Dodaj do ulubionych

Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polski

• Gość: janko Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:08
      Ku chwale Ojczyzny!!! po co tego dziadka tu wozic ,to kosztuje budżet Państwa -
      niech Watykan płaci za takie wizyty! Wojtyla to nawet nie wie że te jego wizyty
      to dużo kosztują. A może by kiedyś tak rozkazal tym dupkom z Watykanu żeby od
      palili parę milionów euro np:na tragedie jakie świat nawiedzają . Pasibrzuchy
      z Watykanu i te wszystkie klechy nawet nie myślą ruszyć swego bogactwa .A
      Dziadzia macha łapką i błogosławi poszkodowanych i zabitych .machać łapką to
      każdy umie ale nic z tego nie wynika . Jak jest Swięty to niech sobie pomoże!
      • Gość: oknaj Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.telia.com 12.01.05, 20:11
        Za to z twojego machania lapka cos wynika, co nie? Kazdy powinien sobie pomagac
        tak jak ty!
    • Gość: MM Re: Ludzie, opamiętajcie się!!! Skąd w was tyle j IP: *.proxyconn.net 12.01.05, 20:22
      Owszem, jestem przez 8 miesiecy kazdego roku ! Dzieki temu, ze " mieszkam", a
      raczej poruszam sie po trzech krajach od kilkunastu lat moge porownac nie tylko
      kulture pracownikow, ale takze kulture osobista i zachowanie ich mieszkancow.
      Niestety, poza dosc waskim gronem osob porownanie to wypada bardzo niekorzystnie
      dla wirkszosci wypowiadajacych sie tu osob.
    • Gość: no i bardzo dobrze Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:28
      nikt nie będzie płakał!
    • Gość: vontomke Panu Papieżowi już dziękujemy IP: *.pl / 213.241.64.* 12.01.05, 20:38
      Jestem wierzący i zgodnie z 1 przykazaniem nie klękam przed bożkami i nie mam
      szacunku do człowieka który pozwala nazywać się Ojcem Świętym. A jako podatnik
      mam prawo powiedzieć nie wydawaniu publicznych pieniędzy na takie igrzyska.
      • Gość: debronke Re: Panu Papieżowi już dziękujemy IP: *.telia.com 12.01.05, 20:55
        Tez mowie - nie, wydawaniu pieniedzy na igrzyska. Te k....y, sportowcy tylko
        cpaja za nasze pieniadze, a jak ich przylapia na tym, to udaja, ze ktos im
        nasikal do butelki albo napili sie syropu od kaszlu! Nie chce, zeby wydawac
        moich pieniedzy na takie igrzyska, zwlaszcza, ze w nie nie wierze!
        • Gość: vontomke Re: Panu Papieżowi już dziękujemy IP: *.pl / 213.241.64.* 12.01.05, 21:02
          Jeżeli chodzi o doping, to nawiązując do tematu sugerowałbym Papieżowi
          wyrzucenie tych starczych środków dopingowych, którymi go szpikują jak byczków
          hodowanych na olimpiadę, żeby mógł przez godzinę ruszać nogą i mniej trząść
          ręką. Trują go przecież okrutnie i jest po tym podwójny kapeć.
          • Gość: debronke Re: Panu Papieżowi już dziękujemy IP: *.telia.com 12.01.05, 21:45
            W takim razie ci specjalisci od szpikowania, sa chyba rownie kompetentni w
            szpikowaniu jak specjalisci SLD od ekonomii, prawa i etyki...
    • Gość: wiesiek Czy Polska przezyje wybory jak w Hiszpanii? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 20:39
      co wie Watykan?
    • Gość: Otto Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 12.01.05, 21:00
      Pieprzysz Jarek! Nie jestem za klerem, ale papiez to fajny czlowiek i dlatego
      gadasz glupoty.
    • Gość: ja tak samo jak ja IP: *.client.comcast.net 12.01.05, 21:07
      mialem przyjechac ale powiedzialem, pie.., ilez razy mozna to robic?
      • Gość: ec2 Re: Karol Wojtyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:18
        Prawie nic nie mam Mu do zarzucenia.
        Przyjedzie czy nie jego sprawa.
        Gdybym mial tyle lat i Parkinsona, nie ruszylbym sie pewnie z miejsca.
        A to ze taka wizyta kosztuje kupe szmalu, to prawda.
        Moze prywatnie go sprowadzi Kulczyk ?
        To zart.
        Jezeli nie przyjedzie w tym roku, to moze nigdy, moze juz nie zdazy.

Dzieci w przyszlosci beda sie uczyc w szkole, ze Polak kiedys byl papiezem.
    • Gość: cala prawda sld mu powiedzialo nie wpie..j sie IP: *.client.comcast.net 12.01.05, 21:13
      sld powiedzialo panu wojtyle nie wpie..j sie, nie zrobiles nic zeby nam
      odebrac wladze wiec sie teraz nie wpie..j, ten kraj jest nasz, komunistow, a
      wam czarnym dajemy darmowe zycie w luksusie wiec morda na klodke.
      • Gość: male piwo Re: sld mu powiedzialo nie wpie..j sie IP: *.telia.com 12.01.05, 21:52
        To z Nostradamusa?
        • Gość: Leszek Na forach GW wypowiaada sie margines IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.01.05, 22:25
          antysemicki, antykatolicki, rasistowski etc. Na szczescie badania opinii
          spolecznej wskazuja, jak zupelnie inaczej wiele soraw odbiera cale
          spoleczenstwo. A wiec: na pohybel wam lewacy, antysemici, wrogowie Koscila i
          rasisci wszelkiego autoramentu. Olewam was z calego serca
          • Gość: Andrzej Re: Na forach GW wypowiaada sie margines IP: *.telia.com 12.01.05, 22:42
            Ja bym ich oblal z calego pecherza!
      • Gość: Leszek Jestes cale klamstwo, brachu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.01.05, 22:22
    • Gość: Andrzej Re: To dobrze, będzie po dwa złote na głowę więce IP: *.telia.com 12.01.05, 21:28
      Niezle, trzy jajece sobie kupie!
    • Gość: www.ck-la.tk Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:32
      HURRRRAAAAA! wow super!
      • Gość: Gosc BYL JUZ W POLSCE-NIECH ODWIEDZI INNYCYH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:45
        • Gość: gospodarz Re: BYL JUZ W POLSCE-NIECH ODWIEDZI INNYCYH IP: *.telia.com 12.01.05, 21:48
          Byles juz tutaj - odwiedz innych.
    • Gość: Kokosz Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.iscnet.pl 12.01.05, 22:00
      Brak mi słów po prostu ... :-(
      Takiego polaka nie było i pewnie nie będzie.

• Gość: Daigger Re: Papież przyjedzie, a moze nie.... IP: 129.81.192.* 12.01.05, 22:49
        Coz... widac, ze Jan Pawel II staje sie (przynajmniej dla
        czesci) Polakow uosobieniem samego Boga i postacia, ktora
        sie idealizuje, ktorej bije sie poklony i stawia wszedzie
        pomniki... Mozna i tak! A jak zachowuja sie - powiedzmy -
        Wlosi, ktorzy papiezy swej narodowosci mieli tak wielu?

P.S. "Polak" pisze sie z duzej litery, panie "Kokosz"!
    • Gość: Pako Mądry człowiek IP: 82.160.8.* 12.01.05, 22:13
      Mądrzejszy od wszystkich naszych pajaców czerwono-czarnych razem wziętych. Ale
      jaki przez to samotny. Żal patrzeć.
    • Gość: VViktor uwaga, ale tylko jako szefa Państwa Watykańsjkiego IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 12.01.05, 22:20
      wiec nie liczcie na atrakcje typu przejazdy w papa mobile itp
    • Gość: MAM Re: : Papież przyjedzie do Polsk IP: *.ztpnet.pl 12.01.05, 22:25
      Boze,czemu nie wysluchales modlitwy
    • Gość: Ewa Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.01.05, 22:46
      Czy nie przyszło nikomu do głowy,
      że papież się nami wszystkimi rozczarował.
      Prawica potrzebuje "papy" do plakatu wyborczego,
      lewica liczy, że lepiej wypadnie z uściskiem dłoni.
      Mówiąc krótka i na temat wizyta w 99% miała mieć wymiar marketingowy.
      Kto w Polsce słucha dzisiaj papieża?
      Watykan nareszcie to pojął i założył szlaban.
      Obrzucanie się błotem niczego tu nie zmieni.
      • Gość: Daigger Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie... IP: 129.81.192.* 12.01.05, 22:55
        Czy papiez sie rozczarowal? A moze, po prostu,
        nie czuje sie najlepiej??
      • Gość: Dzieki Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.05, 04:52
        Placy musz,powinni sami sobie radzic nie oczekujac wskazowek od
        Papieza.Uszanujmy jego decyzje,moze jednak zdaje sobie sprawe z biedy jaka w
        Polsce panuje i nie chce narazac narazac nas na koszty jego wizyty?Takie
        decyzje zaslugiwalyby na wielki szacunek.
    • Gość: apostoł Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:50
      Walcz,Panie,Przeciw tym którzy walczą ze mną,
      uderz na moich napastników!
      Chwyć puklerz i tarczę
      i powstań mi na pomoc.
      Powiedz mej duszy:Jam twoje zbawienie
      Dusz moja bedzie radować się w Panu
      z Jego pomocy będzie sie weselić
      Powiedza wszystkie kości moje
      Któż Panie podobny jest do Ciebie
      Ty wyrywasz biedaka z rąk silniejszego
      Powstali fałszywi świadkowie
      pytali o to czago nie wiem
      Złem płacili za dobro
      czychali na moje życie.
      Pomyślcie czasami ludzie zanim coś napiszecie przeciwko drugimu
      człowiekowi.Gardzenie drugim to oznaka własnej słabości i tchórzostwa.A papież
      to naprawdę Wielki Człowiek.Niektórzy piszą o nim święty może i tak jest choć
      on sam za takiego się nie uważa bo za dużo jest w nim pokory której tak bardzo
      brakuje dzisiejszemu człowiekowi
      • Gość: wujaszek joe microsoft przy KK to porządna firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:02
        tak dużo w nim pokory że pozwala sobie stawiać za życia pomniki, nazywać ulice.
        niczym w związku radzieckim. kobietom w czarnej afryce zakazuje gumek, mają
        rodzić i umierać, pójdą do nieba. chyba ze papa sie myli i nie ma nieba hihi
        • Gość: bolo Re: microsoft przy KK to porządna firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:19
          Chłopie a od kiedy to kobiety używają gumek.Facet chyba jeszce nie wiesz co do
          czego służy:)
          • Gość: wujaszek joe Re: microsoft przy KK to porządna firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:23
            skrót myślowy. jak napisze np planowane macierzyństwo to nie zrozumiesz.
            czepiasz sie dziecko
          • Gość: kobieta Re: microsoft przy KK to porządna firma IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.05, 05:24
            B olo jeste 100% mezczyzna bo skrutow myslowych uzywaja kobiety ,faceci sa
            zbyht ociezali /no nie wszyscy/ ty jestes typowy.
        • Gość: EDI Re: microsoft przy KK to porządna firma IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.05, 05:06
          Pozdrawiam wujaszka.
    • Gość: mann Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:53
      To na co naszego kraju nie stac, to takie dupkijak ty Jarku.
    • Gość: janko Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:58
      Po pierwsze nie wyrzucać moich opinii!!!!!!!!!.Wcale tu nie potrzebny ,niech
      szopki tam w Watykanie odstawia!on nikomu nie pomógł i nie pomoże bo to jest
      zwykły człowiek WOJTYłA a BELKA zaoszczędzi,niech KLECHY go wożą na koszt
      Watykanu.tam forsy i złota jak wody w morzu.Wyłudzili od biednych najwięcej ale
      grosza na tragedje nie dadzą.Wojtyła tylko macha łapką i blogoslawi niech on
      sam siebie ratuje .Wożą dziadka po świecie a klechy kase zbierają----dajcie
      temu dziadkowi spokój łobuzy, KLECHY niech on odpoczmie.Pan Bóg wam tego nie
      wybaczy!!!!
    • Gość: yalesa Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.tomaszow.mm.pl 12.01.05, 23:11
      >Kręcą jak zwykle kręci kler.Są za a nawet przeciw-już takiego jednego swojego
      przedstawiciela zainstalowali w latach 80 na wybrzeżu i do tej pory on jest
      zawsze ZA a nawet PRZECIW.A jest to wynikiem że jeżdził on często do wielebnego
      ładować swoje jak twierdził akmulatory no i naładowali mu te akmulatory od
      kataryny .Niech wielebny lepiej siedzi w domku bo u nas ma być zima z śniegiem
      i będzie trudno pchać ten wózek po śniegu.
      • Gość: miron Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:17
        Hej ludzie przeczytajcie sobie w ostatnim numerze newsweeka tekst Antoniego
        Pawlaka pt."www.forum.szambo.pl"artykuł idealnie odnosi się do większości
        zamieszczonych tutaj wypowiedzi.
        • Gość: leszek GW mowi, ze moze przyjedzie, ha,ha,ha!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 23:25
          bronicie lewicy?
          ponoc powodem mial byc konflikt, ze w dniu wizyty papieza beda wybory.
          teraz slduchy i gw naprawiaja po omacku i laduja sie w nastepna propagande: to
          nie my winni, ze papiez nie przyjedzie, ha ha ha. I tak was IPN nie ominie.
          • Gość: zgrozo Re: GW mowi, ze moze przyjedzie, ha,ha,ha!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:27
            masz fobię
          • Gość: Nie,nie,nie Re: GW mowi, ze moze przyjedzie, ha,ha,ha!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.05, 05:26
            NNIIEE, bronimy siebie ,tak trudno zrozumiec?
    • pan.nikt poczytajcie 12.01.05, 23:26
      info.onet.pl/1036886,11,item.html
      Pielgrzymka do Polski w tym roku jest możliwa, mimo oświadczenia rzecznika
      Watykanu, który podkreślił, że podróż taka nie jest przewidziana w roku wyborów
      w Polsce - dowiedziała się PAP w najbliższym otoczeniu Jana Pawła II.
    • Gość: hetero 99,999999999 % tego forum to geje IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 23:31
      • Gość: mama i babcia Re: 99,999999999 % tego forum to geje IP: *.ny325.east.verizon.net 13.01.05, 05:19
        Odwal sie ,jestem Matka Polka z krwi i kosci ? dwie dziewczyny wychowalam/
        jedna juz tez ma dwoje dzieci ,wiec spadaj z tekstem.
    • Gość: gość Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:32
      O mój Boże !!!!
    • Gość: Jarek Jak on to zrobi?Trochę miłosierdzia dla starego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:48
      schorowanego człowieka.
      Dlaczego jego Szef /Bóg/ nie interweniuje w tę lub w tę.
    • Gość: madrok Jarek, przede wszystkim nie stać nas IP: *.block.alestra.net.mx 13.01.05, 01:18
      na utrzymywanie takich debili jak ty.
    • Gość: Garti Re: Navarro-Valls: Papież nie przyjedzie do Polsk IP: *.espol.com.pl 13.01.05, 01:27
      Proszę, proszę nie piszcie takie farmazony, bo przecież dopioro teraz to
      możecie pisać co się żewnie podoba.Serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka