Dodaj do ulubionych

Ateisci nie chca placic za wiare katolikow

IP: *.grg6am.asn / 193.170.41.* 08.01.05, 23:20
Rozowa dyktatura okrada podatnikow bez wzgledu na ich swiatopoglad i
wyznanie na rzecz KK ! Konkordatowe uklady do terroryzm panstwowy wobec
obywateli nie majacy nic wspolnego z demokracja. Zadne z cywilizowanych
panstw nie finansuje juz bajeczek o Panu Bozi. Jezeli ktos w nie wierzy niech
sobie oplaca bajarzy i domy bajek z wlasnej kieszeni.
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Oszuście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 23:46
      Jak jesteś taki odważny jordolony polaczku to dlaczego logujesz się z kilku
      róznych adresów. Ja też nie mam ochoty do finansowania Twojej choroby
      psychicznej zrozumiałeś bolszewicki pomiocie.
      Oddaj mi zlodzieju to co mi ukradłeś bo inaczej skonczysz jak kazde jordolone
      ścierwo.
      • Gość: Ateista Precz maly chamie, pewnie czarny pasozycie ! IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 08.01.05, 23:53
        czarny tupet nie zna granic ! W Polsce potrzebna jest rewolucja jak we Francji
        aby wam zamknac raz na zawsze bezczelnbe geby chamow !
    • Gość: Życzliwy f**k *ff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:51
      Aj, waj, coż za zatroskanie o Polskę! Z bezpiecznej odległości, oczywiście. Ile
      to setek miliardów ukradł Polsce KK? Może byś się raczej zatroszczył o ateistów
      z SLD i okupowane przez nich (i bezlitośnie eksploatowane) firmy państwowe i
      państwowoprywatne??? Podejmujesz się oszacować ile rocznie jest wyciągane z
      jednego KGHMu? Jak się KRUS reklamuje w Trybunie? Jak się Narodowy Fundusz
      Ochrony Środowiska reklamuje w Przeglądzie?

PS. Jak słusznie zauważył wiele lat temu Ziemkiewicz obsesja wielu wojujących
      antyklerykałów na punkcie Boga wskazuje na niepokój sumienia. Gryzie, co?
      • Gość: Ateista Ateistow nikt nie pytal o zgode na oplacanie KK IP: *.lgroup / *.azal.pl 08.01.05, 23:56
        Pasozyty z KK beda bronili swojego koryta ale niedlugo ich panowania w RP !
        Kopa w d.. i do roboty jak wszyscy Polacy, a jezeli nie to z czapka na zebry !
        • Gość: XXX Re: Ateistow nikt nie pytal o zgode na oplacanie IP: 67.131.131.* 11.01.05, 18:33
          KK tak jest przy korycie, ze wierni daja normalnie co laska, a parafie tona w
          dlugach, bo nie wyrabiaja z wydatkami na utrzymanie. Czy jak kosciol przyjmie
          symboliczna zlotowke na tace to juz nazywasz to okradaniem?
          A powiedz mi jeszcze, jak to jest z fundacjami? Czy to nie jest wedlug ciebie
          zlodziejstwo? Wykorzystuja naiwnosc i dobre serce ludzi, sami biorac wiekszosc
          do kieszeni, a ochlapy daja na wytyczony cel...
          Kosciol jezeli juz ma jakies stawki, to tak wyliczone, zeby mogl sie z tego
          wszystkiego co dostana utrzymac...
    • Gość: g a na drzewach zamiest liści będą wisieć komuniści IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.05, 17:26
      ;-)
      • Gość: Czarny ;-) Precz z czarna komuna! precz z konkordatem!!!! IP: *.access.telenet.be 11.01.05, 18:39
        Czarni na drzewo!
        • Gość: klik Re: Precz z czarna komuna! precz z konkordatem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:49
          Przecież jak ateiści nie chca płacić , to sprawa jest prosta . Konkordat to
          umowa dwóch stron. KK i RP . Wygrajcie drodzy antykatole najbliższe wybory i
          zerwijcie umowę ( chociaż pacta sunt servanta). A jak przegracie wybory , to
          możecie sobie co najwyżej popłakać na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka