quba 23.05.02, 11:39 Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne chamskie wątki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.vic.bigpond.net.au 23.05.02, 11:41 quba napisał(a): > Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne chamskie wątki Popieram! Szczegolnie te od falszywego Kagana, ktory udaje, ze pisze z Telstra Bigpond! Niech zyje cenzura! Kagan z ul. Mysiej (Mouse Street) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulbek Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.dcs.ed.ac.uk 23.05.02, 11:42 Wiadomosci do adminow najlepiej wysylac na "Forum o forum". Takie wiadomosci na "Kraju": 1. Moga nie dotrzec do adminow, bo oni nie wszystko czytaja, 2. Zasmiecaja forum. Wystarczy ze mamy tu pelno intelektualnych rzygowin, nie musimy jeszcze ogladac narzekania na nie. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 11:44 quba napisał(a): > Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne chamskie wątki Stary, wyluzuj trochę, bo nie wyrobisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.vic.bigpond.net.au 23.05.02, 11:46 Gość portalu: Orion napisał(a): > quba napisał(a): > > > Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne chamskie wątki > > Stary, wyluzuj trochę, bo nie wyrobisz. :) Nie czepiaj sie tych, co chca usunac chamstwo typu Kagana z tego Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:29 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Orion napisał(a): > > > quba napisał(a): > > > > > Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne > chamskie wątki > > > > Stary, wyluzuj trochę, bo nie wyrobisz. :) > Nie czepiaj sie tych, co chca usunac chamstwo > typu Kagana z tego Forum! > Nie! Precz z cenzurą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Oriona IP: *.upc.chello.be 23.05.02, 13:48 Tu nie chodzi o cenzure.Kagan jest paranoikiem,ktorego nie mozna traktowac jako normalnego uczestnika forum.Zyciorysem papieza nieprawdziwym zasmiecil prawie wszystkie watki na tym forum i na innych forach robi to samo.On sie pogniewal,ze nie chcemy razem z nim opluwac na przemian katolikow czy zydow.Nie jestem katoliczka ale uwazam ,ze krytyka tez ma swoje granice.Ty tez czesto krytykujesz kosciol nikt jednak nie wystepuje z wnioskiem by Cie zabanowac.Piszesz madrze i nikogo nie obrazasz.Nie zmuszasz tez na sile ludzi by z Toba dyskutowali.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Oriona IP: *.vic.bigpond.net.au 23.05.02, 14:31 Gość portalu: Ania napisał(a): Tu nie chodzi o cenzure.Kagan jest paranoikiem,ktorego nie mozna traktowac jako normalnego uczestnika forum. K: Slusznie! Kazdego, kto jest inny, nalezy wyrzucic z tego forum! To jest forum dla ludzi normalnych, a nie paranoikow i innych agnostykow! Zyciorysem papieza nieprawdziwym zasmiecil prawie wszystkie watki na tym forum i na innych forach robi to samo. On sie pogniewal,ze nie chcemy razem z nim opluwac na przemian katolikow czy zydow. Nie jestem katoliczka ale uwazam ,ze krytyka tez ma swoje granice. K: Ale slyszalem, ze sie nawrocilas Aniu, i to dzieki temu wstretnemu Kaganowi! Czy nie pomyslalas, ze to wszystko, co on pisal, to bylo aby nawrocic takich jak ty? Ty tez czesto krytykujesz kosciol nikt jednak nie wystepuje z wnioskiem by Cie zabanowac. Piszesz madrze i nikogo nie obrazasz. Nie zmuszasz tez na sile ludzi by z Toba dyskutowali. Pozdrawiam K: A ten wstretny Kagan wyciaga ludzi z lozek, sadza przed komputerami i kaze im dyskutowac ze soba. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Do Oriona IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:37 Gość portalu: Kagan napisał(a): > K: A ten wstretny Kagan wyciaga ludzi z lozek, sadza > przed komputerami i kaze im dyskutowac ze soba. Skandal! Zgadza się. Poznałem kogoś dzięki Tobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Oriona IP: *.upc.chello.be 23.05.02, 14:39 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > Tu nie chodzi o cenzure.Kagan jest paranoikiem,ktorego > nie mozna traktowac jako normalnego uczestnika forum. > K: Slusznie! Kazdego, kto jest inny, nalezy wyrzucic > z tego forum! To jest forum dla ludzi normalnych, a nie > paranoikow i innych agnostykow! > > Zyciorysem papieza nieprawdziwym zasmiecil prawie > wszystkie watki na tym forum i na innych forach robi to > samo. On sie pogniewal,ze nie chcemy razem z nim opluwac > na przemian katolikow czy zydow. Nie jestem katoliczka > ale uwazam ,ze krytyka tez ma swoje granice. > K: Ale slyszalem, ze sie nawrocilas Aniu, i to dzieki > temu wstretnemu Kaganowi! Czy nie pomyslalas, ze to > wszystko, co on pisal, to bylo aby nawrocic takich jak ty? > > Ty tez czesto krytykujesz kosciol nikt jednak nie > wystepuje z wnioskiem by Cie zabanowac. Piszesz madrze i > nikogo nie obrazasz. Nie zmuszasz tez na sile ludzi > by z Toba dyskutowali. Pozdrawiam > K: A ten wstretny Kagan wyciaga ludzi z lozek, sadza > przed komputerami i kaze im dyskutowac ze soba. Skandal! Na odszukanie watku,ktory mnie interesuje musze poswiecic pol godziny bo Kaganek podciaga swije watki w gore.Tam gdzie powklejales zyciorys tez przewija sie dluzej .A to,ze jestes wstretny to wiem widzialam twoje zdjecie na twojej stronie.Nie mozesz sobie forum zalozyc na tej swojej stronie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.ipt.aol.com 23.05.02, 14:39 quba napisał(a): > Bardzo prosimy aby Pan kontrolowal i wyrzucał ohydne chamskie wątki -Kr. A moze bys tak nie uzywal(a) LICZBY MNOGIEJ????jako zywo przypomina to bowiem czasy nie tak dawno minione-jak to nabijal sie Pietrzak-"Co wy mi tu obywatelu...."-CUD NATURY-JEDEN A "WY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Do Pana Moderatora ! IP: *.szeptel.net.pl 23.05.02, 16:29 Celna uwaga n/t liczby mnogiej. Ja pod prośbą qby się NIE podpisuję. I tak wszystkiego nie przeczytam, mogę więc sobie wybrać, co do czytania. Chamstwa nie czytuję. Odpowiedz Link Zgłoś