Gość: Hehehe Teraz o jajach prezydentka mowi cala Polska !! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 27.12.04, 13:02 Moze on chcial tej slawy dla swoich genitaliow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiernny Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.d2.club-internet.fr 27.12.04, 13:04 koncz wasc wstydu oszawde nie ma jajczedz prezydent to powinien sie podac do dymisji a nie takie cyrki wyprawiac a teraz powolajo komisje przegladno wszystkie papierki iwtedy stwierdzi ze to co zrobil to napr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deregowski Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.abdn.ac.uk / *.abdn.ac.uk 27.12.04, 13:07 Ludzie! W czas swiat takie wrogie poczynania! Proponuje kompromis: Prezydent ma jedno jaje barzo malenkie, uwiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:16 "Prezydent Wrona nie komentuje sprawy: - To zespół radców prawnych urzędu miasta uznał, że złamano prawo - stwierdził lakonicznie." akurat !!! malutki czlowiek z wielkimi kompleksami. chyba rzeczywiscie nie ma jaj skoro nasyla na krytykujacego go studenta bande prawnikow "pracujacych" za publiczne (w tym tego studenta zapewne) pieniadze. co do decyzji, ktora ow student krytykowal to sie nie wypowiem bo nie znam tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielixx Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 13:26 Może to i prawda , skoro tak go zaboilało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sino Mieszkam i pracuje w Chinach IP: 61.165.143.* 27.12.04, 13:27 i czekam na policje od polglowka z Czestochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post prl Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:29 Przyjdzie czas, że wszyscy ci towarzysze prokuratorzy przestaną być prokuratorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekl Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.inetia.pl 27.12.04, 13:30 Jeśli napiszę, że rzeczony Pan jest kretynem, to też mnie pozwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:30 Tak. Gdybyś napisał wielkimi literami to nie doniósłby na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z wrona mysle, ze wrona jest glupkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:32 czlowiekiem, ktoremu brak honoru, i ktory nie rozumie jakie sa jego zadania. obrona czczi osoby publicznej powinna polegan na dzialaniach pokazujacych, ze oponenci nie maja podstaw by mowic zle, nie na ich sciganiu i karaniu. jesli ktos tego nie rozumie, to znaczy ze nie powinien byc osoba publiczna. takie zachowanie jest zalosne, plytkie i swiadczy o tym, ze zachowujacy sie tak jest plytkim glupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s0pEE Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:32 Zycze prezydentowi, zeby przegral i zaplacil za wszystko z wlasnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SayNo Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:38 No BEZ JAJ, a myślałem, że idiotów u nas ci mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs232 pytanie natury metafizyczno egzystencjalnej IP: 212.160.130.* 27.12.04, 13:41 co bylo pierwsze: wrona czy jajko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: pytanie natury metafizyczno egzystencjalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:56 jajka nigdy nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 27.12.04, 13:58 P. Wrona najpierw powinien przegrać a potem zapłacić. Zapłacić za pracę policjantów prokuratorów i sędziów. Oczywiście zawsze może powiedzieć, że to "radcy prawni" i dać im naganę. ;-) Po prostu przerost formy nad treścią. Ludzie, którzy nie dopuszczają krytyki nie powinni mieć możliwości rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedenjan pieniacz i maly czlowieczek z tego Wrony ..... IP: *.d1.club-internet.fr 27.12.04, 13:58 pieniacz i maly czlowieczek z tego Wrony, moze by zabral sie za robote a ne myszkowal po necie i szukal krytyk na swoj temat? Widac ze ma pozostalosci z dawnych lat ery komunistycznej!!!!!A druga sprawa to jak sie jest na swieczniku to nalezy sie spodziewac neitylko przycgylnych zdan na swoj temat.Widac student mial racje , ze wytknal nierobstwo tego Wrony.Asamo WRON-a ???? moze to pan byl w tym wspanialym komitecie ? Najlepiej niech ten Wrona wprowadzi stan wojenny na terenie mu podleglym i wylaczy siec telefonow , to nie bedzie mial zlych opini o sobie , przynajmiej na pismie!!!Szkoda, ze tecy ludzie sprawuja wladze , bo ich miejsce jest ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Towarzyszu Prezydencie Częstochowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:01 Towarzyszu Prezydencie! Jako Wielki Wódz będziesz zawsze dla mnie natchnieniem o poranku, dzięki Tobie moje zycie nabiera tempa. Dlatego też jestem dumny, że mogę złożyć Umiłowanemu Prezydentowi i całemu demokratycznemu Narodowi Częstochowy życzenia wszelkiej pomyślności. Dziś patrzę z nadzieją na poczynania Umiłowanego Prezydenta, który z taką stanowczością opiera się imperializmowi internetowemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestrogą dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcą zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Częstochowy. Towarzyszu Prezydencie Komunistyczna Partia Polski pragnie przekazać najlepsze życzenia dla Ukochanego Prezydenta Narodu Częstochowskiego. Proszę przekazać Ukochanemu Prezydentowi, że partia polskich komunistów i wszyscy świadomi ludzie pracy solidaryzują się z Nim oraz całym Narodem Częstochowskim, walczącym o szczęśliwą przyszłość Ludowej Częstochowy. Towarzyszu Prezydencie Gdyby miejscowa Policja miała kłopoty i problemy ze ściganiem internetowych prześmiewców to dzielny Naród Północnokoreański, który zawsze i wszędzie miłuje pokój gotowy jest przyjść z internacjonalistyczną pomocą. Tylko podeślijcie troche dolarów amerykańskich bo sami wiecie, że podróż kosztuje. I najlepiej bez wizerunku Kaczora Donalda bo ostatnio pewien nasz kurier miał problemy na granicy chińsko-rosyjskiej jak chciał zapłacić takimi banknotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam karę śmierci Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:08 wrona tylko znosi jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:12 PARANOJA! Prezydent miasta jest osobą publiczną, więc musi się liczyć z ostrą krytyką swich poczynań. Poza tym określenie " nie masz jaj " to zwykła metafora, moze niezbyt wysublimowana , ale to nie powód aby ktoś się poczuł obrażony. Śmiechu warte! Widocznie Pan Wrona rzeczywiście nie ma jaj, a jak ma to nie wie do czego mu służą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Wielce Szanowny Towarzyszu Prezydencie Częstochowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:26 My członkowie Warszawskiego koła Idei Dżucze składamy najserdeczniejsze pozdrowienia dla całego urzędu Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy. Jesteśmy wdzięczni za pomoc i opiekę jaką otacza nas Drogi i umiłowany Prezydent Częstochowy ! Z naszej strony ku sercu Prezydenta płynie gorąca chęć służenia Mu i stanowcze postanowienie lojalności i gorąca chęć poznawania wielkich Idei Towarzysza. Tak przysięgamy uczyć się Prezydenta by jeszcze bardziej zespolić sie z miłującym pokój narodem Częstochowy w tych trudnych chwilach. Wyrażamy poparcie dla działań urzędu Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy i w pełni solidaryzujemy sie w tym z Wielce Szanownym Towarzyszem Prezydentem Częstochowy. Dość jawnej internetowej imperialistycznej polityki! Nasza szansa na wolnośći rozwój to nauki Wielkiego Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy! Pozdrawiamy wszystkich i wzywamy do zasilania naszych szeregów patriotów - przodowników postępu i studentów Idei Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy! Uprzejmie również prosimy o przysłanie kilku banknotów o różnych nominałach środków płatnicznych w imperialistycznym USA. Bez tego nie możemy popierać słusznych Ideii Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy. Tylko prosimy aby więcej nie przysyłać z wizerunkiem Kaczora Donalda bo nie sposób takich banknotów wymienić w kantorze wymiany walut na warszawskim Stadionie. Członkowie Warszawskiego koła Idei Dżucze, Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ornitolog Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:28 Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo - podobno istnieją, niektórzy nawet twierdzą że je widzieli, ale nikt nie umie tego dowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:29 Ale podobno donosić potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.ibch.poznan.pl 27.12.04, 14:31 Prezydent niby ma racje: - student napisal ze "prezydent pokazal ze nie ma jaj " co jest nie-prawda, bo prezydent nie pokazal ze ma jaja. Akcja prezydenta = sciganie autora postu niby ma udowodnic ze prezydent ma jaja, ale ze jest post factum = po post-cie (wypowiedzi w internecie) to nie moze wplynac na ocene prawdziwosci (lub nie ) wypowiedzi, a zreszta sa prostsze, bardziej obrazowe metody, ktorych kosztow nie poniosa podatnicy. P.S. Do prawnikow - czy identyfikcaja IP komputera = udowodnienie autorstwa postu ? w koncu mam w domu papier listowy i koperty i dlugopisy ale czy ponosze odpowiedzalnosc jak ktos tym sprzetem napisze jakies glupoty, czy musze udowodnic ze to ja ich nie pisalem - czy tez musza mi udowodnic ze to ja je pisalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aifargotamenik Jeżeli więcej policjantów zajmuje się takimi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:31 ...pierdołami (według mnie oczywiście, i za przeproszeniem - żeby ktoś mnie do sądu nie podał), to ilu ściga przestępców...??? Paranoja (według mnie oczywiście...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry A sójka wybiera się za morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:43 A sójka wybiera się za morze Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Znacie? Znamy! To przeczytajcie jeszcze raz! Plizz 27.12.04, 15:24 Polska Konstytucja, KPA i stosowne rozporządzenie Rady Ministrów dają obywatelom prawo do krytyki; wyraźnie określają procedury, wedle których skargi i wnioski obywateli powinny być rozpatrywane i załatwiane, nakazują odnoszenie się do MERITUM spraw budzacych obywatelskie niezadowolenie (a nie do FORMY, która bywa czasem nieporadna, obraźliwa i wulgarna). Bo - teoretycznie - obywatele mają prawo wysławiać sie tak jak potrafią, maja prawo denerwować się dotkliwymi dla nich skutkami urzedniczych działań i zaniechań. Zaś urzednikom POWINNO ZALEŻEĆ NA ZROZUMIENIU O CO OBYWATELOWI CHODZI, a nie na czepianiu sie (choćby i niezbyt grzecznych) słówek, robieniu obrażonych min i nadużywaniu zajmowanych stanowisk do przesladowania mieszkańców za zbyt nawet impulsywne okazywanie "moralnego zaniepokojenia postepowaniem władzy". Tłumienie krytyki jest prawnie zakazane! Ale w życiu, jak to w życiu. Na szczeblu krajowym - Premier napuszcza na dyrektora "Orlenu" Prokuratorkę Generalną i szefa bezpieki; na szczeblu prowincjonalnym - prezydent miasteczka, lokalnego prokuratora i policmajstra na studenta. Wedle stawu grobla... Znalazłem w sieci tekst, napisany przy podobnej okazji, gdy jakaś inna biurokratyczna stupajka, z wyżyn swego urzędu, organizowała prokuratorsko- policyjną obławę na osoby ośmielajace się krytykować opieszałość i nieudolność prowincjonalnego kacyka: ..."warto zwrócić uwagę na opinie Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu, dotyczące dopuszczalnej krytyki rządów i osób publicznych. Otóż Trybunał, który jest szalenie uczulony na wszelkie naruszenia prawa do prywatności i do ochrony dóbr osobistych, wyraźnie stwierdził, że krytyka polityków i osób, zajmujących stanowiska publiczne jest dopuszczalna w znacznie szerszym stopniu niż publiczna krytyka osób prywatnych. Polityk bowiem z własnej woli podejmuje działalność, która ze swej natury jest przedmiotem zainteresowania mediów i opinii publicznej w znacznie szerszym stopni niż działalność zwykłego człowieka. Stąd polityk, podejmując świadomie takie funkcje musi wykazać znacznie dalej idącą tolerancję w stosunku do krytyki jego słów czy zachowań. Nie wszyscy chcą przyjąć do wiadomości, że sprawowanie władzy to nie tylko przywileje, ale i obowiązki w stosunku do społeczeństwa. Trybunał przestrzega, że nie wolno zniechęcać obywateli przez straszenie sankcjami do wyrażania swych opinii w sprawach dotyczących interesu publicznego. To stwierdzenie ma, w naszych warunkach, ogromne znaczenie. Przecież PRL utrzymywał się tylko dlatego, że zduszono możliwości krytyki. Dziś jeśli chcemy budować społeczeństwo obywatelskie i zachęcać ludzi do udziału we władzy, to krytyki hamować nie wolno. Trybunał również wyraził opinię, że publiczna krytyka działań podejmowanych przez funkcjonariuszy państwowych i samorządowych z tytułu sprawowanego urzędu może być jeszcze dalej posunięta niż ta, w stosunku do osób fizycznych, a nawet ludzi polityki. Działania rządu i urzędów, w państwie demokratycznym muszą się znajdować pod stałą kontrolą opinii publicznej i mediów. Te opinie Trybunału są istotne dla ukształtowania standardów w tej dziedzinie w Polsce. Zbyt często uważa się u nas, że władza czy sprawowane funkcje chronią przed wszelką krytyką i że, krytykowanie postępowania funkcjonariusza obraża autorytet urzędu, który sprawuje. Jest to oczywiście błędne. To funkcjonariusz może skompromitować urząd, a nie krytyka jego postępowania. Jeśli nie dawałby powodu do krytyki, to nie miała by ona miejsca." To warto pamietać, gdy w kolejnym miejscu w Polsce, kolejny urzędnik wypowie wojnę mieszkańcom pragnacym skorzystać z przysługujacego im prawa do martwienia się skutkami kiepskich rządów, do krytyki i pyskowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Bat na urzędnicze pośladki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:32 Towarzysze Urzędnicy Polecam ( za darmo i nie musicie za to płacić) KPA Rozdział 7 Art.35/36/37/38. Bez bolszewickiego pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Wysłać to wszystkim wronom! W 1000 kopiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Wystarczy jedno pytanie dziennie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:46 Inaczej mozna takich specjalistów wykończyć. Jest już ponad 400 wpisów. Wystarczy, że każda z osób wyśle do takiego urzędnika jedno pytanie w ciągu dnia. I tak codziennie przez miesiąc. Zapewniam Ciebie, że nie zdążą odpowiedzieć w ustawowym terminie. Pytania mogą być różne, np. Czy prawdą jest, że w budżecie miasta Częstochowy znajdują się środki na kastrowanie kotów aby zapobiec ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Następnego dnia można wysłać pytanie czy środki przenaczone na ten cel są odpowiednio zabezpieczone. Trzeciego dnia czy środki przeznaczone na ten cel są zabezpieczone ze względu na róznice kursowe. Czwartego dnia pytanie może dotyczyć jaki ustawowo jest przewidywany wzwód u buhaja w celach rozrodczych. Piątego dnia czy spełnione jest rozporządzenie Ministra Rolnictwa w celu dopuszczalnej prędkości wiatru znajdującego się w stajniach. I wiesz można ich tak zasypywać. Na każde pytanie na które urzędnik nie odpowie automatycznie kierować do prokuratury. Jeżeli prokurator umorzy postępowanie ze względu na niską szkodliwość społeczną. Zapytać się autora odpowiedniego rozporządzenia rządowego dlaczego defrauduje pieniądze podatników skoro prokuratura odmawia przeprowadzenia śledztwa. Tak myśle, że po 1 miesiącu pan Prezydent Wrona zostałby odwołany ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Ktoś tu zachował się nie po męsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:56 Znaczy bez jaj. Ale nie powiem kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:15 a czy to bedzie obraze.pan jest zeremmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavekk Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:20 co za cip.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlantyk Chyba przestanę cokolwiek pisać IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* 27.12.04, 15:20 Paranoja pana z Częstochowy mnie jakoś nie dziwi. Przeraża gorliwość organów ścigania. Wiele razy pisałem o naszych "dostojnikach" rzeczy znacznie gorsze, niż ten biedny student o prowincjonalnym kacyku. Gdyby ścigać wszystkich forumowiczów z gazety, sądy i prokuratura nie zdążyłyby przez 200 lat. Przy okazji mam zatrzeżenia do podpisywania wszystkich postów w "Gazecie" pełnym IP autora. Wywołuje to dyskusje w postaci: "ty szwabska kretynko" albo "ty durny kangurze", zamiast merytorycznej polemiki. Rozumiem, że "Gazeta" gromadzi informacje tego rodzaju na wypadek naruszenia dóbr osobistych, ale nie musi ich od razu upubliczniać. Ja coraz rzadziej spotykam się z dyskusją na temat treści moich postów, natomiast coraz częściej trafia mi się czytać inwektywy rozmaitych obszczymurków z panem TRicky na czele, wynikające wyłącznie z lektury mojego IP. W Onecie IP nie jest upubliczniane i jakoś nikt od tego nie umiera. Ta nadgorliwośc gazety trąci odrobinę Chinami. Jest to w każdym razie bardzo mało eleganckie ze strony Redakcji. Przy okazji pozdrawiam Evę, MM, Kanadola, Tysprowdę, Marky'ego i innych zdrowo myślących, którzy swoimi postami odwodzą mnie od planowej afazji. Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Towarzyszu urzędniku zaprzestań IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:37 Poruszyłeś kwestię IP. Jak to jest, że w godzinach pracy za pieniądze podatników korzystasz z państwowego IP? Chyba mi nie zaprzeczysz, że [Autor: Gość: Atlantyk IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* ] to nie jest IP administracji publicznej. Jeśli zaprzeczasz to zaprzestań pisania bo jako podatnik w tym kraju nie życzę sobie a) korzystania dla celów prywatnych za moje pieniądze z dobrodziejstw internetu przeznaczonego dla administracji publicznej b) korzystania z internetu przeznaczonego dla administracji publicznej jako osoba prywatna. Czy wyraziłem się jasno??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiTY Re: Towarzyszu urzędniku zaprzestań IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 15:59 Facet pisze chyba z URZĘDU REJESTRACJI PRODUKTÓW LECZNICZYCH, WYROBÓW MEDYCZNYCH I PRODUKTÓW BIOBÓJCZYCH. Dobrze chociaż, że nie jest taki nadęty jak stojący wyżej w hierarchii pan wrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:03 Nieważne skąd pisze i jak ta jednostka nazywa się. Rozszerzenie *gov.pl przeznaczone jest dla urzędów administracji publicznej. Za takie coś w cywilizowanym kraju pracownik traci pracę i musi zapłacić odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiTY Re: Administracja publiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:16 Wiem co oznacza *gov.pl Jeszcze długo nie będzie się wylatywać za takie rzeczy w TYM kraju. A wielu forumowiczów pisze z urzędów - a jak im wytknąć to jeszcze wyśmieją - odczułem na własnej skórze. Może akurat nie miał co robić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:21 A ja twierdzę wręcz coś przeciwnego. Mam okazję korzystać z dobrodziejstw biura maklerskiego jednego z polskich banków w Warszawie, gdzie wielu urzędników państwowych ma swoje rachunki bankowe. Wystarczy, że zwrócę takiemu uwagę, że płacę mu pensję i portki mają pełne kupy. Oni są odważni jak są anonimowi ale zapominają, że czasy się zmieniły i teraz obywatel może takiemu urzędnikowi zrobić wiele nieprzyjemności. Czasy kiedy wojsko, policja i aparat bezpieczeństwa był w rękach jedynie słusznej siły narodu skończyły się w dniu 04.06.1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiTY Re: Administracja publiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:27 Zanim obywatele będą mogli zrobić urzędnikowi więcej niż urzędnik im to jeszcze trochę czasu minie. Jestem jednak pełen optymizmu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:43 Ja rownież. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś