Gość: Roman S. Pochwala, lepiej późno niż wcale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:38 Bardzo dobrze się stało. Ja napewno mam teczke, próbowano mnie werbować ale NIE BOJĘ się jej upublicznienia. Tylko donosiciele "boją się" teczek. Uczciwi ludzie - nie. Czas najwyższy odebrać takim jak Niezabitowska przynajmniej prawo do pouczania, moralizowania i udawania kombatantów walki z komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardakon lista IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 18:34 a gdzie można przeczytac listę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anon Re: lista IP: *.jerozolimskie.pl 01.02.05, 19:02 no właśnie czy ktoś ma link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta lista Wildstseina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:20 Bardzo dobrze. Nie wolno dziennikarza odsądzać od czci i wiary tylko dlatego, że zrobił co do niego należało. Zarzuty, że zajmuje się polityką są nie na miejscu. Otóż może właśnie nastąpi przełomowy moment, a politycy nie będą używać tajemniczej listy przeciwko sobie, w walce politycznej, na oczach i ku uciesze motłochu. Idy się skończyły, zaczęło się normalne życie, a pracownicy IPN mogą uwolnić swoje niemałę pensje, bo już nie mają czego strzec. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
chmielek007 Re: lista Wildstseina 01.02.05, 19:53 na members.fortunecity.com/lista2 jest ta lista lecz jest zbyt duze zainteresowanie ta strona wiec trzeba strasznie dluuuugo czekac by sie otworzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron B52 Lista Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:54 Nie powinien wynościc jej z IPN. Została skrzywdzonych setki, a może tysiące ludzi. Fuj Panie Wildstein. Na sama myśl chce mi się żygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Zbadają jak Wildstein wyniósł listę z IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:03 members.fortunecity.com/lista2/k/ko.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg stronka z.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:04 members.fortunecity.com/lista2/k/ko.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: stronka z.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 20:23 Gdzie jeszcze jest lista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lista Wildsteina IP: *.fnet.pl 01.02.05, 20:20 B. Wildstein postąpił słusznie bo wrzód komunizmu trzeba wyciąć z korzeniami.Komentatorzy płaczą nad biednymi pokrzywdzonymi agentami a żaden ani słowem nie zająknie się na temat ofiar tych "bidulek". To co ujawnił Wildstein to tylko resztki z zeszłorocznego śniegu.Prawdopodobna liczba agentów to ok. 2 mln. Najważniejszych nie poznamy bo ich teczki od dawna są w ościennych krajach.Prośba do " użytecznych idiotów " - w swoich komentarzach na temat pana Wildsteina pamiętajcie o ofiarach waszych pupili i o tym, że prawda zawsze ujrzy światło dzienne a za wszystko zapłacicie wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak o liście WILDSTEINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:20 dziwie się Panom profesorom, bo politykom nie, że tak uporczywie bronią się przed ujawnieniem tej listy. Proszę powiedzieć co to jest postawa moralna. Wtłaczanie polakom zasad komunizmu lub znaczenia rewolucji październikowej,kiedy to Lenin podpisywał wyroki śmierci są już nieaktualne. Czas, aby ci którzy to wszystko popierali zastanowili się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL LISTA WILDSTEINA IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.05, 20:29 czego sie boi pan michhnik i jego koledzy LUSTRACJI A MOZE JEST WIECEJ TW W GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErBarad Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:40 Jeśli ktoś ma listę, bardzo prosiłbym o przesałnie jej na mój adres e-mail pwx1@wp.pl Starałem wejść na tą stronkę na której jest lista, ale chyba przekroczyli limit transferu... Z góry dziękuję Pozdrawiam ErBarad_PL Odpowiedz Link Zgłoś
kochany.przyjacielu lista ma 48 megabajtów !!! 01.02.05, 20:46 program EMULE PLUS i trzeba wpisac w wyszukiwarkę "lista ipn" to ma 50 megabajtów nastepnie trzeba udostępniać wszystkim zainteresowanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudek Lista Wildsteina IP: *.pool.mediaWays.net 01.02.05, 20:43 perelowscy ludobujcy pod sad BRAWO PANIE WILDSTEN TAKICH LUDZI POTRZEBA POLSCE I NARODOWI POLSKIEMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEvt jestem chyba na liscie IP: 217.197.67.* 01.02.05, 20:45 nie bylem wspolpracownikiem, ale bylem meczony przez bezpieke. Byc moze jestem na liscie bo podpisywalem papier że nie powiem nikomu o przesluchaniu. Dzis mi na niczym nie zalezy. Moga mnie "wyrecytowac". Nie zajmuje zadnego stanowiska i tylko zap...lam w swojej pracy. Ale na liscie chyba jestem. I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda lista Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:03 Pytanie, czy Wildstein miał prawo publikować listę jest pytaniem typowo źle sformułowanym. Miał takie prawo, bo nikt mu tego nie zakazywał. Na szczęście. jeśli zaś chodzi o Panią profesor Staniszkis, to wypada wyrazić ubolewanie, że autor artykułu w gazecie.pl nie zapytał samej pani Profesor o jej opinię na temat publikowanej liusy, lecz z góry założył, że ma ona żal do red. Wildsteina. A może trzeba było zaczekać na dzisiejszą wypowiedź pani Profesor dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał gdzie mozna znaleźść,,, IP: *.net-serwis.pl 01.02.05, 21:36 Gzie mozna znaleźść tą liste na jakiej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Lista?? Gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:46 Jeżeli ktoś posiada link do strony zawierającej listę nazwisk IPN, to bardzo prosze o przesłanie jej mi na adres: grzesiekgryc@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Adres listy!!! IP: *.bermudy.net / *.net 01.02.05, 21:48 Bardzo prosze o podanie adresu portalu na ktorym znajduje sie ta lista!!Przekopalam sporo i nie moge jej znalezc.Z gory wielkie dzieki!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj JUZ DOSTEPNA W INTERNECIE www.lista-ipn.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALien Re: JUZ DOSTEPNA W INTERNECIE www.lista-ipn.prv.p IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.02.05, 23:57 To lipa ten adres! jakis UB sie boi. Nie wchodzić bo mozna złapać robaka! Odpowiedz Link Zgłoś
azhole Re: JUZ DOSTEPNA W INTERNECIE www.lista-ipn.prv.p 02.02.05, 16:41 mozecie tez tu wskoczyc: paziu.biz.ly/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago a nie można go zapytać? IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 02:10 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajne.info/lista fajne.info/lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 03:40 fajne.info/lista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suwałki Frajerstwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:39 Po opini niektórych ludzi widac ze zament robią ci co mają coś na sumieniu i boją się, bo obserwując mozna spostrzec ze ci w tamtych czasach nie aktywni nie mają nic przeciwko! To jest skandal ze polska tai przed nami takie informacji,,, co to za kraj który ukrywa przed podatnikami informacjie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert "Prawy" upadek ? IP: 81.210.22.* 02.02.05, 10:53 słyszałem wypowiedzi i opinie prof. Jadwigi Staniszkis a ten artykuł jest manipulacją jej wypowiedzi. Niezdawałem sobie sprawy ze GW az tak upadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Dziennikarz zrobił czego obecna władza nie chciała IP: 212.244.23.* 02.02.05, 11:33 Jakby Polskę naprawiano tak szybko jak teraz powinna posunąc się lustracja to mielibyśmy od 5 lat dobrobyt. Na szczęście ktoś się odważył - dzięki mu za to. Inaczej jeszcze lustracja blokowana byłaby tak długo, aż wszyscy o niej zapomną. Tajniakom, którzy niszczyli przyzwoitych ludzi należy się moralna kara. Bardzo dobrze jak wszyscy bedą wiedzieć kim byli. To jest własnie sprawiedliwość dziejów. Lista znajduje się tez na www.fajne.info/lista ale cieżko się tam dostać. --------------- www.palm.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR LISTA IP: *.broker.com.pl 02.02.05, 11:22 NADSZEDŁ CZAS ABY ZNALAZŁ SIĘ KTOŚ MĄDRY I OPUBLIKOWAŁ TAJNE LISTY SPRAW PROWADZONYCH BĄDZ UMORZONYCH A OBEJMUJĄCYCH SĘDZIÓW POLSKICH SĄDÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert "Prawy" Staniszkis o Wildsteinie IP: 81.210.22.* 02.02.05, 12:28 Staniszkis o Wildsteinie Nie udało się Żakowskiemu wmówić profesor Staniszkis, że została pokrzywdzona przez Wildsteina ("pani profesor, czy chciałaby pani pani powiedzieć coś panu Wildsteinowi?", "Chciałem zapytać pana Wildsteina jeszcze na koniec. Czy pan ma jakieś poczucie winy, czy panu jest przykro, gdy Pan np patrzy teraz na Panią Staniszkis?"). Pani profesor nie ma żalu do Wildsteina: "To boli, ale temu trzeba stawić czoła. Ja stawiam czoło, jadąc kolejką, stawiam czoło ludziom, którzy mnie rozpoznawali, którzy mi się kłaniali, a dziś się nie kłaniali. Zadzwoniłam dziś rano do Bronka. Jako osoba wiele lat bezrobotna i żyjąca w ciężkich warunkach materialnych powiedziałam mu, że może mówić, że zadzwoniłam; że uważam, że źle, że go zwolniono; że jak będzie potrzebował forsy, czy jakiejkolwiek pomocy, niech dzwoni. I to, co się mówiło kolegom w tamtych czasach, i teraz to wraca, to jest przykre." Ciekawe jak się czuje zatroskane "sumienie dziennikarstwa" Żakowski. Po tym jak się zabawił kosztem pani profesor zasłużył na "akcję stawiania setki ciepłej wódki", jak kiedyś Gembarowski. uwaga, zrodlo: kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś