Dodaj do ulubionych

Co dla Giertycha pod choinke ?

19.12.04, 18:16
Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co dla
was pod choinke ? morze by tak biblie?
Obserwuj wątek
    • Gość: TOLEK BANAN [...] IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 18:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • krystian10 [...] 19.12.04, 19:39
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jurek Portret Putina i kibitka na Sybir IP: *.core / 217.8.189.* 19.12.04, 21:43
      • Gość: Kaszanka Wczasy na Sybirze! IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 21:16
    • Gość: Rycky Glowy IP: 207.134.78.* 21.12.04, 03:18
      Przede wszystkim moze pisze sie przez samo Z. Drugie, najwiekszym prezentem pod
      choinke dla Gertycha bylyby glowy:Kwasniewskieg, Kulczyka, Millera. Ungiera,
      Jasnia i paru jeszcze....ale to wyglada na marzene scietej glowy....
    • Gość: doradca a co lewicowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 07:03
      bandzie pod choinkę. Nie ineteresuje mnie co dostanie ten Pan pod choinkę.
      Natomiast interesuje mnie ilu jeszcze jest tak jordolnietych polaczków jak Ty.
      Was to nawet Marks, Engels i Lenin już nie wzrusza. Wam tylko zafundować
      wakacje do końca życia w Koreii Północnej.
    • Gość: Mongolska morda Portret Kobylanskego ... zenada! IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 09:32
      • p.smerf Re: Portret Kobylanskego ... zenada! 26.12.04, 10:02
        Ty sobie żartów nie rób. Spojrzyj na portal WP jest tam ankieta pt. który z
        polityków zrobił w 2004 r. najwięceej dla Polski. No kto?? Roman Giertych!!!!

Głosowało 25 tys. internautów. Giertych wodzem narodu?! Podobno nie pragniemy
        niczego tak, jak demokracji i wolności, ale głosujemy za kimś kto weźmie nas za
        mordę i nam dokopie. Taka ciekawostka socjologiczna.
        • gienia.gienia Re: Portret Kobylanskego ... zenada! 26.12.04, 10:04
          p.smerf napisał:

> Ty sobie żartów nie rób. Spojrzyj na portal WP jest tam ankieta pt. który z
          > polityków zrobił w 2004 r. najwięceej dla Polski. No kto?? Roman
          Giertych!!!!
          >
          >
          > Głosowało 25 tys. internautów. Giertych wodzem narodu?! Podobno nie pragniemy
          > niczego tak, jak demokracji i wolności, ale głosujemy za kimś kto weźmie nas
          za
          > mordę i nam dokopie. Taka ciekawostka socjologiczna.
          Bracia Wojciech i Henryk Wysoccy prowadzą swoją firmę "Rzeźnik" od 9 lat.
          Zachowali stare, sprawdzone receptury, a wraz z nimi tradycyjny smak polskich
          wędlin.
    • Gość: omamiony wiedźmin Re: Co dla Giertycha pod choinke ? IP: *.crowley.pl 26.12.04, 10:11
      Dmuchanego Zbysia Ziobro
      bądź
      lalkę barbie o twarzy Kulczyka :)
      • Gość: Kaszanka A moze portret Ernesto "Che" Guevary? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:23
        Hasta la Victoria siempre!
        • Gość: Kamil Tylko wibrator ! Typ "Big John Homostar" !!! IP: *.chello.pl 26.12.04, 10:25
          On to uwielbia !
          • Gość: Kaszanka A moze portret Dmowskiego? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:38
      • goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:43
        Zdjęcie Oszołoma wraz z autografem. Czuję, że jeszcze ze dwa lata i Oszoł
        przebije popularnością Giertycha.
        • Gość: Kaszanka Re: Co dla Giertycha pod choinkem ? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:47
          Utwory Benito Suareza!
    • goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:41
      lewicowi napisał:

> Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co dla
      > was pod choinke ? morze by tak biblie?

Ja bym tam wolał morze niż biblię, ale ja z LPRu nie jestem, więc nie będę się
      wypowiadał.

• Gość: Kaszanka Powinni go wykastrowac, rzeby siem nie rozmnarzal IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:44
      • goniacy.pielegniarz Re: Co dla Giertycha pod choinke ? 26.12.04, 10:45
        goniacy.pielegniarz napisał:

> lewicowi napisał:
        >
        > > Zadufani w sobie, zażarci pełni przemocy i rządni krwi kolesie z LPR co d
        > la
        > > was pod choinke ? morze by tak biblie?
        >
        > Ja bym tam wolał morze niż biblię, ale ja z LPRu nie jestem, więc nie będę się
        > wypowiadał.
        >

Choć jeśli sam chciałbyś coś kupić, to polecałbym słownik ortograficzny. Tylko
        sprawdź dokładnie przed wysłaniem, czy są wszystkie hasła.
        • Gość: Kaszanka Jevo atiec uboliem byval? IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 10:49
    • Gość: Kaszanka Wykastrowac tego pojeba! IP: *.sympatico.ca 26.12.04, 11:07
    • Gość: a-z DZIERŻYŃSKI IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 01:41
      To zdumiewające, że pozornie tak odległe "pojęcia" jak LPR, permanentna komisja
      pomysłu małego Kaczyńskiego, święta inkwizycja oraz wódz czekistow krwawy Felek-
      Dzierżyński są sobie ideologicznymi braćmi.
      Dla Giertycha tylko pomnik DZIERŻYŃSKIEGO.
      Narodowcy powinni go czcić - nikt inny nie wyrżnął tak wielu Rosjan.
      • Gość: Kaszanka Re: DZIERZ˙YN´SKI IP: *.sympatico.ca 27.12.04, 02:20
        Felix ruwnierz rznol Paliakow, ale mimo to nie dostaje do pient Dzougaszwili ... LPR to kundle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka