Dodaj do ulubionych

Prezydent Częstochowy doniósł na internautę

• Gość: Hehehe Teraz o jajach prezydentka mowi cala Polska !! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 27.12.04, 13:02
      Moze on chcial tej slawy dla swoich genitaliow ?
    • Gość: niewiernny Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.d2.club-internet.fr 27.12.04, 13:04
      koncz wasc wstydu oszawde nie ma jajczedz prezydent to powinien sie podac do
      dymisji a nie takie cyrki wyprawiac a teraz powolajo komisje przegladno
      wszystkie papierki iwtedy stwierdzi ze to co zrobil to napr
    • Gość: Deregowski Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.abdn.ac.uk / *.abdn.ac.uk 27.12.04, 13:07
      Ludzie! W czas swiat takie wrogie poczynania! Proponuje kompromis: Prezydent
      ma jedno jaje barzo malenkie, uwiedle.
    • Gość: drom Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:16
      "Prezydent Wrona nie komentuje sprawy: - To zespół radców prawnych urzędu
      miasta uznał, że złamano prawo - stwierdził lakonicznie."
      akurat !!!
      malutki czlowiek z wielkimi kompleksami.
      chyba rzeczywiscie nie ma jaj skoro nasyla na krytykujacego go studenta bande
      prawnikow "pracujacych" za publiczne (w tym tego studenta zapewne) pieniadze.
      co do decyzji, ktora ow student krytykowal to sie nie wypowiem bo nie znam
      tematu.
    • Gość: Zielixx Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 13:26
      Może to i prawda , skoro tak go zaboilało
    • Gość: Sino Mieszkam i pracuje w Chinach IP: 61.165.143.* 27.12.04, 13:27
      i czekam na policje od polglowka z Czestochowy.
    • Gość: post prl Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:29
      Przyjdzie czas, że wszyscy ci towarzysze prokuratorzy przestaną być
      prokuratorami.
    • Gość: darekl Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.inetia.pl 27.12.04, 13:30
      Jeśli napiszę, że rzeczony Pan jest kretynem, to też mnie pozwie?
      • Gość: doradca Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:30
        Tak. Gdybyś napisał wielkimi literami to nie doniósłby na Ciebie.
    • Gość: precz z wrona mysle, ze wrona jest glupkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:32
      czlowiekiem, ktoremu brak honoru, i ktory nie rozumie jakie sa jego zadania.
      obrona czczi osoby publicznej powinna polegan na dzialaniach pokazujacych, ze
      oponenci nie maja podstaw by mowic zle, nie na ich sciganiu i karaniu. jesli
      ktos tego nie rozumie, to znaczy ze nie powinien byc osoba publiczna. takie
      zachowanie jest zalosne, plytkie i swiadczy o tym, ze zachowujacy sie tak jest
      plytkim glupkiem.
    • Gość: s0pEE Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:32
      Zycze prezydentowi, zeby przegral i zaplacil za wszystko z wlasnej kieszeni.
    • Gość: SayNo Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:38
      No BEZ JAJ, a myślałem, że idiotów u nas ci mało.
    • Gość: rs232 pytanie natury metafizyczno egzystencjalnej IP: 212.160.130.* 27.12.04, 13:41
      co bylo pierwsze: wrona czy jajko?
      • Gość: hihi Re: pytanie natury metafizyczno egzystencjalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:56
        jajka nigdy nie było
    • Gość: M Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 27.12.04, 13:58
      P. Wrona najpierw powinien przegrać a potem zapłacić. Zapłacić za pracę
      policjantów prokuratorów i sędziów.
      Oczywiście zawsze może powiedzieć, że to "radcy prawni" i dać im naganę. ;-)
      Po prostu przerost formy nad treścią. Ludzie, którzy nie dopuszczają krytyki
      nie powinni mieć możliwości rządzenia.
    • Gość: jedenjan pieniacz i maly czlowieczek z tego Wrony ..... IP: *.d1.club-internet.fr 27.12.04, 13:58
      pieniacz i maly czlowieczek z tego Wrony, moze by zabral sie za robote a ne
      myszkowal po necie i szukal krytyk na swoj temat? Widac ze ma pozostalosci z
      dawnych lat ery komunistycznej!!!!!A druga sprawa to jak sie jest na swieczniku
      to nalezy sie spodziewac neitylko przycgylnych zdan na swoj temat.Widac student
      mial racje , ze wytknal nierobstwo tego Wrony.Asamo WRON-a ???? moze to pan byl
      w tym wspanialym komitecie ? Najlepiej niech ten Wrona wprowadzi stan wojenny
      na terenie mu podleglym i wylaczy siec telefonow , to nie bedzie mial zlych
      opini o sobie , przynajmiej na pismie!!!Szkoda, ze tecy ludzie sprawuja
      wladze , bo ich miejsce jest ......
    • Gość: doradca Towarzyszu Prezydencie Częstochowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:01
      Towarzyszu Prezydencie!
      Jako Wielki Wódz będziesz zawsze dla mnie natchnieniem o poranku, dzięki Tobie
      moje zycie nabiera tempa. Dlatego też jestem dumny, że mogę złożyć Umiłowanemu
      Prezydentowi i całemu demokratycznemu Narodowi Częstochowy życzenia wszelkiej
      pomyślności. Dziś patrzę z nadzieją na poczynania Umiłowanego Prezydenta, który
      z taką stanowczością opiera się imperializmowi internetowemu. Niech Wasza
      potęga i rozwój będzie przestrogą dla wszelkich imperialistycznych
      działań,które podstępnie chcą zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej
      Częstochowy.
      Towarzyszu Prezydencie
      Komunistyczna Partia Polski pragnie przekazać najlepsze życzenia dla Ukochanego
      Prezydenta Narodu Częstochowskiego. Proszę przekazać Ukochanemu Prezydentowi,
      że partia polskich komunistów i wszyscy świadomi ludzie pracy solidaryzują się
      z Nim oraz całym Narodem Częstochowskim, walczącym o szczęśliwą przyszłość
      Ludowej Częstochowy.
      Towarzyszu Prezydencie
      Gdyby miejscowa Policja miała kłopoty i problemy ze ściganiem internetowych
      prześmiewców to dzielny Naród Północnokoreański, który zawsze i wszędzie miłuje
      pokój gotowy jest przyjść z internacjonalistyczną pomocą. Tylko podeślijcie
      troche dolarów amerykańskich bo sami wiecie, że podróż kosztuje. I najlepiej
      bez wizerunku Kaczora Donalda bo ostatnio pewien nasz kurier miał problemy na
      granicy chińsko-rosyjskiej jak chciał zapłacić takimi banknotami.
    • Gość: mam karę śmierci Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:08
      wrona tylko znosi jaja
    • Gość: Przemek Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:12
      PARANOJA! Prezydent miasta jest osobą publiczną, więc musi się liczyć z ostrą
      krytyką swich poczynań. Poza tym określenie " nie masz jaj " to zwykła
      metafora, moze niezbyt wysublimowana , ale to nie powód aby ktoś się poczuł
      obrażony. Śmiechu warte! Widocznie Pan Wrona rzeczywiście nie ma jaj, a jak ma
      to nie wie do czego mu służą!
      • Gość: doradca Wielce Szanowny Towarzyszu Prezydencie Częstochowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:26
        My członkowie Warszawskiego koła Idei Dżucze składamy
        najserdeczniejsze pozdrowienia dla całego urzędu Wielce Szanownego Towarzysza
        Prezydenta Częstochowy. Jesteśmy wdzięczni za pomoc i opiekę jaką otacza nas
        Drogi i umiłowany Prezydent Częstochowy !
        Z naszej strony ku sercu Prezydenta płynie gorąca chęć służenia Mu
        i stanowcze postanowienie lojalności i gorąca chęć poznawania wielkich Idei
        Towarzysza.
        Tak przysięgamy uczyć się Prezydenta by jeszcze bardziej zespolić sie
        z miłującym pokój narodem Częstochowy w tych trudnych chwilach.
        Wyrażamy poparcie dla działań urzędu Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta
        Częstochowy i w pełni solidaryzujemy sie w tym z Wielce Szanownym Towarzyszem
        Prezydentem Częstochowy.
        Dość jawnej internetowej imperialistycznej polityki!
        Nasza szansa na wolnośći rozwój to nauki Wielkiego Szanownego Towarzysza
        Prezydenta Częstochowy!
        Pozdrawiamy wszystkich i wzywamy do zasilania naszych szeregów patriotów -
        przodowników postępu i studentów Idei Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta
        Częstochowy!
        Uprzejmie również prosimy o przysłanie kilku banknotów o różnych nominałach
        środków płatnicznych w imperialistycznym USA. Bez tego nie możemy popierać
        słusznych Ideii Wielce Szanownego Towarzysza Prezydenta Częstochowy. Tylko
        prosimy aby więcej nie przysyłać z wizerunkiem Kaczora Donalda bo nie sposób
        takich banknotów wymienić w kantorze wymiany walut na warszawskim Stadionie.
        Członkowie Warszawskiego koła Idei Dżucze, Polska.
    • Gość: Ornitolog Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:28
      Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo - podobno istnieją, niektórzy nawet twierdzą
      że je widzieli, ale nikt nie umie tego dowieść.
      • Gość: doradca Re: Z jajami Pana Wrony jest jak z ufo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 14:29
        Ale podobno donosić potrafią.
    • Gość: Jan Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.ibch.poznan.pl 27.12.04, 14:31
      Prezydent niby ma racje: - student napisal ze "prezydent pokazal ze nie ma jaj "
      co jest nie-prawda, bo prezydent nie pokazal ze ma jaja. Akcja prezydenta =
      sciganie autora postu niby ma udowodnic ze prezydent ma jaja, ale ze jest post
      factum = po post-cie (wypowiedzi w internecie) to nie moze wplynac na ocene
      prawdziwosci (lub nie ) wypowiedzi, a zreszta sa prostsze, bardziej obrazowe
      metody, ktorych kosztow nie poniosa podatnicy.
      P.S. Do prawnikow - czy identyfikcaja IP komputera = udowodnienie autorstwa
      postu ? w koncu mam w domu papier listowy i koperty i dlugopisy ale czy ponosze
      odpowiedzalnosc jak ktos tym sprzetem napisze jakies glupoty, czy musze
      udowodnic ze to ja ich nie pisalem - czy tez musza mi udowodnic ze to ja je
      pisalem ?
    • Gość: Aifargotamenik Jeżeli więcej policjantów zajmuje się takimi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:31
      ...pierdołami (według mnie oczywiście, i za przeproszeniem - żeby ktoś mnie do
      sądu nie podał), to ilu ściga przestępców...??? Paranoja (według mnie
      oczywiście...)
    • Gość: Jerry A sójka wybiera się za morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:43
      A sójka wybiera się za morze
      • lvlarynat Znacie? Znamy! To przeczytajcie jeszcze raz! Plizz 27.12.04, 15:24
        Polska Konstytucja, KPA i stosowne rozporządzenie Rady Ministrów dają
        obywatelom prawo do krytyki; wyraźnie określają procedury, wedle których skargi
        i wnioski obywateli powinny być rozpatrywane i załatwiane, nakazują odnoszenie
        się do MERITUM spraw budzacych obywatelskie niezadowolenie (a nie do FORMY,
        która bywa czasem nieporadna, obraźliwa i wulgarna). Bo - teoretycznie -
        obywatele mają prawo wysławiać sie tak jak potrafią, maja prawo denerwować się
        dotkliwymi dla nich skutkami urzedniczych działań i zaniechań. Zaś urzednikom
        POWINNO ZALEŻEĆ NA ZROZUMIENIU O CO OBYWATELOWI CHODZI, a nie na czepianiu sie
        (choćby i niezbyt grzecznych) słówek, robieniu obrażonych min i nadużywaniu
        zajmowanych stanowisk do przesladowania mieszkańców za zbyt nawet impulsywne
        okazywanie "moralnego zaniepokojenia postepowaniem władzy". Tłumienie krytyki
        jest prawnie zakazane!
        Ale w życiu, jak to w życiu. Na szczeblu krajowym - Premier napuszcza na
        dyrektora "Orlenu" Prokuratorkę Generalną i szefa bezpieki; na szczeblu
        prowincjonalnym - prezydent miasteczka, lokalnego prokuratora i policmajstra
        na studenta. Wedle stawu grobla...
        Znalazłem w sieci tekst, napisany przy podobnej okazji, gdy jakaś inna
        biurokratyczna stupajka, z wyżyn swego urzędu, organizowała prokuratorsko-
        policyjną obławę na osoby ośmielajace się krytykować opieszałość i nieudolność
        prowincjonalnego kacyka:

..."warto zwrócić uwagę na opinie Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu,
        dotyczące dopuszczalnej krytyki rządów i osób publicznych. Otóż Trybunał, który
        jest szalenie uczulony na wszelkie naruszenia prawa do prywatności i do ochrony
        dóbr osobistych, wyraźnie stwierdził, że krytyka polityków i osób, zajmujących
        stanowiska publiczne jest dopuszczalna w znacznie szerszym stopniu niż
        publiczna krytyka osób prywatnych. Polityk bowiem z własnej woli podejmuje
        działalność, która ze swej natury jest przedmiotem zainteresowania mediów i
        opinii publicznej w znacznie szerszym stopni niż działalność zwykłego
        człowieka. Stąd polityk, podejmując świadomie takie funkcje musi wykazać
        znacznie dalej idącą tolerancję w stosunku do krytyki jego słów czy zachowań.
        Nie wszyscy chcą przyjąć do wiadomości, że sprawowanie władzy to nie tylko
        przywileje, ale i obowiązki w stosunku do społeczeństwa.

Trybunał przestrzega, że nie wolno zniechęcać obywateli przez straszenie
        sankcjami do wyrażania swych opinii w sprawach dotyczących interesu
        publicznego. To stwierdzenie ma, w naszych warunkach, ogromne znaczenie.
        Przecież PRL utrzymywał się tylko dlatego, że zduszono możliwości krytyki. Dziś
        jeśli chcemy budować społeczeństwo obywatelskie i zachęcać ludzi do udziału we
        władzy, to krytyki hamować nie wolno.

Trybunał również wyraził opinię, że publiczna krytyka działań podejmowanych
        przez funkcjonariuszy państwowych i samorządowych z tytułu sprawowanego urzędu
        może być jeszcze dalej posunięta niż ta, w stosunku do osób fizycznych, a nawet
        ludzi polityki. Działania rządu i urzędów, w państwie demokratycznym muszą się
        znajdować pod stałą kontrolą opinii publicznej i mediów. Te opinie Trybunału są
        istotne dla ukształtowania standardów w tej dziedzinie w Polsce. Zbyt często
        uważa się u nas, że władza czy sprawowane funkcje chronią przed wszelką krytyką
        i że, krytykowanie postępowania funkcjonariusza obraża autorytet urzędu, który
        sprawuje. Jest to oczywiście błędne. To funkcjonariusz może skompromitować
        urząd, a nie krytyka jego postępowania. Jeśli nie dawałby powodu do krytyki, to
        nie miała by ona miejsca."

To warto pamietać, gdy w kolejnym miejscu w Polsce, kolejny urzędnik wypowie
        wojnę mieszkańcom pragnacym skorzystać z przysługujacego im prawa do martwienia
        się skutkami kiepskich rządów, do krytyki i pyskowania...
        • Gość: Andrzej Filipek Bat na urzędnicze pośladki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:32
          Towarzysze Urzędnicy
          Polecam ( za darmo i nie musicie za to płacić) KPA Rozdział 7 Art.35/36/37/38.
          Bez bolszewickiego pozdrowienia.
        • Gość: brawo Wysłać to wszystkim wronom! W 1000 kopiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:32
          • Gość: Andrzej Filipek Wystarczy jedno pytanie dziennie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:46
            Inaczej mozna takich specjalistów wykończyć. Jest już ponad 400 wpisów.
            Wystarczy, że każda z osób wyśle do takiego urzędnika jedno pytanie w ciągu
            dnia. I tak codziennie przez miesiąc. Zapewniam Ciebie, że nie zdążą
            odpowiedzieć w ustawowym terminie. Pytania mogą być różne, np. Czy prawdą jest,
            że w budżecie miasta Częstochowy znajdują się środki na kastrowanie kotów aby
            zapobiec ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Następnego dnia można wysłać
            pytanie czy środki przenaczone na ten cel są odpowiednio zabezpieczone.
            Trzeciego dnia czy środki przeznaczone na ten cel są zabezpieczone ze względu
            na róznice kursowe. Czwartego dnia pytanie może dotyczyć jaki ustawowo jest
            przewidywany wzwód u buhaja w celach rozrodczych. Piątego dnia czy spełnione
            jest rozporządzenie Ministra Rolnictwa w celu dopuszczalnej prędkości wiatru
            znajdującego się w stajniach.
            I wiesz można ich tak zasypywać. Na każde pytanie na które urzędnik nie odpowie
            automatycznie kierować do prokuratury. Jeżeli prokurator umorzy postępowanie ze
            względu na niską szkodliwość społeczną. Zapytać się autora odpowiedniego
            rozporządzenia rządowego dlaczego defrauduje pieniądze podatników skoro
            prokuratura odmawia przeprowadzenia śledztwa.
            Tak myśle, że po 1 miesiącu pan Prezydent Wrona zostałby odwołany ze stanowiska.
    • Gość: obserwator Ktoś tu zachował się nie po męsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:56
      Znaczy bez jaj. Ale nie powiem kto.
    • Gość: robcio Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:15
      a czy to bedzie obraze.pan jest zeremmmmm....
    • Gość: slavekk Re: Prezydent Częstochowy doniósł na internautę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:20
      co za cip....
    • Gość: Atlantyk Chyba przestanę cokolwiek pisać IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* 27.12.04, 15:20
      Paranoja pana z Częstochowy mnie jakoś nie dziwi. Przeraża gorliwość organów
      ścigania. Wiele razy pisałem o naszych "dostojnikach" rzeczy znacznie gorsze,
      niż ten biedny student o prowincjonalnym kacyku. Gdyby ścigać wszystkich
      forumowiczów z gazety, sądy i prokuratura nie zdążyłyby przez 200 lat. Przy
      okazji mam zatrzeżenia do podpisywania wszystkich postów w "Gazecie" pełnym IP
      autora. Wywołuje to dyskusje w postaci: "ty szwabska kretynko" albo "ty durny
      kangurze", zamiast merytorycznej polemiki. Rozumiem, że "Gazeta" gromadzi
      informacje tego rodzaju na wypadek naruszenia dóbr osobistych, ale nie musi ich
      od razu upubliczniać. Ja coraz rzadziej spotykam się z dyskusją na temat treści
      moich postów, natomiast coraz częściej trafia mi się czytać inwektywy
      rozmaitych obszczymurków z panem TRicky na czele, wynikające wyłącznie z
      lektury mojego IP. W Onecie IP nie jest upubliczniane i jakoś nikt od tego nie
      umiera. Ta nadgorliwośc gazety trąci odrobinę Chinami. Jest to w każdym razie
      bardzo mało eleganckie ze strony Redakcji.
      Przy okazji pozdrawiam Evę, MM, Kanadola, Tysprowdę, Marky'ego i innych zdrowo
      myślących, którzy swoimi postami odwodzą mnie od planowej afazji. Szczęśliwego
      Nowego Roku!
      • Gość: Andrzej Filipek Towarzyszu urzędniku zaprzestań IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 15:37
        Poruszyłeś kwestię IP. Jak to jest, że w godzinach pracy za pieniądze
        podatników korzystasz z państwowego IP? Chyba mi nie zaprzeczysz, że [Autor:
        Gość: Atlantyk IP: *.urpl.gov.pl / 62.233.201.* ] to nie jest IP administracji
        publicznej.
        Jeśli zaprzeczasz to zaprzestań pisania bo jako podatnik w tym kraju nie życzę
        sobie a) korzystania dla celów prywatnych za moje pieniądze z dobrodziejstw
        internetu przeznaczonego dla administracji publicznej b) korzystania z
        internetu przeznaczonego dla administracji publicznej jako osoba prywatna.
        Czy wyraziłem się jasno???
        • Gość: SiTY Re: Towarzyszu urzędniku zaprzestań IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 15:59
          Facet pisze chyba z URZĘDU REJESTRACJI PRODUKTÓW LECZNICZYCH,
          WYROBÓW MEDYCZNYCH I PRODUKTÓW BIOBÓJCZYCH. Dobrze chociaż, że nie jest taki
          nadęty jak stojący wyżej w hierarchii pan wrona.

• Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:03
            Nieważne skąd pisze i jak ta jednostka nazywa się. Rozszerzenie *gov.pl
            przeznaczone jest dla urzędów administracji publicznej. Za takie coś w
            cywilizowanym kraju pracownik traci pracę i musi zapłacić odszkodowanie.
            • Gość: SiTY Re: Administracja publiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:16
              Wiem co oznacza *gov.pl
              Jeszcze długo nie będzie się wylatywać za takie rzeczy w TYM kraju. A wielu
              forumowiczów pisze z urzędów - a jak im wytknąć to jeszcze wyśmieją - odczułem
              na własnej skórze.
              Może akurat nie miał co robić? :)

• Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:21
                A ja twierdzę wręcz coś przeciwnego. Mam okazję korzystać z dobrodziejstw biura
                maklerskiego jednego z polskich banków w Warszawie, gdzie wielu urzędników
                państwowych ma swoje rachunki bankowe. Wystarczy, że zwrócę takiemu uwagę, że
                płacę mu pensję i portki mają pełne kupy. Oni są odważni jak są anonimowi ale
                zapominają, że czasy się zmieniły i teraz obywatel może takiemu urzędnikowi
                zrobić wiele nieprzyjemności. Czasy kiedy wojsko, policja i aparat
                bezpieczeństwa był w rękach jedynie słusznej siły narodu skończyły się w dniu
                04.06.1989 roku.
                • Gość: SiTY Re: Administracja publiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:27
                  Zanim obywatele będą mogli zrobić urzędnikowi więcej niż urzędnik im to
                  jeszcze trochę czasu minie. Jestem jednak pełen optymizmu. Pozdr.
                  • Gość: Andrzej Filipek Administracja publiczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 16:43
                    Ja rownież. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka