Dodaj do ulubionych

Sejm powołał kolejną komisję śledczą

• Gość: POLAK OSZUKIWANY KWASNIEWSKI ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.151.96.* 08.01.05, 12:09
      CZY TY Q.... NIE WIDZISZ CO SIE DZIEJE W ELITACH RZĄDZĄCYCH , ZAJMIJ SIE
      WRESZCIE TYM DRAŃSTWEM CO CIĘ OTACZA , BO NARÓD WAS PRZEPEDZI JAK W 1989R ,
      ALE TERAZ TO NA HAKI WAS POWIESZAC BEDZIEMY ....
      • Gość: do polaka CZY ZWRACASZ SIE DO WLASCIWEJ OSOBY???? IP: *.crowley.pl 08.01.05, 12:44
    • Gość: gaga SLD CIERPI NA MANIE SAMOBÓJCZĄ IP: *.crowley.pl 08.01.05, 12:12
      Jeszcze nie dostrzegli - a sygnałem była zgoda opozycji na nowa komisje -że jej
      ustalenia (nawet w tym "fachowym"" składzie) pogrzebia ich do końca!!!!
    • Gość: Absmak Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:13
      Zbrzyzny - facet, ktory sam wyladuje wkrotce kolo Oli i Pęczka za swoja
      dzialalnosc w KGHM. Albo przynajmniej przed nowa komisja sledcza razem kolegami
      z SLD - a jak odgrzebia papierki - kolegami z AWS a dzis PO i Solidarnosci. A
      jego kolega Zdrojewski to z tego regionu - nastepny gluchy, slepy i niemowa.
    • Gość: emes Z komisją śledczą jest jak z Big Brotherem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:31
      Juz podczas pierwzej wydawało się, że to juz jest dno...
      Niestety kolejne edycje pokazały, że pierwsza była na prawde na wysokim
      poziomie...
      A swoją drogą, to zaczynam się zastanawiać od czego w tym kraju są sądy...
    • Gość: OBSERVER Re: NIECH SEJM SPRAWDZI PRYWATYZACJE ENERGETYKI IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 14:33
      Wieksza afera niz PZU jest prywatyzacja sektora energetycznego .W prywatne rece
      dostaly sie Linie przesylowe i wszystko wyglada na to ze dzialaja na szkode
      polskich firm wytwarzajacych energię elektryczną Powstaly spółki ktore sa
      zainteresowane przesylaniem tańszej energii ze wschodu , ale nam odbiorcom chca
      ją sprzedawac za wyższa cenę , juz teraz ceny przesyłu sa znacznie wyzsze niż
      sama przesylana energia . Linii przesyłowych energii elektrycznej nie
      wybudowano po roku 2000 , sa to wciaż stare linie przesylowe ktore byly
      budowane z naszych podatków , a tu nastapił hokus pokus i kilku polskich
      cwaniakow z Kulczykiem na czele przejeło te linie . Majac monopol podnoszą
      cenę na pezesył , bo to ich czysty zysk .A My - płatnicy bądzmy frajerami i
      plaćmy każda cenę , bo mamy satysfakcję ze ich właciciele należa do klubu
      najbogatszych ludzi w Europie . Ciekawe jest ze ani NIK ani inne państwowe
      jednostki kontrolne jakoś nie widzą tego ,że są to dzialania sprzeczne z
      interesem Państwa Polskiego i jego obywateli .Prywatyzacja jest wtedy dobra
      kiedy nowy wlasciciel kupujac coć placi odpowiednia cenę , a nie kiedy
      przejmuje cos państwowego za psie pieniadze , bo Państwo nic nie zyskuje , na
      dodatek pozbywa sie skladnikow ktore mają wplyw na bezpieczeństwo
      strategiczne .Wiekszosc Państw w Europie jednak nie rozdaje swoich
      strategicznych nosnikow energii w przypadkowe ręce jak rowniez nie pozbywa sie
      DOCHODOWYCH dla budzetu dziedzin jak Monopol Spirytusowy czy Infrastruktura
      Drogowa i Kolejowa . To swiadczy o głupocie rządzących i o tym że takie
      Państwo NIE MA RACJI BYTU .Nie przetrwa .
    • Gość: focus Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:15
      Nasi politycy znów popadają w jakieś zafajdane afery, których nikt nie potrafi
      tak nie doprowadzać do końca jak oni sami.......Szczególnie Lepper ze swoimi
      przemowami nadającymi się tylko i wyłącznie do dupy!
    • Gość: Jan Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.ibch.poznan.pl 08.01.05, 20:53
      lepiej niech sprawdza co sie dzieje z forsa ktora wpalcam na ZUS i ubezpieczenie
      - najpierw zmuszaja mnie bym wplacal na ZUS, ktory ma czesc przekazac do mojej
      firmy ubezp. , poytem ZUS nie przelewa w terminie do firmy ubezp. , a na koniec
      roku firma wysyla mi list ze sa opoznienia nie z jej winy i ze jakis odsetek
      karnych ja nie poniose ( za co im jestem bardzo wdzieczny) , no i jak chce to
      moge zmienic firma = 100 % wolnego rynku i wolnego wyboru.
    • Gość: tedi Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.01.05, 00:41
      Myślę, że kolejna komisja to dobra okazja by podgarnąć wszystkie śmiecie,
      wywieźć i do Sejmu więcej nie wpuścić. Następnie postawić przed sądem wojskowym
      trzech bardzo prymitywnych, a jednocześnie niezwykle beszczelnych i
      wyrafinowanych jegomości a mianowicie: a kwaśniewskiego, m krzaklewskiego, l
      millera (kompletny brak szacunku dla nich za niszczenie kraju nakazuje mi pisać
      z małej litery. O ich "zasługach" dla tego kraju nie warto pisać, bo one są
      oczywiste. Następnie zmniejszyc o połowę stan osobowy Sejmu i Senatu,
      wprowadzić do ordynacji wyborczej jednomandatowe okręgi wyborcze i......potem
      może już być tylko lepiej.
      Niestety, ale się w tym miejscu się obudziłem......... i przypomniałem sobie że
      naczelny śmieć ma się dobrze i to on najlepiej wie co obywatelom tego kraju
      jest potrzebne.Tenże bardzo się zresztą swojsko czuje jak ma wokół siebie
      podobne śmieciarskie otoczenie.
      Tak więc rośnie nam w siłę Wysypisko III RP,a ludziom się żyje "dostatniej".
      Wot i wsio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka