Gość: kapiszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:25 Czy to prawda, że ponad dwa tysiace lat temu urodził się Jezus ? Niech mi to wreszcie ktoś wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elle tak kapiszonku, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:42 to fakt potwierdzony dokumentami. Urodził się taki człowiek, żył, nauczał, został oskarżony i ukrzyżowany. Tyle historia. A kwestią wiary jest, że zmartwychwstał, czynił i czyni cuda, że wiara pomaga nawet śmiertelnie chorym . Słyszałeś z pewnością o Całunie Turyńskim? Tacy jak Ty od lat przedstawiają różne dowody , jednak żaden jednoznacznie niczego nie wyjaśnia. Więc mimo Twego , jak Ci się wydawało, ironicznego pytania,WESOLYCH SWIAT, cokolwiek dla Ciebie one znaczą. pa,zapewniam, nie oszołomka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapiszon Re: tak kapiszonku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:53 Dziękuję za odpowiedz i życzenia, wcale nie pytałem ironicznie, także nie dotarło do mnie: "Tacy jak Ty od lat przedstawiają różne dowody..." naprawdę nie było nic ukrytego w moim pytaniu. Święta są fajowe nawet jeśli nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: tak kapiszonku, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:56 sorry, zle odczytałam. Więc jeszcze raz: Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś