goniacy.pielegniarz 02.02.05, 18:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19974957&a=19974957 To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 18:32 goniacy.pielegniarz napisał: > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? Nie będę owijał w bawełnę. Kiedyś rozdawaliście nagrody za najlepsze pytania na czatach ze znanymi osobami. Były tam kubki portalu Gazeta.pl. Proponuję dla siebie taki kubek. Obiecuję, że przez tydzień nie napiszę nic złego o Adamie Michniku, ani o Gazecie Wyborczej, a przez miesiąc nic złego o portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Lizus 02.02.05, 18:37 widze, ze nie zdobylem poparcia dla sprawy wywalczenia wolnego dostepu do archiwum:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lizus 02.02.05, 18:54 leszek.sopot napisał: > widze, ze nie zdobylem poparcia dla sprawy wywalczenia wolnego dostepu do > archiwum:( Nie ma na to szans. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: Lizus 02.02.05, 19:01 leszek.sopot napisał: > widze, ze nie zdobylem poparcia dla sprawy wywalczenia wolnego dostepu do > archiwum:( Wszedzie bys chcial. Ten w IPN ci nie wystarcza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Kurcze, trzeba WIldsteina wyslac do GW! 02.02.05, 19:06 czarnyczarny napisał: > leszek.sopot napisał: > > > widze, ze nie zdobylem poparcia dla sprawy wywalczenia wolnego dostepu do > > > archiwum:( > > Wszedzie bys chcial. Ten w IPN ci nie wystarcza? :) Musilaby mu tylko giwi jakos pomoc. A moze jakis dziennikarz GW poczuje "obywatelski obowiazek" i sam wyniesie archiwu z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 18:38 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? > > > > Nie będę owijał w bawełnę. Kiedyś rozdawaliście nagrody za najlepsze pytania na > czatach ze znanymi osobami. Były tam kubki portalu Gazeta.pl. Proponuję dla > siebie taki kubek. Obiecuję, że przez tydzień nie napiszę nic złego o Adamie > Michniku, ani o Gazecie Wyborczej, a przez miesiąc nic złego o portalu. sadze ze za firmowe cokolwiek z logo gazety jestem w stanie napisac cokolwiek lub tego czegokolwiek nie napisac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 18:41 Jeśli GP nie wypełni zobowiązania, to przejmuję Jego kubek. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: nieźle 02.02.05, 18:41 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? > > > > Nie będę owijał w bawełnę. Kiedyś rozdawaliście nagrody za najlepsze pytania na > czatach ze znanymi osobami. Były tam kubki portalu Gazeta.pl. Proponuję dla > siebie taki kubek. Obiecuję, że przez tydzień nie napiszę nic złego o Adamie > Michniku, ani o Gazecie Wyborczej, a przez miesiąc nic złego o portalu. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum SPOCONY.ZNIWIARZ I LESZEK.PONURY 02.02.05, 18:46 Nawet mnie sie podobaja te przekomarzanki spoconego z ponurym,ale zajrzyjcie na Osla dzisiaj jest tam polowa watkow spoconego albo o spoconym. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: SPOCONY.ZNIWIARZ I LESZEK.PONURY 02.02.05, 18:50 maksimum napisał: > Nawet mnie sie podobaja te przekomarzanki spoconego z ponurym,ale zajrzyjcie na > > Osla dzisiaj jest tam polowa watkow spoconego albo o spoconym. █ tylko sie nie wzrusz. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: SPOCONY.ZNIWIARZ I LESZEK.PONURY 02.02.05, 18:55 ponury.zniwiarz napisał: > maksimum napisał: > > > Nawet mnie sie podobaja te przekomarzanki spoconego z ponurym,ale zajrzyj > cie na Osla dzisiaj jest tam polowa watkow spoconego albo o spoconym. > > > █ tylko sie nie wzrusz. Czy to nie symptomatyczne,ze na Oslej jest caly "kraj" ? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: SPOCONY.ZNIWIARZ I LESZEK.PONURY 02.02.05, 18:58 Nie jest cały, cały jest tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: SPOCONY.ZNIWIARZ I LESZEK.PONURY 02.02.05, 19:05 giwi napisała: > Nie jest cały, cały jest tutaj. Od razu widac,ze logowanie pomoglo i przez ta oczyszczalnie sciekow kupe postow nie przeszlo i zostalo na Oslej. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: nieźle 02.02.05, 18:46 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? > > > > Nie będę owijał w bawełnę. Kiedyś rozdawaliście nagrody za najlepsze pytania na > czatach ze znanymi osobami. Były tam kubki portalu Gazeta.pl. Proponuję dla > siebie taki kubek. Obiecuję, że przez tydzień nie napiszę nic złego o Adamie > Michniku, ani o Gazecie Wyborczej, a przez miesiąc nic złego o portalu. Następnym razem jak będzie jakiś czat zadaj pytanie "kto jest pana idolem i dlaczego Adam Michnik" Od razu całą zastawę dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 19:02 t1s napisał: > Następnym razem jak będzie jakiś czat zadaj pytanie "kto jest pana idolem i > dlaczego Adam Michnik" > Od razu całą zastawę dostaniesz. Jak będzie w tym kubek, to mogę i całą zastawę łyknąć. Resztę wyślę Maćkowi do NYC, żeby o nas ciepło myślał przy obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: nieźle 02.02.05, 18:57 giwi napisała: > Teraz chyba już nie ma kubków, są koszulki. Och Giwi, załatw GP taką koszulkę, bo tak się skarży:) A jak Ci się nie uda to ja mu w ramach rekompensaty kupię czerwony strażacki samochodzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nieźle 02.02.05, 19:01 Ech, ryzykujesz, bo jak nie będzie kubka, to wybierze samochodzik. Szukaj już promocji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 19:05 basia.basia napisała: > Och Giwi, załatw GP taką koszulkę, bo tak się skarży:) Ja chcę kubek. Koszulki nie chcę. > A jak Ci się nie uda to ja mu w ramach rekompensaty > kupię czerwony strażacki samochodzik:) Czerwony? To chyba jakaś prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: nieźle 02.02.05, 19:11 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Och Giwi, załatw GP taką koszulkę, bo tak się skarży:) > > Ja chcę kubek. Koszulki nie chcę. > > > A jak Ci się nie uda to ja mu w ramach rekompensaty > > kupię czerwony strażacki samochodzik:) > > > Czerwony? To chyba jakaś prowokacja. Niebieski z napisem MO. Milicja też lała. Tyle, że bez sikawki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: nieźle 02.02.05, 19:29 t1s napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > > > Och Giwi, załatw GP taką koszulkę, bo tak się skarży:) > > > > Ja chcę kubek. Koszulki nie chcę. > > > > > A jak Ci się nie uda to ja mu w ramach rekompensaty > > > kupię czerwony strażacki samochodzik:) > > > > > > Czerwony? To chyba jakaś prowokacja. > > Niebieski z napisem MO. > Milicja też lała. Tyle, że bez sikawki. Mimo tego sliwki dobrze rosly :) Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: nieźle 02.02.05, 19:37 czarnyczarny napisał: > t1s napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > > Och Giwi, załatw GP taką koszulkę, bo tak się skarży:) > > > > > > Ja chcę kubek. Koszulki nie chcę. > > > > > > > A jak Ci się nie uda to ja mu w ramach rekompensaty > > > > kupię czerwony strażacki samochodzik:) > > > > > > > > > Czerwony? To chyba jakaś prowokacja. > > > > Niebieski z napisem MO. > > Milicja też lała. Tyle, że bez sikawki. > > Mimo tego sliwki dobrze rosly :) I to nawet w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: nieźle 02.02.05, 18:57 giwi napisała: > Teraz chyba już nie ma kubków, są koszulki. To przyslij jedna do NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 19:07 maksimum napisał: > giwi napisała: > > > Teraz chyba już nie ma kubków, są koszulki. > > To przyslij jedna do NYC. to w ameryce jeszcze takich nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nieźle 02.02.05, 19:10 on zaluje, ze na spiwor od Urbana sie na zalapal. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 19:13 leszek.sopot napisał: > on zaluje, ze na spiwor od Urbana sie na zalapal. z odcisnietym lewym uchem Odpowiedz Link Zgłoś
giwi ps. 02.02.05, 18:57 A na Kraju będzie wkrótce milion postów. Może powinniście w związku z tym zacząć lobbować na FoF? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: ps. ZADNA ZABAWA BO SPRAWA PRZESADZONA 02.02.05, 19:09 Ja juz dzisiaj wiem,kto bedzie tym napiszacym milionowy post! Dla ulatwienia dodam,ze bedzie to osoba i podwojnym nicku. I na pewno nie bedzie to genia.genia. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ps. 02.02.05, 19:15 giwi napisała: > A na Kraju będzie wkrótce milion postów. Może powinniście w związku z tym zaczą > ć > lobbować na FoF? :-) Widziałem już taki jeden wyścig na FoF. Tam dawaliście bardziej wartościowe nagrody. Ja nie chcę wartościowej. Ja chcę tylko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: ps. 02.02.05, 19:18 goniacy.pielegniarz napisał: > giwi napisała: > > > A na Kraju będzie wkrótce milion postów. Może powinniście w związku z tym > zaczą > > ć > > lobbować na FoF? :-) > > > Widziałem już taki jeden wyścig na FoF. Tam dawaliście bardziej wartościowe > nagrody. Ja nie chcę wartościowej. Ja chcę tylko... :) Dajcie mu tą koszulkę skoro tak prosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 18:58 giwi napisała: > Teraz chyba już nie ma kubków, są koszulki. Właśnie miałem napisać do Ponurego, że ja czegokolwiek bym nie chciał, bo nie chciałbym na przykład... koszulki. Ja chciałbym właśnie kubek. Może da się coś zrobić? Takie obietnice złożyłem, że powinniście to chyba docenić:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nieźle 02.02.05, 19:00 To ja sie dowiem, ale koszulki są bardzo twarzowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: nieźle 02.02.05, 19:03 ale z ciebie zgrywus/ka giwi.powinnaś/powinienęs zamiast nożyczek wymyśleć se jakąś maszyknkę bo paluszki chiba bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: nieźle 02.02.05, 19:04 giwi napisała: > To ja sie dowiem, ale koszulki są bardzo twarzowe. Z twarzą Adama Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Re: nieźle 02.02.05, 19:12 giwi napisała: > To ja sie dowiem, ale koszulki są bardzo twarzowe. Kolorki stracilas. Czy to z przemeczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 19:20 giwi napisała: > To ja sie dowiem, Wielkie dzięki! Naciskaj na szefostwo, przedtaw moje argumenty, bij, krzycz, jak będzie taka potrzeba. > ale koszulki są bardzo twarzowe. A herbatę z czego będę pił? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 19:31 goniacy.pielegniarz napisał: > giwi napisała: > > > To ja sie dowiem, > > Wielkie dzięki! Naciskaj na szefostwo, przedtaw moje argumenty, bij, krzycz, ja > k > będzie taka potrzeba. > > > ale koszulki są bardzo twarzowe. > > A herbatę z czego będę pił? z lisci? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nieźle 02.02.05, 19:26 giwi napisała: > To ja sie dowiem, ale koszulki są bardzo twarzowe. Ech, lizusostwo jak widac poplaca:( Ja sie tam plaszczyc jak pielegniarz nie zamierzam, koszulke i kubek kupie sobie w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nieźle 02.02.05, 19:31 Ale nie będziesz miał czerwonych kropek. To jeszcze flamaster potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Giwi, zerknij tu:) 02.02.05, 19:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20167327&a=20171755 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyczarny Giwi dlaczego? 02.02.05, 19:49 Aby byc wylogowanym nalezy zamknac przegladarke. Dlaczego nie uprzedziliscie o tej, powiedzmy niedogodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Giwi dlaczego? 02.02.05, 19:58 czarnyczarny napisał: > Aby byc wylogowanym nalezy zamknac przegladarke. Dlaczego nie uprzedziliscie o > tej, powiedzmy niedogodnosci. jak nic spisek masonow! no az w oczy kluje. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 19:51 leszek.sopot napisał: > Ech, lizusostwo jak widac poplaca:( Widzisz, Leszku, to nie o żadne lizusostwo chodzi. Trzeba się po prostu z szacunkiem do redakcji odnosić, a nie wypominać jakieś bambusy w siedzibie Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nieźle 02.02.05, 19:54 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > > Ech, lizusostwo jak widac poplaca:( > > Widzisz, Leszku, to nie o żadne lizusostwo chodzi. Trzeba się po prostu z > szacunkiem do redakcji odnosić, a nie wypominać jakieś bambusy w siedzibie Gazety. > Nie bambusy, ale "malpi gaj" i jakies orzechowa okna, ze o marmurach gdzies tam nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 20:04 leszek.sopot napisał: > Nie bambusy, ale "malpi gaj" i jakies orzechowa okna, ze o marmurach gdzies tam > > nie wspomne. To żeś im przywalił z tym "małpim gajem" :) Ale przyznaj chociaż, że naprawdę mają tam ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nieźle 02.02.05, 20:07 herr.etyk napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Nie bambusy, ale "malpi gaj" i jakies orzechowa okna, ze o marmurach gdzi > es > tam > > > > nie wspomne. > > To żeś im przywalił z tym "małpim gajem" :) Ale przyznaj chociaż, że naprawdę > mają tam ładnie. Ale oni, jak to ktos mi na forum od nich podpowiedzial, sami tak mowia na ten zagajnik z bambusow. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 19:08 goniacy.pielegniarz napisał: > giwi napisała: > > > Teraz chyba już nie ma kubków, są koszulki. > > > Właśnie miałem napisać do Ponurego, że ja czegokolwiek bym nie chciał, bo nie > chciałbym na przykład... koszulki. > Ja chciałbym właśnie kubek. Może da się coś zrobić? Takie obietnice złożyłem, ż > e > powinniście to chyba docenić:) ja to pisalem w swoim imieniu, ze albo napisze albo nie byleby cos wygrac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek2981 Re: nieźle 02.02.05, 19:19 może ktoś mi przesłać na jarek298@op.pl listę agentów bo nie mogę nigdzie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: nieźle 02.02.05, 19:21 jarek2981 napisał: > może ktoś mi przesłać na jarek298@op.pl listę agentów bo nie mogę nigdzie > znaleźć Niestety, list i kubków już nie ma, zostały tylko koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 19:34 jarek2981 napisał: > może ktoś mi przesłać na jarek298@op.pl listę agentów bo nie mogę nigdzie > znaleźć a smsa wyslales? Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 19:37 Nie ma czegoś takiego jak "lista agentów", wbij to sobie do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nieźle 02.02.05, 19:56 sa tacy, co od dwoch tygodni twierdzili inaczej, a teraz, jak im sie to przypomina, to sie obrazaja i zarzucaja klamstwo i manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 20:02 leszek.sopot napisał: > sa tacy, co od dwoch tygodni twierdzili inaczej, a teraz, jak im sie to > przypomina, to sie obrazaja i zarzucaja klamstwo i manipulacje. Śmieszne, że to właśnie oni najgłośniej krzyczą, że nikt nie mówił o "liście agentów", dopóki sprawy nie opisała Wyborcza. Można i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 20:10 Jakby ktoś się zagubił, to przypomnę tylko, że ten wątek jest o moim kubku:) Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 20:25 goniacy.pielegniarz napisał: > Jakby ktoś się zagubił, to przypomnę tylko, że ten wątek jest o moim kubku:) Wolnego! Chyba o moim kubku, chciałeś powiedzieć? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20169227&a=20169694 Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 20:28 herr.etyk napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Jakby ktoś się zagubił, to przypomnę tylko, że ten wątek jest o moim kubk > u:) > > Wolnego! Chyba o moim kubku, chciałeś powiedzieć? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20169227&a=20169694 obaj panowie sie mylicie, ale coz, takie sa fakty forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20169227&a=20169595 Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 20:29 ponury.zniwiarz napisał: > obaj panowie sie mylicie, ale coz, takie sa fakty > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=28&w=20169227&a=20169595 Skądże znowu - śmiało bierz "cokolwiek", a ja biorę kubek, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: nieźle 02.02.05, 20:53 herr.etyk napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > obaj panowie sie mylicie, ale coz, takie sa fakty > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=28&w=20169227&a=20169595 > > Skądże znowu - śmiało bierz "cokolwiek", a ja biorę kubek, i już. ach kubek, trywialny kubeczek. bede mial cokolwiek z kropeczkami! elyta! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 20:35 herr.etyk napisał: > Wolnego! Chyba o moim kubku, chciałeś powiedzieć? O jakim Twoim? Przecież sam się wsadziłeś na ławkę rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 02.02.05, 20:59 Masz jakieś wątpliwości co do tego, że nie dochowasz obietnicy? Bo ja żadnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 02.02.05, 21:44 herr.etyk napisał: > Masz jakieś wątpliwości co do tego, że nie dochowasz obietnicy? Bo ja żadnych :) Tydzień to nie problem. Dostałem właśnie prawie dziesięć filmów do obejrzenia, jeszcze praca, więc jakoś tydzień zleci:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 04.02.05, 17:53 herr.etyk napisał: > Masz jakieś wątpliwości co do tego, że nie dochowasz obietnicy? Bo ja żadnych : > ) No i co? Już dwa dni minęły, a ja się trzymam całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 04.02.05, 18:02 goniacy.pielegniarz napisał: > No i co? Już dwa dni minęły, a ja się trzymam całkiem nieźle. Bo żeś cwaniaku dobry okres wybrał - Michnika nie ma, to i nie ma na kogo się złościć. A czemu Tyś taki wycofany od dłuższego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 04.02.05, 18:09 herr.etyk napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > No i co? Już dwa dni minęły, a ja się trzymam całkiem nieźle. > > Bo żeś cwaniaku dobry okres wybrał - Michnika nie ma, to i nie ma na kogo się > złościć. Ale musisz przyznać, że sprawa GW - lista Wildsteina to nie lada gratka. Więc jakieś wyrazy uznania chyba mi się należą. O całkowicie zasłużonej nagrodzie w postaci... nawet nie wspominam. > A czemu Tyś taki wycofany od dłuższego czasu? Mówisz o tych dwóch dniach:)? Odpowiedz Link Zgłoś
herr.etyk Re: nieźle 04.02.05, 18:14 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale musisz przyznać, że sprawa GW - lista Wildsteina to nie lada gratka. Więc > jakieś wyrazy uznania chyba mi się należą. O całkowicie zasłużonej nagrodzie w > postaci... nawet nie wspominam. Jaka tam gratka; przecież jest jasne, że trzeba krytykować Wildsteina, a nie GW, więc i tak nic byś nie nabroił :) > Mówisz o tych dwóch dniach:)? Się nie wykręcaj, tylko odpowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 04.02.05, 18:20 herr.etyk napisał: > Jaka tam gratka; przecież jest jasne, że trzeba krytykować Wildsteina, a nie > GW, więc i tak nic byś nie nabroił :) Dałbym czadu pełną parą. Razem z Wrońskim wykazalibyśmy obłudę Wildsteina. > > Mówisz o tych dwóch dniach:)? > > Się nie wykręcaj, tylko odpowiadaj! Kiedy ja naprawdę nie wiem, o czym mówisz. Przecież pisuję dosyć regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 08.02.05, 16:58 goniacy.pielegniarz napisał: > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? Tak przynajmniej ja to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: nieźle 08.02.05, 17:02 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? > :))) Ja to widzę o wiele ostrzej! Drodzy Gazeciarze! Wyskakiwać z kubków, Albo Wam będziemy wymyślać od głupków! > > Tak przynajmniej ja to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nieźle 08.02.05, 17:07 witek.bis napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > > > To chyba się jakieś bonusy należą dla forumowiczów? > > > > :))) > Ja to widzę o wiele ostrzej! > > Drodzy Gazeciarze! Wyskakiwać z kubków, > Albo Wam będziemy wymyślać od głupków! Pewnie się skończy jak ostatnio: - poproszę kubek - nie mamy kubków, mamy koszulki A Giwi milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: nieźle 08.02.05, 17:12 No teraz to się Giwi wścieknie i mnie zabanuje. Ale idę na całość. Nie żałuj mi kubka, Giwi, szczęście moje! Jak mi pożałujesz, to ja się pokroję! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja do miliona jeszcze trochę brakuje 08.02.05, 18:14 994665..tyle jest dokłądnie ludzi wpisów itd Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: do miliona jeszcze trochę brakuje 08.02.05, 18:16 No właśnie - "wpisów" a nie "odwiedzin". Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do miliona jeszcze trochę brakuje 08.02.05, 20:00 oszolom.z.radia.maryja napisał: > 994665..tyle jest dokłądnie ludzi wpisów itd A co to są ci ludzie wpisy? Nie powinno być raczej ludzie-wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś