lewicowi 19.12.04, 18:16 Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co dla was pod choinke ? morze by tak biblie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOLEK BANAN [...] IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 18:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 [...] 19.12.04, 19:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Portret Putina i kibitka na Sybir IP: *.core / 217.8.189.* 19.12.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycky Glowy IP: 207.134.78.* 21.12.04, 03:18 Przede wszystkim moze pisze sie przez samo Z. Drugie, najwiekszym prezentem pod choinke dla Gertycha bylyby glowy:Kwasniewskieg, Kulczyka, Millera. Ungiera, Jasnia i paru jeszcze....ale to wyglada na marzene scietej glowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca a co lewicowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 07:03 bandzie pod choinkę. Nie ineteresuje mnie co dostanie ten Pan pod choinkę. Natomiast interesuje mnie ilu jeszcze jest tak jordolnietych polaczków jak Ty. Was to nawet Marks, Engels i Lenin już nie wzrusza. Wam tylko zafundować wakacje do końca życia w Koreii Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mongolska morda Portret Kobylanskego ... zenada! IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 09:32 Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Portret Kobylanskego ... zenada! 26.12.04, 10:02 Ty sobie żartów nie rób. Spojrzyj na portal WP jest tam ankieta pt. który z polityków zrobił w 2004 r. najwięceej dla Polski. No kto?? Roman Giertych!!!! Głosowało 25 tys. internautów. Giertych wodzem narodu?! Podobno nie pragniemy niczego tak, jak demokracji i wolności, ale głosujemy za kimś kto weźmie nas za mordę i nam dokopie. Taka ciekawostka socjologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Portret Kobylanskego ... zenada! 26.12.04, 10:04 p.smerf napisał: > Ty sobie żartów nie rób. Spojrzyj na portal WP jest tam ankieta pt. który z > polityków zrobił w 2004 r. najwięceej dla Polski. No kto?? Roman Giertych!!!! > > > Głosowało 25 tys. internautów. Giertych wodzem narodu?! Podobno nie pragniemy > niczego tak, jak demokracji i wolności, ale głosujemy za kimś kto weźmie nas za > mordę i nam dokopie. Taka ciekawostka socjologiczna. Bracia Wojciech i Henryk Wysoccy prowadzą swoją firmę "Rzeźnik" od 9 lat. Zachowali stare, sprawdzone receptury, a wraz z nimi tradycyjny smak polskich wędlin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: Co dla Giertycha pod choinke ? IP: *.crowley.pl 26.12.04, 10:11 Dmuchanego Zbysia Ziobro bądź lalkę barbie o twarzy Kulczyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka A moze portret Ernesto "Che" Guevary? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:23 Hasta la Victoria siempre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Tylko wibrator ! Typ "Big John Homostar" !!! IP: *.chello.pl 26.12.04, 10:25 On to uwielbia ! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:43 Zdjęcie Oszołoma wraz z autografem. Czuję, że jeszcze ze dwa lata i Oszoł przebije popularnością Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Re: Co dla Giertycha pod choinkem ? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:47 Utwory Benito Suareza! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:41 lewicowi napisał: > Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co dla > was pod choinke ? morze by tak biblie? Ja bym tam wolał morze niż biblię, ale ja z LPRu nie jestem, więc nie będę się wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Powinni go wykastrowac, rzeby siem nie rozmnarzal IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:45 goniacy.pielegniarz napisał: > lewicowi napisał: > > > Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co d > la > > was pod choinke ? morze by tak biblie? > > Ja bym tam wolał morze niż biblię, ale ja z LPRu nie jestem, więc nie będę się > wypowiadał. > Choć jeśli sam chciałbyś coś kupić, to polecałbym słownik ortograficzny. Tylko sprawdź dokładnie przed wysłaniem, czy są wszystkie hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-z DZIERŻYŃSKI IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 01:41 To zdumiewające, że pozornie tak odległe "pojęcia" jak LPR, permanentna komisja pomysłu małego Kaczyńskiego, święta inkwizycja oraz wódz czekistow krwawy Felek- Dzierżyński są sobie ideologicznymi braćmi. Dla Giertycha tylko pomnik DZIERŻYŃSKIEGO. Narodowcy powinni go czcić - nikt inny nie wyrżnął tak wielu Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Re: DZIERZ˙YN´SKI IP: *.sympatico.ca 27.12.04, 02:20 Felix ruwnierz rznol Paliakow, ale mimo to nie dostaje do pient Dzougaszwili ... LPR to kundle! Odpowiedz Link Zgłoś