Gość: POLAK OSZUKIWANY KWASNIEWSKI ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.151.96.* 08.01.05, 12:09 CZY TY Q.... NIE WIDZISZ CO SIE DZIEJE W ELITACH RZĄDZĄCYCH , ZAJMIJ SIE WRESZCIE TYM DRAŃSTWEM CO CIĘ OTACZA , BO NARÓD WAS PRZEPEDZI JAK W 1989R , ALE TERAZ TO NA HAKI WAS POWIESZAC BEDZIEMY .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do polaka CZY ZWRACASZ SIE DO WLASCIWEJ OSOBY???? IP: *.crowley.pl 08.01.05, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga SLD CIERPI NA MANIE SAMOBÓJCZĄ IP: *.crowley.pl 08.01.05, 12:12 Jeszcze nie dostrzegli - a sygnałem była zgoda opozycji na nowa komisje -że jej ustalenia (nawet w tym "fachowym"" składzie) pogrzebia ich do końca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absmak Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:13 Zbrzyzny - facet, ktory sam wyladuje wkrotce kolo Oli i Pęczka za swoja dzialalnosc w KGHM. Albo przynajmniej przed nowa komisja sledcza razem kolegami z SLD - a jak odgrzebia papierki - kolegami z AWS a dzis PO i Solidarnosci. A jego kolega Zdrojewski to z tego regionu - nastepny gluchy, slepy i niemowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Z komisją śledczą jest jak z Big Brotherem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:31 Juz podczas pierwzej wydawało się, że to juz jest dno... Niestety kolejne edycje pokazały, że pierwsza była na prawde na wysokim poziomie... A swoją drogą, to zaczynam się zastanawiać od czego w tym kraju są sądy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERVER Re: NIECH SEJM SPRAWDZI PRYWATYZACJE ENERGETYKI IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 14:33 Wieksza afera niz PZU jest prywatyzacja sektora energetycznego .W prywatne rece dostaly sie Linie przesylowe i wszystko wyglada na to ze dzialaja na szkode polskich firm wytwarzajacych energię elektryczną Powstaly spółki ktore sa zainteresowane przesylaniem tańszej energii ze wschodu , ale nam odbiorcom chca ją sprzedawac za wyższa cenę , juz teraz ceny przesyłu sa znacznie wyzsze niż sama przesylana energia . Linii przesyłowych energii elektrycznej nie wybudowano po roku 2000 , sa to wciaż stare linie przesylowe ktore byly budowane z naszych podatków , a tu nastapił hokus pokus i kilku polskich cwaniakow z Kulczykiem na czele przejeło te linie . Majac monopol podnoszą cenę na pezesył , bo to ich czysty zysk .A My - płatnicy bądzmy frajerami i plaćmy każda cenę , bo mamy satysfakcję ze ich właciciele należa do klubu najbogatszych ludzi w Europie . Ciekawe jest ze ani NIK ani inne państwowe jednostki kontrolne jakoś nie widzą tego ,że są to dzialania sprzeczne z interesem Państwa Polskiego i jego obywateli .Prywatyzacja jest wtedy dobra kiedy nowy wlasciciel kupujac coć placi odpowiednia cenę , a nie kiedy przejmuje cos państwowego za psie pieniadze , bo Państwo nic nie zyskuje , na dodatek pozbywa sie skladnikow ktore mają wplyw na bezpieczeństwo strategiczne .Wiekszosc Państw w Europie jednak nie rozdaje swoich strategicznych nosnikow energii w przypadkowe ręce jak rowniez nie pozbywa sie DOCHODOWYCH dla budzetu dziedzin jak Monopol Spirytusowy czy Infrastruktura Drogowa i Kolejowa . To swiadczy o głupocie rządzących i o tym że takie Państwo NIE MA RACJI BYTU .Nie przetrwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:15 Nasi politycy znów popadają w jakieś zafajdane afery, których nikt nie potrafi tak nie doprowadzać do końca jak oni sami.......Szczególnie Lepper ze swoimi przemowami nadającymi się tylko i wyłącznie do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.ibch.poznan.pl 08.01.05, 20:53 lepiej niech sprawdza co sie dzieje z forsa ktora wpalcam na ZUS i ubezpieczenie - najpierw zmuszaja mnie bym wplacal na ZUS, ktory ma czesc przekazac do mojej firmy ubezp. , poytem ZUS nie przelewa w terminie do firmy ubezp. , a na koniec roku firma wysyla mi list ze sa opoznienia nie z jej winy i ze jakis odsetek karnych ja nie poniose ( za co im jestem bardzo wdzieczny) , no i jak chce to moge zmienic firma = 100 % wolnego rynku i wolnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Sejm powołał kolejną komisję śledczą IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.01.05, 00:41 Myślę, że kolejna komisja to dobra okazja by podgarnąć wszystkie śmiecie, wywieźć i do Sejmu więcej nie wpuścić. Następnie postawić przed sądem wojskowym trzech bardzo prymitywnych, a jednocześnie niezwykle beszczelnych i wyrafinowanych jegomości a mianowicie: a kwaśniewskiego, m krzaklewskiego, l millera (kompletny brak szacunku dla nich za niszczenie kraju nakazuje mi pisać z małej litery. O ich "zasługach" dla tego kraju nie warto pisać, bo one są oczywiste. Następnie zmniejszyc o połowę stan osobowy Sejmu i Senatu, wprowadzić do ordynacji wyborczej jednomandatowe okręgi wyborcze i......potem może już być tylko lepiej. Niestety, ale się w tym miejscu się obudziłem......... i przypomniałem sobie że naczelny śmieć ma się dobrze i to on najlepiej wie co obywatelom tego kraju jest potrzebne.Tenże bardzo się zresztą swojsko czuje jak ma wokół siebie podobne śmieciarskie otoczenie. Tak więc rośnie nam w siłę Wysypisko III RP,a ludziom się żyje "dostatniej". Wot i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś