yossarian18 19.12.04, 19:55 Nowy admin to maaax. Prowadzi także b. ciekawe forum polityka<ideologia<historia, zachęcam do odwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorak Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 19:58 yossarian18 napisał: > Nowy admin to maaax. Może wygłosiłby jakieś expose - czego mozemy sie po nimi spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 20:00 To tradycjyny katolik i konserwatysta-nacjonalista-monarchista, tak samo jak założyciel tego forum, czyli ja. On wam nie przepuści. O! Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 20:26 > On wam nie przepuści. O! fascynujące to ma być rzeźnia czy forum? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 20:18 niech częściej zabiera głos na tym forum i niech uważa na lewaków którzy coraz częściej tu wchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 20:25 A co to? Ten maaax jezyka w gębie nie ma? Niech sam gada! Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 21:04 maaax nie ma "gęby" - to po pierwsze; po drugie, trzecie i nastepne- szanowac będe odmienne opinie a kasowac te wpisy, ktore obrazają uczucia religijne, Kosciól RzymskoKatolicki, sprzeczne będa z chrzescijamskimi i konserwatywnymi wartosciami. Jak zwykle- praktyka pokaże o co chodzi. Nie będe także tolerowal tu propagandy lewicowej i politpoprawnej - od tego macie multum innych miejsc. POLITYKA IDEOLOGIA HISTORIA ------------- Gdzie wszyscy sądzą, że mają prawo rozkazywać, tam kończy się to ostatecznie tym, że wszyscy wolą, aby rozkazywał jeden. Nicolas Gomez Davila Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 21:09 Mam pytanie do nowego admina. Czy potrząc na moją dotychczasową działalność na tym forum, uważasz że powinienem sobie odpuścić?:) Bo nie mam ochoty pisać rzeczy, co wycinane będą:) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 21:14 to zależy co akurat napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nowy admin na naszym Forum! 19.12.04, 21:18 Ech to życie w niepewności...:) Zapewniam Cię że tym razem nie napiszę nic obraźliwego... ani niezgodnego z moimi poglądami;) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nowy admin na naszym Forum! 20.12.04, 08:35 Bardzo przepraszam maaaxa za określenie "gęba". Zdanie z mojego powyższego postu powinno brzmieć: "Ten maaax jezyka w ustach nie ma?" Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nowy admin na naszym Forum! 21.12.04, 10:17 Jakie będziesz stosować kryterium odróżnienia "odmiennych poglądów" od "lewackiej propagandy"? Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Nowy admin na naszym Forum! 21.12.04, 12:42 własne rozeznanie, compris? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nowy admin na naszym Forum! 21.12.04, 17:52 W takim razie inaczej: podaj mi proszę przykład postu zawierającego odmienne od Twoich poglądy, a jednocześnie nie będącego "lewacką propagandą". Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Nowy admin na naszym Forum! 21.12.04, 18:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=18465627&a=18697066 Odpowiedz Link Zgłoś