Dodaj do ulubionych

Po masakrze w Prusicach

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 04:03
Tu zapewne nie ma rozwiązan konwencjonanych.
Napewno nie mógł pogodzić się z stanem w jak mu przyszło żyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan ostrzyca Brednie i idiotyzmy w mediach IP: *.238.78.117.adsl.inetia.pl 13.01.05, 07:05
      Słyszałem w radio, że kapitan zabił rodzinę bo mu dokuczał jeden poseł a inny
      poseł mu nie pomógł. Gdyby działał racjonalnie pozabijałby posłów którzy go
      gnoili a nie swoje 1.5 roczne dziecko. Facetowi równo dbiło i nie ma potrzeby
      motać w to polityki.
    • Gość: Obserwator A czy psycholog który mu wydał opinię pozytywną... IP: *.crowley.pl 13.01.05, 07:38
      ...zostanie ukarany? Jeśli nie to po cholerę taki etat?
      • Gość: krysiuku Re: A czy psycholog który mu wydał opinię pozytyw IP: *.uml.lodz.pl 13.01.05, 10:00
        a ja w takim razie proponuje pociagnac do odpowiedzialnosci np. proboszcza z
        jego parafii [jesli byl wierzacy] bo tez sie nie wywiazal...
        ludzie myslcie troche - takie sytuacje zdarzaja sie co jakis czas i chyba
        psycholog mosialby byc jasnowidzem znajacym przyszlosc.
        zycze wszystkiego dobrego w zyciu i zebys nigdy niestal sie sam obiektem
        nieuzasadnionych a glupich atakow ludzi pozbawionych wyobrazni.
        ps. straszna tragedia
    • Gość: kazek Re: Po masakrze w Prusicach IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 13.01.05, 09:10
      A może by tak Ludka Dorna pociągnąć do odpowiedzialności, za nie udzielenie
      pomocy dla sprawcy tragedii. Przecież jako prawnik, a tym bardziej poseł z woli
      narodu powinien zainteresować się sprawą. No bo przecież bieże szmał na swoje
      biuro poselskie. Ze swej strony uważam, ze ta tragedia rownież w części obciąza
      Dorna.
    • Gość: Trener Re: Głupi Kazek! IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 09:41
      Ależ ty "kazek" głupi jesteś! Tragedia się wydarzyła, z ty sobie żarty głupie
      robisz!
      • Gość: Ania Re: Głupi Kazek! IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 13.01.05, 11:32
        A ja tak sobie myślę, że facet musiał być ukrytym paranoikiem. Takich sie na da
        wybadać standardowymi badaniami psychiatrycznymi potrzebnymi by uzyskać opinie
        do pracy.
        W takim człowieku uraza i złość do któregoś z członków rodziny narasta powoli
        aż do furii. Do pewnego czasu tę furię kontroluje ale w którymś momencie, gdy
        zaczyna czuć się lekceważony lub poniżany (we własnym zrozumieniu) furii juz
        nie potrafi opanować. "Odpłaca" więc i temu, kto go rozjuszył jak i całej jego
        rodzinie. A potem, wracjąc do racjonalnego myślenia w strachu i przerażeniu,
        zdając sobie sprawę z konsekwencji swego czynu, ucieka przed konsekwencjami w
        samobójstwo.
        I według mnie wszelkie dopisywania do tego polityki, czy też gdybania o innych
        sprawcach są bezsensowne.
    • Gość: LA Re: Po masakrze w Prusicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:30
      ZE NIE ZASTRZELIL SWOICH PRZESLADOWCOW. O ILE KOGOKOLWIEK ZABIŁ
    • Gość: Marco Wykryl afere miedzy wysoko postawionymi IP: *.chello.upc.cz 13.01.05, 16:32
      oficerami nikt mu nie pomogl nie zbadal sprawy zalamal sie i doszlo w naszym
      Panstwie prawa do strasznej tragedii.
      Ciekawe czy teraz Szmajdzinski czy tez Kalisz sie tym zajma ?
      Czy moze teraz zastanawiaja sie jak zgodnie z prawem zestrzelic samolot
      pasazerski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka