do tego powołujesz się bez przerwy na swoją "kombatancką" przeszłość, co sugeruje, że jesteś raczej esbeckim prowokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL A jednak byłeś skazany i to stawia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL ....w innym świetle Twoje pretensje. A za co .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:04 ...zostałeś skazany- kombatancie? ( wiem,że za niewinność- ale jaki był zarzut) I nie odwoływałeś się? ( jestem pewny, że tak). Jeżeli tak, jaki był wyrok sądu II instancji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL Znałem jednego takiego jak Ty "niewinnego".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL ..też miał pretensje.W końcu zwariował.Powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: ..też miał pretensje.W końcu zwariował.Powodz 12.12.04, 10:34 swirze zmien nicka na SWIRGOL W sam raz ulal jak do ciebie pasuje. Przypuszczam , ze szybciej ty wyladujesz w szpitalu dla pokreconych prawniczkow lub poplecznikow pseudoprawnikow na teraz spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: To paradne - kryminaliści pouczają jak... 12.12.04, 10:31 gosciu bredzisz kompletnie-jakim moge byc esbeckim prowokatorem.co lub kogo prowokuje.Pseudoprawniczkow do belkotu.Ponad 60% spoleczenstwa ocenia tzw wymiar negatywnie - ja tylko glosno o tym mowie jaki to szambo ten tzw. wymiar sprawiedliwosci.Codziennie sa przyklady na degeneracje prokuratorow i sedziow - a ministrami sprawiedliwosci na czele. Tacy jak ty to owszem posylali , zamykali ludzi w psychuszkach. Poczytaj Solzenicyna Archipelag Gulag lub Jeden dzien Iwana... .Jego tez zamnkneli - bo mowil prawde. Natomiast co do mego jezyka - to jest on celowo adekwatny do opisu szamba czyli wymiaru i jego funkcjonariuszy. Tak jak Michnik uzywal knajackiego jezyka adekwatnego do sytuacji - tak i ja czynie. narazie spadaj gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l pocieszę cię IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.12.04, 11:38 W każdym zakładzie karnym 4/5 stanowią "niewinni". Licytują się w opowieściach, jak to zostali fałszywie pomówieni, skrzywdzeni, sąd nie słuchał co mieli do powiedzenia na rozprawie i tak dalej. Ciesz się, że dostałeś wyrok z zawieszeniem. Jeśli okres próby jeszcze biegnie, staraj się trochę opanowac swoją chamską agresję, bo jeszcze możesz trafić za kratki. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: pocieszę cię 13.12.04, 10:45 gosciu juz ci pisalem spadaj palancie ja sie wcale nie boje wiezienia matole pospolity i w twoim prawniczym szambie. mam duzo zgromadzonych cytatow na wasz temat wypowiadanych przez badx co badx wplywowych politykow i jeszcze nie skompromitowanych np. Rokity , Ziobry i innych czest prawnikow. Tak wiec ja sie nawet przygotowuje na proces w ktorym ich powolam na swiadkow. Jak wygram ( a tam wszyscy Polacy wygrywaja) w Strasburgu to nie zapomne poinformowac takich kreatur wy. Twoja logika gosciu jest zalosna .matole ja wyraxnie tlumaczylem , iz zostalem pomowiony o karalne groxby na ktore to oskarzenie byly tylko slowa pokrzywdzonej - zreszta bez ladu i skladu , bez sensu. Ty mi matole chcesz wmowic za wszelka cene iz jestem winny tylko tego nie wiem , albo nie chcem sie przyznac. Podalem wiec przyklad Jozefa K. z Procesu Kafki - ze taki wam sie swiat marzy wy prawnicze gnidy. Jednak i was w koncu rozlicza - ja napewno o to bede walczyl - takze metodami politycznymi.Co nieco na ten temat publikowalem juz w Rzeczpospolitej - wiec wy kretynskie nasienia mozecie podskakiwac ile wlezie - a ja dopne swego. Juz moja dzialalnosc internetowa przynosi efekty w postacji wzrostu swiadomosci waszych swinstw. Takze do politykow wysylam odpowiednie materialy- i wiem ze sa brane pod uwage. A tak na marginesie - ty nawet nie potrafisz wymyslic jako takiego nicku internetowego- widac ze twoj poziom umyslowy jest nagranicy zalosnego. Trzymaj sie - i sprobuj uruchomic szare komorki - przynajmniej kilka na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL JERRY, TO JEST BEŁKOT.PLUJESZ ŚLINĄ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:37 ...A NIE MÓWISZ. a MOŻE ,PSYCHICZNY, ODPOWIESZ NA MOJE PYTANIA-ZA CO KONKRETNIE ZOSTAŁEŚ SKAZANY,CZY SIĘ ODWOŁYWAŁEŚ,CZY SKŁADAŁEŚ KASACJĘ ORAZ W JAKIM MIEŚCIE DZIEJE SIĘ AKCJA "PROCESU" KAFKI? MAM NADZIEJĘ,ŻE W KOŃCU MI ODPOWIESZ ZANIM CIĘ ZNOWU ZAMKNĄ ( W WIĘZIENIU LUB PSYCHIATRYKU) SPIESZ SIĘ MASZ CHYBA MAŁO CZASU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: pocieszę cię IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.12.04, 16:01 Przepełnienie zakładów psychiatrycznych twoją jedyną nadzieją, świrze. Odpowiedz Link Zgłoś