Dodaj do ulubionych

Anusz, plagiator notoryczny

• Gość: "SZERSZEŃ" Re: Anusz, plagiator notoryczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 19:11
      Kumple z AWS pomogą, jak ratują bossa gangu PO-mosty", niejakiego Br.
      KOMOROWSKIEGO!... To ta sama ławica "czarnych piranii" pokroju R. Szeremietiew,
      J. Kolasiński, H. Goryszewski, J. Tomaszewski i inni z gangu Buzka-
      Krzaklewskiego, nieprawdaż?!
      ("Szerszeń")
    • Gość: Miedza dla ludzi Re: Anusz, plagiator notoryczny IP: *.abhsia.telus.net 18.01.05, 05:35
      W panstwie demokratycznym kazdy czlowiek powinien otrzymac miedze na wlasnosc.
      Majac wyobrazenia o swej i innych miedzach w panstwie demokratycznym taki
      obywatel ma prawo sie procesowac asygnujac srodki finansowe na prowadzenie
      procesow. Dla najbardzej aktywnych panstwo demokratyczne powinno nadac medal za
      wprowadzenie do kasy panstwowej duzych sum pienieznych. Cagliostro
    • Gość: Z Lona Rymszy Re: Anusz, plagiator notoryczny IP: *.abhsia.telus.net 18.01.05, 05:42
      A czy ta praca wyszla z lona Rymszy calkowicie? Czy aby Rymsza nie korzystal ze
      zrodel? "w latach 1980-89 została przepisana z pracy Marka Rymszy, studenta
      socjologii (ok. 60 stron)."
      Tak jak Rymsza poprzestawial wyrazy ze zrodel, Anusz tego nie zrobil,
      zwyczajnie zacytowal 60 stron pracy bez przestawienia wyrazow. O co chodzi?
    • Gość: babariba Anusz, plagiator notoryczny, ale za to... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 13:29
      ...magister i doktor uniwersytetu im. Stefana Wyszyńskiego - za tę sama pracę.
      Na 'Wyszyńskim' plagiaty jakoś nie przeszkadzają.
      Siódme przykazanie już unieważnili, czy jak?
      • Gość: Jagnieszka To nieprawda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:49
        Ależ Babia Rybo, co też Pan pisze, przecie to czysta żywa nieprawda. Rozumiem,
        że czasami łże "GW", ale Pan???
        • Gość: babariba ja się do cytowanego tekstu odwoływałem tylko :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 14:12
          jeśli nałgali, to moja wina jest nie do usprawiedliwienia, ale może do wybaczenia przynajmniej?
          pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka